Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Január 13-án folytatódik a második évad

Január 13-án folytatódik a második évad

wintersday-header

Újabb 1 hónap szünetre megy a GW Élő Világának második évada, így január 13-ától fedezhetjük majd fel, mi is rejtőzik az ősi rúnákkal lepecsételt barlang mélyén.

Addig is a következő dolgok érkeznek:

 • December 16-án kezdődik a karácsonyi ünnepség, ami ezúttal Divinity’s Reach-ben lesz.
 • December 16 és január 13 között fog zajlani a ranglétra teszt-szezon, a korábban bejelentett változásokkal.
 • December 10-én mérkőznek meg Észak-Amerika és Európa legjobbjai a World Tournament Series döntőiben.
 • December 16 és január 13 között kerül megrendezésre a WvW Sneak Attack esemény. Ezalatt a négy hét alatt más szabályok lépnek életbe. Minden játékos megöléséért +1 pontot kap a szervered. Ha Borderlands Bloodlust-ja van a szervernek és finisher-rel végeztek egy ellenféllel, az további bónuszpontokat jelent. A támadás alatt lévő célpontok nem jelenítik meg a fehér kardokat. A Mist War Summons buff további extra +15% WXP-t, +50% Magic Find-ot és +15% tapasztalati pontot ad ellenfelek megöléséért, WvW-n.

Forrás: GuildWars2.com

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. Sárki
  2014. december 9. - 18:48

  bvsszák meg az anyjukat…

  • gwfan21
   2014. december 9. - 19:11

   Akartam írni… Ekkora egy telibe*úrt elba*zott társaságot komolyan mondom…

 2. gwfan21
  2014. december 9. - 19:17

  Bár ez innen kimaradt: Exciting events and content are coming to Guild Wars 2 over the holidays as we count down to the pivotal moment of Living World’s second season on January 13.
  Ettől függetlenül egyre kizártabb dolognak tartom, hogy kapunk valami normális befejezést és kiegészítőt. Undorítóak…

  • Gandarel
   2014. december 10. - 11:58

   Azért szépen lassan mindenki megutálta őket :P lehet jót tenne nekik ha kiválnának NCSoftból.

   • gwfan21
    2014. december 10. - 13:33

    Hát látod, pedig én elég sokáig mellettük voltam tényleg. Addig is marad viszont a PVP haverokkal, amíg meg nem embereli magát a cég. :P

   • Sárki
    2014. december 10. - 19:04

    7 éve ez megy. nem fogják megemberelni magukat.

 3. eszem
  2014. december 9. - 19:21

  …felmerült bennem a kérdés, hogy akkor most hány részes is lesz az LS2? Marad 8 vagy több? Ha marad 8 akkor tehetnek egy szívességet. Meg amúgy is…

  Ez a wvw sneak attack így elsőre jól hangzik, de most csak akkor jár pont, ha finisherel végezzük ki, vagy a sima agyatlan zergel szerzet ölésért is?

  • MDAdam
   2014. december 9. - 19:36

   A zerg-el is lehet pontokat szerezni, de csak 1 pont/kill. Ha finisher-rel ölsz meg valakit és bloodlustja van a szervernek, akkor kapsz buffokat. (50% mf-el még kezdek valamit, a többivel meg kitörölhetem a s****m)

  • Shantey
   2014. december 9. - 22:56

   Elvileg az utolsó rész maradt hátra. Így legalább van idejük befejezni és nem fél óra lesz az egész. De ha ezek után nem jelentenek be valamit legalább terv szinten, az felér egy tökön szúrással.

   • 2014. december 9. - 23:46

    Így legalább van lenne idejük befejezni és nem fél óra lesz lenne az egész.

    ftfy. sztem simán lehet, hogy így is fél órás lesz… de azért a wintersdayes toy minik (igen, azok, amiket két éve normálisan, wintersday content játszásával le lehetett gyártani) is gemstore-ban 350 gemért darabja, az se semmi.

 4. Stan
  2014. december 9. - 20:17

  ez gyönyörű….

 5. Kozzy
  2014. december 9. - 20:17

  Szerintem ez valamennyire várható volt…megnéztem és mind a két előző évben kb december 10-14 körül jött a karácsonyi event..de jó is így…mert szerintem túl késő lenne 12.23-án (az esik keddre) kiadni.
  Annyi mondjuk lehetne hogy nem 3 hanem csak 2 hetes lenne a karácsonyi event…főleg ha kb ugyan azt rakják vissza mint tavaly..
  Szerintem azok is nagyot fognak csalódni akik valami sárkány öléses befejezésre számítanak LS2-ben…(persze az is meglehet hogy csak én vagyok túl pesszimista)
  LS2 8 részes..azaz 1 rész van vissza..szerintem fény derül egy régi titokra..megtaláljuk a tojást és történni fog vele vagy valakivel valami..és itt lesz kb LS2-nek vége..
  Sőt..azt is megkockáztatom hogy LS2 után nem hamar fog a kiegészítő jönni (én kb ilyesmikre számítok : kora tavaszi wvw szezon, új feature patch, esetleg LS3, aztán majd szeptember körüli kiegészítő)

  • Stan
   2014. december 10. - 07:04

   szóval szerinted a szeptemberi kieg soon lenne? Elég durván tojnának az emberek egy kiegre ha még egy évet vegetálniuk kellene még….

   • Kozzy
    2014. december 10. - 09:15

    Hol olvastad hogy “soon”?
    Olvass utána (gw2 wiki-n is ez van fent)..2014 januárjában hivatalosan nyilatkozták hogy még nincs eldöntve se hogy egyáltalán kiadnak-e kiegészítőt…azóta ilyesmivel kapcsolatos hivatalos(!) nyilatkozat pedig nem volt.
    Ugyanis az ArenaNet elégedett a Living Story-val, sikeresnek érzik és azt írták szerintük így is jön elég új tartalom a játékba…
    Ha 2014 elején még el se döntötték hogy adnak-e ki “dobozos” kiegészítőt vagy így Living Story-n keresztül adagolják az új tartalmat akkor szerinted mennyire esélyes 2015 elején a kiegészítő?
    Azt írták hogy a Living Story 1 (Scarlet-es dolgok) 15 hónapnyi fejlesztés volt…akkor egy “nagy dobozos” sok tartalmas kiegészítő szerinted hány hónap?
    Bár sajnos azt nem tudjuk hogy ez a Living Story mennyi erőforrásukat emészti fel…lehet hogy elég sokat…de az is meg lehet keveset és hogy a háttérben már elég jól állnak egy kiegészítő szerű tartalommal…
    Azt is írták hogy az alapjáték sincs még teljesen kihasználva…ugyan is sok nagy játékosbázisú helyen ki sincs még adva..pl Korea, Brazília..
    Kb 1,5 év volt mire Kínában is kiadták…
    Voltak ilyen nem hivatalos nyilatkozatok, “elcsípett beszélgetések” amikben említenek 2015re kiegészítőt…de ugyan ez volt 2013-ban is és semmi se lett belőle..
    Meglehet hogy én vagyok túl pesszimista…de szerintem nem lesz kiegészítő a 2015-ös ősz előtt..

   • Kozzy
    2014. december 10. - 09:41

    Bár hozzáteszem hogy szerintem a Living Story 2 tökéletes felvezetés lenne egy kiegészítőnek..ha van valamijük amit eddig titokban csináltak akkor valóban most kellene majd kiadni…de én félek tőle hogy LS3 jön ezután és nem kiegészítő..
    És ne érts félre..szerintem is itt lenne az ideje…én is szeretném és várom…csak valahogy nem hiszem hogy “soon” lesz.. :(

   • Stan
    2014. december 10. - 10:57

    félre olvastam az üzid bocsi :)
    Sajnos én is így látom ahogy te, januárban megkapjuk az utolsó részét az S2 nek, majd 1-3 hónap szünet, talán vmi feature patchnek csufolt valami, majd kb augusztus végéig semmi megint mint tavaly? majd jön LS3….
    meglátjuk, reméljük. Jelen pillanatban úgy látszik hogy elég tetemes erőforrást emészt fel az LS, legalábbis nekem ez jön le, lévén, hogy az utolsó Feature patch inkább vicc volt az elsőhöz képest mintsem feature patch.
    Meglátjuk, elkönyvelhetik sikernek LS-t és jó is, de mellé kell valami, ez így eléggé meh. (és nem csak nekem :S)

  • 2014. december 10. - 11:32

   Teljesen logikus, amit írtál, mindössze két dolgot tennék hozzá:
   – A Living Story fejlesztésével a cég 20%-a foglalkozik, ahogy azt korábban is írták. Az időhúzásokon, nagy szüneteken is látszik, hogy nyelik a gombócokat ők is amiatt, hogy az erőforrásaikat valami olyanra fordítják, amiről eddig nem beszéltek. Születésnapi content sem volt, Mad King sem hozott semmi újat, várhatóan Wintersday is marad a régi, csak új helyszínen, közben pedig szüneteltetik a tartalmakat, amikor csak tudják.
   – 2013-ban, amikor a KDB Daewoo Securities jelentésében kiegészítőről beszélt, az NCSoft és az ArenaNet azonnal cáfoló nyilatkozatot adott közzé, amiben tisztázták, hogy akkor nem dolgoztak semmiféle kiegészítőn. Idén februárban ilyen cáfolat már nem volt a 2015-re tervezett kiegészítő kapcsán. Az NCSoft viszont valamiről beszámolt a pénzintézetnek az üzleti terveit illetően, máskülönben nem írtak volna ilyesmit az NCSoft 2015-ös terveiről már 2014. elején.

   Egyébként egyetértek azzal amit írtál, de én januári bejelentést (LS2 után) követően jövő nyárig számítok egy kiegészítő megjelenésére, de ez csak a saját spekulációm. Majd úgyis rövidesen beszélnek arról, hogy akkor most mit terveznek a kiegészítőkkel kapcsolatban, aztán okosabbak leszünk vagy nem. ;)

   • Shantey
    2014. december 11. - 15:01

    Az a 20 százalék nem 20 fő konkrétan? Csak mert eddig ezt láttam.

   • 2014. december 11. - 18:26

    A LW update-ek része a tervezés, a map-ek, a zenék, a hangeffektek, a voice over, a szöveg- és történetírás, a szöveges párbeszédek, az instance-olt történet, a töltőképernyők, modellek, textúrák, animációk, programozás, tesztelés, a szerver és kliens build összerakása, az utólagos fix, a csoportok vezetése, és még kihagytam egy csomó dolgot. Ha 20 ember ezt így megoldja évente 10-15 alkalommal, akkor rövidesen ők nagyon sok pénzt fognak keresni egy másik cégnél. A 70-80 ember teljesen reálisnak tűnik nekem. Az első munkáik olyanok voltak, mint Dragon Bash, Aetherblade Retreat, Bazaar of the Four Winds (plusz hány mini game?), vagy idén Edge of the Mists, Dry Top, Silverwastes az összes apró részletével együtt, plusz nyolc epizódnyi instance. A szünetekben nem ezeken dolgoztak.

    Azt meg már előre megmondták, amikor felállt a négy csapat, hogy a LW team-ek más, nagyobb munkákon is dolgoznak majd, amikor újrahasznosított tartalmat adnak ki, mint pl. Bazaar, Halloween, Wintersday.

 6. stuka
  2014. december 9. - 21:16

  Sziasztok! Kicsit offolok, de tudnáltok ajánlani aktív magyar társaságot/szervert akik járnak guild runokra eventekre stb? köszi.

  • Kozzy
   2014. december 9. - 22:40

   Szerverek kb. magyar népességi sorrendben : Piken Square, Desolation, Seafarer’s Rest, Whiteside Ridge.
   Piken-en a legnépesebb guild-ek (bocsi ha valakiket kihagytam) : Variance[Var] (gyak. ennek az oldalnak a guild-je), Genshiken[HUN], Born In Fire [BiF], Last Ronins [LR], Successors of Dionysus [SoD].
   Azt hogy kit kell keresned az adott guild-en belül a felvételhez azt most nem keresem ki neked (a fórumon megtalálod), se azt hogy másik szerveren milyen guild-ek vannak.

   • 2014. december 9. - 23:47

    Variance már nem csak Piken, mióta van gigaserver.

 7. 2014. december 11. - 09:03

  Nagyon szörnyen adagolják a tartalmakat…
  Meg is bocsájtanám, ha lenne a háttérben valami komoly elfoglaltság, ami nem pvp/wvw/dungeon grindelést jelent… Csak hát nincs…

 8. Aida
  2014. december 11. - 09:07

 9. Mc Wolfy
  2014. december 11. - 10:38

  wvw cuccok érdekesek lesznek

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: