Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > A Very Merry Wintersday

A Very Merry Wintersday

2013. 12. 10.

Bár az éjszakák egyre hosszabbak és hidegebbek, Lion’s Arch vidámabb, mint valaha. Wintersday visszatér Tyria-ba, mindenki kedven játékkészítő feltalálójával – Tixxel együtt. Ünnepeld az év végét és a következő kezdetét ezzel a hat hétig tartó téli fesztivállal!

Események

The Wondrous Workshop

Lépj be Toymaker Tixx műhelyébe, mely az Infinirarium nevű gólem formájú léghajójában található, hogy megrendszabályozd a rosszalkodó játékokat és helyre billentsd a dolgokat!

Winter Wonderland

A több útvonalú Winter Wonderland jumping puzzle tele van csodás örömökkel és halált megvető kihívásokkal. Ugrálj hópehelyről hópehelyre, mássz meg pár halom ajándékot és versenyezz óriási hógolyókkal, egészen a jutalomig!

Bell Choir

Hallasd az édes zene hangját a szélben Tyria kedvenc zenés kihívásával, a Bell Choir-ral! Csatlakozz másokhoz, hogy harmóniákat alkossatok és becsengessetek az ünnepre.

Toypocalypse

A játékok megőrültek és fenyegetig mindenki Wintersday-ét. Lépj be a Toypocalypse-be, hogy megvédd a nemes, játékszállító dolyakokat és Tixx játékkészítő gépét a meghibásodott játékok támadásától!

Snowball Mayhem

Mire lenne jó a Wintersday, ha nem lenne rá lehetőség, hogy egy hógolyót vágjunk barátaink, ellenségeink és vadidegenek arcába? A Snowball Mayhem harcban más játékosok ellen küzdesz egy küldetésben, melyben annyi ajándékot kell felhalmozni, amennyit csak lehet, miközben megkeseríted az ellenfelek életét.

Lingering Poison

Bár megtaláltad a bejáratot a Toxic Alliance belső szentélyébe de ez nem fogta vissza a gaz cselekedeteket. Kessex Hills és a környék még mindig bűzlik a szövetség gonosz jelenlététől.

Fejlesztői livestream – december 9

December 9-én, hétfőn 21:00kor fejlesztői stream lesz a wintersday patch-ről az Arenanet Twitch csatornáján.

Jutalmak

Tixx’s Toybox

Tixx csodás miniatűr játékai újból elérhetők. Teljesítsd a Wintersday meta-achievement-et, hogy megkapd Tixx Toybox-át, mely egyet fog adni a következők közül: Mini Ventari, Mini Plush Griffon, Mini Princess Doll, Mini Toy Golem vagy Mini Toy Soldier.

Rendszerek

Ascended armor craft

Az Armorsmith, Leatherworker és Tailor crafting mesterségeknek új, 500-as felső korlátjuk van, ami azt jelenti, hogy most már elkészítheted a saját ascended páncélzatodat. Húzd fel 500-ig a szakmád, hogy felold az ascended páncélkészítés képességét.

Új Healing képességek

Még mindig keresed a megfelelő healing képességet a build-ed számára? Talán ez segíteni fog – minden kaszt számára új healing képességet mutatunk be!

December 10-ei egyensúlyi frissítés

Próbálod finomítani a build-edet vagy talán ki szeretnél próbálni valami újat? Közeleg a következő egyensúlyi frissítés, mely a trait-ek és trait vonalak fejlesztésére fókuszál. A közelgő változásokról itt olvashatsz.

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. 2013. december 4. - 20:52

  Azok az Ascended armorok eléggé undorítóak :S

  • Shantey
   2013. december 4. - 21:02

   Ssssh, transmutation stone.

   • Gandarel
    2013. december 4. - 21:47

    Amúgy akármibe fogadok hogy a Pvp – PvE armor átvitelhez majd egy 500gem/db-ba kerülő transmutation stone fog kelleni.

  • 2013. december 5. - 10:06

   Lehet hogy csúnyák, de hála istennek, hogy azok…
   Legutóbb kaptunk egy gyönyörű Light cuccot, és csak sírt miatta mindenki…
   Ezek legalább benn maradhatnak :D

  • 2013. december 5. - 15:56

   PErsze hogy a stat a fontos, de már annyira ki vagyok éhezve badass skinekre amik nem hypsterkedésre utalnak, vagy csak kétszer akkora darabok vannak rajta mint az egész karakterem önmagában.

 2. Mephike
  2013. december 5. - 15:38

  A külseje ezeknek a cuccoknak nem nagyon érdekel, a lényeg számomra a jobb stat. Agony foglalat lesz bennük, ez jobban érdekelne.

 3. Betonrepa
  2013. december 5. - 16:46

  Hmm vagyis ha jól értem lesz egy living storys dungeon,JP,valamint egy mini game aminek a jutalma zöld cucc továbbá azok a rohadek toxikok sem tűnnek el?És mind ez 1,5 hónapig?

 4. 2013. december 5. - 17:36

  Mondjuk ha már a szépség: A grenth hood amit beraktak a norn férfin önkéntelenül balra fordul és nem mozog, mitnha folyton arra néznék

 5. Sared
  2013. december 5. - 17:59

  Üdv.
  Tavaly ilyenkor még én is játszottam a Guild Wars 2-vel aztán abbahagytam. Elértem a 80. szintre megszereztem magamnak, azt amire szükségem volt és – mivel a WwW – nem kötött le így hosszútávon nem tudtam elhelyezkedni a Guild Wars 2 világában. Azóta ha nem is folyamatosan de néha-néha felnézek az oldalra és olvasok egy-két cikket vagy egy-két mondatot arról, hogy merre tart a játék milyen frissítések/újítások kerültek be vagy kerülnek majd be.
  Nem hazudom ha azt mondom, hogy a Guild Wars 2 volt az a játék számomra – MMORPG kategóriába – amivel a legtöbbet játszottam úgy, hogy nem tartottam szünetet. Körül-belül három hónapig voltam aktív tagja a játék közösségének.
  Most ott vagyok, hogy szívesen visszatérnék/visszanéznék de előbb tudnom kellene azt, hogy 80-on mennyire változott a helyzet bővült-e a max. szinten végezhető/csinálható “dolgok” száma vagy még mindig ugyanaz van mint tavaly ilyenkor?

  • Gandarel
   2013. december 5. - 18:13

   Endgamenek ottvan egy kicsit megváltoztatott és bővített fractals of the mists, craftolhatsz ascended dolgokat, az elég sok időt és pénzt vesz el. WvW-be érkdeznek a szezonok, eddig énis csak néha néha néztem be, de szezonnyitás óta minden nap ottvagyok kb 1 órát minimum. Jön egy új borderland is hamarosan, el lehet lenni.

   Elkezdték csinálni a living storyt – amiről lemaradtál, már nem játszhatod újra. Szóval ha azt nézem mennyivel bővült az endgame, semmivel. Viszont mivel december magasságában abbahagytad, neked akadhatnak újdonságok, pl 3 új sima fractál, 2 új bossfight fractál, stb. De minden 30x annyi rewardot ad, ami miatt brutális infláció is van.

   • Sared
    2013. december 5. - 18:19

    Köszönöm a válaszod.
    Azt elfelejtettem leírni, hogy abban hogy tavaly ilyenkor befejeztem a játékot az is közrejátszott, hogy a sok-sok farmolás miatt egy idő után meguntam a játékot. Naponta 3-4 órákat farmoltam azért, hogy összeszedhessem magamnak azokat az itemeket amiket szeretnék… és mire eljutottam addig, hogy játsszak már nem volt erőm/energiám és gusztusom hozzá. Az infláció miatt félek, hogy megint ugyanaz történne mint anno ilyenkor.

  • 2013. december 5. - 21:34

   Ne farmolj! Ilyen egyszerű. Ha van egy 80-as karaktered legalább rare cuccokban, akkor inkább fedezz fel olyan dolgokat, amiket korábban a farmolás miatt nem tudtál. Vagy próbálj ki másik karaktert is. Vagy nézd át az achievement listád, és keress benne olyat, ami tetszik!

   Az a helyzet, hogy vannak olyan megszerezhető cuccok, amiket soha többé nem lesz módod begyűjteni, mint pl. Dragon Bash Festival alatt Shattered Wings, vagy előtte a Fused Gauntlets, vagy most a gázmaszk, és társaik. Ha csak kéthetente benézel, és megszerzed ami tetszik, már van egy minimális visszatérő elfoglaltságod, és olyan dolgokat gyűjthetsz be, ami csak azoknak lehet meg, akik az adott időszakban játszanak. Közben meg vagy egyedül vagy társaságban elszórakozol. Ha unod, abbahagyod. Benézhetsz pvp-be, spactator módban is nézhetsz másokat, ha fáradt vagy pvp-zni, vagy nem vagy biztos a dolgodban. WvW-n is eléggé megokosodtak az emberek, teljesen más lett. Arra is érdemes úgy menni, hogy nem csak 1-2 órára, mivel sosem tudhatod, hogy mikor lesz egy olyan akció, amiért önmagában is érdemes volt több tucat órát néha unalmas zergeléssel tölteni.

   https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/
   Itt alul ha átnézed a content patch-eket, akkor kapsz némi képet arról, hogy mi volt amíg nem játszottál. Ha valami nem tetszik, azt tényleg ne csináld!

   • 2013. december 5. - 23:43

    /bow Ezt a játékot így kell(ene) játszani mindenkinek!

   • Sárki
    2013. december 6. - 06:56

    Azéert rögzítsük: a farmolós achik kifejezésbejn nem véletlen van benne, hogy farmolós és az achihunt legalább akkora farm, mint a champ farm.

 6. Sared
  2013. december 5. - 18:27

  Sared :
  Köszönöm a válaszod.
  Azt elfelejtettem leírni, hogy abban hogy tavaly ilyenkor befejeztem a játékot az is közrejátszott, hogy a sok-sok farmolás miatt egy idő után meguntam a játékot. Naponta 3-4 órákat farmoltam azért, hogy összeszedhessem magamnak azokat az itemeket amiket szeretnék… és mire eljutottam addig, hogy játsszak már nem volt erőm/energiám és gusztusom hozzá. Az infláció miatt félek, hogy megint ugyanaz történne mint anno ilyenkor.

  Meg igazából az is, hogy hiába mentem el sárkányokat ölni sosem dobtak semmi olyat aminek lett volna értéke vagy olyat amit feltudtam volna használni. Mindig mindenből csak kék-zöld itemek.

  • Solan
   2013. december 5. - 18:52

   Most Tequatl megéri ütni, teljesen átalakult a mechanikája, többet dropol, illetve dobhat ascended dobozt amiből választhatsz egy fegyvert (nekem is esett már ott berserker statos doboz.). 3 része van a fight-nak illetve időhöz vannak kötve a sárkány – illetve a többi world boss ellenségek legyőzése.

  • Gandarel
   2013. december 5. - 19:30

   Azóta változtattak a dolgon, naponta 1x a nagyobb worldbossok garantáltan minimum 1x adnak raret vagy exoticot, de volt olyan hogy a garantált mellé még 3 esett.

  • Shantey
   2013. december 5. - 20:03

   Elvileg magasabb szintű fraktálokon is esik már ascended cucc, mégpedig szabadon választható stattal és fegyverrel. Gyakorlatban viszont a kliensben sincs benn … Updated rewards. :)))))

   • 2013. december 5. - 21:05

    Rosszul írtad, ascended mindenhol esik, ahol eshet ascended mati, csak ugye a stat adott, a fegyver választható. Kliensben pedig benne van, csak nem véglegesített (http://redd.it/1rpggr)

   • Shantey
    2013. december 5. - 21:46

    Köszi a helyesbítést és az infót!

 7. Sared
  2013. december 6. - 14:56

  Sajnos azóta már nincsen meg az accountom – tovább adtam :( – viszont nem tudom, hogyan volna/lenne érdemesebb HA veszek használtan egy olyat amin már van egy 80-as karakter vagy ha veszek egy újat és tiszta lappal kezdek mindent? van-e valamilyen hátránya például annak, ha használt accountot veszek? visszatudja-e szerezni az eredeti tulaj vagy nem? erről kaphatnék egy részletesebb felvilágosítást?

  • 2013. december 6. - 15:10

   Az aktiváló kulcs birtokában vissza tudja szerezni, ha ír a supportnak, hogy ellopták az accountját.

   go2arena 25 EUR-ért, g2a pedig 23 EUR-ért árul Heroic Edition kulcsokat. (Linkeket letiltotta volna a WordPress, de com a vége mindegyik shopnak.)

   Vásárolt acounttal sem garancia, hogy megvan még az illetőnek a születésnapi lvl20 scroll minden egyéves karakterre, és az sem biztos, hogy neked tetsző dolgokra költötte a pénzét és az achievement rewardjait.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: