Reklámok

Fractured

2013. 11. 26.

Merülj el a Fractals of the Mists-ben

Fedezd fel Tyria múltjának nagy pillanatait és teszteld képességeidet ebben a soha véget nem érő dungeon-láncolatban, mely egyre nagyobb kihívást nyújt, ahogy haladsz előre. Kezd el az időn és téren át nyúló harcodat ebben a végtelen kihívást nyújtó dungeon sorozatban!

Események

Betartott ígéretek

Ellen Kiel, aki nemrég nyerte a Lion’s Arch-i Captain’s Council egyik székét egy vérre menő kampányban, betartotta támogatóinak tett ígéreteit. A Fractals of Mists-beli kutatások szponzorálásával, Kiel megnyitotta az utat Tyria történelmének egy fontos eseménye számára, mely Thaumanova Reactor leolvadása.

A reaktor belsejében

Menj el a Lion’s Arch-ban található Fractals asura kapuhoz Fort Marriner mellett (a Consortium Gift Shop mellett), hogy találkozz Kielel aki bejuttat az új Thaumanova Reactor Fractal különleges story instance-ába. Tapasztald meg első kézből a reaktor felrobbanását és fedezd fel annak rejtélyeit.

A rémálom folytatódik

A Tower of Nightmares közelít az összeomlás felé, de a harcnak még nincs vége. Csatlakozz a Toxic Alliance elleni harchoz és pusztítsd el a beteg építményt. Rombold le, mielőtt gonoszsága tovább terjed.

Fejlesztői livestream

November 27-én, szerdán 21:00-kor betekinthettek a Fractured tartalomba a Guild Wars 2 Twitch csatornáján.

Jutalmak

Fractal jutalmak frissítése

A Fractals of the Mists még jövedelmezőbbé válik. Napi jutalomként nem csupán Empyreal Fragment-et, Fractal Relic-et és Pristine Fractal Relic-et kapsz minden szinten, hanem aranyat és még mást is. Részletek itt.

Fractal Tonic

Az új, végtelen tonik bármely baráttá vagy ellenséggé átalakít a Mists-ből. Ritka jutalomként szerezhető a Fractals of the Mists-ből.

Új rúnák és sigil-ek

Azok, akik szembeszállnak a legnehezebb fractal-ok veszélyeivel, megtapasztalják majd, hogy bátorságuk jutalmat érdemel, hiszen teljesen új sigil-ekre és rúnákra lelhetnek.

Rendszerek

Három új fractal

Amellett, hogy a Thaumanova Reactor leolvadásának különös körülményeit eleveníted fel, két másik történelmi eseményt is átélhetsz köszönhetően a további Fractals kutatásoknak. A Molten Furnace Fractal-ban a Molten Alliance gyárai ellen folytatott hadjáratokat elevenítheted fel. Az Aetherblade Fractal-ban az Aetherblade-ek régi bázisára hatolhatsz be.

Két új boss fractal

A Solid Ocean Fractal Jade Maw-ja már nem az egyetlen kihívás ami rád vár, ha eljutsz bármely három fractal végére. A rotációba bekerült egy harc az Aetherblade kapitánnyal, Mai Trinnel, valamint egy másik, a Molten Alliance két bajnokával szemben, akikkel a Molten Facility-ben találkozhattatok.

Agony Resist frissítések

Újradolgozzuk azt, hogy hogyan működik a tárgyakon az Agony Resistance. Mostantól gyűjtögethetsz drop-okat, melyek Agony Resistance-ot adnak és ezeket kombinálhatod, hogy folyamatosan növeld az Agony Resistance szintedet. Részletek itt.

A Fractals of the Mists Leaderboard bejelentése

Hamarosan irigykedhetnek rád és tömjénezhetnek a barátaid valamint vadidegenek az új leaderboard miatt, mely a legnagyobb fractal szinttel rendelkező játékosokat mutatja. A leaderboard-ok bevezetésének részeként, mindenkinek, akinek a saját Fractal of the Mists jutalomszintje 30 fölött van, visszaáll 30-ra, hogy a verseny igazságosabb legyen.

Fractal előrehaladás változások

Az egytől 30-as szintig tartó fractal-ok nehézségét módosítottuk, míg a 30 fölöttieknek új, különleges kihívásokat tettünk be. Minden 30-as szint fölötti fractal szintnek lesz egy különleges Mistlock Instability-je, amely új nehézségeket ad ahhoz a szinthez vagy megváltoztatja annak a módját, hogy te és társaid hogyan játszanak benne. Részletek itt.

Obsidian Sanctum frissítés

Az Eternal Battlegrounds jumping puzzle, az Obsidian Sanctum változásokon esik át. Amellett, hogy a szervered Eternal Battleground-i várában tudsz belépni ide, mostantól közvetlenül a WvW menüből is megteheted ezt. Emelett beraktunk egy új aréna helyet az Obsidian Sanctum-ba, ahol az ellenséges játékosok csoportjai találkozhatnak, hogy harcoljanak. Az Obsidian Sanctum-ban többé nincs Borderlands Bloodlust.

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Reklámok
 1. Shantey
  2013. november 19. - 17:17

  Nagyon nagyon remélem, hogy nem véletlenül maradt ki az asura és dredge fraktál. :D
  Amúgy pofásnak ígérkezik, de megint megszívták a hc arcok. :/

  • Punisher
   2013. november 19. - 17:39

   vissza 30-ra… hát jó akkor felhuzok addig másik karit is 30-ra, a jutalom ugyis naponta/karakter lesz

  • Shantey
   2013. november 19. - 17:54

   Önnek az nem ajánlom, mert account szintű lesz most már a personal level, úgyhogy teljesen feleslegesen húznád fel addig.

   “Your personal fractal difficulty and reward level is being made account-wide! Starting with the Fractured release, you can attempt high level fractals on a new character without needing to level up all over again.”

   https://www.guildwars2.com/en/news/upcoming-changes-for-the-fractals-of-the-mists/

   • 2013. november 19. - 21:17

    Ezaz, akkor 10-es lesz minden karim :D Viszont így már úgy néz ki, hogy megjön kedvem fractalhoz. (csak AR-t kéne beszerezni…)

 2. gwfan21
  2013. november 19. - 17:49

  “Emelett beraktunk egy új aréna helyet az Obsidian Sanctum-ba, ahol az ellenséges játékosok csoportjai találkozhatnak, hogy harcoljanak.”

  Remélem ez azt jelenti, hogy a puzzle közben nem bánthatnak a többiek. Mivel eddig is elég nagy szopás volt, hogy eljutottál a végéig ahol várt 30 francia aki azt élvezte, hogy legyak a láda előtt pár méterrel. Most, hogy egyből be lehet ide lépni ez még fokozódni fog…

  • 2013. november 19. - 21:16

   Pedig nem kell jósnak lenni, hogy megmondd, hogy ez lesz.

 3. 2013. november 19. - 18:57

  Kissé megkésve, de juhé! Grindeljünk mélyebben! :)

  • 2013. november 19. - 18:57

   “Harder, Faster, Deeper, Stronger”…

  • Sárki
   2013. november 19. - 22:30

   Miért, mi mást lehet pvebe betenni, ami az rpgseken kivül bárkit is érdekel?

 4. Stan
  2013. november 19. - 20:42

  Te royal, épp azon gondolkodom, lehet-e neked jó ízűt szarni? :)

 5. Gandarel
  2013. november 19. - 20:49

  Btw hands down legjobb trailer eddig amit release után kiadtak. Ezen átüt a GW2 concept stílus :p Már csak egy jó dec 10 patch-et várok.

  • 2013. november 21. - 21:50

   Fórumon megválaszolták, hogy ezt a trailert a fractal eredeti megjelenésére készítették (1 éve), ezért is nincsenek benne az újak. Lehet ezért ilyen “jó” :P

   • Gandarel
    2013. november 21. - 21:55

    Gyanús volt :D

 6. Xiao Mai
  2013. november 21. - 09:20

  Hát…azért ha valaki bőven elhagyta a 30at annak igen csak betesz az hogy visszarakják 30ra….(én jelenleg 52nél vagyok)

  • Shantey
   2013. november 21. - 12:19

   Van is belőle felháborodás rendesen, főleg hogy a kérdésre, hogy ugyan már miért van hardcap egy állítólag végtelen instán semmi válasz nem érkezett. Hrouda tett mindössze egy megjegyzést régen, hogy azért a rossz skálázódás Maw agony támadásán, mert nem gondolták volna, hogy a játékosok lvl50-en túljutnak. Szegények még mindig a saját, tehetségtelen tesztelőgárdájukból indulnak ki …

  • MaDFoX
   2013. november 21. - 15:00

   Tekintettel arra, hogy lv30-tól kattan a Mistlock Instability vedd úgy, hogy a 30 az új 50…
   Nem tudom miért kell háborogni ezen, AR-t nem veszítesz és ha jó vagy, akkor néhány nap alatt megint 50-es leszel (akár még aznap, csak 20 szint)…
   De remélem tényleg bekavar majd a szintenkénti Mistlock…
   Tudom, hogy sokat várok, de képzeljétek el a teljes frakira ható endless cripple-t, weakness-t, vagy gyenge poisont (mint ami a torony tövében van pl..), esetleg minden mobra ható toughnesst. Viccesebb esetben akár crystal cavern effektjeit vagy rövidebb ugrásokat, nododge-t, norez-t… :D

   • Gandarel
    2013. november 21. - 15:46

    Én is valami ilyenre tippelek, de ha lenne + toughness mobokon meg weakness a party akkor lenne anyázás a fórumon a 4 órás fractal runok miatt mert annyira nincs dmg.

   • Shantey
    2013. november 21. - 15:47

    Tekintettel arra, hogy kevésbé meredekre állították a nehézséget, nem lennék ebben olyan hú de biztos. Ezért is háborognak, akik magas szintre jutottak, hogy elég valószínű első nap teljesítenék a lvl50 követelményeit, minek újra farmolni az egészet? Arról nem is beszélve, hogy mivel szintenként egységes az új mistlock ez is exploitolva lesz és átugorják, ami túl szívatós … Emlékeztek, hogy a tesztelő gárdájukból hányuknak sikerült csak Liadri és végül minden második embernek meglett. :) Ennyit az előre elképzelt nehézségről.

    Egy -50% direct dmg mistlock jól esne, végre elővehetném a necrot ott is és nem kéne folyton guardiant húzni. x)

   • MaDFoX
    2013. november 21. - 16:00

    “Ezért is háborognak, akik magas szintre jutottak, hogy elég valószínű első nap teljesítenék a lvl50 követelményeit, minek újra farmolni az egészet?”
    Ez hülyeség, hónapok óta vannak azon a szinten, legalább csinálnak valamit megint az emberek (és legalább néhányan végigmennek az összes mistlockon)…

   • Shantey
    2013. november 21. - 21:33

    Valószínűleg azért vannak ott, mert afelett az agony már úgyis megöl trükközések nélkül (revive orb stb) és nem mindenki hajlandó erre goldot / gemet / irl pénzt áldozni.

  • MaDFoX
   2013. november 21. - 15:10

   A GW1 “The Deep” dungeonjából ezek mókásak lehetnének..

   Aspect of Exhaustion
   While under this aspect, you suffer from overcast every 30 seconds.
   Aspect of Soothing
   While under this aspect, it takes you twice as long to gain adrenaline.
   Aspect of Death
   While under this aspect, you receive 20% less benefit from healing.
   Aspect of Surrender
   When under this aspect, whenever you are struck by an attack, you are knocked down.
   Aspect of Exposure
   While under this aspect, you cannot “block” attacks.
   Aspect of Pain
   While under this aspect, you suffer -2 Health degeneration and suffer from the effects of Deep Wound. (-2 Health Reg would equal a few bleed stacks and deep wound did -20% max health and less benefit from healing.
   Aspect of Lethargy
   While under this aspect, you move 50% slower.
   Aspect of Failure
   While under this aspect, all of your spells fail.
   Aspect of Shadows
   While under this aspect, you cannot use enchantments or be targeted by enchantments. (enchantments somewhat equal boons)
   Scorpion Aspect
   While under this aspect, every 30 seconds, you are teleported to the nearest foe and knocked down.
   Aspect of Fear
   While under this aspect, you move 10% faster. You take damage each second you are moving.
   Aspect of Decay
   While under this aspect, if you are Poisoned or Bleeding, you suffer an additional damage from it.
   Aspect of Torment
   While under this aspect, you take damage every 3 seconds if you don’t use a skill.
   Nightmare Aspect
   While under this aspect, you suffer -8 Health degeneration. (this would equal ~20 bleed stacks.)

   • Sárki
    2013. november 21. - 19:10

    The Deep maga is mókás lenne szerintem :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: