Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Az Első Béta Hétvége: Augusztus 7.

Az Első Béta Hétvége: Augusztus 7.

698fagliding_Modified

Izgatott vagyok, hogy bejelenthetem az első béta hétvégét, melynek kezdete Augusztus 7. Péntek, 21:00 és fut egészen Hétfőig, Augusztus 10. 21:00-ig.

Ezek a béta hétvégék izgalmas lehetőségek számotokra, hogy segítsetek formálni a fejlesztési folyamatokat és tapasztalatokkal gazdagabbak lehettek, mikor a Guild Wars 2: Heart of Thorns™ elkészül. Ezek az igazi béta tesztek és neked tényleges lehetőséged van a kiegészítő formálásában, a visszajelzéseid által.

Nem fogunk megmutatni mindent a kiegészítőből a béta hétvégék során; Meg akarjuk tartani az erős felfedezés hangulatát és nem akarjuk le spoilerezni a sztorit sem idő előtt. Eleget fogunk tesztelni ahhoz, hogy segítsen megérteni nekünk, nagyjából hogyan fognak működni a dolgok és ugyanúgy alkalmazhatjuk a tanultakat a játék azon területein, melyeket nem akarunk felfedni a béta hétvégék alatt. Például, mi mindig csak az első részt fogjuk megmutatni a sztoriból és csak a kiegészítő első térképét nyitjuk meg, hogy biztosítsuk az egész világ felfedezésének lehetőségét, hogy az izgatott várakozás után, az indulás napján felkerekedhess, hogy mélyen beásd magad a dzsungelbe. Végtére is a  Guild Wars 2 az a játék, ahol az út a cél.

BWE1 – tartalom tapasztalat

A játékosok, akik elővásárolták a kiegészítőt, észrevehetnek majd egy gombot, ami a karakter készítő képernyőn jelenik meg és lehetővé teszi, hogy létrehozzanak és játszanak egy teljesen felszerelt 80-as szintű béta karakterrel, bármilyen fajból, a hétvége alatt.

A játékosok akik elővásároltak használhatják a beta-character slot-jukat arra, hogy kipróbálják az új kasztot, a Revenant-ot, mind az öt trait vonallal és négy legendával, bele értve Shiro-t is. Szintén használhatod majd az új rendszert, hogy felfejleszd a karakter kasztodat az új elit spec-ek egyikévé – kipróbálhatod a  chronomancer-t, a dragonhunter-t, reaper-t és a tempest-et.

A béta karakterek egy rövid, megosztott csatán keresztül kezdenek Silverwastes-ben, ami átvezet majd a kiegészítő dzsungel régióiba, majd egy sztori intro jön. Onnantól, ahogy landolnak Verdant Brink-ben, a kiegészítő első térképén, mintegy 25 százalék lesz játszható, ennek az első térképnek a teljes tartalmából. Képes leszel fejleszteni a Mastery-ket a dzsungel régióban, ahogy haladsz át a sztorin és a Verdant Brink event tartalmain.

Nem muszáj a karakteredet a dzsungelbe vinni, beléphetsz velük a meglévő tartalmakba is!  PvE, PvP vagy WvW – nyugodtan próbáld ki az új kasztot, vagy az elit spec-eket az élő világban barátaiddal és guild társaiddal. Ezekkel együtt bekapcsoljuk a map bonus jutalom rendszert a béta karaktereknek, így a játékosok megláthatják, hogy tartjuk az alap játék világot relevánsan és hogy jutalmazzuk a Guild Wars 2: Heart of Thorns megjelenésével.

Bekapcsolásra kerül még a Stronghold PvP játékmódunk is, minden játékos számára a hétvége alatt, valamint elérhetőek lesznek a Mist Champion-ok. A játékosok akik elővásárolták a Guild Wars 2: Heart of Thorns-t megkapják az összes jelenleg bejelentett Mist Champion-t automatikusan, az egész hétvégére.

A fejlődés amit elértél a béta karaktereddel megmarad BWE1 és BWE2 között, így folytathatod majd a tesztelést ahol abbahagytad.

BWE1- visszajelzések

Szóval, milyen visszajelzéseket várunk? Szeretnénk megtudni a gondolataidat arról, hogy milyen fun’ játszani az új kasztunkkal, valamint az elit specializációkkal. Az elit spec hozza-e azt az érzetet, hogy egy teljesen új szerepet ad az alap kasztodnak?

A dzsungel tartalom túlnyomórészt azonos lesz azzal, amit már megmutattunk egy kisebb közösségnek a zárt béták során, de ez a változat polírozottabb lesz. Rengetek munkát fektettünk abba, hogy egyensúlyozzuk a lények nehézségét és szükségünk lesz még a gondolataidra és általános tapasztalataidra is. Úgy érzed, hogy szükséged van az egész skill bar-odra a csatákban? Ha összeállsz más játékosokkal egy csapatba, az kifizetődőnek tűnik? Azon veszed észre magad, hogy le kéne cserélned Trait-jeidet és skill-jeidet, hogy leküzdj egy találkozást? Vigyázat – a teremtmények nagyobb kihívást nyújtanak majd, mint a meglévő Guild Wars 2 világában. ( Megjegyzés: ez nem az amire gondoltunk “challenging group content” címszó alatt, a részleteket eláruljuk a jövőben.)

Azt is észreveheted majd, ahogy a nappali outpost event-eket végrehajtod Verdant Brink-en, az Adventure-ök megnyílnak, teljesen működőképes ranglistával és jutalmakkal. Észrevételeket keresünk majd, hogyan váltja be az Adventures a hozzá fűzött reményeket. Végre elkészültünk a rengeteg munkával a zárt béta óta, hogy folytathassuk a haladást az éjszakai meta-eventekben a dzsungel talajszinti biométerein belül. Érezhetően különbözik a nappal az éjszakától? Változtat a játékodon az éjszaka? Az éjszakai meta-event tapasztalat amit megmutatunk, elég megnyerő és szórakoztató?

Arról is szeretnénk visszajelzést, milyen a progresszió és Mastery szerzés a több napi játék során a dzsungelben, valamint, hogy milyen érzés használni ezeket a Mastery-ket az adott területükön. Vajon a Mastery, mint rendszer, működésében értelmes progressziót hoz magával? Érdekelnek és törődsz a tapasztalati és Mastery pontokkal? Megfelelő keretet biztosít ez, hogy az élő tartalmakkal rendszeresen hozzáadjunk valamit?

Szeretnénk a véleményedet arról is, hogy mennyire jó a térkép jutalmazási rendszere. Vajon javítja az alapanyagok összegyűjtésének élményét, ha azon dolgozol hogy tárgyakat építs, melyhez különleges crafting anyagok kellenek, melyek fellelési helyei korábban nem voltak egyértelműek? Segít fenntartani az alap világ érzetét, melyet felépítettünk olyannak, ahova szívesen visszatérsz és játszol és ezért kellőképp megjutalmazva is érzed magad?

Végezetül, szeretnék visszajelzést a Stronghold változtatásainkról és a Revenant-ról is, az azóta hozzáadott fegyverváltásról.

Hamarosan találkozunk!

A béta hétvégék, nagy mérföldkövek a kiegészítő fejlesztésében és alig várjuk már, hogy játszhassunk veled és haladhassunk tovább az úton a Guild Wars 2: Heart of Thorns kiadásáig!

A hétvégi játék alatt, ne felejts el átkapcsolni, szombaton, 10:00-kor a WTS Championship-re, mely élőben zajlik a gamescom színpadán. A négy legjobb PvP csapat a világ minden tájáról fog versenyezni a megtisztelő címért és a 50,000$-os nyereményért. Szintén bemutatunk majd egy részletet a Guild Wars 2: Heart of Thorns tartalmából a verseny során, élőben – ne akard kihagyni! Az adást fogni lehet a hivatalos Guild Wars 2 Twitch csatornán, vagy felzárkózhatsz a felvétellel a hivatalos YouTube csatornán a mérkőzés után.

Találkozunk a játékban!

 

Eredeti: GW2.com


4 darab béta karakter slot-ot kapunk majd a hétvégére! 

 

Reklámok
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: