Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Herald: Revenant elit spec

Herald: Revenant elit spec

44c44PvP-Leagues-wings_Modified

Üdvözöllek titeket Tyriaiak! Roy Cronacher vagyok és ma elhozom nektek az információkat a Revenant elit specializációjáról, valamint néhány részletet a kasztról a vízalatti harc területén. Csak úgy mint a többi nyolc kaszt, a Revenant is kap elit speccet, mely tartalmaz egy új fegyver típust, egy új legendát, egy spec trait vonalat és egy kis változást a kaszt mechanikájában. A herald elit spec egy sárkányt hoz vissza, mely sokaknak ismerős lehet. Akkor merüljünk is el benne!

d1b42Elite-Skill-Chaotic-Release

Herald

A herald elit spec a pajzsot kínálja fel a revenant-nak off-hand fegyverként, valamint egy Legendary Dragon Stance-t, egy új spec vonalat és egy hozzáadott kaszt mechanikát. A herald középpontjában a támogatás áll, a boon-okon, utility-ken keresztül és a saját személyes védelme. Ez az elit spec remekül párosul a legtöbb legendával.

A Legendary Dragon Stance legendája Glint. Azért választottuk a herald nevet a spechez, mert úgy gondoltuk jól illeszkedik Glint múltbéli tevékenységéhez. Az eredeti Guild Wars®-ben, Glint alapította a Flameseeker Prophecies-t, megjósolt eseményeket, mint Vizier Khilbron legyőzése, valamint a titánok és a mursaat-ok bukása. Sok jóslata teljesedett be. Tyria védelmezőjeként igazán kiérdemelheti a herald nevet. (Nem vagyok GW1-ben otthon, remélem nem fordítottam hülyeséget.)

Kristályos védőbástya

Először megbeszéljük a pajzsot. A pajzs elsősorban védekező fegyver, melyet a saját és csapatod túlélése érdekében használhatsz és skill-jei egyaránt biztosítanak gyógyítást és boon-okat, hogy segítsen kitartani a csata sűrűjében. A Glint skill-ek általában több hasznot biztosítanak, ha közel maradsz a harchoz és segíted szövetségeseidet, így a pajzs remekül kiegészíti ezt a játékstílust. Kristályok, energia és Glint témája ami meghatározza a vizuális szerkezetet a pajzs és az utility-k körül. Nézzük a pajzs skill-eket.

Envoy of Exuberance

Glint energiáját küldheted a célterület felé, protection-t ad a szövetségeseknek. Az energia kitör és gyógyít a szövetségeseken, majd visszatér hozzád, protection-t adva visszaútján.

 • Ezt a skill-t lehet használni személyes védelemre, de remekül ellátja a szövetségesek támogatásának szerepét is. Kibocsájthatod a sárkány energiát előre, a pajzsodból, protection-t adva a szövetségeseknek akiken áthalad. Az Envoy of Exuberance egy területi skill, így megszabhatod az energia irányát. Amint eléri a célterületet gyógyító energiában tör ki, heal-elve ezzel a szövetségeseket, mielőtt visszatér hozzád.

Crystal Hibernation

Feltöltöd a pajzsod a Mists erejével, hogy megvédjen és regenerálja az életed. Nem sérülsz a támadásoktól és nem lehet condikat felrakni rád.

 • Ellentétben az előző skill-el, ami jobban fókuszál a támogatásra, ez a skill inkább a személyes védelemről szól. Ez egy channel skill, mely egy kristályos energiapajzsot formál a karakter körül, immúnissá téve a sebzésre és gyorsan töltve az életed. Amíg ebben az állapotban van, a karakter kap egy defiance bar-t. Mivel ez a skill nagyon erős, annak használata egy nagyobb kockázattal jár.

867b1Glamour-2

Glint “facet-jei”

Ha játszottál az eredeti Guild Wars-al ismerősek lehetnek neked és tudhatsz egy-két dolgot Glint-ről és az ő facet-jeiről. A Prophecies® kampányában a játékosoknak meg kellett küzdeniük a hat facet-tel mielőtt elérhették volna magát Glint-et. Mind a hat facet-et hozzá akartuk adni ehhez a legendához. (Gőzöm sincs mi ez a faszett, ne vessetek rám köveket és ürüléket!)

Minden facet egy-egy skill. Glint a fenntartható skill-ekről szól, melyek egyedülállóak a kaszt számára. Ezek aktívan tartása energiába kerül, tehát a potenciális energia regenerálódásoddal fizetsz, ami meggátolja esetleges más skill-ek használatát.

Mind az öt skill a bar jobb oldalán fenntartható skill, mint hozzáadott másodlagos kaszt mechanika. Mikor aktiválsz egy facet-et, az lüktetés szerűen ad jótékony effekteket a közeli szövetségeseknek, egészen amíg aktív. Míg a facet aktív hozzáférhetsz egy új skill-hez, melynek segítségével összegyűjtheted ennek a facet-nek az energiáját, hogy használj egy erősebb skill-t, olyan áron, hogy mindkettő kap egy nagyobb visszatöltődési időt. Ezek a másodlagos skill-ek vizuálisan is képviseltetik magukat Glint sárkány különböző aspektusaival. Nézzünk néhány példát.

Facet of Elements

Néhány másodpercenként swiftness-t ad a közeli szövetségeseknek.

 • Ha aktiválod a  Facet of Elements-et, az pulzálva ad swiftness-t a közeli szövetségeseknek a fenntartási energia árán. Utazás közben, vagy nagy mozgásigényű harcoknál nagyszerű tud lenni.

Elemental Blast

Összegyűjti a Facet of Elements energiáját, hogy mágikus sárkány lehelettel terítse be a célterületet.

 • Ez a skill reprezentálja Glint leheletét. Ez egy területre ható skill, mellyel a sárkány leheletének parancsolhatsz, hogy beterítsen egy adott területet, ezzel condikat rakva az ellenfélre, mint chill, weakness és burning. Ez jó plusz sebzésre, vagy enyhe kontrollra.

Facet of Chaos

Néhány másodpercenként protection-t ad a szövetségeseknek.

 • Ez a facet a herald elit skill-je. Mint ilyen, ez egy erős boon-t tart fent protection formájában a közeli szövetségeseken, amíg aktív, de sokkal magasabb fenntartási költséggel. Szintén sokkal erősebb ha újraaktiválod. Nagyszerű támogató képesség a csata olyan mozzanataiban, mikor egyenlőtlen helyzettel szembesülsz.

Chaotic Release

Összegyűjtöd a Facet of Chaos erejét, hogy sebezd és hátralökd az ellenfeleket, miközben super speed-et adsz szövetségeseidnek.

 • A Facet of Chaos másodlagos skill-je látható volt a Guild Wars 2: Heart of Thorns™ eredeti előzetesében, mikor egy sárkány képe jelenik meg és szárnyával széllökéseket képez a terület felett. Ez a képesség Glint szárnyainak erejét használja fel, hogy erőteljes széllökést idézzen, a szövetségeseket pedig gyorsítsa. Ezt a skill-t sok különféle helyzetben lehet használni, ellenfelek kontrollja, vagy lekaparása a menekülő bajtársakról, belépés a csatába, vagy kihasználva a gyorsítást, a csatából való lelépésre.

A heal skill, a három utility és az elit skill ad számot öt facet-nek, de még egynek lennie kell, hogy elérhessük a hatot. A Facet of Nature egy speciális facet, hiszen bármikor használható, mindegy melyik legendát idézted meg. Mint a többi, ez is fenntartható képesség, de ezt úgy terveztük, hogy bele illjen mind az ötbe.

Facet of Nature

Természetes rezonanciával pulzál néhány másodpercenként a szövetségesek felé, így megnövelve a kimenő boon-ok időtartamát.

 • A másik öt facet boon-okat ad a szövetségeseknek, de a Facet of Nature a többi facet-et, a szövetségeseket, a taiteket és skill-eket erősíti. Ez egy különleges effekttel pulzál, mely 50%-al megemeli a kimenő boon-ok időtartamát. Míg aktív segít hosszabb ideig fenntartani más facet-ek előnyeinek időtartamát, így akár legenda váltás után is megmaradhat egy-egy boon. Más kasztokkal párosítva is nagyszerűen együttműködik – például a shout guardian.

One with Nature

Összegyűjtöd a Facet of Nature energiáját, hogy egyesüljön a többi facet-el, átadva a szövetségeseknek ezzel a facet-ek boon-jait.

Hasonlóan a Facet of Nature-hoz, mely összefonódik a többi facettel, megnövelve azok hatékonyságát, ez kapcsolódik a többi facet alap erejéhez. A One with Nature felmeríti az összes facet erejét, tehát mikor aktiválod, a szövetségesek egy nagy adagot kapnak az összes facet boon-jából egyszerre, amit azok alapjáraton adnának.

b3990Utility-Elemental-Blast

 

Revenant a víz alatt

Volt már néhány értekezés a Revenant teszt hétvége óta a kaszt vízalatti képességeiről. Most, kezdetnek átveszek néhány lándzsa skill-t. A következő alkalommal mikor játszhatsz, néhány legenda készen lesz rá, hogy víz alatt is használhasd őket.

A lándzsával egy hibrid megközelítést próbáltunk létrehozni, ügyelve arra, hogy kedvezzünk a condi és fizikai játékstílusoknak egyaránt. Szintén valami kis újat próbáltunk a fegyverrel, hogy kiegészítsük ezt – két autoattack lesz található a fegyver első két skill slot-jában.

Spear of Anguish

Lándzsát dobsz a Mists-ből ellenfeled felé. Minél távolabb van az ellenfeled, annál hosszabb időtartamú a torment amit felraksz rá.

 • Az első a két autoattack-ból. Ez a skill egy távolsági támadás, ami condi sebzésre fókuszál. Ez a képesség remek azon ellenfelek büntetésére, akiknek nagy rést kell áthidalniuk ha el akarnak érni.

Rapid Assault

Gyors csapásokat mér az ellenfeledre, magad előtt. Vulnerability-t rak fel.

 • A második lándzsa autoatack egy közelharci támadás, némileg kiterjedt távval. Ahogy sorozatosan szúrsz előre a lándzsáddal, a Mists ereje úgy terjeszkedik csapásonként. Ez elsősorban egy fizikai támadás de a vulnerability stack miatt hasznos lehet minden sebzés típusnak.

Venomous Sphere

Egy Mists gömböt lőhetsz ki. Eza gömb sebzi a közelben lévő ellenfeleket, ahogy halad és poison-t rak fel.

 • A Venomous Sphere a Mists erejét sűrítve gyűjti egy gömbbe, melyet kilőhetsz egyenesen magad előtt. Ahogy halad, sebez és mérgez. Ez egy nagyszerű mód, hogy felrakj egy újabb sebző condi-t, meggátolj némi gyógyítást és előkészítsd a Frigid Discharge-t.

Frigid Discharge

Felrobbantod a gömböt, sebezve és chill-t felrakva ezzel.

 • Ez az átforduló skill-je a Venomous Sphere-nek. Ahogy a gömb halad előre, amíg aktív lehetőséged lesz használni a Frigid Discharge-t. Ez a skill a módja annak hogy felszabadítsd a gömbben rejlő energiát, robbanást előidézve ezzel, egy nagyobb adag sebzésért.

Rift Containment

Két energia törésvonalat hozhatsz létre a célpont alatt és felett. Egy rövid szünet után ezek a törésvonalak egy akadályt képeznek a Mists erejéből, mely megakadályozza az ellenfél továbbhaladását.

Megidézhetsz két instabil Mists törésvonalat a cépontod alatt és felett. Ha az ellenfelek nem tudnak elmenekülni mielőtt a törésvonalak kapcsolódnak egymással, akkor csapdába ejti őket a létrehozott akadály. Ez egy nagyon jó kontroll skill melyet lehet használni kite-ra, vagy hogy kombináld más szigony képességgel, például előkészítheted a Venomous Sphere-t és a Frigid Discharge-t.

 

Eredeti: GW2.com

Reklámok
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: