Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Wallet frissítés

Wallet frissítés

GW2_0_Modified(Ennek a képnek semmi köze a cikkhez, csak azért raktam be, mert tetszik!)

Hello mindenki! Matt Pennebaker vagyok a jutalomrendszer csapatból és a közelgő Wallet változásokról szeretnék nektek beszélni.

Merre van?

 

A veterán Wallet használók tudják, hogy ha meg akarod nézni a jelenlegi jólét készletedet, akkor csak meg kell nyitnod a Hero panelt és rákattintani a Wallet tabra. Itt megtalálod az összes valutádat kiterítve egy rácsozott lapra. Ugyanúgy ide navigálhatsz a kis + jellel az inventory-d alján, de ennek az az eredménye, hogy két ablakot nyitsz meg, egy információért. Ezek közül a lehetőségek közül, egyikkel sem könnyű megtalálni és használni a tárcát, szóval mi megfogtuk és átraktuk az Inventory panelra. A Wallet gombra kattintás, mostantól átváltja az inventory-t, Wallet nézetre.

 

Hogyan néz ki?

 

A régi Wallet rácsos kialakítása jól nézett ki, de egy csomó helyet foglalt és nem hagyott teret a terjeszkedésre. Mivel a Wallet, funkcionálisan, végül is számok listája, ez az ami mellett döntöttünk, hogy megjelenítsük. Így, most sokkal kompaktabb a szűrési opcióval és a bővítése is sokkal könnyebb. A Wallet teteje egy legördülő menü, mellyel le tudod szűkíteni a valuta kategóriákat, hogy csak azt lásd amire adott pillanatban épp szükséged van. Mozgasd az egeret a valutára, hogy megtekinthesd a részleteket – közülük néhányra kattintva, extra funkciókat érhetsz el, ezt egy ikon jelzi a jobb szélén. A Gem és Gold, elvezet téged a Gem Storeba és a váltóba, míg a Dungeon valuták megmutatják a szóban forgó Dungeonok bejáratát. Mint egy hozzáadott bónuszként, kissé megváltoztattuk, hogyan jelenjen meg a valutád az Inventory-d alján. Az arany, mindig ott lesz, de a többi látható valuta megváltozik, az alapján, hogy éppen hol tartózkodsz. Például World vs. World-ban, badges of honor-t látsz, míg a Fractals of the Mists-ben, fractal relics-eket.

 

Valaki kiegészítéseket mondott?

 

Több valutát adtunk hozzá a Wallet-hez. Mikor bejelentkezel a frissítés után, a következő item-ek konvertálódnak át valutává és kerülnek be a tárcádba:

 • Pristine Fractal Relics
 • WvW Tournament Claim Tickets
 • Geodes
 • Bandit Crests

Ezek a tételek, automatikusan átkonvertálásra kerülnek az új valutákká, ha a bejelentkezett karakternél található ilyen, szóval ellenőrizd minden karaktered készletét.

 

Mi a helyzet a Skill pontokkal?

 

Korábban említettük, hogy a végtelen Skill pont forrásokat, egy másik valutával fogjuk jutalmazni. Az új Wallet ad otthont majd, az úgy nevezett spirit shard-oknak. Jelenleg két forrása van a Skill pontoknak. Az első a korlátozott számú, mint a skill point challeng-ek és a szintezésből elérhetőek. A második, a végtelenül ismételhetőek, mint a scrolls of knowledge és a szintlépés 80. után. A skill-pontoknak két használati módja volt: a Skill-ek feloldása és összetevők vásárlása a Mystic Forge-hoz.

Két különböző rendszerünk volt, amihez kétfajta valutát kellet volna használni, amit most meg is teszünk. Minden forrás, ami eddig scrolls of knowledge-et adott, most majd spirit shards-ot ad, amit Miyani elfogad összetevőiért cserébe. Néhány dolog meg fog változni, hogy alkalmazkodjon a szétosztáshoz:

 • A Tomes of knowledge ad egy szintet, ha még nem érted el a 80-at és ad egy spirit shard-ot, ha már elérted a 80-as szintet.
 • A Writs of experience, csak akkor használható, ha 80-as szint alatt vagy és eladhatóak lesznek Miyani-nak, Tome of knowledge-ért cserébe, 20 Writs/Tome áron.
 • A 80. utáni szintezés már nem ad Skill pontot, de a 80-as szintű karakterek kaphatnak spirit shard-ot a szörnyek megöléséért.
 • Az összes scrolls of knowledge, ami a birtokodban van, automatikusan átalakul spirit shard-á, és az összes forrás, amiből eddig scrolls of knowledge-t szerezhettél, spirit shard-ot ad.

A skill pontok spirit shard-á alakulása, automatikusan bekövetkezik. Ez karakterenként fog megtörténni, úgyhogy győződj meg róla, hogy minden karaktereddel bejelentkeztél, hogy megkaphasd a teljes darabszámot. Azt hiszem, meg fogsz lepődni, milyen sok spirit shard-od lesz! (Hogy ezek milyen viccesek! :D szerk.)

Köszönjük hogy olvastál és reméljük élvezni fogod az új Wallet-et.

 

Eredeti: GW2.com

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Sasu
  2015. június 11. - 15:14

  Szóval jól értem, hogy ha nem akarom, hogy a nyakamon maradjon 200 skill point, akkor most vásároljam le vagy később már cseszhetem?

  • Sasu
   2015. június 11. - 16:38

   aha, semmi, tárgytalan :D

 2. Aida
  2015. június 13. - 01:14

  Hát ezek tényleg úgy hiányoztak, mint éhezőnek egy falat kenyér.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: