Reklámok
Kezdőlap > Versenyek > Tournament of Legends 2 döntők a hétvégén

Tournament of Legends 2 döntők a hétvégén

fight-header-variance

A Tournament of Legends 2 256 csapattal indult el, most hétvégén pedig a régiók  legjobb 8 csapata mérkőzik meg. A meccseket livestream-en keresztül lehet majd követni és a nézők között mindkét nap 5-5 Mini Llama-t sorsolnak ki.

Az európai döntők 23-án, szombaton magyar idő szerint 21:00-tól kezdődnek.

Az észak-amerikai döntők 24-én, vasárnap magyar idő szerint 21:00-tól kezdődnek.

Forrás: GuildWars2.com

Reklámok
Kategóriák:Versenyek
 1. Gandarel
  2014. augusztus 23. - 21:39

  TCG fele nem ért rá, pedig 90% hogy megnyerték volna. De lehet hogy 91%. Am szerintem már nem vicces hogy szinte nincs olyan game ami nem 4v5-el fejeződik be kb. :D

  • 2014. augusztus 23. - 21:57

   Hát ja… Valószínűleg jellemzően nem szerveroldali probléma, de sajnos erre megoldás sem lesz, ha valakinél elszáll a net:

   “Pause feature: Implementing this in an MMO makes my head hurt just thinking about it. I honestly see no way to do this without a significant rework to most systems in our game unless we implement a pseudo-pause.”

   https://forum-en.guildwars2.com/forum/pvp/pvp/Vee-Wee-s-PvP-Suggestions/4324920

   • Gandarel
    2014. augusztus 23. - 22:42

    Amúgy akármikor kérdeznek valamit tőlük a válasz az hogy nehéz lenne vagy dolgozni kéne rajta. Ez megmagyaráz 1-2 dolgot. Nem akarnak dolgozni, de a pénz az kell, adnak gemstore itemeket és mindenféle meetingekre járnak ahol a semmiről beszélnek és néha kidobnak valamit. Ilyen 2 év után ez letagadhatatlan (kivéve ha bejelentenek 1 kieget 2 héten belül).

   • 2014. augusztus 23. - 23:12

    A saját cégem jutott erről eszembe. Akarnak ők dolgozni, de ez az elszólás mindent elárul: “my head hurt just thinking about it” Inkább csinálnak bármit, csak ne ezt.

    Most viszont a másik oldalon állok, és neked kell igazat adnom, de valahol piszkosul megértem a srácot. ;) Most már idővel alig lesz valami, amit alibiből piszkálgatni lehet, lassan már csak a teljes átalakítások és nehezen megvalósítható megoldások maradnak. Persze egy évig simán húzhatják az időt, meg lehet azt is oldani. Erre írtam korábban, hogy én gyakori és sok feature pack-nek jobban örülnék, még ha azok miatt esetleg nem jönne expac sem – azt szerintem már biztosan fejlesztik, mert a pénzt szeretik ők is -, mert egy idő után nem tudnák elkerülni a kritikus újratervezéseket, átalakításokat. Mondjuk MMO-ban még megbocsátható hogy nincs pause.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: