Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Guild Hall: Mission mindenkinek

Guild Hall: Mission mindenkinek

04a98Mission_Modified

 

Sziasztok! Link Hughes vagyok és ma megnézzük a guild mission változásokat, melyeket a Guild Wars 2: Heart of Thorns™ hoz magával. A guild-ek szívében a szociális kapcsolatok mélyítése áll, a közös törekvések révén. A jelenlegi guild progresszió rendszerben azokat jutalmazzuk, akik kisebb csoportokban játszanak együtt, de a tartalom speciálisan nagyobb csapatokra lett tervezve – guild mission – egy hosszabb fejlődést magába foglalva. Ahogy elemeztük a jelenlegi rendszert, még a guild hall fejlesztése előtt, világossá vált, hogy a guild mission kellene, hogy álljon a guild játék központjában.

Ez volt az elhatározásunk gyökere, miszerint a guild mission legyen a favor forrása, az egyik valutáé, melyből fejlesztéseket vásárolhatsz az új guild fejlődési rendszerben. Továbbá, hogy a küldetések elérhetőek legyenek minden guild számára, a kezdetektől fogva.

Miután megállapítottuk, hogy ezek a küldetések álljanak a guild játék központjában, megnéztük a módszert, hogyan is érhetik el a játékosok ezeket. Azt szerettük volna, hogy a guild-ek együtt kalandozzanak és ideális esetben nagyobb csoportot formáljanak (vagy összejöjjenek néhány extra baráttal) heti rendszerrel, vagy küldetéseket nyomjanak. A nagyobb guild-ek, bőséges erőforrásaival simán gyárthatnak tokeneket, de a kisseb társaiknak nem volt esélyük lépést tartani. Ez tényleg nem túl jó ok, hogy blokkolja a guild-eket, hogy együtt játsszanak, vagy újrapróbáljanak egy sikertelen küldetést.

Ennek eredményeként úgy döntöttünk, hogy az új rendszerben a mission-ök ingyenesen futtatthatók lesznek ahányszor csak akarod.Egy küldetés, csak egyszer ad favor-t egy héten, az első sikeres teljesítés után, de egy tag megkapja a személyes jutalmát a mission-ok után valahányszor a hét folyamán, még akkor is, ha a guild már teljesítette azt.

Végül, a régi rendszer arra buzdít, hogy lenyomd mindegyik küldetést hetente, de ahogy a mission-ok bekerülnek a guild progresszió központjába, szükségünk lesz, hogy felkeverjük a rendelkezésünkre álló küldetéseket, hogy változásokat vezethessünk be. Az új rendszerben, guild-od hozzáférhet néhány küldetéshez hetente. Ezek minden guild-nek ugyanazok lesznek a játékban és egy küldetés favor-ral jutalmaz a célkitűzései alapján. Ahogy a guild-ed szintet lép, megnyílnak új heti küldetések.

A legtöbb mission, melynek célja minden guild-hez a játékban ugyanaz, nem okoz problémát, de a Guild Challenge és a  Guild Puzzle más. Hogy elkerüljük a problémát, ezeket a típusokat saját instance-ba mozgattuk. A világban ugyanazon a helyen érhetők el, de funkciójában kicsit úgy működnek, mint egy dungeon.

Hogy elérd az új mission-öket, annyit kell tenned, hogy interakcióba lépsz a kiindulási ponttal. A rush, challenge és puzzle ugyanott van; és hozzáadtunk új kezdőpontokat Lion’s Arch-ban a Guild Trek és Guild Bounti-nak. A guild-nak csak egy küldetés lehet aktív, egy típusból, egy időben, de egyébként ingyenesen kezdhetsz amelyikkel tetszik.

f7fd0Guild-Portal-Heights

 

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük az utazást a mission-ok helyszínére, szerte a világban, képes leszel megszerezni egy nagyon kényelmes eszközt a Guild Hall-odnak. A Guild Portal lehetővé teszi az ingyenes gyors utazást, a mission kezdő pontjához legközelebbi, elérhető waypoint-hoz azon a héten. Arrra is használhatod, hogy válogatott állandó célokhoz utazz vele, mint Lion’s Arch és a Heart of the Mists. A játékosok ugyanúgy átkelhetnek a portálokon egyedül, vagy nagyobb csapatokban, így a Guild Hall-od lehet a kalandok átmeneti területe.

Ez volt a története annak, hogyan fognak a guild mission-ök változni a Guild Wars 2: Heart of Thorns-ban. A következ postban pillantást vetünk a guild fókuszált crafting-ra, és hogy hogyan gyárthatunk consumable-t és dekorációt a guild-nak.

 

Eredeti: GW2.com

 

Reklámok
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: