Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Guild Hall-ek: Megszerzés az Ellenségtől

Guild Hall-ek: Megszerzés az Ellenségtől

c180302-GIHQ-Interior2_Modified

Helló Tyria polgárai! Link Hughes vagyok és örülök, hogy beszélhetek ma nektek, hogyan vehet a guild-etek igénybe egy Guild Hallt és hogy teheti teljesen sajátossá. A Guild Hall megszerzése nem olyan egyszerű, hogy csak veszel egyet egy árustól; a megszerzési folyamata, az egyik konkrét példája annak, hogyan tesszük a guild-okat Tyria világának egy nagyobb részévé.

Kezdeményezés vétele

Mivel a Pact romokban hever, Tyria irányítóinak új módszerek kitalálásába kell kapaszkodniuk, hogy válaszolhassanak az ősi sárkányok folyamatos fenyegetésére. Figyelembe véve a guild-ek múltbeli sikereit, mint amit a Destiny’s Edge is elért a sárkányok és csatlósaik ellen, Tyria hatóságai úgy döntöttek, hogy igénybe veszik és mozgósítják a meglévő guild-eket a sárkányok és más jelentős fenyegetések ellen.

A Guild Initiative, egy teljesen új szervezet, Lion’s Arch-ban fogja felállítani székhelyét és megkezdeni a guild-ek regisztrációját. Ők fognak a regisztrált guild-eknek hozzáférést biztosítani a felszerelésekhez és kisegítő személyzethez, valamint kijelölik a missziókat, hogy elvégzésükkel hozzájárulhassanak Tyria általános jólétének fenntartásához. Emellett az Initiative aktív kutatást folytat, hogy új technológiákat találjanak, melyek segíthetik a guild-ek erőfeszítéseit, mint például egy új mobil portál és egy erőteljes eszköz, mely képes szerszámokat létrehozni a nyers éterből, sematikus tervrajzok alapján. Befejezésül, az Initiative nagyszabású felderítő expedíciókat is indít, a sárkányok szövetségeseinek mozgásának és aktivitásának felderítésére.

dabf304-Expedition2

 

Irány Nyugat

Miután guild-edet regisztráltad a Guild Initiative segítségével, hozzáférést kaphatsz az új székhelyükhöz Lion’s Arch-ban. Új technológiát használtunk, hogy a székhely egy instance lehessen, amibe megosztva léphetsz be te és guild-od tagjai. Az Initiative központ nem egy teljes Guild Hall, de ez biztosít elérhetőséget a jelenlegi funkciókhoz, miket átmozgattunk a guild panelről, azon guild-ek számára, akik nem rendelkeznek a kiegészítővel.

Bent, a Guild Initiative központjában felfedezőket találhatsz, akik a Mordremek által különösen fertőzött területeket figyelik a távoli romoknál és a nyugati dzsungel környékén. Mivel, nem ide illő a Mordremek koncentrációja ezeken a területeken, megállapították a Mordemorth-nak stratégiai fontosságú helyeket. A felderítők olyan guild-eket keresnek, akik hajlandóak és képesek felkerekedni egy expedícióra, hogy felszabadítsák ezeket a romokat és Tyria világának vezetői megállapodtak abban, hogy a sikeres guild-eknek felajánlják ezeknek a romoknak tulajdonjogát, míg ők jelenlétükkel biztosítják a területet és megvédik a sárkányok esetleges visszatámadásaitól.

Elindulni egy ilyen expedíción a romok megszerzéséért, egy elég drága vállalkozás és szükséges hozzá az Initiative bizonyos fokú bizalma is. A költségek legjava az ellátmány, az Initiative katonái és a kisegítő személyzet, mely segít megszilárdítani a helyet elfoglalása után. Hogy elérd a romokat, gyakorlatilag már önmagában egy kaland. Miután megérkeztél, csak menned kell és kiszorítanod a Mordremeket.

A romok szívében felfedezhetsz egy furcsa kristályt a földbe ágyazódva, mely a Mordremek figyelmének központjában áll. A kristály mágikus energiával ragyog és úgy tűnik, hogy a lények energiát vonnak ki belőle, amivel majd Mordremoth-ot táplálhatják. Ha az egyik guild vezető hozzáér a kristályhoz, azzal áthangolhatja guild-je számára és kiírthatja a dzsungel sárkány befolyását.

Ezen a ponton, már hivatalosan is birtoklod a Guild Hall-odat! A következő bejegyzésben megnézheted hogyan lesz képes guilded felépíteni magát a Hall-t, miután megszerezted.

 

Eredeti: GW2.com

Reklámok
 1. trabi
  2015. június 19. - 23:11

  Tehát csak pveben lehet ght szerezni….

  • Sárki
   2015. június 20. - 07:01

   Majd jó 2 év elteltével bevezetik wvwbe és pvpbe is ne aggódj :D

   • 2015. június 20. - 13:14

    Ja, Mordremek helyett majd játékosok ellen kell harcolni az elfoglalásához, meg SFR blobot találunk majd a kristálynál is. :D A birtokba vétele valószínűleg PvE harc lesz mindig. Viszont csak benne lehet guild csapatot létrehozni, meg a WvW védelemhez szükséges fejlesztéseket is ott kell folyamatosan pörgetni, ahogy a videóban is elmondták.

    Trabi szerintem arra gondolt, hogy egy PvP guildnek is ki kell menni PvE gear-ben Mists-ből, hogy a Guild Initiative nevű szervezet segítségét kérje a GH elfoglalásához és megtartásához. Ők előbb LA-ból nyugatra harcba küldik a guild-et, aztán meg behatolás után végig kell verni a GH-t, el kell jutni a kristályig, és csak azután lehet majd egyáltalán guild csapatokat (sPvP-re) létrehozni, meg felépíteni a guild arénát is, ahol valószínűleg szintén PvE gear-t használnak, nem pedig PvP-t. Szóval pl. lvl1 sPvP karakterekkel ezt nem lehet megcsinálni, ezért Tome-okkal fel kell húzni 80-ra mindenkit, használni kell a PvP-vel megszerzett PvE geart, meg kell felelni bizonyos előfeltételeknek, amiket a GI szab, aztán lehet csak birtokba venni a GH-t. A feltételek nekem sem tiszták még, meg hogy milyen feladatokat kapunk, de még nem olvastam végig minden postot róla, hogy azokban van-e erről valami konkrét infó. Gondolom, nincs.

   • Gandarel
    2015. június 21. - 09:40

    Nekem a legnagyobb bajom az egésszel az az hogy elvileg majd védeni kell a GH-t mordremek ellen. Ha PvE-t akarnék elmennék dungeonre, nem fogok defendelgetni meg esetleg duelt azért abbahagyni mert jönnek a mobok..

    Legjobb megoldás szerintem egy PvE/PvP split opció lenne. PvE mode = védeni kell mobok ellen, PvE gear.
    PvP mode = nincsenek PvE eventek, egész GH PvP geart használ (aréna miatt), és lehessen que-zni GH-ból.

   • Sárki
    2015. június 21. - 12:58

    Még egy ilyen egyszerű dolgot sem képesek úgy megcsinálni, hogy az mindenkinek megfeleljen. Szánalmas…

   • 2015. június 21. - 13:28

    Szerintem nem kell aktívan védeni PvE-ben, hanem a történet szerint az Initiative gondoskodik a folyamatos védelméről, ezért is kell velük szövetséget kötni. Ami mob arénában jött a háttérben bejátszott animációban, azt is a guild rakta be poénból, mert lehet bosst is bepakolni. Én úgy értettem egyelőre, hogy csak a történet miatt van szó a védelemről, de nem kell aktívan részt venni benne. De persze nem olvastam el mindent róla, csak a videókat láttam.

   • Gandarel
    2015. június 21. - 16:37

    Nekem minden interjúból meg postból az jött le hogy aktívan védeni kell GH-t, ez az egyik feltétele annak hogy kiadják a guildednek, nem csak egy lore dolog.

   • 2015. június 21. - 18:01

    Én meg úgy értettem, hogy el kell foglalni, de az Initiative védi onnantól. Fene tudja. A videókban mindig a foglalást mutatják, a védés nem derült ki egyértelműen, hogy egyáltalán látható-e. Talán lehet majd eventet indítani, amivel védünk, de pl. amikor mindenki alszik vagy 1-2 ember van GH-ban, kétlem hogy elfoglalnák suttyomban, mert pont azért kötünk GI szövetséget, hogy védjék is nekünk. Más MMO-ban általában a home instance-ban kérésre indul védő event, nem pedig random magától. Szerintem itt is ez lesz: ha nem akarod, nem kell védeni. Legalábbis nagyon remélem…

   • gwfan21
    2015. június 21. - 21:22

    Én is pont ezen gondolkodtam, hogy állandó védésnek nincs értelme. Tényleg mi van amikor éjjel kb senki sincsen fent. Vagy amikor vasárnap délelőtt is nagy pangás van. Meg különben se azért megyek fel, hogy állandóan védjem azt a szutykot.

   • Bikuci
    2015. június 22. - 12:10

    Csak az a guild életképes, ahol a nap 24 órájában van valaki.:) Csak viccelek, szerintem biztos nem így lesz. Az kicsit gáz lenne, hogy amit reggel felépítünk este leomlik:).

   • Shantey
    2015. június 22. - 14:50

    Nanana … Nem értitek a koncepciót. Progression van gyerekek!

   • Gandarel
    2015. június 22. - 15:43

    Challenging group content boiz.

   • Shantey
    2015. június 22. - 16:46

    Ha ez lesz a challenging group content én kisírom bal pitvarom a helyéről. :/

 2. 2015. június 20. - 04:28

  Ha lemaradtatok, itt az esti guild halls poi, amíg ki nem teszik YT-ra:
  http://www.twitch.tv/guildwars2/b/670539103

  Van benne pár új wvw mechanizmus spoiler is, meg elég sokat elárulnak a guild arena sandbox lehetőségeiről is. Dulfy már össze is foglalta tematikusan, összesen 5 külön postban, hogy mi hangzott el. (Necrofeel már szerintem bánatában megitta az összes sört és a másnaposságát további fogyasztással súlyosbítja. Jobbulást! :)

  A másik fontos dolog, hogy a hivatalos site-on kívül több helyen találkoztak már HoT kulcsokkal, amik illegálisan szerzett kulcsok. Felhívták mindenki figyelmét arra, hogy legyünk óvatosak a nem hivatalosan, esetenként olcsón árult HoT kulcsokkal, mert valószínűleg átverés áldozatai lehetünk, ha ilyeneket vásárolunk, esetleg lopott árut vásárolhatunk. A szokásos buli megy: lopott bankkártyával megveszik, gyorsan eladják, de a bank a lopás kiderültével visszaveszi a pénzt, ANet meg ennek megfelelően érvényteleníti a kulcsot és bant tol az illegális kulcsot használó accountra.

  • 2015. június 20. - 08:39

   Mikor megláttam a mennyiséget, hirtelen felindulásból a sörömért is nyúltam. Hétvégén teló sem lesz nagyon a kezemben, nem hogy pécé, @Pinkman igért egy kis segítséget, úgyhogy majd jönnek azok a cikkek. Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük, kedves olvasók. <3

   • Bikuci
    2015. június 20. - 09:31

    Kitartás és köszönjük.:)

   • balajo78
    2015. június 20. - 13:10

    Köszi az eddigi fordításokat és kitartás. Az olvasóknak meg türelem mer iszonyat mennyiség jön mostanában :)

  • 2015. június 21. - 06:26

   Most akkor mi is van?! :D
   Miért nem lehet egy értelmesebb úton valami értelmes PvE helyen elfoglalni birtokokat, és azokat fejleszteni? Valószínűleg nem értem ezt a dolgot most de durván erőltetett modremoth szálakkal nem kéne ezt terhelni…

 3. balajo78
  2015. június 21. - 09:15

  A kis 5-6 fős baráti guildeknek lesz egyáltalán remény Guild hallra?

  • Gandarel
   2015. június 21. - 09:36

   Miért ne lenne?

   • balajo78
    2015. június 21. - 10:18

    Kérdés 5 fő el tudja e foglalni. Ha igen nyilván nem lesz olyan felszerelt mint egy több 100 fős guildnek.

   • Bikuci
    2015. június 21. - 10:30

    Szerintem elfoglalni biztos el lehet, de ahogy a kis guildek most sem tudnak mindent kifejleszteni, vagy legalábbis csak hosszú idő alatt, úgy az újban is csak lassan, vagy sehogysem (guild mission).

   • balajo78
    2015. június 21. - 10:44

    10 pont :)

   • Shantey
    2015. június 21. - 12:06

    Eddig legalább goldból megoldható volt az influence vásárlás és a fejlesztés. Most hogy ez repül a kukába és új currency jön (má’ megint minek?!), ráadásul három is, így a kis guildek nagyon megakadhatnak, hacsak nem tényleg time gated az egész oszt csókolom.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: