Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Crafting backpack-ek, új fejlődő tárgyak, egyéb

Crafting backpack-ek, új fejlődő tárgyak, egyéb

link_header

Üdv mindenkinek! Josh Diaz vagyok, játéktervező itt, az ArenaNet-nél és ma olyan dolgokról fogok beszélni, melyek a szeptemberi feature csomaggal érkeznek és még jutalmazóbbá teszik Tyria felfedezését.

Leveling-Item-2

Új fejlődő tárgyak

Először is, beraktunk a játékba pár felszerelést, amiket azért készítettünk, hogy segítsenek a karaktered szintezésében. Ezek a fegyverek és páncélok hozzáférést adnak a crafter-eknek és a felfedezőknek Tyria változékony területein található skin-ek némelyikéhez. Például, ha elég szerencsés vagy és találsz egy Cannon Law-ot, akkor választhatsz két stat kombináció közül, így kapsz egy 36-os szintű rare rifle-t a Krytan Rifle skin-el és olyan stat-okkal, melyek kicsit erősebbek, mint a szinten megtalálható többi rifle-éi.

Ezek a tárgyak Tyria fejlődő hősinek készültek. Mint ilyenek, exotic ritkaságig terjednek, de csak 80-as szint alatt találhatók meg. Rá fogsz jönni, hogy ezekkel a felszerelésekkel Tyria korai felfedezése könnyebb a második, harmadik vagy huszonharmadik alkalommal.

cannon-law-ui

Ezen tárgyak receptjeit olyan crafter-eknek terveztük, akik már előrébb járnak a szakmájukban, de a fegyverek verzióit a szörnyek loot táblázatába is beraktuk, ezek olyan stat kombókkal érkeznek, amiket fejlődő karakterek használnak. Ha olyat találsz, ami nem jó az aktuális karakterednek, akkor azt bármikor elteheted egy másiknak. Jó vadászatot!

Crafter backpack-ek

Ezek az új fegyverek és páncélok segítenek a játékban való előrejutásban, de szeretnénk, ha a crafting-nak lenne egy erős vizuális jutalma, így a játékosok megmutathatják, mit értek el eddig. Ez vezetett minket az új Crafter backpack-ek megalkotásához. Ezek csak akkor elérhetők, ha van valamilyen crafting szakmád és minden szakmának lesz egy egyedi kinézete ami fejlődik, ahogy haladsz előre a szakmában. Ezeknek a backpack-eknek az elkészítése nem kerül sokba, de a novice szinttől felvezetik a játékosokat az adept szintig, új kinézeteket adva a Wardrobe-ba és az eddig látottaknál egy kicsivel többi harci flexibilitás is társul hozzájuk.

Crafting-Backpack-1

Kaszt loot

Végezetül, mivel úgy hisszük, hogy különösen az új játékosok számára a jó jutalom azt jelenti, hogy olyan, amivel játszani tud (és nem csak olyan, aminek jó ára van a Trading Post-on), ezért mostantól nagyobb valószínűséggel esik a kasztod által használható loot. Továbbra is lehetséges lesz, hogy egy warrior új staff-ot szerez vagy egy mesmer talál egy ritka rifle-t, de kevésbé lesz gyakori, mint korábban. Szerettük volna, ha a fejlődő játékosok olyan dolgokat találnak, amiket azonnali és hasznos fejlesztésnek találnak vagy egy olyan fegyvert, amivel bővíthetik a képességszettjüket, és ez jó módszernek tűnik ehhez.

Ezek a változások segítik az új játékosokat és a veteránokat is, hogy többet hozzanak ki a Guild Wars 2 szintezős élményéből.

Eredeti: GuildWars2.com

Reklámok
 1. Stan
  2014. augusztus 27. - 19:52

  hát ő… maradjunk is ennyiben inkább ^^

 2. nathriel01
  2014. augusztus 27. - 19:57

  Én megérteném ezeket a fejlesztéseket, ha a feature csomag után nem sokkal jönne egy kiegészítő, ami sok új játékost vonzana be és a régebbiek is nagyobb eséllyel indítanának új karaktert, de így…

  • 2014. augusztus 27. - 20:26

   Talán. De ha mégsem, akkor Kínában még mindig friss a játék, és akármennyit adtak el, az ott még mindig kevésnek számít, ha azt nézzük, hogy ott úgy van több MMO játékos a nyugati régióhoz képest, hogy most terjed igazán el az otthonokban a szélessávú net.

  • 2014. augusztus 30. - 10:42

   Egy hintet eddig szórtak már el kiegről:

   http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/473/feature/8293/Guild-Wars-2-An-Expansion-in-2015.html

   “However, NCsoft is scheduled to launch an expansion pack for Guild Wars 2 in the US and Europe in 2015.”

 3. 2014. augusztus 27. - 20:30

  Valahogy ez a “feature pack” nem hozott eddig lázba, mint az áprilisi :/ hiába írnak több cikket róla, egyszerűen amit kiadnak az nem sok :/

 4. Sasu
  2014. augusztus 27. - 20:31

  *annyira WTB edit

 5. Gandarel
  2014. augusztus 27. - 20:59

  Nagyon reménykedtem hogy hátha Kínában maradnak ezek a backpiecek. Engem lassan azzal veszít el GW2 hogy a player karik nagyrésze vicc kategória, szinte mindenki valahogy így néz ki: panda sapka, charr hátizsák, sab weaponok, rózsaszín DBZ charr haj stb. Nemtom, szerintem undorító és extrém sellout lett az egész. Most meg jönnek az epic új backpackek amikkel egy kiqrt íróasztalt meg acél szerszámos ládát fognak a hátukon hordani akármerre nézel.. Ki tervezi ezeket? Valamit random megcsinálnak majd rányomnak egy árat és azonnal kérdés nélkül bedobják gemstoreba?

 6. Prana
  2014. augusztus 27. - 21:33

  egyetértek, mindenesetre én ragaszkodom a karaktereim tradicionális kinézetéhez, guardian mainemen jelenleg primeval armor skin és Khrysaor, the Golden Sword skin van

 7. Stan
  2014. augusztus 27. - 22:48

  Én csak azt nem értem mit izzadhattak az elmúlt hónapokban ezen a durva BŐSÉGES feature packon, hiszen se bőség nincs benne, se semmi egyéb, ez a backpack dolog, ez a kínai kliensben már az ő megjelenésükkor benne volt. a WvW sezon bejelentés nem feature, mint ahogyan a tournament sem az. …stb, Most már tényleg csak az van, hogy valami nagyon dolgoznak és ennyire elszívja az erőforrást, mert ha nem akkor nagyon nagy gond van.

  • 2014. augusztus 27. - 23:08

   Szerintem is kész a teljes Season 2 már előre, amiket meg most raknak be, azok is inkább kisebb tweak szinten vannak, amikkel lehet hogy régóta foglalkozott pár ember, de a többség valami máson van rajta. Időt nyertek S2 előtt is, meg most is. Jön Halloween, Wintersday, amikkel szintén hónapokat tudnak nyerni, hogy nagyobb dolgokat fejleszthessenek. A gem store cuccok sem igényelnek sok embert, főleg nem programozókat. A születésnapot is jól elsunnyogják, és biztos nem jókedvükben hallgatják emiatt az anyázást. Az a kérdés, hogy mikor lesz valami. Szerintem tavasszal. Idén még befejezik a S2-t, utána megint szünet. Eléggé így néz ki. A Tournament-ek is mennek, és azok alatt nem szokás belenyúlni a dolgokba.

   • Stan
    2014. augusztus 28. - 08:22

    valamelyik konferencia beszélgetésben amúgy is egy 2015-ös kiegészítőről beszéltek ha emlékeim nem csalnak.

   • 2014. augusztus 28. - 09:48

    Az egyik negyedéves NCSoft beszámolón. Q4, ha jól emlékszem.

   • 2014. augusztus 28. - 10:39

    Utánanéztem, valóban a Q4 jelentés kiadásakor, február 25-én jelent meg egy brief, amiben ez állt:

    “However, NCsoft is scheduled to launch an expansion pack for Guild Wars 2 in the US and Europe in 2015.”

    http://www.kdbdw.com/bbs/download/182450.pdf?attachmentId=182450

    Ugyanakkor az adott negyedév (2013. Q4) februári értékelésekor az is elhangzott, hogy a kínai megjelenés után fognak csak beszélni arról, hogy mik a terveik a kiegészítővel kapcsolatban. Van esély tehát arra, hogy még idén bejelentik, hogy mikor adják ki, és mik a terveik vele.

   • Healer
    2014. augusztus 30. - 10:44

    Feljebb majdnem veled egyszerre linkeltem egy mmorpg cikket ami ugyanerre hivatkozik :D

    A Redditen is olvastam valamelyik postban a héten, de gyorsan elsüllyedt.

   • Gandarel
    2014. augusztus 30. - 14:51

    Colin redditen írta hogy “ezekre a kezdőket érintő változásokra szükség lesz amikor az új / szünetet tartó játékos tábor beárad” – expansion semi-confirmed?

   • Solefald
    2014. augusztus 30. - 15:36

    Most őszintén te vennél kieget? Mert én fix hogy nem. Számomra már elbszták a játékot.

   • Healer
    2014. augusztus 30. - 15:52

    Vennék, ha most bejelentenék, most kifizetném, full komolyan,
    szeretem a játékot, az elődjét is szerettem, és szerintem ezzel rengetegen így vagyunk, és valljuk be, eddig ez a rohadt nagy szerencséjük…

    Egy bajom van, és ezen pont segítene a kieg, az eddigi térképeket tudom kívülről, és az aktuális fegyverkészletek is
    lassan az agyamra mennek :D

    Ja, és a Ritualist.

   • Healer
    2014. augusztus 30. - 16:03

    Még egy apróság ehhez:
    “Most őszintén te vennél kieget? Mert én fix hogy nem. Számomra már elbszták a játékot'”

    Tegnap is beléptem és tegnapelőtt is, és 2800 körüli órát az elmúlt két évben, attól, hogy nem jön most ki hozzá tartalom nem fogom megutálni, letörölni, törölni az ncsoft fiókomat és elégetni a telepítőkulcs egyetlen példányát.

    Kikapcsolódni járok a játékba a napi diliház után, nem azért hogy számon kérjem a fejlesztőket, ezt a mostani állapotában is
    megadja, és van még hova fejlődnöm (a 2800 óra elenyésző része wwww és PVP) amig nincs kontent új, amit várok tűkön ülve, addig maximum ritkábban lépek be, vagy kevesebbet játszom, vagy csak lenyomom a living storyt.

    Most éppen az új rangerem 26. szintű, vele már megtapasztalhatom az új szintlépéses változásokat,
    nincs még Legendarym, kb a felénél járok a Rodgortnak,
    a precursor megvan, szóval azért ha akarom el tudom foglalni
    magam most is.

    Várom az új www szezont, mert úgy gondolom, hogy
    a rewardok miatt fel fogok menni én is.

    Egyenlőre nekem ezt adja a játék, és sokkal többet nem várok tőle(Ahogy mondtam a kieget igen, és igenis én is pipa leszek ha
    hamarosan nem jön)

   • 2014. augusztus 30. - 21:01

    Solefald, tök igazad van, viszont vennék kiegészítőt, de igazából nem hiszem, hogy nagyon érdekelne, csak rövidtávon. Kikapcsolódásnak. WvW-hez és PvP-hez nem kieg kell, azokat patch-ekkel kellene változatosabbá és vonzóbbá tenni. Az ilyen dolgokat simán lehetne rendszeres patch-ekkel bővítgetni, ez viszont nem történik meg, csak minimálisan. A pvp viszont még így is jobban érdekel, mint más MMO-kban. Lehet hogy csak jófej embereket fogok ki WvW-n (Piken TS), az sPvP-t pedig csak poénból szoktam játszani, ha épp kedvem támad, és belenyugodtam, hogy 39 évesen már nem vehetem fel a versenyt a nálam 1-2 évtizeddel fiatalabbakkal. (Kellő időráfordítás hiánya + biológiai korlátok.) A PvE nekem más MMO-ban sem nagyon tetszett, unalmasnak tartottam az ismétléseket, és a scriptelt tartalmakat. PvE-ben letolom a történeteket, néha egy Fractals is becsúszik, és dungeon-ök is érdekesek voltak nekem 1-2 run erejéig, de eleve azért vettem a meg a játékot, mert a harcrendszer pont PvP-re van kitalálva, normális WvW-vel meg szerintem jelenleg egyetlen MMO sem rendelkezik. ESO állt volna legközelebb hozzá, de az nem tetszett, meg ugye ott havidíjat fizethetnék egy olyan játékmódért, amit anélkül is jobb minőségben, nagyon jó közösséggel megkaphatok itt.

 8. Healer
  2014. augusztus 30. - 10:54

  Azzal próbálták nyugtatni a kedélyeket, hogy a jövő héten lesznek veteránokat is pozitívan érintő változások.

  Remélem ez nem az AH-ban a filtereket jelenti…

  • Shantey
   2014. augusztus 30. - 15:17

   Még egy jobb klikkes “use all” feature, amit el tudnék képzelni.

  • Sárki
   2014. augusztus 30. - 17:07

   én csak attól félek, hogy úgy szétb@rmolják tp-t hogy mehetek vissza dungeonöket farmolni.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: