Reklámok

Mastery

Guild Wars 2 Heart of Thorns PVE Revenant_Modified

Még, a múltkor elkezdtem csinálgatni a Mastery-t, csak aztán törekvéseim megakadályozták olyan tényezők, mint- a láb székre helyezése, pihentetés céljából, hűvös, nedves doboz nyitása, ismerős szisszenés kíséretében – és egyéb dőre, halandó emberi dolgok. Ímhol, most már kész, tehát a béta alatt elérhető Mastery-k, alább megcsodálhatók. Véleményem szerint, megjelenéskor ezekből, azért több lesz. (Legalábbis remélem.)

Ne feledjétek, holnap Stronghold! Ragadjátok karon virtuális bajtársaitokat és irány a csatatér!

 Hearth of Maguuma

Exalted Lore

MasteryPontok Mastery képesség Képesség leírása
1 Exalted Markings Az Exalted jelek olvasásának ismerete. Most már megfejted a szavakat, és hozzáférhetsz a civilizáció titkaihoz.
1 Exalted Acceptance Elnyered a furcsa és titokzatos Exalted-ek bizalmát, így hozzáférhet a szolgáltatásaikhoz a Forgotten City-ben.
2 Fine-Ore Gathering Az Exalted-ek megtanították az ércből kivonni a ritka anyagokat, Auric Basin-ben, bányászás közben eséllyel kapsz [valami ritka cucc]-ot
3 Exalted Honing Megtanulsz áthatolni a kemény kérgen, így, néhány, korábban sebezhetetlen Mordrem gyengébb lesz ellened.
5 Maguuma Springs Az Exalted-ek megtanítottak a dzsungelben található források használatára, melyek gyógyítják a sebeket és jótékony hatásai vannak.
10 Exalted Purification Tisztelet övez az Exalted-ek közt. Kihívhatod a Champion-jukat napi egyszer és megnyithatod Forgotten City legszebb kincseit.

 Itzel Lore

MasteryPontok Mastery képesség Képesség leírása
1 Itzel Language A fürge Itzel beszéd, a régi Tyriai Hylek dialektus egy nagyon eltérő nyelvjárása.  Tárgyalásaid hibáin át, megtanultál kommunikálni, megtéve ezzel az első lépéseket bizalmuk elnyerése érdekében.  Ez megnyitja az árusokat, kereskedőket.
1 Itzel Writing Felfedezed Hearth of Maguuma körül, a kőtáblákat, képírásokat, az Itzel törzs írott nyelvét. A sok gyakorlással, most már megérted őket és megkeresheted rejtett kincseiket.
2 Itzel Herbicides Az Itzel-ek megtanították használni Maguuma különböző kivonatait, így mérgeket gyárthatsz. Ez extra sebzést biztosít az égő és/vagy mérgezett Mordremek ellen.
3 Itzel Leadership Az Itzel nyelv és társadalom gondos tanulmányozása után, kiérdemelted a jogot, hogy kihívd Champion-jukat és igénybe vedd, Verdant Brink jutalmait.
5 Itzel Hunting Az elszánt tanulás eredményeként, az Itzel-ektől megtanultad, hogyan gyűjtsd be az ellenfelektől különleges trófeákat, ritka kollekciókat megnyitva ezzel.
10 Itzel Stalking Az itzelek megtanították használni, Maguumában elszórtan található szigony ágyúikat. Lehúzhatod a Wyvern-eket a földre, hogy levadászhasd.

Chart_2

 Nuhoch Lore

MasteryPontok Mastery képesség Képesség leírása
1 Nuhoch Language A brutális Nuhoch törzs beszéde, nehéz hangok sorozata, de némi gyakorlással megtanulhatod. Most már tudsz velük kereskedni és jó viszonyban vagy a törzs tagjaival.
1 Nuhoch Proving A Nuhoch törzs, az erőpróba alapján ajándékoz meg téged. Feloldhatod a bizonyítás ismeretét, ezzel jogot kapsz belépni a próbákra.
2 Nuhoch Energies A Nuhoch törzs megtanítja neked, hogy élheted túl a Chank energiát. Elnyelve ezt az erőteljes energia kisülést, gömböket hozhatsz létre, hogy te és társaid ezt használva, megtörhesd a championok áthatolhatatlan energia pajzsát.
3 Nuhoch Alchemy A mesteri harcosok, az erő mellett a taktikára támaszkodnak. A Nuhoch-ok megtanítanak eltávolítani a Chank energia erőteljes savát a Healing Skill-eddel.
5 Nuhoch Trail Signs A Nuhoch nyomvonal jelek olvasásának mestersége, mellyel információkat gyűjthetsz a területeken. A jelek, azelőtt láthatatlan dolgokat fednek fel.
10 Wyvern Defiance A Nuhoch-ok megtanították, hogyan állj dacolva a Wyvern-ekkel szemben. A szárnycsapásaik, már nem löknek el.

 Mushroom Lore

MasteryPontok Mastery képesség Képesség leírása
1 Bouncing Mushroom Megtanulsz precízen landolni és használni a rugalmas gombákat,  Hearts of Maguuma szerte, hogy eljuss korábban elérhetetlen helyekre.
1 Master Forager Megtanultad a gombák helyét még gyorsabban észrevenni. A térképen is jobban látszanak.
2 Blazing Speed Mushrooms A gyomor képzésével, most már lenyelheted a sebesség növelő gombákat is. Fuss bámulatos sebességgel, a természet segítségével.
3 Adrenal Mushrooms Megtanulod megenni, a mellékvese sajdító gombákat, így kaphatsz egy nagy adag adrenalint és instant skill újratöltést.
5 Recovery Mushrooms Elnyered a képességet, hogy elfogyaszd a sokrétű gyógyító gombákat. Instant healt ad és leszed néhány condit.
10 Massive Bouncing Mushrooms A sok gyakorlás és erőképzés után, használni tudod a hatalmas rugalmas gombákat, hogy még tovább repülhess a levegőben.

Guild Wars 2 Heart of Thorns PVE gliding

 Gliding

MasteryPontok Mastery képesség Képesség leírása
1 Gliding Basics Hozzáférhetsz a vitorlázógéphez, hogy suhanhass, mint egy repülőmókus, Heart of Thorns legmagasabb pontjain.
1 Updraft Use A továbbfejlesztett kialakítású markolattal és légrésekkel a szárnyon, magabiztosan használhatod a légáramlatokat, hogy elérhess korábban megközelíthetetlen helyeket.
2 Lean In Gyakorlással, tökéletesítheted a repülőstílusodat. Előre döntve, növelheted a sebességedet, endurance árán.
3 Downdraft Avoidance Megtanulhatsz a vitorlázógép szárnyaira erősebb hevedereket kötni, így áthaladhatsz a lefelé irányuló légáramlatokon, anélkül hogy lefújnának a levegőből.
5 Lean Back Megtalálva a fő erőt, a sok repülés során, megtanultál repülés közben hátradőlve, egyhelyben maradni. Megtanultál zaj nélkül földet érni is, landolás után ármenetileg láthatatlanná válsz.
10 Gliding Mastery Te és a vitorlázógéped egyek vagytok. Endurance költség nélkül repülhetsz.

Pact Tyria

Fractal Attunement Mastery

MasteryPontok Mastery képesség Képesség leírása
1 Follows Advice A részletek, még elhomályosítja a Mists.
2 Agony Channeler
3 Mistlock Singularities
5 Recursive Resourcing
8 Essential Singularities
13 Hyperactive Singularities

 Legendary Precursor Crafting Mastery

MasteryPontok Mastery képesség Képesség leírása
1 Revered Antiquarian Megkapod a hozzáférést, az első Tier, Precursor kollekcióhoz.
4 Magister of Legends Megkapod a hozzáférést, a második Tier, Precursor kollekcióhoz.
5 Historian of the Armaments Megkapod a hozzáférést, a harmadik Tier, Precursor kollekcióhoz.
10 Scholar of Maguuma’s Secrets Hozzáférhetsz a Heart of Maguuma Precursor kollekcióhoz.
Reklámok
  1. 2015. június 1. - 16:39

    Egészségedre! :) Köszi a táblázatokat!

  1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: