Reklámok
Kezdőlap > Guild Wars 2 játékmenet, Videók a játékról > HoT újdonságok a PoI adásból

HoT újdonságok a PoI adásból

A tegnap esti Points of Interest adásban láthattunk egy rövid bemutatót a Heart of Thorns-ból, amiben több volt a beszéd, mint maga a játék. Pár érdekességet azonban így is sikerült összegyűjteni, amiket lejjebb olvashattok. A fenti videót Dulfy vágta ki a teljes adásból, hogy csak a HoT-os rész legyen benne, aki a teljes adásra kíváncsi, youtube-on megnézheti. A ma esti stream(ek) során kapunk elvileg egy teaser-t a Stronghold-ról, jövő hét szerdán pedig a Mastery-kről lesz szó a PoI következő adásában. De addig is nézzük, mit tudtunk meg a tegnapi adásból.

Az első új térkép neve Verdant Brink lesz, ez az a térkép, amiről meséltek a héten megjelent cikkben. A térkép Dry Top-tól és Silverwastes-től nyugatra helyezkedik el, így:

CLavUxz

A stream-ben látható volt egy Celebrate the New Year of the Ram felirat, amiből arra lehet következtetni, hogy hamarosan kaphatunk egy frissítést valamilyen ünnepi tartalommal.

Úgy tűnik a warrior kapni fog az F1 képessége mellé egy F2 képességet.

EEEj9yl

Megvan a revenant kaszt ikonja, ami talán egy vérző szem lehet.

8RCg4Xn

Ha elfoglalunk egy előőrsöt az egy óráig vagy akár kicsit tovább is a mienk marad, ezzel is biztosítva, hogy nagyobb jelentősége legyen a foglalásnak.

A fontosabb karakterekkel több térképen is találkozni fogunk, megismerjük történetüket.

A videóban bemutatásra került az első kaland, amivel találkozunk majd, itt lángszóróval kell minél több vine-t kiirtanunk, miközben mordrem troll-ok támadnak minket.

Végezetül, elmondták, hogy a videóban látható demó lesz majd játszható PAX East-en.

Forrás: Reddit.com

Reklámok
 1. fairplay
  2015. február 7. - 17:49

  remélem lesznek értelmes dungik mint (uw,fow,doa,)nem csak olyanok amik eddig is voltak ….

  • Shantey
   2015. február 7. - 20:11

   Nyugi, egy sem lesz.

  • gwfan21
   2015. február 7. - 22:01

   Főleg, hogy ezek közül egyik sem dungi.

 2. MDAdam
  2015. február 7. - 21:58

  Szerintem ezt az óriási térképet hónapok alatt lehet majd kijátszani (azt a légypiszkot ott a térkép nyugati részén).

  • Shantey
   2015. február 7. - 22:35

   Hja, mint ahogy évekig tartott a legendary fegyók megszerzése is? Ja nem bocsi, az egy hónap volt.

  • 2015. február 8. - 08:51

   Ott van a fenttartásom ezekkel a dolgokkal, hogy amíg direktben adnak tartalmat, az igen hamar elfogy – szokás szerint – kivéve akkora mennyiségeknél, mint pl Skyrim.

   Egészen más oldalról kellene megközelíteni a tartalom kérdését.

   • Healer
    2015. február 8. - 16:43

    Javíts ki ha tévednék, de a többszintes, irdatlan léptékű (legalábbis az eddigi videók alapján) mapekkel elmondásuk szerint is arra törekednek, hogy a lehető legtöbb kontentet zsúfolják a térképekbe, nem?

    Többször is elhangzott, hogy nem akarnak kopasz mapeket, ezért igyekeznek kontenttel megtölteni az újakat.

   • 2015. február 8. - 19:13

    Emlékszem, már az elejétől kezdve neked a hatalmas, kihasználatlan map volt az egyik problémád. Most láthatóan az az irány, hogy kisebb zónákra darabolt térképeket megtöltenek tartalommal és játékossal, ugyanakkor arra törekednek, hogy az újrajátszhatóság szempontjából is jobb legyen minden új map a régiekhez képest. Alapból minden zónának saját map objectives tartalmai lesznek – a bemutatott zónában az éjszakák eseményeire is hatással lesz a teljesítésük -, bevezetik az Adventures-t, ami a játékosok közt új tartalomtípussal teszi lehetővé a versengést. (Állítólag lehet követni az eredményeket majd.) Nem hiszem egyébként, hogy az első bemutatott Adventure lesz a mérvadó, amit a zónába lépve mintegy tutorialt találunk meg.

    Nyilván a megvalósítással kapcsolatban mindenkinek vannak fenntartásai, de láthatóan egyelőre épp a térképeket töltik fel tartalmakkal, amiből a mostani build semmit sem képes megmutatni még. Két héttel vagyunk a bejelentés után, és már félkész, fejlesztés alatt lévő dolgokat mutogatnak, meg post-okat tolnak, tartalmas interjúkat, sajtóanyagokat adnak. Ilyen tempót én még kiegészítő bejelentését követően nem láttam egyetlen MMO-ban sem. Jövő héten szerdán meg POI Mastery különadás lesz másik két fejlesztővel.

   • Sárki
    2015. február 9. - 07:20

    Amilyen kevés contentret kaptunk tavaly a tavaly előtti mennyiséghez képest, sztem simán 90% körül állnak már. pláne, hogy a living storys 4 csapatból össz. 1 csapat dolgozott ls2-n.

   • 2015. február 9. - 09:02

    Szerintem igazad van Healer, tényleg erre törekednek (bár mondani sokmindent szoktak…), igazából annak formája lesz a mérvadó.
    Attól még, hogy minden sarkon belebotlunk egy eventbe, mondhatjuk soknak, elején még változatosnak, de ezek igen hamar kimerülnek.

    Igaz ezt mindenre rá lehet húzni, hogy egykutya, ekkor jönne jól a kemény lore és igazi rejtélyek, no meg általánosságban valami központi politika ami megmagyarázná a miérteket.

    Hogy példával éljek; Ha már betévedek egy rejtett helyre, azt ne csak egy “gondoltam egyet naponta százszor, odamegyek NPC” miatt tegyem, hanem magam is bejuthassak, találjak nyomokat előtte, rejtélyeket, vagy akár valakit követve bukkanjak rá.
    Hasonlókról már beszéltek a mastery-k kapcsán (Master Lore), meglátjuk mennyire jól fog működni.

   • Sárki
    2015. február 9. - 09:54

    Számomra a lore mastery a legvárósabb újdonság a hoTban. anno hatalmas csalódás volt számomra a priory a két soros könyveivel,szóval itt az ideje szépíteni :) Amúgy remélem a core game is kap ebből a lore masteryből, mivel az elhanyagoltabb fajok története legalább annyira érdekes, mint amilyen az újaké lehet.

   • Gandarel
    2015. február 9. - 14:51

    +1 lore mastery :P Mindha mondtak volna arról valamit hogy core tyria is kap masteryket csak 1-2 mint pl gliding fog hiányozni, szóval szerintem lesz region lore mastery.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: