Reklámok

Hírmix

leaderboard_header

Az utóbbi napokban több félhivatalos, illetve hivatalos információ is napvilágot látott a játékkal kapcsolatban. Ezeket most összefogtam ebben a posztban, hogy egy helyen legyenek megtalálhatók.

A fejlesztők dolgoznak azon a problémán, hogy a kétkezes fegyverekbe csak egy sigil rakható, míg ha valaki két egykezessel van, annak két sigil-je lehet. Hogy mikor lesz megoldva a dolog, még nem tudni.

Dolgoznak a fractalok nehézségének és hosszúságán problémáján is. Például megoldják majd azt, hogy a három megkapott fractal ne lehessen mind a legnehezebb, meg leghosszabb. Dolgoznak azon is, hogy magasabb szinten ne az ellenfelek életereje meg páncélzata skálázódjon, hanem más módon nyújtsanak nagyobb kihívást. Mindezen változtatások akkor fognak érkezni, amikor az új fractalok is, tehát még valamikor ebben az évben.

Ahogy már azt bizonyára tudjátok, kedden érkezik az LFG rendszer a játékba. Hogy ne essen hirtelen nagy terhelés alá a rendszer, fokozatosan kapcsolják azt be. Kezdetben csak egy bizonyos számú játékos számára lesz elérhető a rendszer, majd ahogy halad előre a hét, egyre több ember számára válik elérhetővé. Induláskor a WvW-re való csapatkeresés sem lesz elérhető.

WvW-re érkezik az új Ruins of Power rendszer, ami miatt a Borderland-ek is át lesznek kicsit dolgozva. A fórumon kaptunk egy térképet az új borderland-ek kinézetéről valamint a ruin-ok ikonjairól (ezeket megtaláljátok lent a linkben).

MapScreenshot

A GW2 egyik leghíresebb WvW-se, Sacrx kiadott a kezei közül egy videót, amelyben gyakorlatilag arról beszél, hogy az ArenaNet fejlesztői nem hallgatnak az alfa tesztelőkre, nem hajlandóak GvG-vel foglalkozni és így tovább. A videó alatti leírásban kiszivárogtatta többek között a következő patchnotes-t, valamint egy képet arról, hogy a fejlesztők tesztelnek egy új sPvP térképet, illetve a King of the Hill és Team Deathmatch módot. Johnatan Sharp egyébként megerősítette, hogy több új játékmódon is dolgoznak, melyek különböző készenléti fázisban vannak és folyamatos tesztelés alatt állnak.

Tegnap este livestream adás volt megtekinthető Kristen Perry-vel, aki a Guild Wars 2-es karakterek megalkotásáért felel. A stream során bemutatta, hogy hogyan készül el egy sylvari haja. Ami hajat bemutatott, az jelenleg nem érhető el a játékban, viszont valamikor a jövőben bekerül majd, valamint az új arcberendezés is. Képeket lejjebb találtok.

qUWbuT8

4rSxd2o

1fdRimg

Tegnap Jonathan Sharp is posztolt egyet a fórumon, mely poszt az október 15-ére tervezett frissítés egyensúlybeli változtatásainak terveit tartalmazza. Ez a poszt a holnapi nap folyamán külön cikkben kerül lefordításra.

Források: Sigil, fractal, LFG, WvW, sylvari

Reklámok
 1. Sárki
  2013. szeptember 14. - 21:35

  Minek is csinálnának gvg-t egy guild wars nevű játékba, melynek rajongói egyhangúan akarják hogy bekerüljön?-.- de nem baj, majd a kiegben! Ja bocs, az se lesz, csak lorementes living story… Ki kéne rúgni már a felelősöket, nem létezik, hogy nem esik le nekik, hogy ha a mi igényeinket tartanák szem előtt, még többen vennék meg a játékot.

  • nedvedicious
   2013. szeptember 15. - 09:07

   Én nem akarok gvg-t. Úgy érzem nem lenne fun.

 2. Mc Wolfy
  2013. szeptember 14. - 22:48

  ranger felelőseit pedig egy érdekes kihívás elé állítanám. egyik oldalról egy egy íjász, másikon egy bicskás áll. kíváncsi vagyok merre futnának.

  • 3D
   2013. szeptember 14. - 23:34

   Íjász, mert annak nincs sebzése.

  • 2013. szeptember 15. - 00:05

   Én thief felé futnék. Hátulról/oldalról többet sebez.

  • Punisher
   2013. szeptember 15. - 00:21

   Futni sem kell, a ranger odalök a thiefhez :P

   • 2013. szeptember 15. - 00:56

    De csak akkor, ha egy társuk épp akkor tesz AoEt alád.

 3. Endrosz
  2013. szeptember 15. - 01:06

  Na a WvW is megkapja a WuvWuvot, most már csak a PvPsek száját kéne betömni. Hajrá Anett, megy ez nektek, még ha kicsit csípőficamos is néha az előrehaladás…

  • Gandarel
   2013. szeptember 15. - 12:19

   “már csak a PvPsek száját kéne betömni.” – nah, be van az tömve.. csak kicsit mással :/

   • 2013. szeptember 15. - 18:20

    +1

   • Daeve
    2013. szeptember 17. - 16:14

    haha

 4. Mc Wolfy
  2013. szeptember 15. - 13:30

  komolyan, amit Sacrx mond, az már lassan már valami összeesküvés elmélet. csak sajna ez valószínűleg igaz is :D

  • Shantey
   2013. szeptember 15. - 13:54

   A videóról nincs valami rövid kivonat? Képtelen vagyok végighallgatni, amit mond. :/

   • 2013. szeptember 15. - 15:02

    Ugye? Én is rosszul vagyok tőle :D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: