Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Üdvözlünk a Guild Hall-ban!

Üdvözlünk a Guild Hall-ban!

98ca9Image-01-Guild-Crystal-Cave (1)_Modified

Üdvözletem a Guild csapat nevében! Régóta keményen dolgozunk, hogy a Guild Hall rendszer elérhetővé válhasson számotokra és most fel vagyunk villanyozva, hogy végre megoszthatjuk veletek. Ez az első a Blog Post sorozatunkból, melyekkel felfedjük a rendszer különböző aspektusait, – és még bőven van – most egy áttekintéssel látunk el titeket. Ebben a Post-ban elmondom a Guild Hall rendszer irányvonalait, bevezetést kaptok a rendszerbe, mely a Guild Wars 2: Heart of Thorns™ -al lép életbe.

A Hat Pillér

Mikor először kezdtük tervezni a Guild Hall-okat, számos átfogó célunk volt a rendszerrel, mint például, hogy láthatóbbá tesszük a guild-ek létezését a Guild Wars 2-őn belül és javítjuk a tagok általános élményét. Idővel, ezek a célok finomodtak és lefektettünk “hat pillért” a rendszer köré, mely a döntéseinkről tájékoztat. Ezek azok:

  1. Kihangsúlyozott közösség: A guild-ek célja, hogy közelebb hozza a játékosokat egymáshoz, barátságokat kovácsoljon, közösséget hozzon létre, ahol megoszthatják egymással élményeiket. A Guild Hall segíteni fog a közösség fejlődésében és arra ösztönzi a játékosokat, hogy együtt játszva erősítsék kapcsolataikat.
  2. Egy hely, mit magadénak mondhatsz: A Guild Hall, a guild-od személyes tere. Te szabhatod meg, ki léphet be a guild területére és ez egy olyan hely, ahova visszavonulhatsz barátaiddal, ha távol akarsz maradni a nyílt világ tömegétől.
  3. Közös történelem építése: Ahogy a guild-ed nő és változik, úgy a Guild Hall-od is. Idővel a guild-ed erőfeszítéseket tehet, hogy a területen látható, tartós változásokat építsen, megpecsételve ezzel a növekedést.
  4. Guild-ok, mint a világ részei: Míg néhány guild alapvetően fontos Tyria történetében, a Guild Wars 2: Heart of Thorns-ban azt akarjuk, hogy a te guild-ed is fontos legyen Tyria-nak. A Guild Wars 2 guild halljai, Heart of Maguuma nyilvános térképein léteznek majd és mindegyiknek meg lesz a maga felfedezhető története.
  5. Aktiválni a játékosok kreativitását: Azon túl, hogy egy érdekes hely az összegyűlésre és szocializációra, azt akartuk, hogy a Guild Hall-ok teret adjanak, ahol tartalmakat hozhattok létre közösen. Ezeket hatalmasra terveztük, rengeteg lehetőséget adva a szórakozásnak és képzeletnek. Idővel sokkal több eszközhöz férhetsz majd hozzá, ami támogatja ezt. (Júj de izgi, biztos valami szerkesztgető cucc! :)
  6. A közös játék új útjai: A Guild Hall egy élő rendszer, nem csak egy hely ahol árusokat nyithatsz meg. E célból, olyan tartalmak hozzáadásán dolgoztunk, amik áthidalják a szakadékot a Hall és a nyílt világ között. Átgyúrtuk a WvW guild jelenlétet és a guild mission-öket, egy új multiplayer harci játszótérré és guild fókuszált alkotóelemekké, így lesz bőven mit csinálni.

38196Image-02-Frontier-Ruins

A Határvidék Romjai

Az új Guild Hall-ok rejtve, Maguuma dzsungel peremvidékein helyezkednek el, egykoron lakott területen, melynek lakói már rég elhagyták a helyet. Fel kell, hogy kerekedj egy expedícióra, hogy megtaláld ezeket a helyeket és átvedd az uralmat a Mordremektől, kik jelenleg ellepik a területet. Miután a guild-od irányítása alá került, megkezdheted elfoglalni és visszaépíteni a helyet régi tündöklésébe.

Két Guild Hall-t fogunk bevezetni a Guild Wars 2: Heart of Thorns indulásakor. Az első a Lost Precipice, egy rejtett kanyon, mely menedék Maguuma Jungle és a kietlen észak között. Elhagyott lakhelyek a szikla falaiba vésve a szakadékokban, melyeket kötélhidak kötnek össze, s kőtornyai szédítő magasságokba hasítanak. Ki faragta a lakásokat, folyosókat és szobrokat a kőbe és mi történt velük?

Elrejtve, az elveszett arany városon túl, a dzsungel szívében fekszik a második Guild Hall, Gilded Hollow, amit a játékosok felfedezhetnek és letelepedhetnek benne. Ez a monolit barlang a város előőrsének maradványait tartalmazza, de miért vágtak ilyen grandiózus termeket és miért hagyták el őket? A válasz azokra vár, akik bátrak nekivágni a kanyargós termeknek és a hatalmas víztározónak az építmény tetején.

Nem számít melyik hall mellett döntötök, reméljük, egy hatalmas kalandra küldhetünk titeket. A széria következő postjában megbeszéljük, hogyan illeszkednek a Guild Hallok a Guild Wars 2: Heart of Thorns történetébe, valamint, hogy hogyan alakíthatod guild-odat még jobban sajátodévá. Maradj velünk!

 

Eredeti: GW2.com

Reklámok
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: