Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Frissítések 2014.11.18.

Frissítések 2014.11.18.

tangled_paths_header

ÉLŐ VILÁG

Tangles Paths

Dúl a Mordremoth elleni harc Silverwates-en, miközben egy új rejtély bukkan fel. A Zephyrite Master of Peace értékes szállítmányát a frontvonalak mögé vitte. Hová ment és milyen válaszokat fog adni megtalálása esetén?

Achievement-ek

Miután teljesítetted az Tangled Paths-ot, taktikai jártasságodat megcsillogtathatod a kihívást nyújtó, epizóddal kapcsolatos achievement-ek teljesítésével.

Jutalmak

 • A “Tangled Paths megjelenésével a játékosok folytathatják a Carapace és Luminescent páncélszettjük elkészítését a light, medium és heavy kesztyűk begyűjtésével.
  • A Carapace kesztyűket az új Siverwastes reward track teljesítésével, a történet befejezésével és Silverwastes felfedezésével lehet megszerezni.
  • A játékosok újfent bizonyíthatják jártasságukat a területen azzal, hogy feloldják mindhárom Luminescent kesztyűt, így teljesítve a Luminescent Gloves gyűjteményt.
 • Fedezd fel az újonnan megtalált labirintust és lelj rá a nightmare pod-okra, melyek tele vannak jutalommal.
  • Nightmare fragment-ek a labirintus szerte megtalálható small pod-okban találhatsz. Kombináld ezeket egy bandit skeleton key-el, hogy kinyisd a greater nightmare pod-ot.
  • A greater nightmare pod rare és masterwork felszerelést, dragonite ore-t tartalmaz, valamint esélyt arra, hogy rálelj az új Bountiful és Furious Maintance Oil, Sharpening Stone és Tuning Crystal receptekre.

EGYENSÚLY, BUG JAVÍTÁS, FINOMÍTÁS

 • Javítottunk egy bug-ot, ami megakadályozta, hogy a játékosok healing, utility vagy elite képességeket rakjanak be vagy vegyenek ki, miközben át voltak alakulva (például Ascalon ostrománál az Urban Battlegrounds fractal-ban).

Finomítások a világon

 • Silverwastes
  • A cryptobotanist most már megfelelően jelöli a részeket, amire szüksége van.

BLACK LION TRADING COMPANY GEM STORE

Új tárgyak és promóciók

 • A World Tournament finisher-ek már elérhetők, hogy így támogathasd a kedvenc régiódat a Word Tournament döntőkben. Azok a játékosok, akik még a döntők előtt a nyertes régió finisher-ét veszik meg, három Celebration Booster-t kapnak az esemény után. Minden régió finisher-e a Gem Store Upgrades kategóriájában vásárolható meg, 600 gem-ért.
 • A Black Lion Weapon Specialist-nél új Pact fegyver szett vásárolható meg, korlátozott ideig csupán egy Ticket/fegyver áron. Jegyeket a Black Lion Chest-ekben lehet találni.
 • A Jungle Explorer outfit már elérhető a Gem Store Style kategóriájában, 700 gem-ért.

Eredeti: GW2 fórum

Reklámok
 1. gwfan21
  2014. november 18. - 19:43

  Hát ez egy kiadtuk, hogy gyorsan kuszáljunk a szálakon epizód volt most, semmi több. Viszont a 7. és 8. biztos nagy durranás lesz.

  • Sárki
   2014. november 18. - 19:57

   Aha biztos :D Elvárok egy új mapot és/vagy dungeont :D

   • gwfan21
    2014. november 18. - 20:56

    Biztos lesz szerintem. Bár jobban belegondolva a 7. még csak ilyen Grove látogatós, Rythlock visszatérős lesz. Aztán a 8. epizódba kapunk map-t és dungeont vagy csak dungeont. Plusz visszaszerezzük a tojglit ami kikel (karácsonykor eljön a megváltó ugyebár) és mindenki csak les.

 2. Shantey
  2014. november 18. - 21:07
  • gwfan21
   2014. november 19. - 00:51

   Remélem valami account lopós oldal legalább… :D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: