Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Battle for Lion’s Arch – Március 4.

Battle for Lion’s Arch – Március 4.

Március 4.-én érkezik a következő élő világ tartalom. Ebben kísérletet teszünk majd Lion’s Arch visszafoglalására. Az új tartalomhoz érkezett egy teaser videó is, ami lehetne a jelenlegi tartalom videójának 1.2-es változata is.

Emellett elindult a Living World Atlas. Ez egy interaktív térkép, amelyen nyomon lehet követni a múltbeli és jelenlegi történéseket, mindezeket képekkel, hanganyagokkal és videókkal is kiegészítve. A térképen utalásokat találhatunk jövőbeli eseményekre is, így megéri majd néha-néha ránézni.

Reklámok
 1. Shantey
  2014. február 25. - 16:07

  Csak hogy érdekesség is legyen, ha már a videóból kimaradt.

 2. Gandarel
  2014. február 25. - 16:33

  Háát… fura. Szerintem nem jó semmire.

  • chuckygwzik
   2014. február 25. - 16:56

   Korábban mondtak 1 olyat, hogy dolgoznak valamin amivel újra átélhető feleleveníthető az LS. Jutalmak nem lesznek stb. Hát ez az LS Atlas simán ráhúzható arra a marketing körítésre. Ez amúgy is csak azoknak jelent bármit is akik ott voltak. Képek videók max emlékek. Többet kellene ott bóklászni, hogy a rendszert felfedezzem benne, de inkább végigpörgetem a releases részt ott több infó van és áttekinthetőbben. Amúgy pofás tetszetős a weblap de kb osztom a véleményed.

   A videóból se sok derült ki, bár egy valami biztosan, még 2 hét LA-ban :)

   • Shantey
    2014. február 25. - 17:27

    És mindenki azt hitte ingame megoldás lesz, tán még úgy is ígérték … Bár így egyszerűbb, de megint a webet kell böngészni ahhoz, hogy képben legyél, így meg sok értelme nincs. Főleg, hogy release oldalról átemelt art work, video és zene (?) van, ami ott áttekinthetőbb.

  • Shantey
   2014. február 25. - 17:25

   Csak nekem nem akar működni az audio? Soundcloud oldalra felnéztem, de ott semmi új nincs, gyanítom onnan vannak kiemelve pl. zenék.

 3. Evelin
  2014. február 25. - 17:36

  Egy kis segítséget kérek! (Ez elsősorban Lore-ban otthon levőknek szól)
  A Twilight Assault nevű patch óta nem játszom a játékkal, mert meguntam, és az imént említett TA-pathon sem mantem még teljesen át……szóval, azóta be sem kapcsoltam, csak olvasgattam……a kérdés a következő lenne: Kiderült már mi ez a Scarletes dolog, úgy az egész, hogy miért csinálja azt amit, miért szabadított óriás robotot meg stb Tyriára, akkor mit akart az Edge of the Mist-ben (azt sem tudom pl ez melyik hely), kiderített e valamit Kasmeer meg Marjory, vagy történt azóta valami Evonnal és a drága Kiellel? (meghalt?:D) Ja és az új dizájnos gólemben ülő asura hogy jön a képbe? És mi ez a nayg fúró LA-ban?XD Már a Twilight Assault óta elvesztettem a fonalat, nem tudom mit aakrnak, mert a Queens JUbileeban csak azt hittem egy új gonosz jön akit secperc aaltt leverünk, elkapjuk stb…..de ez a Scarletes cucc azóta si tart, és ha már tart, érdekel eddig (EDDIG) mit hoztak ki a storyból…..pls valaki akinek van ideje, és ismeri a loret, esetleg nyomon követte az elmúlt történéseket, jelezzen nekem :) :P

  • Evelin
   2014. február 25. - 17:38

   Ja és a legfontosabb kérdés: volt e eddig bármi egyértelmű utalás Scarletet irányító felsőbb hatalomra, pl egy sari vagy mursaat, vagy Abbadon, bármi…

   • gwfan21
    2014. február 25. - 18:31

    Múltkor már törölték a spoileres hozzászólásokat, szóval aki még nem tudja annak türelem.

   • Sárki
    2014. február 25. - 19:41

    Egy leaked, azaz nem hivatalos ingame beszélgetés alapján van. Spoilerezmni nem fogok, de az alapján finom falatnak tűnik, ugyanakkor nem hivatalos a dolog, akár kamu is lehet.
    Viszont az előző LS-ben annyi azért kiderült, hogy amikor scarlet az asura mesterénél belépett abba a gépbe (ne kérdezzetek konkrét neveket :D), akkor látott bent valami szörnyűséget amitől megváltozott és amitől retteg és ez a félelem irányítja a tetteit. Úgy fogalmaztak, hogy amikor belépett a gébpe Ciara (vagy mi volt a neve) volt, amikor kilépett, akkor már Scarlet.
    És még 3 dolog: arah jotun path végén a távcsőbe nézve látunk egy szupernóvát, mely viszont egy új sárkány felébredeését jelenti az npc-k szerint, valamint van egy durmand priory npc aki világosan utal egy 6. sárkány létére, akinek a kémei mindenütt ott vannak.
    Továbbá van egy golem aki scarlet oldalán harcolt és átállt a pacthoz (asszem ebben a mostani LS-ben van, talán Genderran Fieldsben) és ugye scarlet eleve jban van a mechanikus lényekkel, tehát a kémek akár golemek is lehetnek.
    Ezt a 3 tényt összerakva nekem egy mechanikus sárkány ugrik be egyébként, de ez csak saját gondolat :D

    Ja és csak hogy tudjátok: ebben semmi spoiler nem volt, ezek az infók mind benne vannak/voltak a játékban :)

  • Gandarel
   2014. február 25. - 17:47

   Minden releaset végigtoltam de én se tudok többet mint te. Ez lesz a legeslegutolsó release, és még semmit se tudunk. És bevallom nem úgy néz ki, mintha megtudnánk bármit is.

   Kiel pedig még mindig él T_T

  • Eszem
   2014. február 25. - 18:08

   A legfontosabb, hogy Kasmeer és Marjory leszbikus pár. :D

   • Sárki
    2014. február 25. - 19:42

    És hoghy kasmeeron nincs ruha, az csak illúzió :D

   • Evelin
    2014. február 25. - 19:44

    mint Caithe és a lezbi saláta :D

  • 2014. február 25. - 18:41

   Edge of the Mists már nem lényeges a story szempontjából. Mai Trin (a Dragon Bash Festival alatti merényletnél tűnt fel, majd egy dungeon szólt róla, végül Fractals boss lett belőle) és Aetherblade serege egy portálon keresztül menekültek EotM-be, ami a WvW (B) menüből elérhető. Már nincsenek ott az NPC-k sem, akik adagolták az infókat erről.

   Scarlet összevonta a három factiont, akikkel patch-enként megismerkedhettünk, és végül velük lerohanta LA-t: Aetherblade+Molten Alliance+Toxic Alliance, miközben ő egy fúrópajzzsal túrja az öblöt.

   Tömören Scarlet rühell minket, maga mellé állított minden erőt, gépeket is vett az uralma alá (pl. Lornar’s Pass-ban Marionett roncs fekszik, amivel korábbi patch alatt harcoltunk), most pedig valamit nagyon ki akar fúrni.

   Evon jelenleg egy NPC Vigil Keep-ben és ha álldogálsz mellette és hallgatod a párbeszédeket, kiderül hogy mi van vele, és hogy ez neki nagyon nem tetszik: a hadiállapotra tekintettel minden forrását, pénzét, eszközeit felhasználják a harcokra, és neki engedelmesen fejet kell hajtania. Kiel parancsára…

   Nem vagyok egy lore-bubus, de kb. ennyi a jelenlegi helyzet lényege.

   • Sárki
    2014. február 25. - 19:44

    Scarlet a chantry of secretsben található glóbuszon látható mágikus erővonalak és csomópontok körül kutakodik. Azt tudni kell, hogy a sárkányok elvileg mágiát esznek, valamint hogy a krait obeliskjei a bloodstoneokból hasonló anyagból áll. Hogy mi sül ki ebből azt nem tudom, de az az érzésem, hogy sárkányébresztés.

   • Gandarel
    2014. február 25. - 19:45

    De annyira átlátszó a story.. tele van brutális logikai buktatókkal, egyszerűen érzed, mit akarnak kierőszakolni a szituációból.

    Pl amikor Mai Trin-t, aki egy léghajó flotta parancsnoka, bezárják egy !! Toronyba!! és még az ajtó is nyitva marad, ráadásul az ajtótól van kb 2 méterre…………. én ilyen háttérrel elküldtem volna Ebonhawke-ba a helyi földalatti börtönbe rohadni a charrokkal.

    Ez pont olyan, hogy LA-t fáj, mennyire hülyék voltak nem megvédeni a kapitányok, csak nem tudták volna arra vinni a sztorit amerre akarták.

    A történetet meg nem ismerjük amit elvileg végigjátszunk, pedig már itt a vége.

   • Evelin
    2014. február 25. - 19:45

    hmm….valamit ki aakr fúrni?:_DDDD akkor ezért jött LA a képbe?

   • gwfan21
    2014. február 25. - 20:27

    Aha és egyre biztosabb, hogy olajat fúr és felébreszti Bobby-t.

   • 2014. február 25. - 21:10

    gwfan21 :
    Aha és egyre biztosabb, hogy olajat fúr és felébreszti Bobby-t.

    Csak leengedi a vizet, mert gyűlöli a tengerszintet is már. Nem kegyelmez senkinek.

 4. DNG
  2014. február 25. - 21:29

  Rertez :

  gwfan21 :
  Aha és egyre biztosabb, hogy olajat fúr és felébreszti Bobby-t.

  Csak leengedi a vizet, mert gyűlöli a tengerszintet is már. Nem kegyelmez senkinek.

  Leereszti az Unending Ocean-t, “Bubbles” meg ott fog vergődni az alján.

 5. Shantey
  2014. február 25. - 21:48

  Whispers bázison a földgömb nem mágikus vonalakat jelöl, hanem veszélyforrások koncentrációját, ami sárkányokat és mindenféle egyéb nyalánkságot is lefed. Részletesen itt, az utolsó előtti kérdésnél:
  https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/gw2/Dolyak-Express-Jan-10-2014/page/3#post3545340

  Egyébként a táborokban érdemes körülnézni, elég morbidra sikerült a hangulat, ha nagyon odafigyeltek, illetve ha már Evon szóba került (érdemes végigvárni míg beszél egy Lionguard asurával), várjátok meg Heal-o-tronnal a beszélgetésüket, elég spoiler gyanús a következő patchet illetően, illetve a kis mócsing mászkál Gendarran-ban a menekült tábor és a Vigil keep között.

  @Evelin: Még mindig porhintés, ingame semmi nem derült ki lényegében, bár azért összerakható ez-az a kis morzsákból, pl ahogy Sárki is írta, teljesen megváltozott a mestere Omadd gépében, mert amit ott látott, az visszanézett, ez tartja rettegésben azóta is, valamint a Pale Tree és Caithe is takargat valami sunyiságot, de erre még nem derült fény.
  Azóta összekovácsolt pár tök nem összeillő fajt, sereget épített és mágikus erővonalakat keresett (leylines, nem tudok rá jobb magyar szót), ami LA alatt sikeresen meg is találódott, mivel egy Priory tag elmondása szerint ott több vonal is összefut, ergo ott mocsok nagy koncentrációban lehet mágia. De hogy ehhez miért kell neki a fúró és mit akar elérni, passz. Pont emiatt kapcsolatba hozható a Fractal update során bemutatott új Thaumanova robbanás előzményét feszegető instával, ahol pont egy ilyen csomóponton sikerült nagyon csúnyán elszúrni valamit, amiért a reaktor a levegőbe repült és a valóság kifordult önmagából a környéken, illetve az a furcsa entitás is megjelent ugye az insta végén.
  De az utóbbi 3 patch során nagyon felvezették, hogy valójában ő jót akar, de még mindig nem tudni mit miért csinált. Na meg a hogyan is kérdéses, ha már ekkora sereg összpontosul a kezében egyszeri salátaként.

  tl;dr: Jövő héten minden kiderül és remélhetőleg mindenki derül. *ba dumm tss*

  • gwfan21
   2014. február 25. - 23:34

   Beszélgetésre tronnal meg asurával LA-ben gondolsz?

   • Shantey
    2014. február 26. - 01:04

    Nem, Vigil keep területén, ahol Evon is áll. Ő nem nagyon mozog és elég gyakori a párbeszéd, nem kell sokat várni rá.

  • 2014. február 26. - 06:33

   Komolyan mondod, hogy morbidra sikerült a hangulat? :DD

   • Shantey
    2014. február 26. - 12:47

    Amikor egy anyuka ecseteli, hogy az ölében kivitt gyermekét csak úgy elvették és a tömegsírba dobták és még gyászolni sem volt ideje szerintem elég rideg. Vagy mikor épp magához tér az egyik sérült, majd pár kérdés után halkan odasúgja a felcser a másiknak, hogy hagyd egy óra múlva halott lesz … hát nem tudom.

   • 2014. február 26. - 15:36

    Kinek mi. Szerintem szigetfesztivált tart LA, csak a füvesek fölégették a színpadot. Maradt a sátor, ami inkább majális, mint menekülttábor. Elvették a gyermekét… Ha élve égve rohangásznának, és vér ömlene a szobortól az északi waypointig, meg a sikertelenül escortolt civileket élőben lefejezik és a fejük alkotná a farmolandó Pile of Rubbles-t, na az lenne rideg. Nekem ^^

    De ezek az NPC beszélgetések is inkább komikusak/cukik nekem, mintsem elkeserítő. Tudom, velem van a baj…
    Dr. Csernus Evon majd megsegít :D

   • Stan
    2014. február 26. - 18:56

    te ugye tisztában vagy vele milyen játékkal játszol? Amit leírtál soha semmilyen formában nem valósul meg majd GW2 ben….

   • Shantey
    2014. február 26. - 19:33

    Remélem tisztában vagy vele, hogy ez egy Teen besorolású játék és csak trollkodsz szokásosan, mert ennyire korlátolt még te sem lehetsz.

   • 2014. február 26. - 20:33

    Persze hogy tudom, korhatáros és gyerekek játszák… nem kevesen. Nem trollkodás, felvázoltam mi a “rideg” számomra, nem mintha nem tudnék még keményebb dolgokat elképzelni… :3

    Egyébként ettől független kitartok az álláspontom mellett, miszerint ez még a besoroláshoz képest is nagyon light, és nem is értem, miért kell mindent ennyire cukormázba mártani…
    Attól még nem lesz 18+, hogy netán sáros, részben törmelékbő/hulladékból SOS összetákolt zsúfolt menekülttábort adjanak, hogy érezzük “baaajvaaan!”…
    Technikailag IS megoldható minden, ez hozzáállás kérdése.
    Már kb kimentettük a teljes föld lakosságának másfélszeresét :D
    Erről majd kapunk egy .PNG-t is.

    Mondjuk azok a női sikolyok odabent nem lightosak, az bennem is megmozgat valamit.

   • Shantey
    2014. február 26. - 22:13

    No nem mintha mindenki betartaná a korhatárt és a 16 alattiak nem láttak volna már rosszabbat, de a céget attól még kötik a szabályok és bizonyos szint fölé (vagy alá, ha úgy vesszük) nem mehetnek ilyen téren.

    Számomra azért egész pozitívan hatott ez a patch, az eddigiek után nem igazán lehet rá panasz, mert főleg az első pár LS patch-hez viszonyítva még ez is fényévekkel jobb, ami a jövőre nézve nagyon pozitív jel.

    Tény, a mostani sztorin ez sokat nem javít, mert borzasztóan rossz folyamatos kérdéseket felvetni egy éven át, miközben 0 választ kapunk gyakorlatilag, így mindent az utolsó felvonásra kiélezve. Ami meg persze lutri, mert vagy lesz nagy húú meg háá vagy fail és mindenki egy félresikerült próbálkozásként könyveli el az egész Living Story-t. Úgyhogy ujjkeresztbe, hogy jövő héten ne essenek pofára, kár lenne.
    És akkor még a feature patch is hátra van …

 6. Shantey
  2014. február 26. - 12:46

  • 2014. február 26. - 15:08

   gotta <3 the ppl who can't get over it

   • Gandarel
    2014. február 26. - 20:06

    Kiel can’t burn the truth like it was LA.

    #Gnashblade2014

 7. Evelin
  2014. február 26. - 13:21

  Akkor felvázolom a helyzetet, amit eddig sikerült “felfognom” ebből a csodás stroyból…..(nem spoiler, mmivel ezk már megtörténtek, vissza lehet nézni atlasban blabla)
  Először jöttek a gonosz molten alliance, akik csúnya dolgokat csináltak csak úgy, de elvertük, jött a karás canah és volt egy kis gebasz, de azt is elhárítottuk, utánna a dargon bash, ahol feltűntek az aetherbladek, megölték a szenátort vagymit, és ezért választani kellett:fiú öltözésű lány v mogorva macimacska ember….előbbi nyert….hurrá,van thaumanova bigyó,ahol életemben nem voltam még….utána legyőztük Mari Trint a titkos bázisukon, és így állítólag az aetherbladeknek is vége lett…..de mint kiderült, sem a molten,sem ők nem tűntek el végleg…akk Jenna jubileumán bemutatták a fogaskerék nőket, az új őrrobotokat(akiket nemis tudni ki csinált), és ismét gebasz, mert feltűnt a Scarlet nevű egyed…(akiről mindenki azt hitte h Livia…foooools)….és kiderült minden szál vagy mi hozzá vezet, mert mindenki neki szolgál. Akk csinált valami gonoszságot Twilight Arborban ami nemtudom mi, de leverték….meg csinált óriás robotokat, meg óriás tornyot, aminek a célját még nem ismerem,ezeket is leverték, utána csinált egy fajkombót, a Toxik alliancet, őket is levertük (illetve mégsem,mint kiderült). Most volt valami az edge of the msitben, most meg LA-t teszi ökre a gyökér….(am tisztára olyanok a molten,toxik, ather, meg Scarlet, mint a pokemonos rakéta csapat, akárhányszor verik le őket,nem tanulnak a leckéből). Most a végén lesz valami durranás, hogy hű irányította valami felsőbb cuccos…..ha valami nem stimmel kérlek javítsatok ki :D

  • BigPi
   2014. február 26. - 14:09

   Remélhetőleg Scarlet valamilyen energiát gyűjt, hogy istené, vagy sárkánnyá válhasson, és így elhagyja mi a létsíkunkat. Az új formájában, pedig újra erőgyűjtésbe kezd ami eltart pár ezer évig, így nem látnánk jó ideig.

  • Shantey
   2014. február 26. - 14:57

   Igen, nagyjából ez a sztori.

   • Evelin
    2014. február 26. - 16:29

    remek…-_- …………csak nekem hiányoznak a Margonitok, a Mursaatok, a gonosz istenségek, az ősi átkozott cuccok (factions). Valamiért hiányzik a régi GW-s fantasy story ág :( Csak nekem hiányzik?

   • Gandarel
    2014. február 26. - 17:51

    nem csak neked :/

    Semmi GW és semmi fantasy sincs az egész sztoriban. És még 1 normális történet se. A 2 legjobb írójuk dolgozik valami nagy projekten amit nem árulnak el, de már vagy 1 éve.

   • Shantey
    2014. február 26. - 22:17

    Ez új, van valami forrásod erről Gandarel?
    Azt tudom, hogy Angel és Scott dobta össze az LS-t két nap alatt (mondjuk az nem volt tiszta meddig bezárólag), de hogy azóta is dolgoznak valamin az kimaradt.

   • Evelin
    2014. február 27. - 12:16

    Ugye ez az utolsó patch fejezi be ezt a roppant fantasy soryt….akkor talán visszatérek,ha nagy durranás lesz……

   • Shantey
    2014. február 27. - 12:43

    Igen, jövő hét kedden jön a befejező patch.

 8. Evelin
  2014. február 26. - 16:44

  Ja és apropó Living Story atlas….legalább megszámozhatták volna …-_- :D

  • 2014. február 26. - 17:02

   Azt én is hiányoltam, vagy legalább valami dátumot, vagy linket a patch oldalához berakhattak volna.

 9. 2014. február 26. - 18:43

  Lenne egy kérdésem, emberek (nornok, asurák, stb.). Észrevettem, hogy esett egy csomó Dragon Coffer, amit még Dragon Bash alatt vezettek be. Ez azóta esik, vagy csak a LA patch hozta vissza? Eddig nem tűnt fel Dragon Bash után, de bementem LA-ba és újra találkoztam velük a táskámban. Szóval Dragon Bash óta ezek folyamatosan esnek, vagy csak mostanában hozták vissza őket?

 10. 2014. február 27. - 08:39

  Valakinek van Human Male Grenth Hoodon Thoughless Potionról képe?
  Kíváncsi vagyok…

 11. Evelin
  2014. február 27. - 12:17

  Ki mit tud a közelgő “nagyobb kiegészítőről” amiről én csak annyit hallottam, hogy lesz új faj, a Tengu, vagy mi X) ?

  • Shantey
   2014. február 27. - 12:43

   Annyit tudni, hogy készült két nagy project a háttérben, amiből remélem egy nem az Atlas volt. Ennyi. Ebből csak valószínűsíthető, hogy kiegészítő vagy valami ahhoz hasonló tartalom, ergo új helyszín vagy faj esélyes. Új kaszt nem igazán, max új fegyverek, skillek és traitek. Esetleg még egy ráncfelvarráson átesett Personal storyt tudnék elképzelni, mert az elég gané lett a vége felé.
   Új fajként meg a Tengu borítékolható, mert majdnem be is kerültek a játékba, csak végül nem jutott rá idő. Elvileg a városuk és kész volt javarészt, de aztán el lett távolítva a kliensből, így még kutakodni sem lehet utána.

   • Eszem
    2014. február 27. - 15:59

    Shantey :
    Annyit tudni, hogy készült két nagy project a háttérben, amiből remélem egy nem az Atlas volt. Ennyi. Ebből csak valószínűsíthető, hogy kiegészítő vagy valami ahhoz hasonló tartalom, ergo új helyszín vagy faj esélyes. Új kaszt nem igazán, max új fegyverek, skillek és traitek. Esetleg még egy ráncfelvarráson átesett Personal storyt tudnék elképzelni, mert az elég gané lett a vége felé.
    Új fajként meg a Tengu borítékolható, mert majdnem be is kerültek a játékba, csak végül nem jutott rá idő. Elvileg a városuk és kész volt javarészt, de aztán el lett távolítva a kliensből, így még kutakodni sem lehet utána.

    Azért a kis madarak LA-ban seggbelőnek nyilakkal, ha a kapuhoz közel mész… :D:D

   • Shantey
    2014. február 27. - 16:23

    Ha sok-sok éve a falon túl élnél, kb. nulla infóval a külvilágról, majd a kertvégében kitör a háború tudja isten miért, lősz mindenre ami közel merészkedik. Éppenséggel egy ráncos képű dredge akár be is robbanthatná a kaput aztán uzsgyi befelé.

 12. Gandarel
  2014. február 27. - 15:02

  Shantey :
  Ez új, van valami forrásod erről Gandarel?
  Azt tudom, hogy Angel és Scott dobta össze az LS-t két nap alatt (mondjuk az nem volt tiszta meddig bezárólag), de hogy azóta is dolgoznak valamin az kimaradt.

  Angel mint legjobb író, ne röhögtess.. azért írja Angel és Scott mert Ree és egy másik akinek sry de nm jut eszembe a neve, dolgoznak valami nagyobbon egy ideje. Ezt kb 5 hónapja láttam és már akkor is hónapok óta dolgoztak rajta, amúgy lore fórumon volt.

  • Shantey
   2014. február 27. - 15:06

   Jeff Grub vagy mi, de ő illetve Ree a regényeket írta, nem? Oo
   Amúgy osztom, Angel fertelmes író, Scott legalább lelkes, pont ezért nem érte(tte)m miről van szó.

   • Gandarel
    2014. február 27. - 16:23

    Ez már hónapokkal azután volt hogy a Sea of Sorrows könyvet kiadták, szóval az nem lehet, meg az csak Ree-t érinti. Asszem ja, Jeff volt a másik.

    Nagyon el tudnék viselni most már valami igazi történetet, és ha tényleg GW1-ről fog szólni a season 2 és Jeff + Ree írja, akkor nagyon várom.

 13. Enforcer
  2014. február 27. - 20:01

  Tudja valaki, hogy a Thoughless Potion megszerezhető lesz e még a következő patchben vagy csak addig?

  • Gandarel
   2014. február 27. - 20:39

   Szerintem még pár hétig marad.

  • 2014. február 28. - 06:56

   Gondolom berakják az ünnepi after-NPChez. A zephyr cuccok még elérhetőek…

 14. Evelin
  2014. február 28. - 09:18

  Gandarel :
  Ez már hónapokkal azután volt hogy a Sea of Sorrows könyvet kiadták, szóval az nem lehet, meg az csak Ree-t érinti. Asszem ja, Jeff volt a másik.
  Nagyon el tudnék viselni most már valami igazi történetet, és ha tényleg GW1-ről fog szólni a season 2 és Jeff + Ree írja, akkor nagyon várom.

  LEGYEN VÉGE A SCARLETES RETTENETNEK :_)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: