Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Super Adventure Box és ascended fegyverek

Super Adventure Box és ascended fegyverek

A hivatalos oldalon már a Screenshots menüpont alatt felkerült 7 fontosabb kép ami valószínűleg egy blog bejegyzésben lesz megtalálható a nap folyamán.

Ascended weapons

Ascended Weapons

Super Adventure Box

Super Adventure Box

World 2

World 2

Tribe mode

Tribe Mode

Miya

Miya

King toad Wizard Weapon

 

King toad Wizard Weapon

Super Adventure Box weapon skins

SAB Weapon Skins

Reklámok
 1. 2013. augusztus 27. - 10:38

  Gatyánk rá fog menni az új ascended fegyverek beruházására, főleg hogyha még jön majd az armor is később. Ami nem rossz, mert szippantja majd ki a pénzt remélhetőleg a játékból.

  • nathriel01
   2013. augusztus 27. - 11:14

   Meg is érteném, ha durva pénz-elszívások jöjjének, az utóbbi hetek durva farmjai után (durva alatt a rövid idő alatt nagy pénzt tessék érteni). Bár szerintem akik agyonfarmolták magukat a nyáron, azoknak semmi sem lesz drága (tényleg elképesztő pénzeket tudott összeszedni az, aki a nyarat a játékkal töltötte), hacsak nem kellenek majd a korábban beharangozott napi korlátos matik az ascended fegyókhoz.

   • 2013. augusztus 27. - 11:39

    Ha lesz is napi korlátos material remélem úgy lesz mint a laureles árusnál, hogy még kell hozzá ecto, vagy bármi drágább dolog.

 2. HunLogin
  2013. augusztus 27. - 11:52

  kell az bow skin ^^

 3. HunLogin
  2013. augusztus 27. - 11:54

  hogy lehet megszerezni ? (bocsi, jó ideje nem gw2ztem :( )

  • 2013. augusztus 27. - 12:14

   Még mi sem tudjuk/bent sincs a játékban. :)

  • MaDFoX
   2013. augusztus 27. - 12:24

   Figyelembe véve az előző SAB-ot, feltehetőleg bossból esik / a szerzett SAB fizetőeszközért vásárolható skin…

 4. Punisher
  2013. augusztus 27. - 12:40

  Remélem be is tartják hogy az elözö SAB skinek csak akkor voltak megszerezhetők.

  • Deru
   2013. augusztus 27. - 15:33

   Én is reménykedtem benne, de mivel az eddigi összes skin fenn van tp-n ezért már most is bárkinek bármikor megszerezhető, csak pénz kérdése.

   • 2013. augusztus 27. - 15:35

    Az nem baj, azok azért elég drágák. Meg nekem is van tp-n fenn, csak a sok hülye alávágott. Már csak ne töröljék ki…

   • Punisher
    2013. augusztus 27. - 15:41

    Arra céloztam hogy ha megint beteszik mindet akkor semmit nem fog érni, ami TP-n van annak is csak leesik megint az ára meg annak is ami április óta már a bankomban vár az alkalomra…

   • Punisher
    2013. augusztus 27. - 15:48

    “…trading in Bauble Bubbles to earn the REST(!!!) of the Super Weapon Skins.” ez bíztató is lehet :)

 5. 2013. augusztus 27. - 14:37

  Hajaj… Na, kezdjem a QQ-t? :D
  Ascended, örülök neki. Lesz +5 statért “dolgozni való”
  SAB: Mókás, de már így is egész durva *nyázások mennek az idióta holografikus skinek miatt.
  Egyébként nekem a skinek számítanak, ééééés nem úgy tűnik, hogy kapunk minőségi anyagot.
  Még a GW1-es armorok áthozásával is boldog lennék egy darabig…

  • 2013. augusztus 27. - 16:50

   Ne kezd ! :D Ja késő, mert már elkezdted. :C

 6. nathriel01
  • Sárki
   2013. augusztus 27. - 16:26

   Hát, mint predator tulajdonos úgy tűnik ebből a körből kimaradok :D Nem baj, több pénz lesz ascended armorra :P

 7. 2013. augusztus 27. - 16:29

  Én, egyszer voltam ebben a SAB-ban és a hányinger kerülgetett. :D Nem csak a látványvilág miatt, hanem konkrétan elfogott a hányinger. Úgyhogy, minden félefajta Super Weapon Skinről nagylelkűen lemondok. XD

  • Sárki
   2013. augusztus 27. - 16:35

   Borzasztóan unalmas és primitív. Azért pár achi pontot akkor is összehazudok belőle :P

  • Brock Samson
   2013. augusztus 27. - 18:11

   En meg csak siman nem latom mi az ertelme. Ha platform jatekkal akarok jatszani, akkor felrakok egy emulatort es jatszok eggyel. Nekem ez a SAB ilyen alibinak tunik: konnyu osszerakni, grafikailag nem komoly munka, tortenet nuku, csak skineket kell gyartani es annyi (raadasul a skinek durvan elutnek a vilag hangulatatol es illuziorombolok).
   Persze aki szereti, annak jo szorakozast.

  • 2013. augusztus 27. - 19:23

   Elég szubjektív. Van akinek tetszik van akinek nem. Speciel nekem tetszik. Azért a dologhoz hozzátartozik, hogy – a Gem Wars első zárt éve alatt – azon kevés játszható tartalmak közé tartozik, amiben szórakozva játszol és kijátszod a tartalmat, jutalmakat egyedi céljaidat. nDoors kedveskéje akarom mondani, most már Gem Wars üdvöskéje, jól elcseszi nekünk az egész játékélményt. Verne alá egy amcsi csődör hogy észhez térjen. 2 hetente tartalom iszonyat nagy fegyver ez, rengeteg fejlesztés rengeteg lehetőség más játékban nem nagyon látunk ilyet, erre jönnek a gemmel reggel délben este és lefekvés előtt is még egy kanállal de minimum minden héten kedden reggel 9kor, elcseszik az egész varázsát. 1 év alatt 6 armor skint kaptuk hol szerzed be? Gem store, rengeteg weapon set jött ki hol szerezted be legtöbbségét? gem store, bl chest RND yuppie. Karakter születés nap X karakter születésnapját éli X egyforma account boundos minipet yuppie, de a gw születésnapja alkalmából persze nesztek megint minipet collection gemért yuppie. Az utolsó döfés nesze nektek urgoz érzés gw1, több száz óra 12 fős raid, nesze nektek gemért zodiac fegyók tiporjuk sárba yuppie.

   Mindezektől elvonatkoztatva eszméletlen jó játék, de nem tudok elvonatkoztatni, így marad a SAB mert szórakoztató kijátszható tartalom amit még nem mérgezett meg a dollár szemű nDoors -os szuka.

   • Gandarel
    2013. augusztus 27. - 20:02

    I miss chucky.

   • Sárki
    2013. augusztus 27. - 20:17

    A gem miatt hiába sír a szád, mert nem kötelező megvenni és mert 600 gem (egy armor set) még mindig csak 40 gold, miközben egy t3-mas cultural armor 119g.
    Sírás max. a black lion chestes rng szutyok miatt lehet, az tényleg gusztustalan, de azért jönnek rendesen a játékba is új skinek, mostanában nem is kevés.
    Tény hogy a rendszer nem tökéletes, de ez a picsogás a gem miatt kezd kissé erőltetetté válni. Legutóbb mindenki kapott mini wvw boostert (kiváló reklám és még jól is járunk), de említhetném azt is, hogy akik valódi pénzért vettek gemet, ingyen kapnak időnként gemstoreos cuccokat. Szerintem ez egy nagyon korrekt dolog, mert sokan megvették volna ezeket a cuccokat valódi pénzből is.
    Amúgy még az rng miatt se lehet igazán rinyálni, mert TP-n tradelhetők a holmik és mostanában elég rendesen estek a gemstoreos cuccok (kite fortune pl) is. Meg ugye gw1ben is jócskán benne volt, igaz ott magába a játékba volt piszkosul beleépítve (jobban mint gw2ben), nem pedig az in-game storeba.

    Amúgy meg ha egy év alatt csak a sab tetszett neked akkor a super mario a neked való játék. Az évet gyengén kezdték de április óta elég tartalmas updateket kapunk, bár a living story még mindig nem az igazi, de azon meg már a közeljövőben erősíteni fognak. Az a helyzet hogy kissebb apróságokon kívül nincs miért picsogni jelenleg, ha pves vagy.

   • 2013. augusztus 27. - 20:31

    Én is biztos élvezném, ha nem lennék beteg tőle. Utána néztem, magyarul a “tengeribetegséghez”, meg epilepsziához sorolják, és leggyakrabban FPS-eknél fordul elő.

   • Sárki
    2013. augusztus 27. - 20:37

    Ja am SAB mini trio gemes volt szal ugyan úgy nyerészkednek belőle :P

   • 2013. augusztus 27. - 21:49

    Hát sárki örülök, hogy megragadtad a ‘lényeget’ és pont a lényeget nem látod. Nem fogok belemenni adok kapokba, de még egyet írok, mert még a végén elhiszed a sok blablát.

    A tényeken nem változtat semmi, elment a gw a gem irányába. Ők tudnának ezen változtatni.
    Behoznak sok látszat, semmit mondó fejlesztéseket amikben sem játékórád sem szórakozásod nincs. Ami meg jó lenne, mert volt olyan is, azt is kiszedik, mert a living story nem living story ha véletlen bent maradna. Szórakozás a personal story, a terület felfedezés, a dungeonök, a fajok, a karakterek, a mini játékok, a wvw, a pvp, amikért ésszerű rewardokat kapsz, látod a végét és nem borzaszt az oda vezető út. Minden területen van hiba, de ha szórakozol és élvezed az ott töltött órákat, nem pedig eszetlen grind, a cél irányába. Eleinte meg volt a gem-tartalom egyensúly, most viszont már csak a vak nem látja, hogy az update szinte nem más mit dísz a gem store körül. Mivel a tartalom amit élvezel és leköt ritkán érkezik sokkal jobban szembe tűnnek a hibák. Mert 10 karakterrel sztoriznim területet maxolnim mindet ascendedbe öltöztetni stbm egyre kevésbé okoz örömet, mert az oda vezető út már nem szórakoztató. Az, hogy miértm mindenki tudna adni rá egy választ. Mondok egyet, 2 hetes taposó malomba kerülsz, mert kiveszik a tartalmat és esélyed nincs később csinálni, megmondja az anet mit csinálj és mikor. ‘A döntés a tiéd’, hogyne persze :) naívság lenne elhinni.

    Mi kellene? Újabb sztorik, új területek, új fajok, új dungeonok, új szálak a meglévő szálak mellé, új minijátékok. A living story-val bármit behoznának, de olcsóbb a weblapon megtudni a hátteret. Olcsóbb behozni az ascended cuccokat, mint játszható tartalmakat kapnánk. Majd a recepteket meg lehet szerezni rnd ládából, amit gemét vehetsz, bár ne lenne igaz ez, de valljuk be volt már rá az egy év alatt példa nem egyszer. Mehetsz eszetlen farmot csinálni, mert ez a szórakoztató update azért, hogy sok pénzed legyen és lecseréld 10 karakter exotic fegyvereit ascendedre megint, kész is az update. Ötletes tartalmak kellenek amikkel szórakozol. Esküszöm még 1 Nickolas is szórakoztatóbb lenne mint ami mostanában vannak. Pedig ahhoz se kell sok fejlesztés de lekötne embereket. Bár oda is olyan reward kellene ami nem rombolja a varázst, mert a minipet gyűjtés varázsát már agyonvágták. A fegyvergyűjtés varázsa már rég odavan, amikor olyat hallasz, minek vegyek szép fegyót, armort, ha hasonló szépet gemét is vehetek. ‘A döntés a tiéd’ foglalkozol vele-e. Mások döntései is rombolják a varázst és ezt nem tudod kirekeszteni.

    Majd figyeld meg az új skilleket is, úgy szerzed majd meg, hogy farmolod a championokat / skill pontokat és feloldod, pedig lehetne personal story végén / újabb sztori dungeonok végén választható elit skillek (amiket nem vesznek ki), de hát sorolhatnánk. Még egy kettő, amivel enyhíthetnék a gemek által okozott zűrt. Account-os kosztümök ruhák, fesztivál sapkák mint a gw1-ben, amikkel harcolhatsz nemcsak városban vannak. Bármikor kikéred bármelyik karakterednek. Ha már gem-es fegyverek, akkor legalább úgy mint az achi-s vagy hom-os fegyó skinek accountos és bármikor kikérhető. Minipeteknek ha már a minipetek nagy többsége gemből jön, könnyen elérhető felületet nekik, mint a ranger pet-nél pl. kiválasztod melyik karakternél melyik használod és akár mindnél használhatod ugyanazt anélkül, hogy pakolásznád vagy 20 darabot vennél, hogy midnen karakternél ott legyen. Ha már rnd dobozok, mert amíg veszik az emberek azt hiszik ez sikeres addig lesz, pedig csak az emberi kapzsiságot lovagolják meg. 5 skill pont legyen 1 bl kulcs ez enyhítené az rng okozta gondokat. Most komolyan 23 karakteres játékos majd 23 endless salvage kitet fog venni? Vagy vesz egyet és állandóan pakolássza a bankjába karaktercsere előtt? :S Milyen jó lenne ha az inventory-ban a fogaskerék mellé bekerülne egy kapalács és minden karakterével elérné. A csákány, sarló, fejsze is lehetne accountos, 1x megveszed és többé nins gondod vele kényelmes minden karakter eléri pakolászás nélkül, akár vonhatna le némi pénzt mint a salvage.

    Ezek a dolgok a ‘picsogások’ háttere, mert sokunkat a játék kötne le, amit sajna ritkán kapunk.

   • Sárki
    2013. augusztus 27. - 22:23

    Régebben epic QQkat vágtam itt le, akik ismernek tudják, hogy amit anet mond, annak szerintem fele se igaz. Viszont a living story korábbi részeit újrajátszhatóvá akarják tenni valahogyan (az első lépés megvolt, pont a sab a jó példa erre, mint visszatérő tartalom), a lore mesélését pedig erősíteni fogják még idén.
    azt meg remélem te sem gondolod komolyan, hogy majd a bevételi forrásukat tönkreteszik mert vérpistike szája sír, hogy nem 5 skill pont egy bl key. Egyáltalán tudod mennyi idő megszerezni 5 skillpontot? akár 5 champ bagből is megvan az max. negyed óra…
    amúgy meg régen sokkal jobban az arcunkba nyomták a gemshitet, pl. janu-r-március között, amikor tényleg röhejesek voltak a frissítések de a gemstore mindig dugig volt hogy az idióták tudjanak mire költeni (52 féle quaggan backpack pl).
    Amúgy meg a játékot félkészen adták ki ez tény, idén megy a kozmetikázás, jövőre meg jön a valódi tartalom, ennek ellenére azért sok olyan dolgot kaptunk, ami a játékélményt erősítette és még idénre olyan dolgokat fognak behozni, ami azért elég komolyan kihat majd a játékra (teljes fotm és dungeon rewamp, ascended full gear, 500as crafting, mf acc bound, stb. stb.) Meg kell nézni milyen szerény dolgokat ígértek előző félévre és miket a mostanira. Áprilisban még temettem a játékot mert röhejes munkát végeztek, mostanra viszont egyértelművé vált számomra, hogy a játékot felfuttatják, a hibákat kijavítják és hogy a gem storeral is próbálnak bánni, bár van akinek semmi nem elég. Annak javaslom a farmeramát, bár még ott is b2w a rendszer f2p helyett…

  • 2013. augusztus 27. - 20:59

   Akkor van értelme a SAB-nak, ha egy veterán játékba kell több, már kötetlenebb móka.
   Viszont ezt mi kb fél éves játéknál kaptuk meg.

 8. Solefald
  2013. augusztus 27. - 20:51

  A holo skineket nem szeretem odakünn a nagyvilágban, viszont a SAB sajnos(?) a legjobb dolog ami ezzel a játékkal eddig történt. Hangulatos, az ami akar lenni, poén. Engem megvett, jó benne játszani, ami azt illet jobb mint akármi más insta pl. Még a békás boss fight is több taktikát tartalmaz mint a játék 90%, ami azért elég szomorú.

  • 2013. augusztus 27. - 21:01

   PVP-ben még elfogadható, bár ott is jobb szeretnék afféle történelmi csatákat játszani.

 9. Pep
  2013. augusztus 27. - 22:42

  üdv,

  Túl hosszú, nem kell elolvasni.

  Kérdésem: a magic find változás nem érdekel senki? Engem igen. Laureles cuccok, traveller, pirate rúnák, armorok – ezekbe nem kevesen nem kis pénzt (ectót, laurel pontokat, goldokat) áldoztak, s most egyszeriben fuccs, kiszedik, és lesz csak consumable és az a 10%, amit kb. 10k achi-pontért lehet kiváltani. Viszont ott lesz az armor, amiből kiszedik az egyik alapvető statot, ott lesznek az ékszerek, hátizsák stb, ami helyfoglalónak jó lesz valahol. Fura. És nem jó érv az, hogy eddig meg előnyt szereztem vele/belőle, mert a Magic Find pont ugyanolyan alap stat mint a Vitae vagy a Critical. Szóval, ezt nem tartom fair-nek, de részleteket nem tudok – ha pl. felajánlja, hogy az adott armort más alapstatokra változtatja, a laureles gyűrűket visszaváltja és megkapom az ectókat és a laurel pontokat – akkor arra azt lehet mondani, hogy hát oké, erre “fejlődik” a játék. Így viszont szívás. Ha ezután Essence of Luck lesz a “valami”, ami bónuszt ad magic findra, akkor attól még lehet omnomberry bart használni, vagy a két “kaja” kilövi egymást?

  Gem.
  Mind emlékezhetünk, hogy amikor indult, közepes farmolással is lehetett pl. helóvén ruhákat venni, gold jött, kis kereskedés, gem-csere, és hurrá. Ma egy 40 goldos ruháért tényleg robot módjára muszáj farmolni, ami pl. oda vezet, hogy egy Scarlet-hunt esetén esze ágában sincs senkinek megcsinálnia a world eventet, mert matematikailag az aetherblade farm messze jobban kifizetődőbb. Tanulságos az erre rádöbbenő arcok vitáit olvasni chat-falon.
  Régóta gyanúm, hogy a gem/gold árgofolyamba a láthatatlan kéz belenyúl. Na, nem kézzel, ténylegesen, hanem egy árfolyamfigyelő script. Hogy a gold ennyire elinflálódjon, az meseszerű. Biztos vagyok bene, hogy a belenyúláson túl a farmolás-infláció egymásra ható két folyamat, csak azt tudnám, kinek jó? Közelmúlt példája:
  – boss-turizmus: timer alapján ugrálgatás, csúcsidőben 100-an ölik SB-t, hogy a szerve sem bírja s kidob
  – pavilon: tucatnyi overflow, rengetegen farmolják, különösképp a destroyereket
  – megérkezik a champ-farm: 150-en rohannak WP-ről WP-re Frostgorge-ban, napi stack bagek
  – megérkezik Scarlet: overflow pályákra már Anett is felkészült, és rohan mindenki, mert aetherblade championok kellenek

  És az előzők mind-mind kihalnak, mert új és még újabb őrült, néha tényleg esztelen rohanások közepette farmolnak a népek. Valaki feldobja: “cof?” – megmosolyogják. Haver, 50 bag összejön /hour, ne menj sehová. Hm, játékélmény…

  Írom ezt úgy, hogy legutóbb 1000 champion baget nyitottam, “guild verseny” címen, tehát részese vagyok magam is. Miért? Mert azt gondolom (naivan), hogy jön majd egy kieg, amit tippre 5000 gem árra saccolok, a gem ára már 1 gold = 17 gem alá is bekukucskált. Van 10 karakterem, van 8 stashem, ezeket mind értelmes költésnek nevezem, és nem sajnáltam rá fizetni. De pl. egy soulbound csillám-axe, ami mindent felszed… de soulbound, és kerül 800 gembe, s hát soulbound, nem tudom, ezt írtam-e már… vagy a szintén 800 gemes új szuper infinitive basic salvage készülék (bár karmáért is lehet venni “ingyen” 25-ös csomagban) – vagy az új minipetek, amelyek nem tudom, mire jók – ezekre azt tudom mondani: “minden bóvli árura van egy bóvli vevő”.

  Összegezve: valahogy az egész olyan mesterkélt, mintha a készítők (bár pletykálják, hogy tényleg) sosem játszanának a játékukkal, s mikor hoznak egy döntést, amit a játékosok lereagálnak, akkor megsértődnének, s ezért úgy változtatják meg, hogy megint csak reagálni kelljen… és így tovább. Még pár hónap, és 1 gem = 1 gold lesz, ami elég megdrágítja majd a 800 gemes ruhácskák árát (de persze lehet venni euroért, tudom).

  Más.

  Nem szeretek moralizálni, de a GW1 szülinapi ajándéka, amíg volt új, addig telitalálat volt. Vártuk és irigykedtünk azokra, akik jobbat, szebbet kaptak – s máris figyeltük a WTS shoutokat usa districtben. Meglepetés volt. Ott 1-1 mininek értéke volt. Itt? Semmi. Hasznossága amúgy sincs, de az eladhatatlan 6-8-10 Queen, accountonként, nem tudom, mire jó. Ha igazán kedveskedni akartak volna, adnak a karaktereknek 1 plusz zsákhelyet, elismervén azt, hogy még itt van. Most mikor kapsz bónuszt? Ha vettél pénzért gemet (3 minipet volt és egy papírsárkány – ami fun, persze). Kissé kiábrándító.

  Nem kötekedtem.
  Kicsit sopánkodtam.
  Játszom tovább.
  De érzem a változást, s hogy ez egy lejtő. És fogy az élmény vészesen.

  • Pep
   2013. augusztus 27. - 22:48

   Az újabb bejegyzésben a fórum-linket köszönöm, remélem, a magic find nem megy kukába. :)

  • 2013. augusztus 27. - 22:50

   Majd később végigolvasom, de az elejével kapcsolatban: A MF gear-re duplaklikk, és kiválasztod hogy milyen stat kell MF helyett. Ez lesz…

  • Cecilia Sunshine
   2013. augusztus 27. - 23:41

   Szeva, néhány gondolat ehhez:

   MF-re jött válasz, nem firtatnám.

   Gold dolog. Mit is nevezünk közepes farmnak? Manapság 40 goldot egy nap alatt (és itt nem a napi 8 óra gold farmolást értem, hanem kevesebbet) össze lehet szedni gond nélkül. Aztán ahogy említette már korábban valaki, a cultural t3-ak 119 goldba kerülnek +transmute crystal, mer ugye 120 goldért normális statot se lehet kapni. Mi az a 40 gold akkor ehhez képest?
   Hogy gem/gold árfolyamba belenyúlnak-e vagy sem, azt nem tudom, de én már októberben megmondtam, hogy elfogunk jutni az 1/1-es váltásra. Miért? Mert folyamatosan veszi a nép. Mindig raknak be valami a store-ba, amire sok Amerikai költi a pénzt. (pl. olvastam már olyat, hogy valaki 10 000 USD-t költött már a játékra, miről beszélünk akkor?) Az pedig, hogy rakna be cuccokat, sztem teljesen természetes, hiszen nekik is meg kell élniük valamiből, ha már havidíj nincs. Ráadásul még midnig jó dolgunk van valamilyen szempontból, mert csak kozmetikai jellegű dolgok jöttek eddig, azaz annak sincs előnye, aki egy rakat pénzt beleölt a játékba. Az pedig sztem szintén nem indok, hogy meg kell venni, mert szép skinek. A játék alapból is tele van jó skienekkel.

   Boss turizmos dolog: Ennek már vége volt, amikor bejött a pavilon. Nem csak mert szénné lehet farmolni a pavilont, hanem mert berakták a champ lootot, meg a dungeonöket is. Régen nagy “boss farmer” voltam, de hamar rá kellett jöjjek, hogy elmegyek egy AC all p-t, és rövidebb idő alatt több pénz keresek, és token is, meg viszonylag izgalmas is.

   A pavilont pedig azért nem farmolják, mert lusták megcsinálni a storyt, ami kinyitja az utat oda.

   Lehet én értem félre, amit írsz, de nem hinném, hogy betennék gemért a kiegészítőket.

   A szülinapi ajándék tényleg vacak, ezen nincs mit firtatni.

   • Shantey
    2013. augusztus 28. - 00:02

    Pavilonban igazán az aréna volt jó farm célokra, de a loot ott tönkre lett téve (napi bag, nem harconként), úgyhogy a kutyának se érte meg bemenni.

   • Sárki
    2013. augusztus 28. - 06:53

    Boss turizmust visszahozzák mert dobni fognak t7 matikat :P

   • nathriel01
    2013. augusztus 28. - 08:06

    Ahogy a championok is elvileg, persze lehet, hogy más-más matit dob majd egy champi és egy boss, de lehet majd például jp-vel meg gyanítom dungeonnel is matit szerezni, szóval szerintem már nem lesznek akkora tömegeke egy-egy bossnál.

  • Gandarel
   2013. augusztus 28. - 10:01

   +1

   Rossz beismerni, de az Arenanet teljesen pénzéhes lett, és igyekeznek ezt minimális munkával elérni. Kiegészítő? Nah. Több quaggan sapka kell.

   Az, hogy folyamatosan egyre farmosabb a living story, szerintem is szándékos. Ha túl drága a gem, rákényszerülsz majd hogy megvedd igazi pénzen.

   Megint PvP-t sújtja ez a legdurvábban. Jon Sharp szerint azért nem kapunk goldot pvp-ből, mert a gazdaság egy nagyon törékeny dolog, nem tudják, milyen hatása lenne, és előbb beszélnek a szakemberekkel. Ahhoz képest PvE úgy erőszakolja meg a gazdaságot kéthetente ahogy akarja

   Kettős mérce ftw.

   Kezdetben mindenkinek meg akartak felelni, aminek az lesz a végeredménye, hogy nem lesz kinek. Már csak a pénz érdekli őket.

   Fórumon is felvetődött, hogy mi van, ha Colin volt az a fejlesztő GW1-ben, aki mindig a legkevésbé végiggondolt, teljesen idióta ötletekkel jött elő, és sose hagyták érvényesülni. Most, hogy a vezetőség nagy része távozott, szabad kezet kapott. :D

   • Sárki
    2013. augusztus 28. - 18:03

    Én úgy látom, hogy a farmos contentek pont azért lettek berakva, hogy felhalmozódjon a playereknél a pénz és a t6 mati, így kevesebb lesz a QQ.

 10. Mc Wolfy
  2013. augusztus 27. - 22:50

  De jó nekem. már megvan kudzu :P
  gs-re meg indokolatlan mennyiségű ori rudat és oret összeszedtem.

  • Sárki
   2013. augusztus 28. - 07:05

   Én csak a készülő Frenzymet féltem mert így a matik ára epic magas lesz :P

  • 2013. augusztus 28. - 07:09

   WTB Corrupted Blade alakú GS és Dagger Q.o

 11. 2013. augusztus 28. - 07:08

  MF: Az a baj vele, hogy a kapzsi kis játékosok sokkal kevesebbet érnek !papíron!, mint bárki más, ezáltal “hibát látnak a rendszerben”. (Megjegyzem, nem1x láttam már MF geares playert, aki többet segített, mint a nagyonpimp másik)

  GEM: Még 30GEM/1G se volt igazán jó, most 17-21 között mászkál napjainkban.
  50GEM/1G fixen becsületes lenne.

  LEG: Szeretnék Legendary fegyvert, de sajnos borzasztó a kínálat, meg alapjáraton is.
  Külön craftingos upgradelési lehetőségnek örülnénk…

  Ascended: Oké, hajrá; de legyenek új skinek is, pl Elite verziói a régieknek. Úgy nagyon jó, és bátran ráköltök 1000g-t a mókára.
  Azt viszont ne feledjük, hogy a farmerállatokon kívül nincs akkora vagyon, amiből ez a hagyományos úton finanszírozható lenne.

  -> Ha jól értelemzem, az Ascended matériák olyan droppok, mint amiket most a championok dobálnak pl. Ezt ÍGY KELL CSINÁLNI. Remélem így is lesz…

  Kérdéses továbbá, hogy 400-ról 500-ra hogy jut el valaki?
  100 szinten át kraftolja az Exoticokat, vagy már ascendedeket, egyre jobb skinekkel, vagy egyre értékesebb statokkal?

  • 2013. augusztus 28. - 10:49

   Hát 425-ig vagy 450-ig az exok valószínűleg adni fognak crafting xp-t, mint ahogy a 300-as cuccok is adnak 350-ig, ha jól rémlik.

 12. 2013. augusztus 28. - 07:48

  Hát nem nagyszerű, hogy minden szakmát megtanultam, amivel nem lehet fegyvert készíteni? Az esélytelenek nyugalmával tekinthetek az Ascended jövőbe. Még szerencse hogy tartalékoltam alapanyagokat… Ja nem, mert eladtam mindent hogy tudjak RNG boxokat venni ezrével, aztán lett jádesemmim. Nem vagyok felháborodva, csak magamon röhögök. :)

  • Cecilia Sunshine
   2013. augusztus 28. - 13:36

   20g körül van egy jade a tp-n. :)

  • Sárki
   2013. augusztus 28. - 18:04

   :D :D Akkora ebbe most csúnyán belesétáltál xD :S

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: