Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Egy legendás kaland

Egy legendás kaland

LewisB_GW2-Header31

A fordítást Pingman készítette!

Ijesztő feladat lehet elkezdeni a legendás fegyver gyártását, különösen a hozzá tartozó precursor fegyver és a felfejlesztéshez szükséges alapanyagok begyűjtése lehet nehéz feladat. A Guild Wars 2: Heart of Thorns™ megjelenésével az új Map Bonus rendszer egy közvetlen lehetőség az alapanyagok megszerzésére. Egy precursor megszerzése epikus kalanddá válik, hogy felfedezd a választott legendás fegyver eszenciáját, melynek eredménye egy friss, ropogós precursor fegyver lesz, készen arra, hogy végső, legendás formájára kraftolhasástok. Nézzük meg közelebbről is ezt a két új rendszert!

A Precursor legyártása

A Heart of Thornsban lesz egy külön Mastery track a precursor-gyártás feloldására. A Mastery trackek egy új fejlődési rendszert fognak alkotni, melyeket a kiegészítőben vezetünk be, melyek lehetővé teszik, hogy a szerzett tapasztalati pontokat specifikus képességek megszerzésére használhassátok miután elértétek a 80-as szintet. Erről egy korábbi cikkben olvashattok. Ez a különleges Mastery track a legendás fegyverek gyártásáról fog szólni. Az első három szint a már ismert, az eredeti játékban is szereplő legendás fegyverek megszerzéséhez nyújtanak segítséget. Az első szint elindít a precursor szerzés kalandos útján, ahol is egy Mastery vendor-nál kiválaszthatjátok melyik precursor megszerzésén szeretnétek először dolgozni.

Collection

Minden legendás fegyvernek két fő témája van, melyek a precursor-kalandban mutatkoznak meg. A kaland első része egy gyűjtemény lesz, mely e témákat öleli fel. Vegyük például a Moot-ot. A moot a bátorság norn ünnepélye, ez lesz az erről elnevezett fegyver kalandjának alapja. Az első gyűjtemény a vadászatról szól, bebizonyíthatjátok képességeiteket Tyria ádáz lényei ellen harcolva, begyűjtve azok trófeáit. Teljesítve ezt a gyűjteményt egy receptet kaptok, melyből legyárthatjátok a precursorotok első verzióját – egy nem tradelhető exotic fegyvert, a már létező precursor kinézet egy egyszerűsített verziójával. Ráfér majd egy kis csiszolgatás, finomítás, mely a második gyűjtemény központja lesz. A második gyűjtemény a kalandotokban magában foglal némi kutatást, beszélgetést mesterekkel, a craftolásotok fejlesztgetését. Üzletelnetek kell majd a tudásért, nagy elméket felkutatni, és meggyőzni őket, osszák meg veletek trükkjeiket, és bizonyítani a munkapad mellett. Mindezen munka lehetővé teszi számotokra, hogy a már meglévő fegyvert továbbfejlesszétek a következő szintre. A gyűjtemény megszerzése ismét egy receptet eredményez, mellyel ezt megtehetitek, ismét csak egy nem trade-lhető exotic fegyvert szerezve, a már létező precursor skin-nel. Az utolsó gyűjtemény visszatér a hozzájuk tartozó legendás fegyver történetéhez. A Moot esetében ez az a pont, amikor az ünnep elkezdődik. Mivel a Moot témája főként a mulatásról szól, részt fogtok venni különböző eseményeken, melyek magukba foglalják például a világ vezetőivel való táncolást, tűzijátékok kilövését a Vadon lelkeinek tiszteletére, és különböző ital és ételáldozatokat szerte Tyriából. Ez az utolsó gyűjtemény adja a receptet, mellyel lecraftolhatjátok a precursor végső verzióját. A már létező precursorok esetében ez egy trade-lhető, exotic fegyver, de minden ilyen fegyver kinézete frissítve lesz, hogy jobban hasonlítsanak azokra a legendás fegyverekre, amelyekké egy napon válhatnak. Szeretünk úgy gondolni ezekre az új a precursor skinekre, mint a legendás fegyverekre, mielőtt a lelkük beléjük szállt volna. Ezen új skin-ek egyikének wardrobe-ban való feloldása feloldja a két alacsonyabb szint skin-jeit is. Szóval, ha oly szerencsés vagy, hogy találsz egy precursort kint a világban, nem fog hiányozni a másik két skin-ed sem.

Tier-3

Ez a crafting rendszer account alapú, mely azt jelenti, hogy minden egyes precursort csak egyszer gyárthatsz le e módon. Mindemellett a már korábban is létező precursor szerzési lehetőségek is a játékban maradnak eme új lehetőség mellett. Ez azt jelenti, hogy ha egy precursor-t többször is akarsz, akkor a régi módszerekre kell hagyatkoznod. Miután megszerezted a precursor-t elkezdheted a folyamatot, mellyel legendás fegyverré változtathatod. Ez a szükséges alapanyagok gyűjtögetésének egy hosszú folyamata, melyek segítségével olyan gift-eket gyárthatsz, melyet Zommorosnak – a Mystic Forge-ban lakozó dzsinnek – adva megajándékoz a csodás legendás fegyvereddel.

Térkép bónuszok

Amíg a precursor szerzés változása hatalmas változást jelent abban, ahogy a legendás fegyvert legyárthatjuk, az új térkép-bónuszok elősegítik a hozzá szükséges alapanyagok megszerzését. A Hearth of Thorns-al a legtöbb felderíthető térkép egy hozzá tartozó bónusz jutalomrendszert kap, mely rendszeres időközönként változik. A kezdőtérképek ebbe nem tartoznak majd bele, hogy megmaradjon az új játékosok játékélménye. Ha a térképen teljesítesz egy eseményt, jumping puzzle-t, vagy mini-dungeont a normál jutalmakon kívül megkaphatod a hozzá tartozó bónuszjutalmat is. Például Cursed Shore-on az egyik ciklusban ancient bone-okat, charged core-okat, charged lodestone-okat és giant eye-okat kaphatsz, míg a másik ciklusban powerful venom sac-eket, glacial core-okat, glacial lodestone-okat és glob of ectoplasm-okat.ű Azok a térképek, amelyek esetében hozzájuk tartozó “valuta” van, mint Silverwastes esetében a Bandit Crest, vagy Dry Top esetében a Geode. Ezeken a térképeken a bandit crest és a geode pont emiatt került be teszt jelleggel, hogy jutalmazza az adott területen való játékot. A térképbónusz rendszer egy sokkal racionalizáltabb tapasztalat lesz, és a Hearth of Thorns megjelenésével ezek a térképek mindig “valutával” fognak jutalmazni az új rendszeren keresztül. Továbblépve, minden térkép hasonló “valutarendszerrel”, hasonlóképpen fog működni. Eme rendszer célja az, hogy lehetőségeket adjunk a játékosoknak a szükséges alapanyagok megszerzésére, hogy tudják a játékosok pontosan hol is szerezhetik meg őket, és hogy minden felfedezhető terület azt az érzést adja, érdemes rajta játszani.

Új legendás fegyverek

Tudom, hogy éltek-haltok az új legendás fegyverekkel kapcsolatos információkért, de ezekkel később szeretnék foglalkozni egy külön róluk szóló blogposztban. Most csak annyit árulhatok el, hogy keményen dolgoztunk az új legendás fegyvereken. Az első pár darabot a Heart of Thorns-ban mutatjuk be, melyeket még több követ a további frissítésekkel. A módszer, ahogy ezeket a legendás fegyvereket gyárthatjátok, nagyon hasonlít a már meglévőkhöz, de szeretnénk még kalandosabbá tenni, hasonlóan a fentebb leírt precursor gyártáshoz. Szeretnénk megőrizni a legendás fegyver presztízsértékét is, ezért az új legendás fegyverek, és precursoraik sem lesznek trade-lhetőek. Eredeti: GuildWars2.com

Reklámok
 1. 2015. március 27. - 06:33

  Meglátjuk, mennyire oldják meg érdekesen…
  Gyakorlatilag no-cost lenne a jó szerintem.
  Megannyi érdekes és rejtett hely van, valamint lehetőség különleges dolgokat megszerezni hozzá.

 2. szilassim
  2015. március 27. - 20:39

  Ha jól értelmezem a t6 árak nagyon lefognak húzni kieg után ezzel az uj map event rewardos akármivel de javitsatok ki ha nem, nem vagyok túl jó angolból :3

 3. Mc Wolfy
  2015. március 29. - 00:34

  de legendary gyártás is beindul majd mint állat, szóval szerintem árak maradnak, vagy nőnek majd

  • Shantey
   2015. március 29. - 12:57

   Mint a magyar időjóslás. :D “Lehet esni fog, de lehet hogy nem!” :DDD

 4. Pckalóz
  2015. március 31. - 07:24

  Fordítás mikorra várható?

 5. Rahar
  2015. március 31. - 16:43

  Ha jól értem, akkor bármely fajta új legendás fegyverből csak egy készíthető az új módon, ha többet akarunk, akkor azt már csak a hagyományos módon lehet megoldani?
  Én is várom a fordítást :)

 6. Pckalóz
  2015. március 31. - 19:30

  ha valaki eternity-t akar az megszívta :)

  • Shantey
   2015. március 31. - 22:05

   Már ugyan miért? Csinálsz egy Twilight-ot és egy Sunrise-t, ahogy eddig, összerakod és kész is.

 7. Pckalóz
  2015. április 1. - 17:21

  Ha csak 1 készíthető el a másikat meg kell venni.De amik kellenek hozzá olcsóbb TP-ről megvenni mind a 2-t.

  • gwfan21
   2015. április 1. - 19:33

   Még mindig fajtánként készíthető el 1….

   • Shantey
    2015. április 1. - 22:23

    Pár nap és megtanul olvasni, hagyd.

 8. kisdusi
  2015. április 6. - 11:03

  A fordításban kell segíteni és ha igen kinek jellezzük meg küldjük el? Csak azért kérdem mert úgy látom, hogy még nem került lefordításra.

  • balajo78
   2015. április 6. - 17:02

   Szerintem ingame Zafira tud segíteni

 9. 2015. április 9. - 17:21

  Fordítás beküldve, elnézést a késésért.

  • Rahar
   2015. április 11. - 16:36

   És mikor fog az oldalra kikerülni?

 10. Aragorn
  2015. április 12. - 11:05

  Lassan tényleg felkerülhetne a fordítás ha már dolgoztak vele.

 11. 2015. április 12. - 13:22

  Pingman fordításait Nathriel intézi, de ha elküldi nekem, felkerülnek közel egyből :) Meg közben, amint van időm én is fordítok cikkeket.

 12. Mexxx
  2015. április 13. - 17:55

  Valaki fel fogja tenni?

  • nathriel01
   2015. április 13. - 20:22

   Kint van, bocsi a csúszásért!

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: