Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Mist Champions

Mist Champions

IFxw9XiYIEEs.878x0.Z-Z96KYq_Modified

Üdvözlet Tyria! Az előző bétákban bevezetést nyerhettél a stronghold alapjaiba, az új PvP játékmódunkba, melyben gyűjthettél supply-t, hogy katonákat vehess belőlük, lerombolhattad az ellenség stronghold-jának kapuit, hogy bejutva legyőzhesd a lord-jukat. Örömmel jelentjük be a következő szintet a stratégiai elmélyülésből, melyet a játékmód kínál: a Mist Champion-okat.

A Mist Champion-ök váltják le a Hero-kat a stronghold-ban, mint szuper fegyverek, melyek segítenek erőteljes ütést sújtani az ellenfél védelmén, továbbnyomva a játékot és biztosítva a győzelmet csapatodnak. Ezzel a frissítéssel, a játékosok eldönthetik melyik Mist Champion-t hozzák magukkal a mérkőzésre. Ha te vagy az, akinek sikerült betöltened a mist essence-t, akkor a Mist Champion-öd csatlakozik a harchoz.

Most választhatsz, hogy megidézed Turai Ossa-t, vagy Grymm Svaard-ot, akik már ismerősek lehetnek az előző béta build részeiként. A két ismerős arcon kívül, nagy izgalommal mutatjuk be a legújabb Mist Champion-t, Nika-t. Ha rajongója voltál az eredeti Guild Wars®-nak, akkor felismerheted ezt a halálos bérgyilkost, az oldaladon harcoló csatlósok egyikét a Factions®-ból.

A változásokkal a Mist Champion-ök néhány jelentős átformáláson esnek át. Az első a passzív buff és az elite skill mellett, hogy minden Mist Champion kap egy “idézés alatti” skill-t, az úgy nevezett War Cry-t. Ez a skill akkor lép működésbe, mikor megidézzük a Champion-t és az egész pályára hatással lesz. Turai Ossa, aegis-t ad minden csapattagodnak, Nika, stealth-et ad az egész csapatnak és mikor Grymm megejti a nagy belépőjét, minden szembe kerülő ellenfélnek ágyúgolyó kerül az arcába. A Mist Champion megidézésének elnyerése, most igazi és azonnali változást hoz a mérkőzésbe.

Íme a Mist Champion-ök részletei:

86d61Turai-Ossa

 

Turai Ossa – Elona megmentője

War Cry: “Shield of Elona”

Mikor Turai-t megidézik, védelmező pajzzsal látja el a játékosokat, minden szövetségest és a Lord-ot, mely blokkolja az összes bejövő támadást.

Passive: “Desert Carapace”

Turai Ossa pulzáló aegis-t ad maga körül. Valahányszor blokkolsz egy támadást a hatókörén belül, protection-t raksz fel magadra.

Elite: “Bane of Joko”

Turai, taunt-ot használ az összes ellenfélre, a lord szobában. Minden ellenfél aki megsebzi Turai-t az időtartam alatt, egy nagyobb mennyiségű retaliation sebzést kap, találat után.

c62abGrymm

 

Grymm Svaard – Tengerész és a Nomad II fedélzeti kardmestere

War Cry: “Cannon Barrage”

Mikor Grymm-et megidézik, ő jelzést ad le a Nomad II-nek, hogy ágyútüzet zúdítson minden ellenfélre a térképen. Az ágyúgolyók ledöntik (knock Down) és megégetik (burn) az ellenséget.

Passive: “Steel and Fury”

Grymm, pulzáló fury-t ad maga körül. Grymm hatósugarán belül, a critical ütések eséllyel hívnak le egy ágyúgolyót, mely knocks down és burn-t rak fel.

Elite: “Nomad II Broadside”

Grymm megadja a jelet a Nomad II-nek, hogy a hajó összes ágyújával a Lord szobára tüzeljen. Az ágyúgolyók, knocks down és burn-t raknak fel.

6ac77Nika

 

Nika – obszidián láng bérgyilkos, Vizu bosszúállója

War Cry: “Furtive Glance”

Mikor Nika-t megidézik, ő láthatatlanná teszi (stealth) az összes szövetséges játékost és Lord-ját. Ha ebből a stealth-ból támadsz, blind-ot raksz fel a célpontodra.

Passive: “Smoke and Daggers”

Nika pulzáló stealth -et ad maga körül. Ha ebből a stealth-ból támadsz, blind-ot raksz fel a célpontodra.

Elite: “Fade to Black”

Nika láthatatlanná teszi magát és szakértői bérgyilkos képzését és sebességét használja, hogy megsebezze az összes ellenfelet a Lord teremben. Időszakosan kitámad stealth-ből, hogy egyedülálló támadását használja, mely daze és blind-ot rak fel az ellenfélre akit eltalál.


 

Turai Ossa lesz az alapértelmezett Mist Champion, aki elérhető lesz minden játékos számára a stronghold megjelenésekor. Grymm Svaard is megidézhető lesz mindenkinek, de őt meg kell szerezni a PvP reward track-en. Szükséged lesz a Guild Wars 2: Heart of Thorns™-ra, hogy elérhesd Nika revard track-jét. További Mist Champion-öket fogunk betenni a játékba a jövőbeli élő tartalmak kiadásakor, amihez szintén szükség lesz a Guild Wars 2: Heart of Thorns-ra, hogy feloldhasd az account-odnak. Átmenetileg feloldjuk az összes Champion-t a közelgő béták alatt, a Guild Wars 2: Heart of Thorns elővásárlóinak

Mode Preferences PvP-hez

A másik nagy változás a game mode preferences. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy válasszanak, hogy Stronghold-ot, Conquest-et vagy mindkettőt szeretnének-e játszani. A játékosok akik kiválasztanak egy játék módot, olyanokkal kerülnek össze, akik szintén azt választották. Azok a játékosok, akik mindkettőt választották, elsősorban olyanokkal kerülnek össze, akik szintén mindkét módot megjelölték, de azokkal is játékba kerülhetnek, akik csak a Stronghold-ot, vagy a Conquest-et választották. Ha a matchmaking kész, a játékosoknak bemutatásra kerül a térkép választás, az általuk preferáltaknak megfelelően. Egyenlőre, a stronghold-ban nincs választható pálya.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy milyen hatással lesznek a Mist Champion-ök a build-ekre, stratégiákra és az általános játékmenetre Stronghold-ban. Szintén boldogok vagyunk, hogy megadhatjuk a lehetőséget a játékosoknak, hogy az általuk preferált játékmódokat kiválaszthassák. Bízunk benne, hogy játszhatunk veled és ne feledd, ready up!

 

Eredeti: GW2.com

Reklámok
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: