Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk, Guild Wars 2 játékmenet, WvW > World vs World első idényének változásai

World vs World első idényének változásai

WvW_header

Üdv WvW játékosok!

Azért vagyok itt, hogy bejelentsem a változásokat az elkövetkezendő World vs World első idényével kapcsolatban.  Visszajelzések alapos átgondolása után arra a döntésre jutottunk, hogy időben és a ligák összetételében is változtassunk az eredeti terveinken. Úgy döntöttünk, hogy logikusabb döntés három részre szedni az észak amerikai ligát, mint az európait. Ebben az esetben a legjobb hat észak amerikai szerver fog küzdeni az első helyért az arany ligában hét héten keresztül, amíg az ezüst és bronz ligák kilenc szervert foglalnak magukba. Ezeket a változásokat azért hoztuk létre, hogy még inkább kompetitív mérkőzéseket lássunk az idény alatt.

01-WvW-s1

Következésképpen úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk az évad kezdését két héttel, ami így október 18-án pénteken kezdődik. A fenti változás tesztelése miatt szükséges. Úgy éreztük, hogy ez mindenki érdeke, hogy több részre szedjük az észak amerikai ligát, mert a régi felállás negatív hatást eredményezett volna az évad egyes területein.

A tervezett World vs World képességpontok visszatérítésének időpontja nem változik, így tehát az továbbra is október elsején lesz és az első idényt előtt biztos nem lesz több. Továbbá bevezetünk egy új bónusz WvW rank szintlépéshez kötött ládát amit a szervered helyezéséért kapsz meg miután a heti mérkőzésnek vége van. Szervered teljesítményétől függ, hogy hányat fogsz kapni. Az első helyezett szerver játékosai hármat, míg a második kettőt és az utolsó egyet. Ezek a ládák már nem karakterhez lesznek kötve, hanem accounthoz. Ez a változtatás a WvW idény után is bent marad.

02-WvW-s1

Biztosak vagyunk abban, hogy az első idény remekül fog sikerülni és az új felállás még jobbá fogja tenni, mint ahogy eredetileg elképzeltük.  Amiről nem beszéltünk, hogy változni fog az természetesen bent marad, csak egyszerűen két héttel később kezdődik.  Alig várjuk a fejleményeket és azt, hogy képviseljük a kiválasztott szerverünket a dicsőségért folytatott harcaikban.

Üdvözlettel,
Devon Carver

Reklámok
 1. aaa
  2013. szeptember 29. - 12:55

  szervert meddig lehet váltani, h az új rewardját kapjuk majd meg? okt1?

  • 2013. szeptember 29. - 13:07

   Igen. Idényt viszont ahol elkezded annak a rewardját kapod meg ha jól emlékszem.

 2. MortissDredd
  2013. szeptember 30. - 10:18

  Remélem ezután rá jönnek már végre, hogy a wvw-t szerver függetleníteni kell. Mert ez a mostani rendszer egészen egyszerűen az unfair-play jegyében él és virul.

  • 2013. szeptember 30. - 16:02

   Most ugye viccelsz? Világok harca… Ha szarul teljesít a szervered,mert pve játékosok vannak csak, akkor menjél kevert vagy wvw-s szerverre. Amúgy pedig mi az unfair? Mi pikenen volt,h 20 fővel levertünk 30-40 fős csapatokat, mert jó volt a commander. Meg a fejlesztők megmondták,h nem lesz fair játék a wvw. Akik tudják mit kell csinálni, azok nyernek. Ha ugyan olyan lehetőséggel akarsz indulni, mint az ellenfél, akkor SPVP a te világod. Én maradok a wvw világában.

  • Sárki
   2013. október 1. - 23:35

   :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdé
   Lenne vagy 4 hetes queue :D

 1. 2013. október 1. - 21:26

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: