Reklámok
Kezdőlap > Guild Wars 2 játékmenet > 2014 szeptemberi feature csomag: bőséges fejlesztések

2014 szeptemberi feature csomag: bőséges fejlesztések

asura_blog_header_6

Üdv mindenkinek, Isaiah Cartwright vagyok, a Guild Wars 2 vezető játéktervezője. Három olyan változást fogok bemutatni nektek, amik a szeptemberi feature csomaggal érkeznek.

dungeon-owner

Dungeon instance tulajdonos

Megváltoztattuk a dungeon instance-ok működésének módját. Jelenleg az instance-nak az a “tulajdonosa”, aki először belép oda; ez problémákat okoz akkor, amikor ez a személy elmegy vagy kirúgják a csapatból. Hogy megakadályozzuk a dungeon instance bezáródását, amikor egy személy elmegy, kivettük a dungeon “tulajdonos” koncepciót. Ha mindenki elhagy egy instance-ot, akkor az bezárul, de ha csak egy személy hagyja el a csapatot, akkor nem kell aggódnod, nem kell újrakezdened a dungeon-t. A célunk ezzel az, hogy az instance-okat felhasználóbarátabbá tegyük, mivel a rejtett tulajdonos koncepciót sokszor nehéz volt megérteni és az emberek véletlenszerűen vesztették el az addig megtett utat, ha valaki otthagyta a csapatot.

Crafting UI

Megváltoztattuk a crafting felület működésének módját. Most már akár egyszerre is meg tudod nyitni a receptet és az összetevő receptjét. Így le tudod gyártani a recepthez szükséges összetevőket és gyorsabban navigálhatsz a crafting felületen.

Például rákereshetsz az ascended tárgyakra, egy adott ascended tárgyról pedig eljuthatsz annak összetevőiig. A listában bármelyik receptet is kiválaszthatod, ami vissza vezet majd ahhoz a recepthez. Ez a fejlesztés könnyebbé teszi a gyors craft-olást.

crafting-ui-2

Teljesítmény frissítések

Minden frissítéssel dolgozunk a játék teljesítményén, de ezzel a feature csomaggal egy nagy zsák fejlesztés érkezik. Sok kapcsolódó rendszer működésének módján változtattunk, költség-hatékonyabbá téve azokat, ami csökkenteni fogja a játékosok által észlelt teljesítménybeli problémákat. Ez a legjobban nagy harcokban vehető észre, mint például WvW-n vagy a PvE-s world boss eseményeknél. Ezek a fejlesztések a szerver és a kliens teljesítményét is növelik, így ezekben a helyzetekben megnövekedett frame rate-t fogtok tapasztalni.

Ennyi lenne mára. Gyertek vissza holnap, amikor is szuper új tárgyakat fogunk bemutatni, amiket a crafting szakmákhoz adunk.

Eredeti: GuildWars2.com

Reklámok
 1. 2014. augusztus 26. - 19:44

  Köszi! Jók ezek a QoL változások, de a bőségről eszembe jutott egy régi jelenet. Nem hagyhatom ki. XD

  • nathriel01
   2014. augusztus 26. - 19:49

   Hát, majdnem letört az ujjam, amikor leírtam a “bőséges” szót, pedig már tegnap is megsínylettem, mikor azt kellett leírnom, hogy “Mindig hallgatunk a visszajelzéseitekre, mivel azok nagyon fontosak számunkra, hogy a lehető legjobb játékot készítsük nektek.”

   • 2014. augusztus 26. - 20:04

    Nem a te hibád. A címet a filmben látható Jefe találta ki. :D

  • Sárki
   2014. augusztus 26. - 20:05

   áááá, ez de ide illő :DDDD

  • Gandarel
   2014. augusztus 26. - 22:06

   hashtag Brilliant :D

 2. MDAdam
  2014. augusztus 27. - 10:36

  Kellett nekem remélnem, hogy hasznos és jó fejlesztéseket kapunk szeptemberben. És nagyon jó a beszúrt jelenet. :D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: