Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Hétvégi Gem Store; új elit képességek (?)

Hétvégi Gem Store; új elit képességek (?)

gw2_human_intro_header

Ez most csak egy rövid, vázlatos cikk, melynek két témája van:

 • A hétvégén újabb akciók vannak a Gem Store-ban
  • Mindenki kivehet magának ingyenesen egy Experience Booster-t és egy Revival Orb-ot.
  • Plusz karakterhelyet 15%-al olcsóbban vehetünk magunknak.
  • Valentin nap alkalmából újra vehetünk egy csokor rózsát.
 • A héten napvilágot látott egy kiszivárgottnak tűnő információ, miszerint március 18-án új elit képességeket kap minden kaszt. Persze a dolog lehet teljesen kamu is, de korábban már került fel a netre hasonló stílusban, kivitelezésben infó és az is többé-kevésbé bejött, így ennek is elég nagy az esélye. A képességek leírása elérhető itt.
Reklámok
 1. Inver
  2014. február 9. - 04:53

  Hát nagyon nem dobna fel, ha igaz lenne. Igazából elég gagyik. Az ismerőseimnek üzenek itt, hogy a játék nálam most kicsit szünetelni fog, a Guildből azért remélem nem tesztek ki. Mindenkinek jó játékot Továbbra is! Persze ennek a hírnek semmi köze hozzá. 😆

 2. 2014. február 9. - 07:35

  Szerintem kamu, mert Alig akad közte AN logikás. Blood Sharknak örülnék, de a többi túl furcsa.

 3. Endrosz
  2014. február 9. - 10:02

  Annak idején, amikor úgy 2010 tájékán megérkeztek az első infók a GW2 játékmechanikáiról, megtudtuk, hogy milyen lesz a skill bar, lesznek weapon skillek (király ötlet!), és azt is, hogy az elit skillek, eltérően a GW1-től, hosszabb CD-jű, de erősebb, “game changer” skillek lesznek. Nekem szinte minden tetszett az új rendszerben, kivéve ezt: a GW1-ben az elit skillek jellemzően 5-30 másodperces CD-n voltak (maximum 60 mp), és nem voltak sokkal erősebbek, mint a normál skillek. Nekem ez azért nem tetszett, mert a gyakrabban használható elitekkel taktikusabb a játék szerintem, különben 2-3-4 percig csak egy számláló marad az elited helyén; de tény, hogy a lassú újratöltésű elitekkel is lehet jót játszani. És úgy lehet “epiiiiiiiiic” hatásokat berakni közéjük, mint például a necro Lich Formja, vagy a warrior Warbannerje, ami felránt fekvőket és még egyebeket is ad.

  http://wiki.guildwars.com/wiki/List_of_elite_skills
  http://wiki.guildwars.com/wiki/Attuned_Was_Songkai (ez volt az egyik 60 mp-es elit, összesen csak 6-7 volt ezekből)

  Ha nem kamu, ami kikerült, az számomra azt jelenti, hogy visszafelé mozognak ezen a téren, a GW1 kevésbé erős, gyorsabban újratöltő elitjeit hozzák vissza. Mert ezek az effektek markánsan gyengébbek, mint az eddigi elitek, és nyilván akkor alacsonyabb CD-n lesznek.

  • 2014. február 9. - 10:08

   Mindkét féle elitre szüksége van a játéknak.
   Nagyon jó lenne, ha pl Rampage as One (Ami fele annyira erős mint Signet of Rage) addig rajtunk maradna, amíg le nem szedik rólunk, vagy valami. Ugyan így a norn racial eliteknél pl.
   De valami “Archane Echo” féle rövidke is jól jön, meg hasonlók.
   Bár jelen pillanatban az autoattack az igazi elit :))

  • Endrosz
   2014. február 9. - 10:09

   Nem is akarnám a hosszú CD-s eliteket kiszedni, sok jó van köztük. Csak hiányoltam a több odafigyelést igénylő, nem egylövetű eliteket.

 4. Eszem
  2014. február 9. - 12:01

  Én nem csak új elite skilleket látnék szívesen a játékban, hanem pl. választható weapon skilleket is, értve egy fegyverhez több skillből lehetne összetallózni a neked megfelelő 5-öt (3+2-t). Kicsit megvariálná a játékot meg felborítaná a játékbeli egyensúlyt (ami amúgy is hadilábon áll).

  Amúgy új fegyverekről tudunk valamit? Ha jól emlékszem ígértek ilyet.

  • 2014. február 9. - 12:48

   Amit én tudok: Választható weapon skilleken, új fegyvereken és kb mindenen ami már nagyon kéne, “gondolkodnak”.
   Nem feltétlen értek egyet a választható skillekkel, de ha kötötten megválaszthatod a hatásait (Pl slotonként adott 2-5 választék), azért uralható lehet a balance (nem mintha most is igazán kezükben lenne az irányítása…), végül is az eredeti elgondolásuk alapján főként különbözőket adnak, max valamelyikre rátraitelhetsz (bleeding pl).
   Az az igazán jó combat, ha dinamikus. Viszont amíg traiteket nem swappolunk, és a geareket se fogjuk már ascendedek/legendaryk kárára, csak félmegoldás.

   Viszont az biztos sokat javíthat a játékon, ha nem tudod végigkártyázni az ellenfeleid skillbarját. :)

   Minden fegyver minden kasztnak, legalábbis nagyobb választék az egyik fő kérdés.
   Hülyén nézne ki pl staffos ranger, vagy pisztolyos elementalist, de végül is megoldható értelmesen, kérdés AN mennyire képes erre a tapasztaltak alapján, megint más kérdés, hogy mennyire lógna ki a sorból a sok direktben buzinak öltöztetett férfi karakterek mellett.
   Annyira nem bánnám, kipróbálnám rangerként a duplapisztolyt vagy pisztoly-kard kombót.

   Új fegyverek terén is lehet valami, scythe-t sokan akarnak, szerintem csak necro staff autoattackja legyen hasonló, ha már úgy is néz ki, erre távolról tapizzuk a risen bucikat…

   Másik nagy sírás állandóan az új classok, aminek semmi értelme nincs 1-2 speciális esettől eltekintve, amik most nem jutnak eszembe, de chronomancer pl mesmer bővítése legyen, ahogy a többi class tudástárát is illene bővíteni. Állítólag dolgoznak rajta. Rangerként se nem hiszem, de nagyon remélem :))

   Új Race meg… végül is jöhet, gondot akkora nem okoz.

   • Eszem
    2014. február 9. - 17:12

    Kasztokkal egyetértek kb. minden le van fedve. (Azért a dervish-t szívesen látnám újra.)

    Fegyvereket meg majd meglátjuk, a staffot el tudnám képzelni rangernél de nem ezeket a csilivili vackokat… Elének is lazán el tudnék képzelni pisztolyt: pl. wateren mekkora vízipisztoly lenne már :D:D

  • Gandarel
   2014. február 9. - 14:53

   Én nem szeretnék smemi újat. A jelenlegi dolgokat se tudják balanceolni, akarunk ennél rosszabbat, és csak egyre több dmg kerül a játékba. Pl ha az új nec elite skill igaz, az brutálisan nagyobb dps-t fog hozni egy condi buildbe mint egy Plague form.

   2 év és eljutunk oda, hogy 2 játékos marad Pvp-n és az nyer aki először nyomja egyszerre az összes, animáció nélküli instant skilljét amivel megöli a másikat 1 sec alatt.

   • Sárki
    2014. február 9. - 15:59

    Pisztolypárbaj? :D

 5. Bicskás
  2014. február 9. - 15:57

  Miért nem lehet a játékban trait “sabolonokat” létrehozni, mint anno GW1-ben?
  Ilyesmit nem akarnak csinálni, nekem ez a funkció nagyon hiányzik.

  • Shantey
   2014. február 9. - 17:32

   Mert akkor nem létezhetne ez a Gem store cucc.
   http://wiki.guildwars2.com/wiki/Instant_Trait_Reset

   • Gandarel
    2014. február 9. - 18:58

    Valahol kicsit undorítónak érzem, hogy Evan Lesh kb 8 hónapja a fórumon fölvetette (ő egy programozó Arenanetnél), hogy mi lenne ha csinálna build mentési lehetőséget, és Jon Sharp is mondta, hamarosan megkapjuk. De aztán..

    A terv csak PvP-ről szólt, de a PvE arcok is egyből belelkesedtek. És fogadok leállították őket, mert akkor nem tudnák piacra dobni a trait resetet. A gemekért már a saját játékuk fejlesztésének is keresztbe tesznek, ami azért nem hiszem hogy hosszútávon kifizetődő.

    “Inkább ne legyenek elégedettek a playerek de legalább gemeket ki tudunk húzni belőlük”

   • Sárki
    2014. február 9. - 21:15

    Én úgy látom, hogy már kiszedték a gemstoreból.

   • 2014. február 10. - 11:55

    Ezt kivették már/ki fogják venni hamarosan (nemtom, nem nézegettem mostanában, de update notes-ban említették) a Store-ból. Valamit jelent :)

   • ZachElf
    2014. február 10. - 12:21

    A két dolog azért nem ugyanaz. A gemstores reset az mint a nevében is van, resetel mindent. Én már jó ideje azon nyafogok, hogy a meglévő traiteket (reset nélkül) mindig át kell váltogatnom ha olyan helyre érünk. Értsd: Rangeren poweres ágon mind a 3 traitet át szoktam váltani. Ehhez csak sok kattintgatás kell, nem trait reset.

   • gwfan21
    2014. február 10. - 13:37

    Egyébként meg simán megoldható lenne, hogy lemented és amikor be akarod tölteni fizetned kell a pár silvert. Vagy ha van ilyen gemstore-os szutykod akkor szabadon töltheted.

  • 2014. február 10. - 09:12

   Sablonok ettől még lehetnének, és nagyon sokan akarjuk. Azért a kötött buildes dolgoknál nehéz így nekik olyat kínálni, amivel mindnehol érvényesülhetünk. Pl PvE-ből átruccansz WvW-re, egészen más a történet…
   Map Exploring kaptam 2 BL kulcsot, dobott egy instant trait resetet. Nem tudom értékelni, mert filléres dolog a trainernél, SOS megoldásként meg ez nagyon gyenge. Ha endless use lenne, akkor oké, lehetne szórakozni vele egy picit jobban…

   TESO-t, legalábbis Skyrim-et ebben az értelemben viszont szeretem, alapból bármire fejlődhetsz, és lehets egyszerre maxolt mágus és harcos is.Ezt jó dolognak tartom, mert egy ember szerintem képes több külön ág mesteri elsajátítására.
   Igaz, Skyrimben alapesetben a 100 level nem elég minden maxolására, de sok mod tartalmazza a jobb fejlődést.

   Az bizonyos, hogy a jelenlegi fegyver swapping viszonylag ritka esetben hatásos. És az a Zerg.

 6. blackhun2
  2014. február 9. - 21:54

  Talán itt jobban pörög a téma, ezért egy pici off: Valakinek sikerült rájönnie, hová kell írni Ticket-et ANet-nek, hogy visszakaphassuk a gem-ünket, az új Flamekissed armor-ért cserébe? :) Hálás lennék a segítségért :)

 7. 2014. február 11. - 16:27

  Kaptunk csokit (CBrawl), meg Hárpot, meg pack 1-es minit újra.

 8. 2014. február 12. - 08:17

  Elének a passzívja is jó, majd még gyorsabban tudom fullra tölteni az életemet autoatackal. ;D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: