Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Super Adventure Box: Back to School

Super Adventure Box: Back to School

back_to_school_header

2013. szeptember 03.

Moto, az asura géniusz visszatért az új és bővített Super Adventure Box-ával. Ezt a virtuális valóság szimulátort arra tervezte, hogy fiatal asurákat okítson, de bárki részt vehet benne. Szállj szembe új kihívásokkal és új ellenfelekkel a második világban [World 2] vagy vesd be képességeidet a végső teszten, mely igen megfelelően a Tribulation Mode nevet viseli.

Események

Folytasd tanulmányaidat a második világbanWorld 2

Tanulmányaid a második világban folytatódnak, átvágsz a Rapids-on, a Pain Cliffs-en és a Storm Top-on, hogy aztán egy halálos végső vizsgán vegyél részt a Storm Wizard-dal. Szükséged lenne egy kis tanulmányi támogatásra? Oldd fel az új tárgyakat és fejlesztéseket, melyeket segítenek előrejutni!

Jó képességű tanulóknak: Tribulation Mode

Tribe ModeHogy a rugalmasság és a nem-lineáris gondolkodásmód elsajátítását segítse, Moto létrehozta a rendkívül sok kihívással teli Tribulation Mode-ot, az első és második világ minden zónája számára. Itt a diákok megtanulják, hogy az élet nem könnyű – ahogy a Tribulation Mode sem az.

Fejlesztői livestream – szeptember 3

Szeptember 3-án 21:00-kor az ArenaNet fejlesztői él stream adásban mutatják be az új tartalmat a Twitch csatornájukon.

Új jutalmak

Egészítsd ki a Super Weapon szettedet

SAB Weapon SkinsMoto készen áll egy újabb pénzgyűjtésre, a Super Weapon Skin-ek maradékával. Váltsd be a Bauble Bubble-ket stílusos, új fegyver skin-ekre!

King Toad és Storm Wizard fegyverek

King toad Wizard WeaponA maradék Super Weapon Skin-ek kínálásán túl, Moto bátorítja a Super Adventure Box játékosokat, hogy mutassák be bátorságukat a King Toad és Storm Wizard fegyverekhez szükséges anyagok összegyűjtésével.

Mini Princess Miya

MiyaGyűjts be egy Mini Motot és Princess Miya ruházatának darabjait, rakd össze őket a mystic forge-ban és máris van egy Mini Princess Miyad!

Új rendszerek

Craft-olj Ascended fegyvereket

2e67306-Ascended-WeaponsA Weaponsmith, Artificier és Huntsman crafting szakmáknak új maximum értékük van, ami az 500. Új recepteket és anyagokat vezetünk be, melyeket a világban lehet megtalálni. Érd el az 500-as craft szintet, hogy Grandmaster Crafter legyél és megtanuld az Ascended fegyverek készítésének titkát!

Legendary fegyver frissítések

0c6a807-Legendary-WeaponsA Legandary fegyverek stat növelést és egy Offensice Infusion Slot-ot kapnak, hogy egyenlő erősek legyenek az új Ascended fegyverekkel. A Legendary fegyverek további funkció bővülésben is részesülnek: Harcon kívül a Legendary fegyverek tulajdonosai képesek lesznek váltogatni a fegyverükön a különböző stat kombinációkat. Mindezeken felül, több Legendary fegyver is külcsín beli fejlesztésen esik át.

Account Magic Find

3298908-Account-Magic-FindKivesszük a játékból a Magic Find-ot, mint felszerelés stat-ot. Ehelyett, a Magic Find account szintű bónusszá válik, amely minden karakteredre érvényes. Account Magic Find-odat Essences of Luck használatával növelheted, melyeket Fine (kék) és Masterwork (zöld) tárgyak összetörésével szerezhetsz.

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Reklámok
 1. 2013. augusztus 27. - 21:14

  Birtokolt MF-es cuccokkal mi lesz?!
  Meg miért nem írnak semmit az új ascended skinekről, netán nem lesz?!
  O.o

  • gwfan21
   2013. augusztus 27. - 21:20

   Kiderül, hogy nem lesznek új ascended fegyverek csupán a jelenlegieket alakítják valamennyire, mint ami most meg van említve….

  • Shantey
   2013. augusztus 27. - 21:20

   https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/gw2/Magic-Find-merged-1/page/2#post2713566

   Választható statot kapnak majd. Ascendedről egyelőre semmit nem találtam. :/

   • Pep
    2013. augusztus 27. - 22:50

    Köszi a linket,

    “We will have a blog post about it with more extensive information as well, keep an eye on the website.”

    Ezt tudjuk tenni.

 2. 2013. augusztus 28. - 09:13

  Yay!

 3. 2013. augusztus 28. - 09:20

  Gondolom, ha legyártasz egy ascended fegyvert, az egyből soulboundos lesz, hmmm?

  • 2013. augusztus 28. - 13:12

   elvileg a craftolt fegyvert ellehet adni legalábbis mintha azt mondták volna

 4. Evelineh
  2013. augusztus 28. - 11:00

  Gondolom exotic fegyók nem változnak át ascended statossá….:S

  • nathriel01
   2013. augusztus 28. - 11:06

   Erre most komoly választ vársz? :D

   • Evelineh
    2013. augusztus 28. - 14:33

    “Kiderül, hogy nem lesznek új ascended fegyverek csupán a jelenlegieket alakítják valamennyire, mint ami most meg van említve….” -gwfan írta :D és csak erre tudtam gondolni………

   • nathriel01
    2013. augusztus 28. - 15:04

    Elég valószínű, hogy új skin-ek lesznek (a képen az a puska legalábbis nekem új), de ettől függetlenül lehet, hogy felhasználnak pár régebbi skin-t is, de a te exod ettől még nem fog átalakulni. :D

   • Evelineh
    2013. augusztus 28. - 15:30

    öhh ok,de akkor ascended= skinek, és ennyiben ki is fog merülni? :(

   • nathriel01
    2013. augusztus 28. - 15:33

    Nem, természetesen valamivel jobb statokkal is rendelkeznek majd, mint az exok és lesz bennük infusion slot is (feltehetően).

   • Evelineh
    2013. augusztus 28. - 16:56

    még nem maxxos az artificerem sem T-T
    nemakaroooom húúúzniiiii, de szeretnék ascended fegyót! :D

  • 2013. augusztus 28. - 11:25

   Gondolom, a segged alatt aszék nem változik arannyá.

  • 2013. augusztus 28. - 13:23

   Na várjatok azért itt felvetődnek kérdések! Előtte azért, hogy érződjön. Ugye eltelt egy év van 10 karaktered, elhúzták mint a rétest, havi 1 nyaklánc, 2 fülbevaló és sorolhatjuk (babér, gc stb). Szóval azért dolgoztál érte mire mindened meglett, ráadásul sok karakterrel exoticba ascended ékszerekkel virítunk. Jönnek az ascended fegyverek/armorok és legendary ékszerek még az idén. Amikért eddig küzdöttél most maximum bezúzod vagy még azt se engedi, még mystic forge is macerás, mert más karakter soulbound-os ruháihoz hozzá se érhetsz. Van akinek 23 karaktere van ebből majdnem mind exoticban van. Most jön ez a gear up és még nincs vége, mindig cserélnünk kell és fárasztó. Azért gondolom érződik, hogy miért nincs kedvünk örömüdvrivalgás közepette tapsviharban kiabálni hogy hurrá újra gear csere. Itt azért simán elvárható lenne az, hogy accountos legyen minden ruha, és a kevésbé használt altok is fejlődnének. Vagy ha ez megfeküdné a gyomrukat akkor pl ha már ennyi skill pont van, akkor 20 skillpontért veszel egy itemet amivel egy soulboundos itemet újra accountossá alakítasz. Vagy tovább megyek ascended ékszerek mystic forge-ban kellene átalakítani legendary ékszerré, így nem veszik el amit eddig elértél, csak dolgoznod kell érte, hogy legendary legyen. Az újaknak pedig meg kell járniuk a létrát amit e megjártál. Ötlet lenne bőven, és van alapja kérdésnek még ha nem is az eredeti formában.

   A játék fejlődik változik, meglátjuk mit hoz a jövő. Csalódjunk kellemesen!

   • Gandarel
    2013. augusztus 28. - 13:43

    Btw nem úgy volt bereklámozva, hogy itt sose kell majd lecserélned a geared egy jobbra?

   • Shantey
    2013. augusztus 28. - 13:50

    Úgy volt reklámozva, hogy a mindenkori legjobb statokkal rendelkeznek majd a legendary tárgyak. Úgyhogy sokat nem kell cserélgetni már. ^^ Addig meg kitalálják mit rakjanak a játékba, míg megy a gear farm. ;D

   • nathriel01
    2013. augusztus 28. - 15:09

    Mostani gear-rel is le lehet tolni mindent, nem kell hozzá az ascended (hacsak nem tesznek be nagyobb fractal szinteket), a jobb gear max WvW-ben számít majd, de ha csak annyi stat különbség lesz, mint az ékszerek esetében, akkor az sem jelent majd sokat. Szerintem senki sincs rákényszerítve, hogy ascended-et szerezzen valamilyen tartalom “feloldásához”. Én úgy látom, hogy ezzel inkább a tradicionális (wow és társai) mmo játékosoknak akarnak kedvezni, akik még +1 strenght-nek is örülnek, viszont mi GW-sek sem vagyunk rákényszerítve semmire.
    Mindettől függetlenül, én sem szeretném, ha minden évben új gear szint jönne. Ha betartják azt az ígéretüket, hogy ascended-legendarynál megállnak, akkor elégedett leszek.

   • Sárki
    2013. augusztus 28. - 18:01

    Ascened cuccok jönnek csak idén. És a trinketet eddig is meg tudtad szerezni, tehát az elvileg nem nagy veszteség.
    Az új ascendedek tény hogy felvetnek kérdéseket, de jpből, bossokból, wvwből, dungeonökből is fog esni t7 mati, tehát nem érzem akkora problémának ezt. T6 matiból is lehet majd gyártani t7-est, az is ömlik a championokból, laurelből szintén lehet venni és nem véletlen vannak berakva ezek az epic farmok a játékba.
    Akinek meg van 23 karaktere, az gondolom nem bugfolva kapta a tárhelyeket. Vagy rengeteget farmolt, vagy vette valós pénzért, ez a két lehetőség továbbra is fennáll, ráadásul még masterworkben is el lehet boldogulni. Meg amúgyis, hónapok óta tudni lehetett, hogy vmikor jön a full ascended gear, fel tudott rá készülni pénzügyileg az, aki akart.

  • gwfan21
   2013. augusztus 28. - 15:57

   Legendaryt akartam írni, bocs. :D

  • Evelineh
   2013. augusztus 29. - 09:40

   Amúgy ahhoz képest, hogy arra emlékszem,azt mondták, nem fogjuk lecserélni azt,amit eddig megszereztünk……legyen minden ascended! x)) (legendary is eddig csak szép volt, mondjuk így egy fokkal érdekesebb)

 5. 2013. augusztus 28. - 11:53

  valaki tudja-e, hogy a következő update tartalmazni fogja a precursor craftot?

  • Gandarel
   2013. augusztus 28. - 12:11

   Nemhiszem hogy akármelyik update tartalmazni fogja valaha a prescursor craftot.

   • 2013. augusztus 28. - 12:25

    ajánlom nekik hogy benne legyen, 1 hónapja sincs talán, hogy kijelentették (tudom, sok mindent mondanak/ígérnek)

   • nathriel01
    2013. augusztus 28. - 15:13

    1 hónapja még arra sem álltak készen, hogy bármit mondjanak erről, akkor szerinted most jön? Örülj neki, ha egyáltalán 2013-ban érkezni fog a lehetőség. Ráadásul azt írták, hogy nagy mennyiség kell majd az új matikból (amik ugye napi korlátosak lesznek) tehát teljesen mindegy, hogy jön-e vagy nem, legyártani egy darabig úgy sem tudnád. Szóval gyűjtögesd csak a matikat, aztán egyszer majd itt lesz.

  • 2013. augusztus 28. - 12:31

   Nem lehet tudni, de szerintem biztosan nem, mert 2013-ban az új Legendary cuccokhoz szükséges precursor crafting egyes alapanyagai speciális tartalmak teljesítésével lesz elérhető. Tehát azokat a tartalmakat is be kell tenni. Csaknem a SAB lesz a lelőhely…

   Valóban 500-as crafting lesz az egyik követelmény, de emellett sok más feltétele is lesz. Valószínűleg irgalmatlan mennyiségű ritka alapanyag is kell majd. Még az is előfordulhat hogy lesz olyan alapanyaga, ami felér egy mostani precursor megszerzésével. ;)

   https://www.guildwars2.com/en/news/looking-ahead-guild-wars-2-in-2013/

 6. 2013. augusztus 28. - 17:13

  Ha még mindíg a 250stacknyi T6-osokat követelik rajtam, akkor szívesen vendégül látom őket a Chernobyl 4-es reaktorában egy “miért jó a csillogó-villogó effektus mindenre” konferenciára.
  Пока товарищ!

 7. Gandarel
  2013. augusztus 28. - 17:15

  Shantey :
  Úgy volt reklámozva, hogy a mindenkori legjobb statokkal rendelkeznek majd a legendary tárgyak. Úgyhogy sokat nem kell cserélgetni már. ^^ Addig meg kitalálják mit rakjanak a játékba, míg megy a gear farm. ;D

  Én magáról GW2-ről beszélek. Lassan már csak az lesz igaz az agéretekből hogy “prezisztens világ”

 8. Chily
  2013. augusztus 28. - 17:31

  hali! bocsi az offért. Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy a GW2 játszható lesz-e oculus riftel? köszi :)

  • 2013. augusztus 28. - 23:09

   Mintha Wooden Potatoes mondta volna, hogy meg lehet oldani, csak mivel a GW2-ben (még) nincs FPS nézet, nincs sok értelme. De lehet hogy rosszul emlékszem, meg régen is volt már. GW1-et tesztelte vele, azzal biztosan jó.

 9. 2013. augusztus 28. - 22:34

  Mi ez??????? Hát persze ez kell a népnek a FANBOYOKNAK

  • Punisher
   2013. augusztus 30. - 01:14

   aki nem FANBOY mehet wowozni ;D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: