Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Revenant: Az Élet Útjának alázata

Revenant: Az Élet Útjának alázata

gw2-teaser-epl-602-860x280

Üdvözöllek titeket, Tyriaiak!  Roy Cronacher vagyok és ma újabb szaftos információkat osztok meg veletek, a Revenantról. Korábban már érintettük a kaszt alap funkcióit és néhány kezdő skill szettet. Beszéltünk egy legend-ről és fegyverszettről, mely központjában a védelem és túlélés van, és szó esett, egy condi központú beállításról is. Most átvesszük, milyen is egy gyógyító központú Revenant. Az új legend felkínál egy támogató játékstílust, és áttolja a gyógyítás határait, némi ügyességi játék felé. Boldogan mutatom ma be nektek a Staff-ot és a Ventari Legend-et.

Ez nem egy közelharci fegyver…

Lehet, hogy erősen társítod a Guild Wars 2 botjait a mágiahasználókhoz, akik távolról hoznak létre erőteljes varázslatokat. Ezen a Revenant-tal szeretnénk változtatni, mint ahogy megtettük a Hammer-al is, a kaszt által. Már egy előző blogpostban is említettem, hogy nem a Hammer lesz az egyetlen újféle módon használt fegyver, és hogy a Revenant lesz az első kaszt a Guild Wars 2-ben, aki közelharci fegyverként staff-ot használ.

256daStaff

Ez a fegyver átitatja a támadásaid a Mists hatalmával, használva harci és mágikus stílusok keverékét, hogy támogathasd szövetségeseidet. Lényegében a sérülések elhárítása lesz előnyben, minthogy a közvetlen offenzív támadások, hogy illeszkedjen a legenda témájához. Vessünk egy pillantás két skillre, amikhez majd hozzáférhetsz:

Rejuvenating Assault

“Hasítatsz egy nagyot a bottal, hogy sebezd a körülötted lévő ellenfeleket, közben gyógyító gömböket hozol létre magadnak és szövetségeseidnek.”

 • Ez a skill, a harmadik része az autoatack láncnak. Ha megütöd az ellenfelet ezzel a skillel, energia szilánkok repülnek ki a célpont körül, a földre. Te, vagy szövetségeseid átsétálva ezeken, kis mennyiségű gyógyulásban részesülhettek. Ez arra ösztönöz, hogy mozogj az ellenség körül, felvéve így a gömböket és több interakciót hoz létre közted, és társaid közt. Azt akartuk, hogy a gyógyítás megjelenjen a támadások által, nem pedig passzív effektként.

Surge of the Mists

“Előre rohamozol, hátralökve az utadba kerülőket.”

 • Mikor használod ezt a képességet, előre lendülhetsz a Staff-oddal, ismételten visszalökve az ellenséget, megtisztítva ezzel az utadat, vagy nyomva őket magad előtt. Ez a controll skill, a Ventari-féle módja annak, hogy elválaszd az ellenséged a sérült társaidtól.

Le tudok futni egy kentaurt!

Okés… talán mégse. Mivel, ők marha gyorsak. Ventarinak, érdekes történeti kötelékei vannak, mely erős jelölté teszi egy Revenant legend megformálásában és mivel, ő békeszerető karakterként volt ismert, azt gondoltam, hogy nagyon jó alapja lenne a Revenant gyógyító Skill szettjének.

A legtöbb heal a Guild Wars 2-ben, pulzáló spellek, a combó rendszer, vagy area-of-effect heal formájában jelenik meg. De a gyógyítást egy kicsit tovább akartuk vinni, mint ahogy eddig látható volt, egy olyan legend létrehozásával, melynek, szinte teljes egészében a támogatás áll a középpontjában. Azonban, ehhez szükség volt a gyógyító képességek interakciójának egy érdekesebb használati módjára, és hogy létrehozzunk egy aktívabb játékstílust. Így jött létre a Ventari Tábla!

A Ventari Tábla az alapja az összes Legend Skillnek. Minden Skill, valamit tesz a Tábla körül, vagy módosítja azt, szóval az elhelyezése, a hatékonyságának legfontosabb támpillére. Ez megköveteli  Revenant-tól, hogy írányítsa a Táblát, kommunikáljon és interakcióba lépjen a szövetségesekkel, hogy ők is élvezhessék a Tábla előnyeit.

3f2eaProtective-Solace

 

Szóval, hogyan is működik ez? Amikor aktiválod a Legendary Centaur Stance-t, először csak egy darab skilled lesz. Ezzel, megidézheted a Táblát a karaktered mellett. Miután a Tábla létrejött, a skill bar-odat kitölti az öt Legend alapú skill, melyek mind a Táblát manipulálják. Kétféle módon tüntetheted el a Táblát, ha körülötte harc dúl. Használod az Elit Skilled, az Energy Expulsion-t, mely túltölti a Táblát energiával, így az eltűnik. A Tábla ugyanúgy eltűnik, ha egy bizonyos távolságba mozogsz tőle. Mindkét esetben, a Skill bar-od visszaugrik az alap állapotába, így a Táblát újra meg kell idézned, ha használni akarod a Skilljeid.

Íme a Skillek amiket használni tudsz, miután megidézted a Ventari táblát:

Ventari’s Will

“A Tábla elindul egy kijelölt hely felé. Ahogy a Tábla mozog, gyógyítja a szövetségeseket, kiken áthalad.”

 •  Ez egy alapvető Skillje a Legend-nek, hiszen a többi Skill arra épül, hogy a táblát arra parancsolja, hogy valamit tegyen. (Gondolom itt arra gondolnak, hogy csak ezzel tudod mozgatni, gondolom:) Mivel a Tábla azt gyógyítja akin áthalad, így a Revenantnak taktikailag kell koordinálnia csapattársait, hogy a legtöbbet hozza ki a mozgatásból.

Protective Solace

“Megidéz egy védőgátat a Tábla körül, ami megsemmisíti az ellenség lövedékeit.”

 • Ez a képesség, egy természetes energia alapú védőgátat hoz létre a tábla körül. Miközben az akadály aktív, elpusztítja az összes lövedéket, mely kapcsolatba lép vele. Ez egy fenntartható Skill, ez azt jelenti, hogy be és kikapcsolható és gyors tempóban szívja le az energiát. A Táblát lehet mozgatni, míg a gát aktív.

Energy Expulsion

“Kényszerített energiakitörés a Táblából. Ellöki az ellenfeleket és energia törmelékeket hagy maga mögött, melyek gyógyítják a szövetségeseket.”

 • Ez az Elit Skill, amit már röviden említettem az előbb. Ez, egy energia hullámot küld szét a Táblából, mikor megsemmisíted azt. Az ellenfelek hátralökődnek az energiától, így jól időzítve használhatod arra hogy megszakíts kulcsfontosságú skilleket, vagy ellökd az ellenfeleket a fekvő csapattársaidtól. Energia töredékek maradnak a környéken, melyeken szövetségeseid átsétálhatnak, gyógyítva magukat ezzel, hasonlóan a Rejuvenating Assault, Staff Skillhez.

És a kaland folytatódik

Még, több fegyverünk és legendánk vár bemutatásra a jövőben, de most ennyit szánunk az étvágyatok csillapítására. Minden, ma bemutatott Skill és a legenda, szerepelni fog a következő bétában, szóval tartsd rajtuk a szemed. Találkozunk a csatatéren!

 

Eredeti: GW2.com

Reklámok
 1. 2015. június 4. - 21:27

  Hihetetlen tempóban haladunk! Legközelebb megcsodálhatjátok a Druid elit spec lábkörmének a jobb szegletét! :D
  Érdekesen hangzik amúgy ez a Táblás cucc, jó lesz majd pontvédésre PvP-ben.
  Mondjuk, ha azt nézzük, hogy ha szabadon akar lófrálni akkor kőkemény 5 fegyver skill áll majd rendelkezésére… nem tudom ki lesz ilyen bátor. :D

 2. Sárki
  2015. június 6. - 11:19

  Mozgatható well kb., vagy csak félreértem a koncepciót? Mindenesetre meglehetősen unalmasnak hangzik :S

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: