Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > The Nightmares Within

The Nightmares Within

2013. november 12.

Lépj be a Tower of Nightmares-be

A Kessex Hills-i sötét tornyot áttörték! Itt az idő a torony lerohanására és a dolgok rendjének visszaállítására. A Toxic Alliance morbid erődjén belül új veszélyeket, új kihívásokat találsz, és szemtől-szembe kerülsz a testet öltött rettegéssel.

Események

Rock the Nightmare

Készítsd el a saját Guild Wars 2-es zene-videódat az új, “The Nightmares Within” dalt felhasználva. A legkreatívabb videókészítők SteelSeries gamer felszerelést nyernek, a fődíj pedig egy egyedi Guild Wars 2 gitár a Sygnus Guitars-tól – ehhez hasonló nincs a Földön vagy Tyria-n! További tudnivalók.

Fejlesztői livestream – november 13.

November 13-án 20:00-kor fejlesztői livestream lesz a Guild Wars 2 Twitch csatornáján, melynek témája ez a frissítés.

Lassú méreg

Bár utat találtál a Toxic Alliance belső szentélyébe, ez nem jelenti azt, hogy visszafogták volna bűnös cselekedeteiket. Kessex Hills-t és a környéket még mindig belepi a szövetség gonosz jelenléte.

Harc a benti rémálmok ellen

Lépj be a Tower of Nightmares-ben található szobákba, hogy különleges összecsapásokban vehess részt – de légy óvatos! A dolgok nem azok, amiknek látszanak. Sosem tudhatod, mi vár ezekben a sötét szobákban. Scarlet egyik ügynökével találod szemben magad vagy egy sokkal alattomosabb ellenséggel? Erőre, határozottságra és tiszta fejre lesz szükséged, hogy túl éld a rád váró próbákat.

A rémálmok vége?

Marjory Delaqua kifejlesztett egy különleges antitoxint, mely végez a torony szívében található halálos növénnyel, de az első csapat akit beküldtek, sosem tért vissza… Küzdd fel magad a felső termekig, hogy elpusztítsd e mérgező őrületet!

Jutalmak

Anti-toxikus divat

Teljesítsd a The Nightmares Within meta-achievement-et, hogy feloldj egy különleges Gasmask skin-t. A levegő megtisztítás és gázok elleni védekezés legújabb alkotásaként a Gasmask egy univerzális skin, melyet bármelyik fejpáncélra rá lehet rakni.

Exkluzív új kinézetek

Tedd teljessé a ruhásszekrényed egy Air Filtration Device-al – a kezdő légzőmaszk szárazföldi változatával – vagy a Toxic Spore back tárggyal!

Új Minik

Két új Toxic Krait mini is elszabadult. Az egyik bármelyik Toxic Alliance tagból kieshet, míg a másik csak egy nagyon speciális, a toronyban található ellenségből.

Tri-Key ládák

A Tri-Key ládák különleges kincseket tartalmazhatnak. Három kulcsra lesz szükséged egy láda kinyitásához, mely kulcsokat a toronyban található ellenségektől, vagy Marjory segítőjétől, Dee-től szerezhetsz. Nyisd ki a ládát, és nézd meg mi van benne!

 

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Reklámok
 1. Solefald
  2013. november 5. - 20:16

  Mi lenne benne, mégis mi? 80 copper, 120 karma, meg két kék egy zöld…..jaaa és super rare chance egy toxic baby quaggan sylvari tehenész medve lányra. Annyira semmit mondó lett ez a játék…kár érte.

 2. Eszem
  2013. november 5. - 21:08

  “de az első csapat akit beküldtek, sosem tért vissza…” Mibe fogadunk, hogy őket kell majd bent leverni(is)?

  • Gandarel
   2013. november 5. - 21:19

   Vagy őket, vagy az eddigi összes boss-t újra, Mai Trin-t pedig megszöktetik LA-ból, vagy Kiel mellé áll. De lefogadom hogy legalább 2 bossfightnál megint duo boss harc lesz (találtak valamit ami tetszik a playereknek és most addig fogják ezt használni amíg rá nem unnak).

   • Eszem
    2013. november 5. - 23:30

    Naaaa szerintem a Twilight Arbor-os dungeon a többihez képest jó volt. Változatos és nem könnyű, érdekes boss mechanizmusokkal, pugal meg szinte lehetetlen :D

   • Sárki
    2013. november 6. - 07:02

    Mitől lenne nehéz? :D

   • Gandarel
    2013. november 6. - 15:13

    Btw a twilight arboros dungeonról énis azt hittem hogy “hm egész ötletes új dolgok”. De utána elkezdtem asurát húzni, és legalább 2 bossmechanizmussal találkoztam a personal storyban. (pl amikor pörög a charr és magához húz) Szerintem mindent csak újrahasznosítanak, újat alig adnak csak úgy tüntetik föl.

  • Happy
   2013. november 6. - 03:17

   Ne haragudj,hogy ezt mondom,a TA aether partos dungeon tényleg jól sikerült,tisztában vagyok azzal is,hogy mit jelent a szinte.de én akkor este amikor bekerült a játékba 4 tök ismeretlen random csapattal (pugal) csináltam végig a dungeont,fogalmunk sem volt mit kéne tenni mivel egyikőnk sem látta a videót,és természetesen angolul beszéltek,de a lényeg az,hogy még is megcsináltuk. :) (hozzáteszem a végén kicsit szenvedős volt,mert akkor még nem tudtuk,hogy bele kell húzni a shieldnél a bosst az npc-be,úgy sikerült,hogy 1 ember mindig a legmeszebb állt a bosstól és combaton kívül maradt,mikor mi meghaltunk,ő nem volt kombatban ergo feltudtunk éledni wp-nél,és a bossnak sem ment vissza a hp-ja mert amint feléledtünk az ott lévő emberke elkezdte ütni,szóval kicsit trükkös megoldást választottunk) :P

   • Eszem
    2013. november 6. - 11:34

    Akkor neked szerencséd volt, Én meg pont papír berserkerekkel kerültem össze :):)

 3. Gandarel
  2013. november 5. - 21:17

  https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/lwd/I-No-Longer-Care-Do-You
  A kommentek nagyon jól rávilágítanak a living story jelenlegi helyzetére. Főleg amik csillagos like-ig vitték. És van belőle rendesen.

 4. 2013. november 5. - 21:32

  WTF ez a Retardált Metál?

 5. Sárki
  2013. november 5. - 21:53

  És a gasmask skinnel sikerül egy igazán scifis karakter kinézetét megkoronzáznom :) Ami egyfelől nagyon menő, másfelől meg ez egy stem punk játék lol, mi ez a modern gázmaszk?

  • Shantey
   2013. november 5. - 22:10

   • Gandarel
    2013. november 6. - 15:11

    Engineer gemstore item 2014. Már nem is lennék meglepődve, lényegében mi a különbség az áprilisi viccek és a játék között? SAB is már a lore része……..

 6. Ten15
  2013. november 6. - 10:05

  Szerintem a gázmaszk az egyetlen értelmes dolog ezen a nightmare szemétdombon. :) Akárhogy is néz ki.
  Sajna ez sem lett más, mint egy újabb, agyatlan tömeghentelő esemény, amit majd valami hasonlóan “színvonalas” insta követ. A kihívást ismét nem jó ötletekkel oldották meg, hanem megint (és megint és megint…) nyers erő és szinte kikerülhetetlen játékosszívatás dominál. De minden rosszban van valami jó, mert a revive daily-t pl. könnyebb megcsinálni. :)
  Természetesen a WvW még mindig nem kapott semmit, csak egy ligát, amit alig lehet élvezni, mert hosszú sorok vannak és sosem látott PVE acsi-vadász influx. Egy kicsit irigylem az ellenfeleinket, akik tonnaszám ölik a fejetlen kacsaként rohangáló, fogalmatlan PVE tömeget és sajnálom azokat, akik tapasztalt parancsnokként, birkatürelemmel próbálják egy kicsit összefogni a berserker plebst, mindhiába… már előre félek mi lesz ennek a hihetetlen coverage-nek vége, ha elérik a kulcsot.

  • 2013. november 6. - 12:15

   kell egy gasmask pvp-re és részemröl már vége is a living storynak, c u in december…

   • Gandarel
    2013. november 6. - 15:11

    Eshet a 750 glory-s chestből.

  • 2013. november 6. - 13:30

   Mesélj még a “hasonlóan “színvonalas” instáról”, mert annyira keveset árulnak el, sehol semmi konkrétum, te meg már tudod milyen… Lécciléccííí!

   • Sárki
    2013. november 6. - 15:22

    Kivételesen osztom a véleményed, egyesek hszei alapján már játszottak is a még be nem vezetett új tartalommal :D

 7. Gandarel
  2013. november 6. - 17:47


  :DDDD

  Még ez is jobban megy a trailerhez.

 8. Manioka
  2013. november 8. - 17:44

  A gázmaszk tényleg nagyon jól néz ki, csak az a baj hogy nincs hozzá teljes szerkó. Én egy ilyen teljes armor skin-re költenék gem-et is.(pedig nem vagyok nagy gemstore fan)

  • Sárki
   2013. november 8. - 20:19

   medium armor mellé frankón passzol :) Különböző setekből válogatva elég jó armorokat lehetösszehozni a gas maskhoz.

 9. 2013. november 9. - 00:49

  Nem kötekedni akarok de elmaradtatok a “Megjelenések” menüvel :D

  • 2013. november 11. - 14:12

   Jogos és ez az én saram. Fűbent próbáltam kicsit rugdosni, hogy rakjunk fel egy plugint wp alá, hogy össze lehessen csukni a szöveget/képe akármit, hogy ne jelenítse meg egyből azt a sok képet, mert mobilon például hülyét kap az aki elkezdi mind betöltögetni.

   Ez egy nem wordpress alapú oldalnál két perces meló lenne, de ez speckóbb szutyok. :D
   Majd még beszélek vele, ha tud valaki erre megoldást az jó lenne.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: