Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Queen’s Speech

Queen’s Speech

queens_speach_header

2013. augusztus 20.

Jennah királynő uralkodásának ünnepe folytatódik Divinity’s Reach-ben.  Tyria szerte az emberek a Királynő Beszédéről suttognak, amelyről úgy hírlik, tartalmazni fog egy nagy meglepetést. Vajon mit fog felfedni a királynő a népének és a világnak? Augusztus 20-án kiderül!

Események

Fejlesztői Livestream – augusztus 19.

Az ArenaNet Twitch csatornáján a fejlesztők segítségével betekinthettek a Queen’s Speech tartalomba, magyar idő szerint 21:00-kor.

Queen’s Speech – augusztus 20-tól

Ne hagyd ki a történelmi pillanatot, amikor is Jennah királynő egy monumentális beszéddel zárja le jubileumi ünnepségét, melyet hű követőihez és a látogatókhoz intéz. Augusztus 20-tól látogass el Divinity’s Reach-be, és hallgasd meg, mi mondani valója van a királynőnek!

Guild Wars 2 évfordulós buli

Augusztus 31-én megtartjuk az első évfordulós bulinkat és Guild Wars 2 meghívásos bajnokságunkat. Az esemény Washington államban, Seattleben lesz a Renaissance Hotelben, a PAX Prime hétvégéjén – ha a városban vagy, gyere és csatlakozz! Az egész eseményt stream-elni fogjuk, hogy otthonról is követhessétek.
Részletek.

Új jutalmak

Születésnapi ajándék

3108401-Birthday-GiftsMivel azok a karakterek, melyek a Guild Wars 2 indulásakor lettek elkészítve, most ünneplik első születésnapjukat, itt az ideje, hogy bemutassuk az első születésnapi meglepetésünket. Azok a karakterek, melyek 1 évesek, kapnak egy Mini Queen Jennaht, egy 24 órás Birthday Booster-t és egy Scroll of Experience-t.

Új rendszerek

WvW XP és pont módosítások

4d92f04-WvW-XPKönnyebbé tesszük a normális WvW játékkal szerezhető World XP szerzést azzal, hogy növeljük a WXP rátát. Továbbá módosítunk a WvW képességpontokon, hogy az összes pontod megegyezzen a rank számoddal. Az új karakterek 1 ponttal kezdenek, a már meglévők pedig kapnak plusz 1-et.

WvW Trebuchet Mastery

c27c905-TrebuchetVálj a pusztítás mesterévé az új Trebuchet Mastery képességsorral! Növeld a Trebuchet hatékonyságodat az alapsebzés növelésével, a Trebutchet találati sugarának növelésével, egy supply elszívó hatás hozzáadásával és az új Healing Oasis képesség megtanulásával, mely gyógyítja csapattársaidat!

A culling vége PvE-ben

dc1b007-The-End-of-CullingAugusztus 20-án kikapcsoljuk a culling-ot, ezzel megszűnik a korlát a képernyőn egyszerre megjelenő karakterek számán. Tyria városai mostantól még népesebbek és vibrálóbbak lesznek!

Eredeti cikk: GuildWars2.com

 

Reklámok
 1. Trabi
  2013. augusztus 13. - 19:26

  brace yourself moar lag comein’

 2. Pont
  2013. augusztus 13. - 19:55

  “Tyria városai mostantól még népesebbek és vibrálóbbak lesznek!” és nagyobb akadás fog evvel járni :’D

  • 2013. augusztus 13. - 20:39

   Itt azért a “vibráló” olyan értelemben van, amit magyarul nem szoktunk használni. Az élettel, energiával teli városokat szokták pl. “vibrant” szóval jellemezni. Az eredeti angol szövegben pedig nem szerepel a “népesebb” szó, helyette az élénk vagy serény (bustling) jelző olvasható.

   Nem a fordítást bírálandó írtam ezt, csak gondoltam, tisztázom, hogy mi az eredeti idézett mondat értelmezése. Sajnos magyarul nehéz ezt a hangulatfestő dolgot jellemezni. Nathriel fordítása egyébként teljesen rendben van, mert valóban népesebbnek tűnik majd minden, mert látunk mindenkit egyszerre, és az eredeti szöveg is erre épít.

   Én nem tartok lagtól. WvW is gyorsabban fut, hiába látunk négyszer annyi karaktert egyszerre harcolni. 150-200 harcoló embernél meg jó hogy leesik néha 30 FPS alá medium részletességgel.

   • BigPi
    2013. augusztus 14. - 08:57

    Akkor, ha jól értem tartalmilag jól van lefordítva? Csak a két nyelv különbsége miatt nem lehetett szó szerint fordítani.:)

    Bár nem tudom kinek van arra bármiféle igénye is, hogy még több karaktert láson maga körül?

  • MaDFoX
   2013. augusztus 14. - 09:00

   Hmm… Vibrálóbb… lehet hogy arra gondoltak hogy 10 FPS lesz :) és akkor tényleg vibrálóbb =D

  • Prana
   2013. augusztus 14. - 10:00

   Van egy remek magyar szó a “vibráló” helyett, melyet használunk is ilyen szövegkörnyezetben. A mondat helyes(ebb)en így hangzana:

   “Tyria városai mostantól még népesebbek és lüktetőbbek lesznek!”

 3. Gandarel
  2013. augusztus 13. - 20:30

  PvE content: 2 hetente.

  PvP content: én hiszem hogy még jövőre megkapjuk az első adagot. Talán karácsonykor.

 4. Trabi
  2013. augusztus 13. - 23:08

  PvP nem is lesz soha hiába várjuk! Csak a gemstore szutykok és az account bound minik jönnek. Mintha valami pay to win másodkategóriás szutyok lenne.

  • erasmus
   2013. augusztus 14. - 08:21

   Nyugi wvw-re is magasról tojnak az, hogy minden patchben behoznak egy új mastery-t amire lehet pontokat költeni az semmi. Lefogadom már az elején megvolt az összes csak így úgy tűnik mintha csinálnának is valamit…

 5. 2013. augusztus 14. - 02:28

  Abbahagynátok már a “minden a PVE-seké mi nem kapunk semmit” sírást, légyszi!
  Nem kell a másodkategóriás szutyok szöveg… Kösz!

  • Sárki
   2013. augusztus 14. - 06:46

   ők a hülyék természetesen, nem pedig anetnek kéne tényleg foglalkoznia a pvpvel :D

   • 2013. augusztus 14. - 08:36

    Nem mondtam, hogy hülyék. Csak minden tiszteletem mellett, felhívtam a becses figyelmüket arra, hogy a “PvP-seknemkapnaksemmit” sírásfaktor elérte az erre a hónapra kiszabott kvótát… :)
    Egyúttal jeleztem a “szutyok” szó indokolatlan túlhasználatát a játék vonatozásában.

   • MaDFoX
    2013. augusztus 14. - 08:47

    Továbbá –ismételten– kénytelen vagyok megjegyezni a tényt, hogy egy “rajongói” oldalon rendszeresen és kitartóan becsmérelni a játékot (akár vélt vagy valós hiányosságok kapcsán) milyen káros és visszatetsző (különösen a leendő játékosok szemszögéből).
    Szemben a developer fórummal, ahol esetleg előremozdító és indokolt esetben hasznos.

   • Sárki
    2013. augusztus 14. - 17:56

    Az is kellőképpen káros, ha egy rajongói oldal tönkreteszi a communityt. Beszélgethetünk arról is, az ugyanis helyi ügy :P

  • Gandarel
   2013. augusztus 14. - 09:59

   Nyugi, kiadnának 1 kieget GW1-hez és újra lenne playerbase, már mennék is vissza. Csak tudják hogy elveszítenék az aktív playerek 60%-át. :D Legtöbben azért tolják mert nében Guild Wars és még emlékeznek a 8 évvel ezelőtti Arenanetre és valahol legbelül még reménykednek.

   Eltelt 1 év és PvP még semmit se kapott, míg PvE-ben 2 hetente kaptok valamit. Igen, teljesen boldognak kéne lennünk. GW1 20 gamemode után ez az 1 elég karcsú.. főleg hogy Conquest az egyetlen gamemode ami alkalmatlan soloque-ra. Ezt nem tudja a hátán vinni 1 ember, szerencsén múlik az egész.

   6 hónapba telt egy dobozt elpusztíthatatlanná tenni, mint #1 a fontossági listán a mapok soloque-ra optimalizálásában. Nemtudom mit várunk btw.

   • 2013. augusztus 14. - 11:58

    A módosított doboz oldalán a fenti palló blink spotját is megpiszkálták? Tegnap nem sikerült használni. A másik oldalon működik, de ott már nem. Van valami infó erről? Persze nem hivatalos…

   • Gandarel
    2013. augusztus 14. - 13:33

    Pár hete csináltak pár fixet a pathfinding-hoz amitől 1-2 ilyen helyet már nem lehet használni. De még mindig föl tudsz teleportálni a Clocktower cap point alatti útról a fönti targetre pl guardian Sword 2-vel :P

 6. 2013. augusztus 14. - 07:13

  Hát, ez nem valami nagy produkció…

  • Mephike
   2013. augusztus 14. - 09:04

   Kivételesen egyet kell értsek veled. Remélem, hogy az első éves ünneplés nem csak ebben fog kimerülni: “Azok a karakterek, melyek 1 évesek, kapnak egy Mini Queen Jennaht, egy 24 órás Birthday Booster-t és egy Scroll of Experience-t.”

   A cikkben az évfordulós szó ebben az alcímben el lett gépelve: “Guild Wars 2 évfordukós buli”

   • Evelineh
    2013. augusztus 14. - 20:28

    sztem az valami élő cucc lesz a fejlesztők rendezésében XD

 7. Punisher
  2013. augusztus 14. - 11:17

  Lehetséges hogy ő finanszírozná az Abaddons fractalt?

 8. Solefald
  2013. augusztus 14. - 12:07

  A leírtak alapján egy nagy semmi lesz. A szülinapi petezést is sikerült elrontaniuk gg. Minek is megőrizni dolgokat a gw1-ből sose igértek ilyet …vagy izé…volt valami videó. Komoly dologra én itt már nem számítok a játék sajnos elment a hülyeség felé, mindenhol ezek a nyomorék quaggan pack-ek, holo wingek és stb totál oda nem illő dolgokat pakolnak be. A beleélés egyenlő a nullával, és ne gyertek azzal hogy nekem nem kell viselnem, attól még egész LA ezekben rohangál és baromira GÁZ. Küzdesz nagy sárkányokkal az izom full páncélos harcos karaktereddel és egy kib@szott quaggan plüss lóg a hátán….wtf.

  • Evelineh
   2013. augusztus 14. - 17:27

   akkor Aiont ki se próbáld, a világot strandpapucsos bikinis angyalok mentik meg, akik a rakéta/magassarkúban legebnek, közben ninja mozdulatokat vetnek…..

  • Gandarel
   2013. augusztus 14. - 19:14

   +1

   A póni bow-t ne hagyd ki.. my family died to the dragons.. I will take revenge with my pony bow..

  • 2013. augusztus 14. - 19:37

   Ma már gyerekes a komolyság mellett kardoskodni, csak úgy szólok… Már minden játékban (de legalábbis MMO-ban) a viccest erőltetik, gondolom a vicces meg cuki kell a népnek, az hozza a lét. Aztán ha szóvá teszed, azt hozzák ki belőle, hogy te vagy a gyerekes. Ez van.

  • 2013. augusztus 14. - 20:41

   + végtelen.
   A maradék epic és atmoszféra érzést ezek mind erősen rombolják, teljes elribancosodás tünetei.

 9. Evelineh
  2013. augusztus 14. - 17:26

  “Tyria népe,halljátok szavam……ezennel elrendelem, hogy aki az ÉN jubileumom alatt ünnepli a születésnapját, kapjon egy egy kicsinyített mást MAGAMRÓL, hogy nézhesse, és vele pár gagyi tekercset,melyet eltehetnek “””későbbre””” a bankba….és eltörlöm a játékból a fatnasyt mindörökre! Mostantól Tyria új korszakba lép…..ma fogaskerék robotok, holnap irány az űr…..”
  Queen Jenna

  • Sárki
   2013. augusztus 14. - 17:59

   Hát ha potato elmélete igaz, akkor már a kvantumfizika is szóba kerülhet :D

   • Evelineh
    2013. augusztus 14. - 20:29

    Jeah, már csak az autók és a motrok hiányoznak :P

 10. Sárki
  2013. augusztus 14. - 19:02

  Közben megváltoztatták a releases paget :O
  https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/august-20-2013/
  Szeperatista feelingje van a dolognak… :P

 11. Sárki
  2013. augusztus 14. - 19:03
  • Gandarel
   2013. augusztus 14. - 19:17

   Abból kiindulva, hogy Arenanet csak human dolgokat tud lerombolni és csak fontos human karaktereket tud megölni.. simán.

   • Evelineh
    2013. augusztus 14. - 20:31

    és csak fontos humán karakterek jönnek, Marjory, Kashmeer, Ellen……érdekesek meg minden, de sylvarik miért csak gonoszak vagy butákok? (Canah és a mostani titokzatos támadó…)

   • Sárki
    2013. augusztus 14. - 20:40

    Canach melyik? gonosz v buta?:p

   • Gandarel
    2013. augusztus 14. - 20:49

    25 éves faj, ne várjad hogy minden róluk szóljon :P Történelmi vonatkozásuk és hátterük 0, nincs mire építeni, egyedül a Nightmare vs Pale tree-re.

   • Evelineh
    2013. augusztus 14. - 21:38

    Canah buta,és picit gonosz is

 12. 2013. augusztus 14. - 21:39

  Persze az összepacázott beharangozó után könnyen írom ezt, de volt bárki aki egy pillanatig is elhitte, hogy jön a kiégett pornósztár, mond egy évfordulós beszédet, minden békésen zajlik, kapunk egy Minidzsennát, aztán szaladhatunk játszani? Még ha nem is lenne évforduló, akkor sem adnának ki annyit, hogy culling off, szokásos új WvW mastery, meg szülinapi beszéd után minipet. Nooormális? Nézzétek meg az elmúlt (PvE) patch-ek tartalmát! Nem volt gyanús, hogy ez még napi contentnek is karcsú a beharangozó alapján a többihez képest?

  • Gandarel
   2013. augusztus 14. - 22:03

   Amúgy ja, régen az achik hetekre spoilereztek, most szerintem kiadták a 10%-ot, a többi meg csak megtörténik a semmiből.

   De PvP-hez akkorse lesz semmi >_>

  • gwfan21
   2013. augusztus 14. - 22:46

   Akkor is kevés, ha nem lesz legalább 1 új terület vagy valami óriási változás akkor kevés, márpedig nem lesz. Maximum valami picike változás lesz érzem…

   • 2013. augusztus 14. - 22:58

    Valami nagy dolgot várok én is, mert a culling kikapcsolását régebben már tévedésből bejelentették, aztán azonnal visszavonták. Kifejezetten erre az alkalomra tartogatták, de valószínűleg rég kész vannak vele. Szóval én is abban bízom, hogy most valami állandó tartalom jöhet, aminek a bevezetését összekötik az első évfordulóval. Már annyiszor utaltak az egyéb, titkos fejlesztésekre. Egy pénzügyileg is sikeres első év után itt a ragyogó alkalom, hogy kapjunk valami nagy meglepetést.

   • Scip
    2013. augusztus 15. - 00:39

    Én inkább abban bíznék, hogy lesz még ezen kívül egy másik update is augusztusban, várhatóan 27/28 án. Én legalábbis nem látok semmi arra utaló jelet, hogy ezzel a releasel együtt fog történni az 1 éves buli is (tudom,mini Jennah, de az csak azért kellett,hogy hamarabb kikerüljön, mert sokak karaktere head starttal kezdett)

   • Sárki
    2013. augusztus 15. - 06:49

    Először is: ez még nem az egyéves buli, gurun legalábbis úgy harangozták be, hogy az évforduló előtti utolsó content. Másodszor: idén nem lesz új terület gw2ben. Harmadszor: amit ígértek a 2. félévre vonatkozó blogpostban, max. azok közül kapunk vmit. Szvsz az 500as crafting+ascended armor kerül majd bevezetésre, új legendarykkal meg precursor crafttal.

 13. 2013. augusztus 15. - 07:22

  Az nekem is feltűnt, hogy minden fontosabb dolog csak humán karakterrel történik…
  Azért valamiféle szolíd nacionalizmus nem ártana a fajoknak.
  Hogy most az eredetileg elfnek induló sylvarikkal gyakorlatilag abszolút semmi sem történik, és semmit nem tesznek hozzá a jelenleg futó lore-hoz pár bibés semmittevő npc-n túl.
  Mondjuk mit is várunk egy olyan fajtól, ami valószínűleg úgy keletkezett, hogy 250 évvel ezelőtt valami perverz állat rárántott egy paszujra…
  Legalább lenne csillagtök kalapjuk, esetleg ütős marihuana termesztésben utaznának, vagy valami…
  Ahogy a Charr harci gépezetből se láttunk semmit, mert olajválság miatt leparkolták a post-fantasy szovjet tankjaikat, és maguktól még egy Ooze takonytámadást se vernek vissza.
  Asura? Na ők azért produkálnak dolgokat, de látványosan nem járnak élen az alternatív megoldásokban, amik segítenék a mindennapjainkat…
  Nornok meg… Nagyok és ennyi.

  Itt lépésenként kellene új lendületet adni a játéknak,
  figyelve arra, hogy a lore összekösse a történéseket.

  Lehet kipostolom a survival guidet publicba, hátha segít valamit…

  • 2013. augusztus 15. - 08:47

   =D Kösz, ez a fél perc röhögés most nagyon jól jött így reggel! :))
   Lehet hogy a fajok megoszlásához osztják be az eventeket, vagy csak szimpatikusak az emberek valakinek az íróknál. Ez már majdnem 1 éves, kíváncsi lennék a frissre http://i.imgur.com/Vk0pqVZ.jpg

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: