Reklámok
Kezdőlap > PvP > PvP vizuális és jutalom frissítések

PvP vizuális és jutalom frissítések

xmas_header1

Ma két olyan dologról beszélünk, melyeknek célja, hogy támogassuk a versenyszerűen játszó közösségünket, ezek a következők: általános ellenség modellek (standard enemy models) és PvP-exkluzív páncélok. Branden Gee játék programozó fog kezdeni az általános ellenség modellek bemutatásával, majd Hugh Norfolk dizájner mesél a csodás új páncélokról.

Általános ellenség modellek

Ha már sokat PvP-ztél a Guild Wars 2-ben, akkor biztosan észrevetted, hogy a különböző fajoknak nagyon eltérő animációik lehetnek ugyanarra a képességre. Egy versenyszerű játékban ez nehézzé teheti, hogy pontosan számítsunk és reagáljunk az ellenfeleinkre. A versenyek támogatásának részeként, szerettük volna ezt a feature csomagot arra használni, hogy olyan módszert vezessünk be, melynek segítségével a játékosok könnyebben azonosíthatják és reagálhatnak az ellenfél képességeire.

Ezzel egy igen kemény kérdésre kellett megadnunk a választ: hogyan normalizálod az animációkat és a karakterek méreteit, hogy növeld a képességek olvashatóságát, miközben megtartod az egyes kasztok vizuális önazonosságát? Hadd mondjam el már most, az asura karakterek felskálázása nem az a válasz volt, amit kerestünk.

Model-Standardization

A mi megoldásunkat úgy hívjuk, hogy “általános ellenség modellek”. Ez egy ember modellből, egy fegyver szettből és egy páncélszettből áll kasztonként és nemenként. Olyan kinézeteket állítottunk össze, amelyek szerintünk megőrzik az egyes kasztok érzetét és vizuálisan eltérnek egymástól.

De mit is jelent ez pontosan számodra? Ez elég egyszerű. Az F11 menü General Options részében lesz majd egy beállítás. Ha engedélyezed az általános ellenség modelleket és belépsz egy olyan játéktípusba, amely ezt támogatja, akkor minden ellenfeled ilyen modellként jelenik meg, a neme és kasztja alapján. Ez a beállítás csak az ellenséges modellekre vonatkozik; a csapattársaidra nem lesz hatással. Mivel ezt a lehetőséget a high-end, tapasztalt játékosainknak szánjuk, akik magasabb szinteken PvP-znek, ezért ez a beállítás csak Team Arena-kban és Custom Arena-kban fog működni, ahol a Tournament Command-ek is.

PvP páncél és reward track

Üdv mindenkinek, Hugh Norfolk vagyok és az új PvP-exkluzív páncélokról szeretnék beszélni. “Várj, Hugh,” hallom, ahogy kérdezitek, “tényleg azt mondtad, hogy új páncélokat kapunk PvP-ben?” Igen! Két szett páncél lesz, amik kizárólag PvP-ben lesznek elérhetők: a Gloriuos páncél és a Gloriuos Hero’s páncél.

POST-REVIEW-Elite-Glorious-Heavy

Amikor ezt a páncél szettet terveztük, akkor valami egyedit szerettünk volna hozni PvP-be. Azzal kezdtük, hogy “Mit viselne egy hadisten a csatában?” és “Mi testesítené meg a harc dicsőségét?” Ahogy kerestük a válaszokat ezekre a kérdésekre, a mitológiához fordultunk inspirációért. Másrészt, az egyik legdicsőbb helyet is megvizsgáltuk: az eredeti Guild Wars-beli Hall of Heroes-t. A Hall of Heroes egyik látványbeli kulcselemei a fenséges szárnyas szobrok voltak, amiket mi beépítettünk az új páncélszettekbe.

Reagálva a PvP közösség presztízs páncéllal kapcsolatos jelzéseire, úgy döntöttünk, hogy ennek a páncélszettnek két verzióját készítjük el. A Glorious Hero’s szett egy top-tier jutalom bizonyos bajnokságokon, mint például a Guild Wars 2 International All-Star Tournament a Gamescom-on.  Ha nem is vagy benne azokban a csapatokban, amelyek ezen a bajnokságon részt vesznek, nem kell aggódnod – a Glorious Hero’s szett a hasonló, jövőbeni bajnokságokban is elérhető lesz jutalomként. A Glorious páncélszettel szerettünk volna olyat készíteni, amit a játékosok megszerezhetnek. Ezért, minden játékosnak meg lesz a lehetősége, hogy megszerezze a Glorious páncélszettet az ismételhető Glorious Armor Reward Track-en keresztül, amely szintén a feature csomaggal együtt érkezik.

reward-track-UI-2

Ezen a track-en a régiós track-ekhez hasonló jutalmak lesznek, mint a Dragonite Ore, Empyreal Fragment, Obsidian Shard és Mystic Clover. Szerezhetsz majd Custom Arena Ticket-et is, hogy támogathasd a kedvenc Custom Arena-dat. Mindig, amikor teljesíted a Glorious Armor Reward Track-et, kiválaszthatod a Glorious páncél egy darabját, ami bekerül a a Wardrobe-ba.

Találkozunk a Mists-ben!

Eredeti: GuildWars2.com

Reklámok
Kategóriák:PvP
 1. Daryon
  2014. augusztus 17. - 16:11

  “Hát igen köszi srácok h ti is úgy gondoljátok h a mostani LS jól sikerült, de nézzétek van ám itt pvp frissítés is!
  Józsi a takarítónk aki amugy hobbi informatikus, 15 perces munkával elérte, hogy minden karakternek ugyan az a humán modell képe legyen, és ez elviekben tök jó lesz az elit pvpzőknek, akikből számszerint 69 van.
  A felesége Katinka néni elég jól rajzol, csinált ilyen páncélos izés dolgot, eléggé szép lett asszem megérte azt a ráfordított 40 percet.
  Hát igen ezt az elmúlt fél évet mint ti is látjátok látástól vakulásig a PvP illetve a GW2 mint E-Sport fejlesztésén töltöttük, így már semmi panasz nem lehet a játék ezen részére!”

  • Gandarel
   2014. augusztus 17. - 17:50

   Kb. Nem lesz itt semmi érdemleges, csak kellett nekik valami amit fölmutathatnak gamescomon marketing okok miatt.

   • Sárki
    2014. augusztus 18. - 06:44

    Csak az a baj, hogy érdemlegeset nem tudnak felmutatni, a játékosok pedig folyamatosan lépnek le. Komolyan nem értem, hogy ezzel az “üzletpolitikával” mit akarnak elérni. Vagy most már mehe kukába a játék, mert már megvették több milliónyian?

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: