Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Bemutatjuk a Guild Wars 2, Guild embléma versenyt

Bemutatjuk a Guild Wars 2, Guild embléma versenyt

c180302-GIHQ-Interior2_Modified

 

Hello, Tyria lakói!

Mint ahogy már tudhatod, a közelmúltban részleteket fedtünk fel a Guild Wars 2: Heart of Thorns™, Guild Hall-jairól. Az eredeti Guild Wars®-ban, a Guild Hall-ok mindig olyan helyek voltak, ahol a játékosok összegyűlhettek, harcolhattak és ünnepelhettek. Mivel úgy döntöttünk, felélesztjük a régi időket és új otthont kínálunk a Guild Wars 2 közösségének ápolására, úgy hisszük, eljött a megfelelő idő arra, hogy visszahozzunk egy másik Guild Wars hagyományt: a Guild Wars 2 Guild Emblem versenyt.

Hogy megünnepeljük a  Guild Wars 2: Heart of Thorns-t és a Guild Hall-ek visszatéréserét, a verseny öt nyertesének művét hozzáadjuk a játékhoz. A verseny időtartama: Június 26-tól Augusztus 1, 2015, at 9:00 a.m. Pacific Time (UTC-7). A részleteket alább láthatod, hogyan nevezhetsz a versenyre; győződj meg róla, hogy kövesd a szabályokat és irányelveket, az esélyért, hogy te lehess az öt nyertes egyike és hogy talán viselhesd a saját guild emblémádat a Guild Wars 2-ben.

Hogyan Csatlakozhatsz

Hogy beléphess a versenyre, létre kell hoznod egy eredeti digitális Guild Wars 2 témájú guild emblémát, követve az irányelveket és a sablonokat, ami beszerezhető a letölthető ZIP file-ból. Sok kisegítő eszközt találsz a file-ban, mely segít végigvezetni téged a guild embléma alkotásának folyamatában.

Kérünk, ellenőrizd, hogy követed-e a kritériumokat, melyek a szabályzatban fel vannak sorolva. Azok a művek, amik nem felelnek meg a követelményeknek, nem számít mennyire jó, ki kell hogy zárjuk.

Miután az embléma kész van, használva a két formátum beállítás közül egyet, melyek a szabályban találhatók, akkor fel kell töltened a ZIP változatát nevezésednek, használva a verseny nevezési lapot.

Az öt nyertes által tervezett guild emblémák integrálva lesznek a Guild Wars 2-be. A győztesek, a következő díjakat is kapják:

Díjak:

 • Első helyezett: 2000-es gem kód, Guild Wars 2: Heart of Thorns póló,  Guild Wars 2: Heart of Thorns lanyard (valami szíj, kulcstartó szalag vagy mijazistön’),  Guild Wars 2 aláírt art book, Mist Herald Back Item Skin Set.
 • Második: 1200-as gem kód.  Guild Wars 2: Heart of Thorns póló,  Guild Wars 2: Heart of Thorns lanyard,  Guild Wars 2 aláírt art book, Mist Herald Back Item Skin Set.
 • Harmadik: 800-as gem kód. Guild Wars 2: Heart of Thorns póló,  Guild Wars 2: Heart of Thorns lanyard,  Guild Wars 2 aláírt art book, Mist Herald Back Item Skin Set.
 • NegyedikGuild Wars 2: Heart of Thorns póló,  Guild Wars 2: Heart of Thorns lanyard,  Guild Wars 2 aláírt art book, Mist Herald Back Item Skin Set.
 • ÖtödikGuild Wars 2: Heart of Thorns póló,  Guild Wars 2: Heart of Thorns lanyard,  Guild Wars 2 aláírt art book, Mist Herald Back Item Skin Set.

Sok szerencsét mindenkinek és Lyssa inspiráljon!

 

Eredeti: GW2.com

Reklámok
 1. Ren
  2015. június 28. - 19:30

  Mi értelme annak, hogy a logot két részből(azaz mask-ból) kell összerakni?

 2. Sárki
  2015. június 28. - 19:38

  A lanyard a tehénkolomp amit a nyakadba akasztasz :D Amúgy nem vitték túlzásba a nyereményeket :D azért vmi acc bound spéci mini vagy valami illett volna :P

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: