Reklámok
Kezdőlap > Képek, Artworkok, Screenshotok > Frissítve: Két kép a második évadból és egy kis hanganyag

Frissítve: Két kép a második évadból és egy kis hanganyag

A mai naptól a Guild Wars 2-t már Tumblr-en is lehet követni. Ennek örömére ki is került két screenshot a kedden induló második évadból. (Kattintással nagyíthatók.)

Ma kikerült két hanganyag is a második évaddal kapcsolatban, sajnos Soundcloud-ot nem tudok ide beágyazni, szóval ugrás a GW2 honlapjára.

tumblr_n7p29aruqO1tsmq13o1_1280

 

tumblr_n7p29aruqO1tsmq13o2_1280

Reklámok
 1. 2014. június 26. - 07:18

  Undorító és elcseszett jungel lesz ez is, mi?
  Normálisat miért nem tesznek be?…

  • nathriel01
   2014. június 26. - 07:23

   Igen, végülis csak az egész trailerben egy poros pusztaságot mutogatnak de ja, dzsungel lesz. :D

  • Sárki
   2014. június 26. - 13:17

   Miért Royal, mesélj, szerinted hogy kéne kinéznie egy játszható dzsungelnek egy mmoban?:) Csak mert én nem vagyok kiváncsi a képernyőt kitakaró pixeles vadbuja növényzetre de mind1 :)

   • 2014. június 27. - 06:27

    Azért annyira nem, kellenek a kijárt ösvények és letarolt völgyek, csak ugye GW1-ben is egy iszonyat hülye terület volt, amit most remélhetően jobb formában hoznak át.

    Sivatag keveredik a futónövényekkel… hát elég fantasy.
    Akkor legyen rendes és sűrű jungle, a crystal deserttől lefele meg rendes sivatag. Ne legyen az AN mániája ez a kínai-édes-keserű felállás, mert se Ascalonban, se Orrban nem néz ki jól szvsz.

    Nem ítélem el előre, csak megvannak a rossz emlékek jó régről :D

   • Shantey
    2014. június 27. - 08:56

    Az ugye rémlik, hogy elég régen megmondták, hogy a Maguuma jungle ismeretlen okokból kiszáradt, ami így utólag valószínű, hogy Mordi miatt van.
    De gondolom te még a halaknak is beszólsz, amiért Fukushima mellett beledöglenek a radioaktív anyagokba és nem képesek teljesen hétköznapi óceáni faunát képezni.

   • Sárki
    2014. június 27. - 09:26

    Már gw1-ben is keveredett a sivatagos rész a völgyekben található dzsungellel. Oda kevésbé süt oda a nap, könnyebb megmaradnia a növényeknek, ráadásul a völgyeket folyók formálták, tehát a völgyben víz is lehet. Látod? se mágia, se irreális fantasy képzelgések nem voltak ebben, ez tiszta tudomány. Belekötni a tudományba, gj :D
    Amúgy meg ha jól megnézed maguuma wastes térképét, leginkább dry top, illetve a nagy kerek hegy környéke a sivatagos. Domborzatilag a zöld részek nyilván alacsonyabban fekvő területek, márpedig azt tudjuk, hogy a való világban a hegyek sok esetben vízválasztói az éghajlatnak.
    Tisztában vagyok vele, hogy ez egy fantasy játék, de ezt a te felvetésedet simán meg lehet magyarázni a valóságban tapasztaltakkal, nem kell még csak fantasyhoz se nyúlni ez ügyben, szóval most nincs igazad :P

    Amúgy meg ascalon szempontjából nem is értem a hasonlatot, max. ha a dragonbrandre gondolsz, de az történetileg kell, hogy ilyen legyen. Na és Orr? Ott is a történet miatt vannak ott a romok, keveredve a vízi növényekkel, az óriási, megkövesedett korallokkal.
    Nem is értem minek játszol gw2-t. Rühelled a kasztod, rühelled a világot, rühelled anetet… Van mibe belekötni az tény, de azért ez már túlzás :D

 2. Mc Wolfy
  2014. június 26. - 09:14

  Ez egy olyan pusztasag lesz, ami dzsungel

 3. balajo
  2014. június 26. - 09:48

  És ebben az undorító elcseszett jungelben a csak fanyalogni, fikázni kepes lámákat elkapja a rézfaxu bagoly.

 4. Alohaaa
  2014. június 26. - 10:11

  Akkor valami tövissárkány lesz az új World boss :D

  • Kutyafolt
   2014. június 26. - 10:43

   A sivatagban is vannak oázisok, itt is lehetnek, csak kicsit nagyobbak, mondjuk egy mapnyi :’D

   • 2014. június 26. - 12:14

    BTW hol van elcseszett dzsungel?

   • 2014. június 26. - 13:04

    Te játszottál GW-szal?

   • Kutyafolt
    2014. június 26. - 13:57

    Én nem mondtam, hogy lesz elcseszett dzsungel, csak válaszoltam az előbbi hozzászólásokra. Az, hogy hol van dzsungel azt nem tudom, de egy szóval sem említettem ilyet, ha megnéznéd. És igen játszottam GW-vel ;)

   • Sárki
    2014. június 26. - 17:28

    Jó sokat játszhattál gw1gyel és 2vel is ha nem tudod hol lehet esetleg dzsungelt találni tyriában :D

   • Kutyafolt
    2014. június 26. - 17:38

    Hát olyan hatalmas nagy dzsungelek ami tényleg valóság mértékeihez képest dzsungelnek és nem csak egy kis erdőnek mondható, olyat nem. De áruld el nekem merre találhatok most GW2 ben, szívesen megnézném és kardommal vágnám a növényzetet magam előtt, hogy lehetővé tegyen az utat.

   • Sárki
    2014. június 26. - 20:41

    Sztem ez az utolsó mondat nem stimmel :D
    Am meg rendes, reális dzsungelt ne is várj, ez nem az a játék :D
    http://wiki.guildwars2.com/wiki/Maguuma_Jungle
    De azért tessék :P

   • Kutyafolt
    2014. június 26. - 21:12

    Hát ahogy ezeken a mapokon járkálok nem igazán dzsungeles a környezet, vagy csak nem figyeltem régen földrajz órán milyen is a dzsungel.

   • Sárki
    2014. június 27. - 09:30

    Aláírom, gw2-ben n3em az igazi, azért a gw1es ütősebb volt, de azért a jelenleg játszható dzsungeles rész már évszázadok óta lakott, nyilván nem úgy fog kinézni, mint egy érintetlen dzsungel. Azért megnézném én, hogy pl. the falls és környéke mennyire dzsungeles, gyanítom, hogy azt a részt tényleg őseredősre csinálják meg (ha megcsinálják).

 5. Shantey
  2014. június 26. - 13:48

  Corrupted teve, én mondom gyerekek. Az oázisban más nem létezhet. És akkor Anet virtuálisan is kiélheti ezt a “spit in yo’ face” attitűdöt, amit a vezetéstől kapnak és így mi is kapunk.

 6. 2014. június 26. - 17:39

  Elcseszett dzsungelt kerestem, pusztán kíváncsiságból.

 7. Moomie
  2014. június 26. - 21:57

  Olyan szinten magyar itt néhány emberke :D soha semmi sem jó ( mert mi nékünk nem ez vót beadva mikó még reklámúták eztet a játékot hujujujuj ) Komolyan olyan nehéz örülni ?… valamit kapsz , sok más játékban ez sincs … ha meg annyira jó ötleteid vannak dobj fel Kickstarteren egy kampányt…hátha összedobják a rávalót …és akkor olyan játékot kapsz ami Neked testi lelki örömöt okoz :D

  • Mc Wolfy
   2014. június 26. - 22:06

   olvass official fórumot. az egész világon, mindenki magyar

   • Moomie
    2014. június 26. - 22:50

    Terjedő betegség… elég unalmas ez a soha semmi sem elég jó hangulat … jobb lenne ha jobban belelátna mindenki hogy mi merre hány méter még ezt is fenntartani és hogy nem 3 nap új dolgokat programozni, letesztelni(ráadásul maradjon is titok h legyen meglepi a népnek:D) élőbe bedobni és az új hibákat is kijavitani.

   • Shantey
    2014. június 26. - 22:53

    Ha Arena netnek jó, hogy az alulfizetett alkalmazottait túldolgoztatja és rövid határidők miatt gyenge minőséget képesek csak kiadni, ám azt meglepő gyakorisággal, amivel a saját reputációjukat teszik tönkre, hajrá. Tapsolj is hozzá. De van akinek ez nem tetszik.

  • Sárki
   2014. június 27. - 09:41

   Tudod nem a kussoló, mindent eltűrök vitték előbbre a világot, hanem azok akik kritizáltak és volt annyi eszük, hogy a rossz dolgokat felismerjék és változást követeljenek. Tény, hogy ez így, gw2-es környezetben elég hülyén hangzik, de a valós életre nézve pont a folyamatos kritizálás az, amelyik a fejlődés egyik fő hajtómotorja, mivel a tudományos gondolkodás is a kritizálásról és a szkepticizmusról szól, márpedig a tudomány viszi előbbre a világot, nem pedig a tűrés és hallgatás.
   Amúgy meg anet egy szolgáltató. A termékei a gemstoreban vannak, a játék csak a reklám. Ha a reklám rossz, szerinted nő a vásárlási kedv, vagy csökken? Mit gondolsz, miért van az, hogy pl. a kezdeti bl chestes-kaszinós stílust lecserélték a ticketes rendszerre? Nyilván mert mindenki csöndben maradt :)

   Ülj le, egyes.

 8. balajo
  2014. június 27. - 06:21

  Ide ugyan off de hátha olvassa valaki akinek jól jöhet ez az info az utolsó kommenteket: https://www.guildwars2.com/en/news/four-days-only-save-50-on-guildwars2-from-now-until-june-29/

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: