Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > PvP Guild csapatok

PvP Guild csapatok

niflhel-loading-screen_Modified

Sziasztok! Samuel Loretan vagyok és ma a Guild Team-ről fogunk beszélni, egy új rendszerről, amit a guild-ek kezébe adunk a Guild Wars 2: Heart of Thorns™ kiegészítővel.

A guild-ek a szocializáció központi elemei a Guild Wars 2-ben. Nagy rugalmasságot próbálunk adni a rendszernek – beléphetsz akár öt guild-be is, a guild-ek igen naggyá válhatnak és mint tulajdonos, teljes kontrollod lehet a rangok és a különböző kapcsolódó jogosultságok felett.

Mindezen rugalmassággal, hogyan lehet tartalmas progresszió és rangsorolás a PvP-ben – egy játékmód, öt fős csapatoknak – miközben a guild-ek nagyban variálódnak méretben és sokszínűségben? A Guild Team megoldást kínál erre, a Guild Wars 2: Heart of Thorns-ban. 

60f5fGW2-Heart-of-Thorns-Guild-Teams-in-PvP

 

Guild Teams: Áttekintés

A PvP guild team, egy külön elnevezett, ötfős részhalmazként fog szerepelni a guild névsorban, kik majd együtt harcolnak structured PvP-ben. Saját rating-el fog rendelkezni és mint ilyen, saját helye lesz az új guild csapat ranglistán. A csapatos küzdelem segít feltankolni guild-edet szükséges erőforrásokkal, hogy megerősíthesd a guild hall-t.

Guild Team létrehozása és kezelése

A guild tag, aki rendelkezik a csapat kezelési engedéllyel (Teams Management) – Amit alapértelmezetten, csak a guild vezetője adhat ki – létrehozhat egy guild csapatot, a guild panelen. Minden csapatnak a guild-en belül, egyedi névvel kell rendelkeznie, mely létrehozásakor választható. Miután a Guild Team létrejött, a csapattagokat hozzá kell adni a névsorból. A képességet, hogy valaki kezelhesse a csapat névsort, mindenki megkapja, aki szerez csapat kezelési engedélyt, mivel így ő csapatkapitány lesz. Egy csapatnak, csak egy kapitánya lehet.

Játszani, mint egy csapat

Ha sorban állsz egy PvP meccsre egy party-val és ha sorban áll emellett legalább két másik tag a csapatból, akkor a Guild Team-edet fogod reprezentálni, aminek a tagjai vagytok. Ez azt jelenti, hogy két helyettesítőd lehet, akikkel tovább játszhatsz, mint guild csapat. A csapatként való játék továbbá felkínál néhány perk-et, melyeket feloldhatsz a Guild Hall-ban. Például, a guild himnusza megszólalhat a meccs végén, győzelem esetén.

A guild csapatod specifikusan, magához képest kap értékelést. Miközben guild csapatban játszol, a matchmaking ezt az értékelést fogja használni, a sajátod felett. Ez jobb jelzéssel látja el, hogy hogyan működik egy csapat, mintha egyéni értékelések kombinációját használnánk.

A csapat ranglista

Ahogy harcolsz a guild csapatod zászlója alatt, segítesz előrehaladni az új guild csapat ranglistán (guild-team leaderboard).  Itt összehasonlíthatod a teljesítményeiteket a régió csapataival és versenyezhetsz a csúcsért.

A jövő

A Guild Teams egy platform feature. Először a structured PvP-re fókuszálunk vele, ahol már nagyon várjuk, hogy megtudjuk, hogyan válnak hasznossá és hogyan tudjuk fejleszteni őket. Reméljük használhatjuk a fejlesztéseket a Guild Wars 2 más területein is, hogy hasznosítsuk egy sokkal strukturáltabb csoportos játék formáját.

 

Eredeti: GW2.com

Reklámok
 1. 2015. július 1. - 11:36

  Amíg egy kis csend van, ledolgozok egy kis lemaradást.
  Beiktattam már egy kis fordítást a szabimba :D
  Amúgy itt a nyár, evés, ivás, dorbézolás, szánsájn, forevör jáng, meg minden! Ti is éljetek ebben a felfogásban és menjetek, sokasodjatok! Vagy legalább vigyétek ki a laptopot az erkélyre. :D

  • balajo78
   2015. július 1. - 12:19

   Köszi a fordításokat. Aug. elejétől kertesben fogok lakni. A gépet ki cipelem a kert végébe :)

   • 2015. július 1. - 12:48

    Azért ne ásd el, hátha kell még valamire! :D

   • Khorak
    2015. július 1. - 13:45

    És a kert végében van az a kis kerti ház, ahol senki nem zavar majd :D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: