Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk, Videók a játékról > Guild Wars 2 trial: augusztus 23-25

Guild Wars 2 trial: augusztus 23-25

Újabb Guild Wars 2-es trial hétvége közeleg, amikor is bárki ingyen kipróbálhatja a játékot 3 napon keresztül. Account-ot már most lehet készíteni a register.guildwars2.com/trial oldalon, játszani azonban majd csak magyar idő szerint augusztus 23 (péntek) 09:01-től lehet. A trial egészen augusztus 26 08:59-ig tart (az időeltolódás miatt csúszik át Magyarországon hétfőre a trial vége).

Reklámok
 1. Gandarel
  2013. augusztus 18. - 20:50

  Brotip #1, senki se próbáljon rate Pvp-t tolni a hétvégén. May alt accról.

  • vertigo
   2013. augusztus 19. - 10:10

   miért?

   • Gandarel
    2013. augusztus 19. - 11:02

    2 perc játékidővel a rengeteg kezdő elárasztja az arénát és ha csak 1-et kapsz a teamedbe lehetetlen lesz nyerned. És amilyen epic a matchmaking simán összerak velük.

 2. vertigo
  2013. augusztus 19. - 13:30

  jah, hogy a SOLO-ra gondoltál :D azért full pre-made-el nyugodt szívvel elmehetek :D azt, hittem valami extra variálás lesz :D

 3. 2013. augusztus 20. - 00:39

  Micsoda lelkesedés az esetleges leendő játékos társak iránt….. ezt olvasva biztos szimpatikus nekik, hogy így lelkesednek értük…. mindenki volt 1x kezdő, aki ezt nem felejti el, az inkább segítséggel fogadja az újakat és nem fordít nekik hátat. Sokan csak erre a 3 napra jönnek, igaz, de remélhetőleg sokan lesznek, akiknek megtetszik a játék és meg is veszik. De ez azokon is múlik, akik már itt vannak. Rajtunk…… Egy MMO-ban lényeges, milyen az ott “élő” játékos társadalom, hosszú távon legalábbis fontos. ….. de ez csak az én véleményem. Szerencse, hogy az én barátaim a játékban nem ilyenek….

  • Punisher
   2013. augusztus 20. - 12:13

   Nem pvp-böl lettek elküldve, nyugodtan mehet bárki a hotjoin pvp-re ahol sekit sem zavar hogy mikor lép be vagy ki a pályáról, de ha lehet ne ranked meccskre menjen kipróbálni a játékot, mert neki sem kifejezetten porzitív élmény lesz, és a csapattársainak sem.

  • Gandarel
   2013. augusztus 20. - 13:00

   Én (bármilyen meglepő) szívesen segítek az újaknak PvP-ben. De azt nem szeretem amikor első meccsével beosztja mellém az arcot top 100-as playerek ellen és még a chatet se találja. Én azért ratinget bukok (ami soloban amúgy se olyan fényes most, ez van nincs mákom). Nekünk tétje van de egy trial accountnak nem.

   • 2013. augusztus 20. - 15:24

    Nem csak a trial hétvégén gond sajnos. Pl. lvl6-os guard bejött, pusztult, pontfoglalást távolról sem látott, chaten meg amikor megkértük tényleg udvariasan, hogy menjen legalább egy 50-100 hot join meccsre, hogy megtanulja az alapokat, megkérdezte hogy mi az a hot join és hogy tud oda belépni. Ilyenből rengeteg van, és ha kifog az ember egy ilyen csapattársat, semmi esély a győzelemre. A soloq bevezetésének második napján éjjel kifogtam rengeteg ilyet, és természetesen nem ellenük, hanem velük kellett játszanom. Már névről megismertem a legtöbbet. Én hülye meg kitartóan folytattam a játékot éjjel 3-kor is, ahelyett hogy vártam volna pár napot, amíg teljesen feladják a kezdők. Mivel éjjel játszom, ez elég nagy gond volt nekem, de már lassan beforrnak a sebek. :) Ja és amikor egy kezdő arcot dobott a csapatomba, akkor törvényszerű volt hogy ellenfélnek meg Throw Train, MiM vagy Denial jött. Éjjel hiába van matchmaking, kevés játékosnál összedob az mindenkivel, aki ébren van. Inkább várnék a queue-ra, csak ne kényszerítsen bele idióta matchup-okba.

    Szóval az új embereknek annyit tanácsolok én is, hogy gyakoroljanak és lehetőleg ne egy hétvége alatt gondolják azt hogy van esélyük Solo Queue-ban. Nincs esélyük. Ennyi idő alatt jó ha az alapokat megtanulják.

    Mi meg annyit tudunk tenni, hogy nem megyünk rated meccsre, amíg ők kóstolgatják a pvp-t. Egyébként ez lenne fair, de biztos sokan fogják szándékosan gankelni a kezdőket.

 4. Punisher
  2013. augusztus 21. - 12:51

  Rertez :
  Nem csak a trial hétvégén gond sajnos. Pl. lvl6-os guard bejött, pusztult, pontfoglalást távolról sem látott, chaten meg amikor megkértük tényleg udvariasan, hogy menjen legalább egy 50-100 hot join meccsre, hogy megtanulja az alapokat, megkérdezte hogy mi az a hot join és hogy tud oda belépni.

  A gond ott kezdődik hogy amikor az új játékos megnyitja a pvp ablakot, a 2. fülön már ott a soloQ, és egy részük ott le is ragad, mert tovább kéne lapozni a 3. fülre hogy megjelenjen az Spvp szerverlista…

 5. Gontier
  2013. augusztus 29. - 18:34

  Gondolom nem lesz Szeptember 5-e előtt még egy 3 napos free-trial. Jól gondolom? Bár talán jobb is, ha nem fedem fel magam előtt a játék titkait és várok még megkapom a teljes verziót?

  • nathriel01
   2013. augusztus 29. - 18:36

   Elég nagy eséllyel most jó pár hónapig nem lesz trial.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: