Reklámok
Kezdőlap > Guild Wars 2 játékmenet, Kasztok > GW 2 Specializációk: Reward Track és Elit Spec

GW 2 Specializációk: Reward Track és Elit Spec

specializations-bg.a86a8361_Modified

A második rész a Trait/skill feloldást és az Elit speccet érinti:

Izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk veled, hogyan kezeljük a Trait és Skill feloldást a Guild Wars 2: Heart of Thorns™-ban. Azt is megtudhatod, hogyan férhetsz hozzá az elit specializációkhoz, ami valami igazán újjá alakítja a kasztodat.

Profession Reward Track

6ddd5HeroPanel_ScreenshotTraining4

Ezen túl, a feloldás  átáll egy új rendszerre. A Profession Reward track egy csomag, megtöltve Skill-ekkel, Trait-ekkel, Speccekkel és tárgyakkal. Ahelyett, hogy specifikusan oldanád fel a tartalmakat, minden Hero pontok elköltésével lesz elérhető, az új Reward Tracken.

 

A Hero pontokak korlátozott mennyiségben lehet szerezni, szigorúan csak a jelenlegi  Skill Challengekből (később majd Hero Challengek) és szintlépésekből. Egy 80-as szintű karakter, amely még nem végzett egy Challenget sem, több mint elegendő Skillel, Speccel, Traittel fog rendelkezni, hogy alkothasson magának számos egyedi buildet. Egy olyan karakter, aki már a háta mögött tud egy pofásabb mennyiségű Challenget, simán megnyithatja az összes elérhető Core Speccet, Skillt és Traitet. A PvP játékosoknak nem kell agódniuk emiatt, minden automatikusan megnyílik, mikor a Hearth Of The Mistsbe lépnek.

 

A régi szintezésből és Skill Challengekből  megmaradt Skillpontokat Crafting cuccokká lehet alakítani a Mystic Forgeban. Azok a tárgyak és tevékenységek amikből ismétlődően Skillpontokat nyerhettünk, ugyanolyan Crafting mattikat adnak.

Összesen három kategóriájú Reward Track lesz, lefedve a Core Specceket, a  Core Skilleket és az Elit Specializációt.

 

Core Specialization Reward Track 

Ezek nyitják meg a specializációkat és annak Minor és Major Traitjeit. Ezek egyek lesznek a kasztonkénti öt core specből. Például az Ele Water Magic Trackje a következő lesz:

 • Soothing Mist (adept minor)
 • Healing Ripple (master minor trait)
 • Aquatic Benevolence (grandmaster minor trait)
 • Soothing Ice (adept major)
 • Piercing Shards (adept major)
 • Stop, Drop, and Roll (adept major)
 • Soothing Disruption (master major trait)
 • Cleansing Wave (master major trait)
 • Aquamancer’s Training (master major trait)
 • Cleansing Water (grandmaster major trait)
 • Powerful Aura (grandmaster major trait)
 • Bountiful Power (grandmaster major trait)

Mint minden, ez a tartalom is fejlesztés alatt áll, ezért az éles játékban tapasztaltak , eltérhetnek a felsoroltaktól.

 

Core Skill Reward Track

Ezek hivatottak megnyitni az egy kategórián belüli skilleket. Például a Warrior Signet Track a következőket: Healing Signet, Signet of Might, Signet of Fury, Signet of Stamina, Dolyak Signet, és Signet of Rage.

 

Elit Specializációk


 

Végül itt tartunk, hogy beszélhetünk a Druidává váló Rangerről, vagy a  kétkezes kardot lobogtató Nekróról, amik példái az úgy nevezett Elit Specceknek. Ezek a vadonatúj 80-as szintű speckók, amik új fegyvereket, mechanikákat, skilleket és traiteket vezetnek be a meglévő kasztoknak a Hearth Of The Thorns-ban.

d6491ranger-druid

 

Új fegyverek

Az Elit Specek mindig bevezetnek egy új fegyvertípust a karaktered számára. A Ranger Druid fomája hozzáférést biztosít a Staffhoz, míg egy másik szerencsés kaszt Hammert kap majd. Egyes kasztok kapnak main-hand, vagy off-hand fegyvereket, de minden tekintetben új játékstílusok nyílnak majd meg. Ahhoz, hogy a fegyvert használhasd, fel kell oldani és berakni a megfelelő Elit Speccet.

Új Skillek

Majdem minden Elit Speccel elérhetővé válik egy komplett új skill szett: Egy heal, négy utility és egy elit. A revenant kap egy elitet, egy healt és egy szettnyi utilityt egy bizonyos kategóriából. Az egyik Spec csapdákat kap, míg egy másik összesen 6 darab shoutot! Hogy berakhasd az új skilleket, meg kell tanulni és aktiválni a megfelelő Elit Speccet. Újragondoljuk a régi típusú skilleket is, mint a shoutok és trappek, hogy nagyobb kölcsönhatást eszközölhessünk  a rúna rendszerrel.

Új mechanika

Van még! Már így is alapvetően megváltozik a kasztok használata az Elit Speccel.  Gondoltad már valaha, hogy máshogy használnád esetleg a Life Forceot? Vagy mit szólnál az Illusion Shatter egy más módjához? Ez csak néhány változás amire számíthatsz a kedvenc kasztod kapcsán.

Új Traitek

Végül, de nem utolsó sorban az Elit Spec egy teljesen új szett Traittel jön, ami a Core Spechez hasonlítható. Ahogy beraksz egy Elit Speccet az elvesz egy Spec Slottot a háromból, azután elérhető lesz az új 3 minor és 9 major Tarit. Hogy hangzik az a Trait, ami levesz egy kondit minden egyes Evade-nél?  Én személy szerint nagyon izgatott vagyok azzal a Grandmaster Traittel kapcsolatban is, ami egy úgynevezett „Defiance Bar-t” ad a a karakteremnek.

 

Lesz még több?

Mikor majd a Hearth of Thorns élesben megy, a kasztoknak lesz egy Elit Specce, kiegészítésképp az 5 Core Spec mellé. Ezt a következő két módon használhatja:

 • Vagy azt mondja, hogy:

Én egy {Kaszt neve} vagyok, {Spec #1}, {Spec #2} és {Spec #3}-ra specializálódva azaz:

Én egy Ranger vagyok, Marksmanship, Wilderness Survival és Beastmastery-re specializálódva.

 • Vagy, mondhatja ezt is:

Én egy{elite spec} vagyok {Spec #2} és {Spec #3}-ra specializálódva, azaz:

Én egy Druida vagyok, Nature Magic és Skirmishing-re specializálódva.

Egy Elit Speccet annyira egyszerű lesz berakni, mint jelenleg mondjuk kicserélni a Trait pontokat. Csak kilépsz combatból és kiválasztod, ugyanígy pvp-ben. Úgy készítettük a rendszert, hogy önmagára épüljön, szóval hagyjuk hogy a spekulációk a jövő specializációiról már akkor elkezdődjenek mielőtt bemutatnánk az első új szettet.

 

Elite Specialization Reward Tracks

Végezetül, ezek a Reward Trackek nyitnak meg mindent az Elit Spechez: fregyver, egyedi mechanika, Skillek és Traitek. Tartalmaznak még itemeket is, bele értve új rúnákat, sigileket, egy csini fegyver skint és egy hozzá passzoló armor darabot (általában sisak, vagy vállvédő). Amennyiben megvásárolod a Guild Wars 2: Hearth of Thorns kiegészítőt, automatikusan megkapod a hozzáférést a specializációkhoz PvP-ben.

Ez lenne a Specializációk és a Reward Track dióhéjban.

 

eredeti: https://www.guildwars2.com/en/

Reklámok
 1. nathriel01
  2015. május 20. - 11:27

  Gratulálok az első önálló posztodhoz! Sok kitartást kívánok a továbbiakban és köszönöm, hogy bevállaltad a feladatot! :)

  • 2015. május 20. - 13:26

   Köszönöm szépen!
   Sajnos, a te tempódat nem tudom hozni, de igyekszem. Kábé 3 naponta lesz időm az aktuális dolgokat megcsinálgatni.

 2. Hangis
  2015. május 20. - 14:00

  Köszönjük!

 3. Khorak
  2015. május 21. - 08:53

  Köszi

 4. Cerexus
  2015. május 21. - 11:00

  Köszi a fordítást!

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: