Reklámok
Kezdőlap > Guild Wars 2 játékmenet > A Történet Napló bemutatása

A Történet Napló bemutatása

blog_header_PAX1

Üdv emberek!

Ahogy azt a múlt héten bejelentettük, július 1-jén indul a második évad. Miközben számolunk vissza eddig az izgalmas dátumig, be szeretnék mutatni pár változást azzal kapcsolatban, ahogy az Élő Világ tartalom a jövőbeni évadokban működni fog.

Az Élő Világ azért létezik, hogy hajtsa előre a Guild Wars 2 történetét és a spekuláció, csoda és intrika érzetét keltse Tyria és annak karakterei körül. Létre akarjuk hozni azt az érzést, hogy Tyria-ban bármi megváltozhat, a játékosoknál pedig azt szeretnénk elérni, hogy várják, mi történik legközelebb. Mindezeket figyelembe véve lássuk, hogyan is fog működni az Élő Világ a második évadban.

Journal-Play

A történeted

A második évadtól kezdve, az Élő Világ minden egyes új epizódja ugyanazt az UI-t fogja használni, mint a személyes történet. Egy zöld csillag jelöli majd a helyeket és a képernyő jobb felső sarkában lévő zöld történeti UI foglalja majd össze azt a fázist, ahol a karaktered éppen tart. Az arany csillag UI-t, amit eddig az Élő Világhoz használtunk, a jövőben csak az ünnepi fesztiváloknál fogjuk használni. Ha a karaktered aktívan egy Élő Világ fázisnál tart, akkor egyetlen zöld csillag vezet majd a világban található következő lépéshez és a jobb felső UI is ezt a lépést tükrözi majd, pont úgy, ahogy az az 1-80 közötti személyes történetben történt.

Kronológiailag, a második évad az első után fog játszódni, ami pedig a karaktered személyes története és Zhaitan története után játszódik. A dialógusok miatt, a második évadban az NPC-k feltételezik, hogy a karaktered befejezte a személyes történetet és az első évadot, még akkor is, ha valójában nem. Ahhoz, hogy játszhass az Élő Világ tartalommal, nem kell befejezned a személyes történetet, bár több értelme lesz a dolgoknak, ha megteszed.

A Történet Napló (Story Journal)

Ezzel a változtatással együtt haladva, módosítunk a karaktered Hero Panel-én található Naplón, így nyomon fogja követni a karaktered minden történeti lépését. Azok a karakterek, akik 80-as szintűek, erről a panelről választhatják ki, hogy a személyes történetüket játsszák vagy az Élő Világ történetet. Az Élő Világ történetnél kiválaszthatod, hogy melyik feloldott részt szeretnéd lejátszani. A 80-as szint alatti karakterek látják az elérhető részeket, de amíg el nem érik a 80-as szintet, nem tudnak azzal játszani. Gondoljatok úgy az Élő Világra, mint a karakteretek 80-as szint utáni folyamatosan bővülő történetére.

Journal-List

Ahhoz, hogy feloldj egy részt és az bekerüljön a naplódba, egyszerűen csak be kell lépned a játékba azalatt a két hét alatt, míg az a megjelenés él, így később bármikor, ingyen hozzáférhetsz a történet azon részéhez. Amint feloldottad a részt azzal, hogy egyszerűen csak beléptél, a feloldott rész történetét az account-odon lévő bármely karakterrel, bármikor, akármennyiszer végigjátszhatod a naplódból indítva. A régebbi részeket 200 gem-ért tudod megvásárolni. ( Ne feledd, hogy aranyért is vásárolhatsz gem-et, hogy feloldd a részt az account-od számára).

Journal-Unlocked

A történeti naplónak eme kibővítésével, az Élő Világ részek tartalma egyfajta keveréke lesz az új történeti lépéseknek és a nyílt világi tartalmaknak. A történeti lépések ugyanúgy fognak működni, mint a játékban most is megtalálható történeti lépések, vagyis egy olyan kalandra visznek el, ami a kiválasztott részhez tartozik és ez az egész az évad szélesebb történeti narratívájához kapcsolódik.

Az Élő Világ frissítésekhez hozzáadott nyílt világi tartalmak véglegesen bővítik vagy megváltoztatják Tyria világát és kapcsolódnak a rész témájához és történetéhez. Ez azt jelenti, hogy a nyílt világi tartalmat és a történeti tartalmat (ha feloldottad az adott részt), bármikor játszhatod, az account-odon lévő bármely karaktereddel. Többé nem vagy arra korlátozva, hogy az adott részt két hét alatt befejezd. Ez azt jelenti, hogy a jövőben minden, az Élő Világhoz kapcsolódó tartalom és jutalom végleges lesz, örökké elérhető marad.

Mivel a személyes történeted történeti lépései olyan döntéseket tartalmaznak, melyek véglegesen módosítják a karakteredet, a meglévő személyes történetnél most még nem fogjuk engedélyezni az egyes lépések újrajátszhatóságát. Valamint, mivel az Élő Világ első évadát nem a naplóhoz terveztük, annak a története még nem lesz elérhető a naplóban a második évad indulásakor. Ugyanakkor reméljük, hogy a jövőben az első évadot is a naplóhoz adhatjuk. Ahogy korábban említettem, a jövőben csak a fesztiválok fogják használni az arany csillag UI-t. Ezek nem lesznek elérhetők a naplóban és továbbra is ideiglenes tartalmak maradnak, melyek minden évben visszatérnek egy bizonyos időre, hogy a fesztivál végén csomagoljanak és elmenjenek.

Jutalmak és achievement-ek

A második évadban teljes mértékben eltávolodunk a meta-achievement-ek koncepciójától és változtatunk az Élő Világ tartalommal kapcsolatos jutalmak és achievement-ek kezelésén. Ha teljesíted egy résznek a történetvonalát, azért jutalmat kapsz a rész végén, valamint számos új jutalom lesz elérhető minden új részben, a nyílt világi tartalmon keresztül.

Journal-Achievements

A részek történeti lépéseiből származó achievement-ek szintén máshogy fognak működni. Amint egy karaktered teljesített egy részt a történeti naplóban, az account-odon lévő összes karakter hozzáférést kap egy sor kihívásokkal teli achievement-hez. Amint feloldottad, visszatérhetsz és újrajátszhatod az adott részt, hogy teljesítsd az achievement-eket. Ezeket az achievement-eket sokkal nehezebb lesz teljesíteni, mint azokat, amik az első évadban voltak és az a célunk velük, hogy kihívást nyújtsanak a jó játékosoknak. Minden achievement-ért achievement pontok járnak, valamint anyag (material) jutalmak.

Előre a második évadig!

A fentiek lefednek minden változást, ami az Élő Világ második évadának struktúráját illeti. Találkozunk július elsején, a kezdéskor!

Ne feledjétek, hogy most is zajlik a Festival of the Four Winds! Ez a fesztivál nem csupán a kínai megjelenés ünnepe, de van pár elrejtett apróság is, melyek segítenek felépíteni a második évadot. Javaslom, fussatok össze a fesztiválon Roxxal, Brahammel, Marjoryval, Kasmeerrel, Taimivel és a banda többi tagjával, mielőtt a második évad elkezdene dübörögni!

Eredeti: GuildWars2.com

Reklámok
 1. eszem
  2014. június 5. - 17:58

  Tehát, ha jól értem vége (de legalább részben vége) a folyamatos zergelésnek és a legtöbb LS instance-olt történet lesz majd. Mert, ha igen akkor ez jól hangzik.

  • nathriel01
   2014. június 5. - 18:15

   Nekem annyi jött le ebből, hogy lesznek istance-olt történeti részek, ahogy LS1-ben is voltak (pl.: Dead End bar vagy a Tower of Nightmares elején ami volt), csak ezúttal minden részben lesz ilyen. A nyílt világi dolgok ugyanúgy megmaradnak, bár a zerg-elések száma valószínű csökkenni fog, mert ezúttal nem csak 2 hétig lesznek benn ezek a tartalmak.

   • Gandarel
    2014. június 5. - 18:59

    Elvileg még mindig marad olyan tartalom az open worldben ami nem lesz maradandó, hanem felvezeti és kiegészíti a contentet legalábbis korábbi nyilatkozásokból ez jött le), csak a nagyobb része maradni fog. Én biztosra veszem, hogy marad a zergelés open worldben.

 2. Kutyafolt
  2014. június 5. - 18:25

  Szerintem a zergelés nem fog csökkeni. Ha kiadnak olyat, pl mint a LA-s event volt Scarletnél, akkor lesz bizonyos Story amibe bemehetsz, és gondolom ezekbe a sztorikba mehetsz be bármikor, viszont a többi dolgot ugyan úgy kiszedik majd.

 3. gwfan21
  2014. június 5. - 20:31

  Nekem az achivement újragondolás tetszik nagyon. Talán nem monoton ölés és stb lesz. Reménykedjünk.

  • Sárki
   2014. június 5. - 21:23

   Én csak abban reménykedek, hogy nem guardianre meg warriorra szabják az összeset.
   Amúgy nagyon jól hangzik, papíron jónak tűnik a dolog, remélem a megvalósítás is jó lesz :)

   • Atek
    2014. június 6. - 07:20

    Guardian Warriors 2 ;)

   • Shantey
    2014. június 6. - 12:00

    Lootstick miatt vétek nem guardiant használni zerg contentre. :P

 4. Eveliiin
  2014. június 6. - 23:25

  Én abban reménykedek hogy vége lesz már jövőre ennek az acsivadászós-fashiongyűjtős ösztönzésnek, és betesznek egy 10-20fős raidet/raideket, ahol olyan cuccokat lehet szedni, ami jobb mint az ascended(és nem kell legyártani….-_-)
  Na GW2-ben megnéznék egy többszemélyes komolyabb raidet,mert így itt van a sok értelmetlen dungeon, amire csak azok mennek el akik éppen azt a kinézetű settet akarják összeszedni….utána marad a semmi….-.- kicsit nagyobb ösztönzés lenne szerintem egy ilyesmi féle újítás…….az egész-fashion-vadászós insta fogalmát újra kellene gondolniuk a divatb*zi fejlesztőknek, mert így elvesztik az összes érdeklődőt…..
  (félreértés ne essék, szeretem a gw2-őt, de kicsit fura volt h már két hét alatt full cuccokban ültem, az ascended craft meg nem igazán érdekel különösebben, sem a legendary farm…..)

  • Cecilia Sunshine
   2014. június 6. - 23:52

   Kösz, de nem kell asc.-nál jobb, nem kell a stat grindelés a GW2-be.

  • Eveliin
   2014. június 7. - 02:08

   ja,maradjon örökre asc :D nagyon meg fogja unni a többség. Csak sajnálom twilight arbort meg a többit mert lassan senki nem akar oda menni, mnidnekinek elég az ascalonian :_)

   • Shantey
   • Eveliin
    2014. június 7. - 03:43

    tudom hvan ez az izé….:_D na mindegy, látom a lényeg nem ment át. A lényeg az lett volna h valami más ösztönző erő kellene a gw2-be,ami nem csak az acsivadászat meg a fashion gyűjtés, meg a zerg :D

   • gwfan21
    2014. június 7. - 08:23

    Mennyivel jobb statért csinálni azt, amit most kinézetért csinálsz? :D

   • Cecilia Sunshine
    2014. június 7. - 09:52

    Menj vissza WoWozni, ahogy már máshol is ajánlották. Kéne komolyabb endgame tartalom, de az e a gear grindelés legyen. Az a kijelentés meg, hogy az embereknek elég csak az AC, elég messze áll a valóságtól. :)

   • Eveliin
    2014. június 7. - 11:44

    én is TA-t farmoltam ki, mert az tettszik….:_D

   • Shantey
    2014. június 7. - 13:17

    Szerintem bőven van más hajtóerő, de ha neked csak a cuccgyűjtés okoz örömet, akkor tényleg menj vissza WoWozni vagy a másik hatmillió klónjához. No offense.

   • Eveliin
    2014. június 7. - 20:12

    -.- mondtamhogyszeretem a gw2-t minden hiányossága ellenére, nem kellene egyből letámadni :D Akkor mondom még1x ne legyen raid, mindenki a fashionokért szenvedjen, de akkor is sajnálom az instancokat, mert némelyik olyan ötletes, de egy fél napba telik értelmes csapatot összehozni rá (TA új path etc…)
    Kihasználatlan lehetőségek rejlenek mindenhol. Például magamról tudom hogy miután meglett a Ta-settem, már csak FL-be (vagy a klán szerint éppen aktuális goldfarm) helyre mentem instába. Felőlem akkor ne legyen statért mozgatóerő, lekakilom, de egyik barátom is azért hagyta abba pár hónap után (amit nagyon sajnálok) a gw2-t, mert pár hét alatt felcuccolta magát, craft nem érdekelte (mint egyéb játékokban sem) és már csak havonta egy napot járt fel eventezni acsikért, acsiládákból meglett amit akart, és megunta. Pl. legendarykhoz kitalálhattak volna valami epikus történetszálat, mert azok is így a szerencsétől/és/vagy a pénzről szólnak.

   • Eveliin
    2014. június 7. - 20:14

    Ja amúgy Shantey, mondj még pár hajtóerőt pls :D (csak ne azt mnodja hogy új kari, mert abból van elég….)

   • Gandarel
    2014. június 8. - 08:07

    Nem támadtak le téged, csak konkrétan körülírtad mi az a WoW szóval tettek egy javaslatot :P

   • Eveliin
    2014. június 8. - 13:27

    csak nem szeretnék nem játszani a GW2vel :_D :D mert most én is úgy vagyok hogy ascended farmhoz nincskedvem, Csak acsizni járok fel :D csak megnéztem volna egy radiet itt is :D ennyi

   • 2014. június 8. - 17:11

    @Eveliin: Ha raidelni szeretnél, próbálkozz WvW-vel. Még jobb is, mint egy sima PvE raid, mert az ellenfél gondolkodik is, nem lehet cheesy taktikával behúzni egy sarokba és ott ledps-elni. Ha valaki ezt is megunja, akkor tényleg nem neki való a játék.

   • Eveliin
    2014. június 9. - 21:03

    a zergek nem gondolkoznak!:D csak az overmind=commmander

   • Kutyafolt
    2014. június 12. - 01:59

    Tudod miért nem lesz jobb statok és epic fegyverek? Azért, mert a Guild Wars 2 ben nem az számít, hogy mekkora epic dologban vagy hanem hogyan játszol. Exoticba is ellehet bohockódni, ascendedbe jobb. Ha megvan utána már csak azon múlik, hogy játszol. Tudod mi lenne, ha ilyeneket behoznának. A pénzes gyerekek külföldön szépen utalnák be a százezreket és vennék meg ezeket az epic tárgyakat, és nem fog számítani, hogy te, hogy játszol (Például WvW-n ha egyedül oda megy és lecsapja a raidedet) Ha neked ez kell játssz olyan játékkal, ahol akkor leszel jó,ha minél több real money-t beleölsz. Másrészt annyi mindent lehet csinálni GW2 őn belül, hogy már idő nem jut rá. Még hogy nincsen endgame. PvP.. Told fel 80 ig, játssz, legyél jobb. WvW végtelen ideig játszhatsz sosem lesz vége, és mindig más harcok lesznek. GvG keress jobb guildet magadnak ahol csinálhatod, máris van egy célod. Igen Legendary-t is lehet csinálni, mert az is egy cél. Living Story-k vannak, csinálhatod őket, ha vannak. GW2 communityval mostmár tequatl és a wurmot is tudod ölni csatlakozz és játsz és máris nem unod. Annyi mindent lehet GW2 belül csinálni nem is értem azokat az embereket akik folyamatosan azt mondják, hogy semmi endgame, és semmi sincs benne. Nincs jobb MMORPG játék a saját véleményem szerint. Én mindent megtaláltam ebbe a játékba amire szükségen van és ami tetszik. Következő pont, a zergek nem gondolkoznak. Van benne igazság, ha akkor hatalmas bloobal mész, guardian be (When I’m Guardian!) Staff 1 1 1 1 1 1 1 1 -> LootBags \o/. Viszont, ha találsz magadnak egy olyan guildet, national/international ahol guild raideket csinálnak és nem a bloobal mennek, esetleg GvGznek is, akkor már ott a kihívás és egy újabb játékélmény, bár ezt már feljebb írtam. Úgy nagyjából most ennyi.

   • Kutyafolt
    2014. június 12. - 02:04

    Meg persze számít az is, hogy milyen közösségbe vagy (Guild). Ha monton csönd lenne az zavarna engem például. Ezért járunk fel mindig folyamatosan TS re, és egész nap beszélgetünk is közbe. A társaság is sokat dob a játékon. Tehát, ha te nem érzed jelenleg jól magadat a mostani guildedbe illetve nem jó a közösség, unatkozol, lehet azon is el kell gondolkoznod, hogy guildet váltasz és máris egy új környezetbe lennél, és lehet megint fellelkesülne még jobban az érdeklődésed a játék iránt. Sokat számít nagyon… Ezt úgy mindenkinek mondom aki így érzi.

  • Kutyafolt
   2014. június 12. - 01:48

   WvW.

 5. Sárki
  2014. június 7. - 08:05

  http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/27hurm/story_journal_dev_livestream_notes/
  Meta achievements are taken away – Achievements are now unlocked when you complete the story episode. It is more skill based.

  We don’t expect everyone to do all of them since some of them are really tough.

  Lesz itt még sírás, ha rosszul csinálják meg :D

  • eszem
   2014. június 7. - 10:31

   Én arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz a jutalom egyes achivmentekért. Remélem nem ascended alapanyag mert attól már hülyét kapok. Teszem azt, ha meglépnék, hogy BL key lenne 1-1 nehezebbért, esetleg BL scrap, vagy kristály a kinézet váltáshoz meg hasonlók annak már örülnék. Na meg vajon mire gondoltak nehéz alatt?

   • Cecilia Sunshine
    2014. június 7. - 12:16

    Redditen volt, hogy a videóban valami ascended ékszer volt.

   • eszem
    2014. június 7. - 13:26

    Lehet, de lehet csak a példa miatt volt bent (amúgy bent van a játékban az ékszer).

   • Cecilia Sunshine
    2014. június 7. - 14:06

    Nem hinném, hogy emiatt specialis, új jutalmakat adnának. (mmint általánosságban)

   • nathriel01
    2014. június 7. - 14:14

    A cikkben ott van, hogy material és achi pont lesz a jutalom (persze lehet lesz pár, aminél más is, főleg ha az első pár rész után fellázad a fórum).

 6. erasmus
  2014. június 7. - 14:16

  tuti orrba szájba nyomják majd a asc. matikat mintha arra bárkinek szüksége lenne…

 7. 2014. június 7. - 15:42

  Adjanak Damaskot vagy valami olyat, ami nem hullik grind nélkül az örülnkbe.
  Na, akkor többen elindítanák az ascended craftot is talán?
  Nekem még hiányzik a maszk és a vállas, de nem érzem úgy, hogy nagyon le akarnám gyártani… nem ad valami sokat az ascended szerkó, meg se érzem.

  • Shantey
   2014. június 7. - 16:30

   Berserkeren kívül kb senkinek nem éri meg legyártani, hogy őszinte legyek.

  • 2014. június 7. - 20:46

   Hát elég gáz… Mondjuk ez afféle különcködős dolog inkább, mintsem következő szint.
   Szerencsére berzerkerem van, +50 vitality kivételével.

  • Kutyafolt
   2014. június 9. - 14:26

   Ha WvW zel akkor az ascended set elég sokat ér. Ha full ascendedbe vagy és wvw infusionok is be vannak rakva az olyan mintha több mint egy plusz ékszered lenne, ha a partyba mindenki ascendedbe van, olyan mintha lenne ott egy 6. személy. GvG-n fontos, hogy full ascendedbe legyél, és teljes legyen a felszerelésed.. Igazából WvW-n is….Megéri legyártani, ha nem casual pve-t játszol.

   • 2014. június 9. - 20:25

    Na igen, csak ugye mi van, ha valaki pl. PvE-zik is, meg WvW-zik is, akkor most az csináljon egy berserker meg egy soldier setet, nem? Majd ha rám szakad a nemzeti bank :D

   • Shantey
    2014. június 9. - 21:03

    Egy karira bőven vállalható két szett, na persze ha az embernek napi fél vagy egy óra játékideje van …

   • 2014. június 9. - 21:14

    Zerker metával ha megy a WWW, akkor PVE is. Nálam legalábbis ^^
    Még ki kell köhögnöm 2 minort, de ennek inkább időt adok.
    Olyan szépen néz ki az 1000g+ :D

   • Sárki
    2014. június 9. - 21:47

    PvE for n00bs. Am meg nyugodtan kalkulálhatsz úgy, hogy az 5 fős pugból 4en zerkerek :D Nekem legalábbis még sose sírtak, hogy lassítanám a partyt pedig nem elég hogy engi vagyok, még közel 3k armorral is játszom :D

   • Kutyafolt
    2014. június 9. - 22:10

    PvE cuccba nyugodtan WvWzhetsz, mehetsz Eternalra a bloobal és nyomogathatod az egyes gombot a lootért. Ha komolyabban akarsz játszani akkor elfelejted a pve buildeket wvw re. De két settet simán össze lehet rakni… Ismerek olyat akinek 5 is van …

   • 2014. június 9. - 23:09

    Persze, van olyan, akinek minden legendary megvan.
    Ha szarrá farmolod a dungeonöket, vagy 2 naponta esik drágább precursor, bármi lehetséges…

   • Kutyafolt
    2014. június 10. - 00:14

    Ez butaság. Nem kell dungeonoznod és szarrá farmolnod magadat, hogy legyen pénzed.. Szimplán játszanod kell. WvW-n belül több pénzt szerzel, mint a Dungeonokből. Ha te dungeonokből akarsz legendaryra gyűjteni, akkor egy jó ideig elfog tartani. De amúgy itt nem is a legendaryról volt szó, hanem az ascendedről, az meg simán össze craftolható, anélkül hogy materialokat kellene vásárolnod. Mindent ki tudsz bányászni illetve salvegelni. Régen még megérde dungikat farmolni… mikor még cof p1 volt.. mindenki emlékszik biztosan rá…De most azt, hogy letolod napi szinten azt a pár gyors dungeon-t amit lehet, nem fog annyi pénzt hozni. Kreatívnak kell lenni és lesz pénzed

   • Kutyafolt
    2014. június 10. - 00:19

    De most tudom ajánlani neked a Pavilon-t. Boss Blitz. 8-9 fele minden nap HC run megy. Iszonyat mennyiségű pénzt tudsz szerezni. Ugyebár 1 láda 10 champion bag, pár óra alatt összeszedsz 50 ládát az 500 champion bag. Napközbe is tudod farmolni, csak lassabbak, meg érdemes akkor oda menni amikor ugranak a szerverre, mert amúgy nehéz bekerülni. Jobb mint dungeonozni. Dungeon arra jó, hogy kiszedj valami skin-t ami neked kell… pénz szerzésre már felesleges szerintem.

   • Shantey
    2014. június 10. - 02:11

    Kutyafolt, felhomályosítanál honnan szerzel WvW alatt több lét, mint dungeonből? Exploit nem számít.

   • Kutyafolt
    2014. június 10. - 02:44

    Egyszerű válasz: Loot

   • Sárki
    2014. június 10. - 06:58

    Max. eotmból szedsz ki több pénzt :P Am meg boss blitzen gold pavilonba bejutni nem lehet. Még silverben is csak 2x voltam…

   • Shantey
    2014. június 10. - 10:17

    Hát ha napi 26 órában farmolod WvW, akkor esetleg, de nekem teljesen más tapasztalatom van.

   • Kutyafolt
    2014. június 10. - 13:55

    Nagyon egyszerű bejutni gold pavilonba. GW2 Community TS re fel kell menni. 8 órakor felmész akkor még a Wurmot ölik. És meg várod míg bemennek a hardcore szobákba bemész te is, és akkor ugrasz te is a pályára amikor mondják. Akkor még ideális pályát keresnek ahol kevesen vannak, és ha megtalálták egyből jönnek a taxik. Az elején belehet jutni. De ha az első teambe nem is jutnál be akkor ott a team 2. Valamikor 2:30 perc alatt lemegy az összes boss. Tehát a számláló mindig 5 perc felett van egy körnél. Csak 80 as karikkal lehet menni, aktuális kaját enned kell. GW2 Community TS: ts.gw2community.com

   • gwfan21
    2014. június 10. - 18:13

    Wurm reggel 8 minden nap van? Vagy mikor szokott lenni?

   • Nhienyl
    2014. június 10. - 18:17

    Vagy: http://forum.gw2community.de/
    Tisztában vagyok vele, hogy valószínűleg rajtam kívül nincs német érdekeltségű játékos köztetek, de ha mégis, azoknak egy kis segítség. :)

   • Nhienyl
    2014. június 10. - 18:20

    (event-ekhez a kalender-t tessék nézni)

   • Kutyafolt
    2014. június 10. - 18:30

    Nem kell német communityt nézni. Tessék: http://gw2community.com/

   • Nhienyl
    2014. június 10. - 22:02

    Valóban, elég elolvasni a linkhez tartozó kommentárt és annak függvényében hasznosítani az infót, ill akire nem vonatkozik annak nem. :]

   • Kutyafolt
    2014. június 11. - 18:58

    Nem úgy értettem, hogy ne. Persze lehet azt is, csak a német community is itt van fennt a gw2community ts en, és itt szervezik a dolgokat, ergo egyszerübb a nagyobb communityt nézegetni, ahol mindenki jelen van. :)

   • 2014. június 16. - 15:28

    Ja, gw2community, ugyan kérlek vicc az az oldal, meg a vezetősége is :D Szakmai OFF:(PHPBB-n voltak még pár hónapja, aztán váltottak IPB-re, kérdezem a gyereket, hogy regek át lesznek pakolva? Vagy nem megy a DB Merge? Erre azt mondja, jobb ha újra regelnek az emberek, de amúgy megy neki meg minden csak nincs kedve… Ugyan kérlek elég lett volna ha azt mondod *zart se értesz semmihez és akkor nem kell hazudni…) Ingame OFF: Egyik haverom volt bent a “HC” Pavilonjukban, és volt még 2 boss hátra, egyiket haverom solozta, másikat ölték a többiek, mondták neki, hogy 10% on álljon meg, haverom mondta oké 2% és megállok, erre elkezdték oltani, hogy mit képzel meg minden… úgy csináltak a gw2communitysek mintha övéké lenne a játék… Még meg akarják mondani ki mit csinálhat? Hagyjuk már… pfff

   • Kutyafolt
    2014. június 16. - 17:45

    Akkor rossz pavilonba mész be. Örülj, hogy van legalább szervezés, ha nem tetszik csináld magadtól.

   • Kutyafolt
    2014. június 16. - 17:46

    És HC pavilonba meg fogják mondani ki mit csinálhat. Azért HC. Ha nem tetszik a HC menjen simába.

   • Kutyafolt
    2014. június 16. - 17:47

    Ja, meg az sem mindegy melyik Bossnál kell meg állni. Pyro nál meg kell, ha a BB nincs kész, mert Pyrot megöli a ret. Amúgy eddigi rekord 5:46 (ahol voltam)

   • Sárki
    2014. június 16. - 18:17

    Miért, ki a fsz a te haverod,n hogy ne mondhatnák meg? Örüljön, hogy leechelheti a szervezőket :P

   • Cecilia Sunshine
    2014. június 16. - 18:56

    Külön ne fizessen már azért, hogy bemehessen arra a pavilonra? :D

   • Sárki
    2014. június 17. - 07:11

    Egyéb lehetőség nem lévén, annyit tehetünk az ilyen hc-bb eseményeken, hogy az ügyeletes fszfejeket elküldjük melegebb éghajlatra. baromi unalmas, hogy a komolyabb szervezést igénylő cuccokat, folyamatosan open worldbe teszik ki, így a n00bokat, afkereket, jobban tudókat stb. nem lehet kirúgni.
    Megszervezték azt a pavilont (meg a gw2com. ezer más eseményt is), lefektették a szabályokat, erre jön Vér Pistike aki asszongya, hogy ő jobban ért hozzá és mivel ő Vér Pistike, ezért úgy is csinálja. És még ő van felháborodva, meg a spanjai, hogy ha beszólnak őméltóságának? Azért vicces, tényleg vicces :)

 8. Bikuci
  2014. június 10. - 09:12

  TXS guilddel simán farmolható a gold pavilon, és minden nap. Csak be kell jelentkezni redditen.

 9. Mallior
  2014. június 11. - 22:11

  Egyetértek Kutyafolttal. 2 dologban is. 1: kell az ascended, wvw-re mindenképp (a full party/+1 fő talán egy kicsit erős,de tényleg jelentős a különbség) 2: wvw-n baromira jön a zseton, sima játékkal is (ja és nem eotm-on, oda nem járok). De van még egy lényeges különbség, ami a wvw felé billenti annak a bizonyos képzeletbeli mérlegnek a nyelvét, és az az, hogy wvw-n úgy jön a gold, hogy közben jól szórakozol, az 1000. COF p1-nél nem biztos, hogy elmondható ugyanez. ilyenkor az a dolog sérül, amiért mindannyian itt vagyunk és az a szórakozás.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: