Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Queen’s Jubilee

Queen’s Jubilee

queen_jubilee_header

2013. augusztus 6.

Ünnepség veszi kezdetét Divinity’s Reach-ben, Jennah királynő 10. uralkodási évének apropóján. A királynő egy új gladitáoros arénát – Crown Pavilion – rendeztetett meg ezen alkalomból, népe kitartásának ragyogó szimbólumaként.

Vegyél részt egy hőlégballonos utazásban a nemességgel együtt, keresztül Tyria-n, egészen Kryta fővárosáig és légy ott a megnyitó ceremónián! Csatlakozz az ünnepséghez és versenyezz az ünnepélyes harcokban, Őfelsége tiszteletére!

Események

Fejlesztői livestream – augusztus 5.

Augusztus 5-én, 21:00-kor már egy nappal előbb betekinthettek a Queen’s Jubilee tartalomba az ArenaNet-es fejlesztőkkel, a Twitch csatornájukon.

Hőlégballonok – augusztus 6-tól

Kellene egy fuvar Divinity’s Reach-be? A Királynő udvara hőlégballonokat küldött ki, hogy azok szállítsák az ünneplőket. Találd meg az egyik ilyen ballont a nyílt világban és használd, hogy rövid úton az ünnepségen legyél!

A megnyitó ceremónia – augusztus 6-tól

Évfordulójának tiszteletéül Jennah királynő megnyit egy új gladiátoros arénát. Vegyél részt a Crown Pavilion aréna felavatásán és az első versenyen.

A jelzőtüzek meggyújtása – augusztus 6-tól

Különleges Kryta-i jelzőtüzeket, az emberiség reményének szimbólumait, állítottak fel Divinity’s Reach-ben. Vegyél el egy fáklyát egy fáklyatartótól és fuss körbe, hogy minden jelzőtüzet meggyújts!

Lépj be a Crown Pavilion-ba – augusztus 6-tól

Teszteld magadat egy teljesen új mini-zónában, melyben az emberiség ellenségei képviseltetik magukat! Azzal, hogy Tyria különböző városait képviseled, egy nemzet bajnoka lehetsz és egyedi jutalom kereskedőkhöz férhetsz hozzá.

Harcolj a Queen’s Gauntlet-ben – augusztus 6-tól

A különleges Queen’s Gauntlet-ben egyedül kell küzdened egyre növekvő nehézségű egyedi boss-ok ellen. Szurkolj a barátaidnak vagy mutasd meg te, hogy mire vagy képes! Kockáztass speciális feltételek vállalásával, hogy még nagyobb jutalmakat szerezz!

Új jutalmak

Óraszerkezet mechanizmusok

Az óraszerkezet technológia Tyria legújabb és legnagyobb találmánya. Az óraszerkezet darabokat új crafting receptekben lehet használni vagy valutaként a Crown Pavilion-ban, ahol új rúna és sigil recepteket, Watchknight Tonic-okat vagy az új Sovereign fegyver szettet vehetjük meg. Talán még arra a receptre is rábukkansz, amivel elkészítheted a Watchwork Portal Device-t, amellyel saját portált hozhatsz létre.

Mini Watchknight

e1fe9Rewards-02-Mini-Watchknight-NEWHa teljesíted a Queen’s Jubilee meta-achievement-et, akkor kapsz egy miniatűr Watchknight-ot, melyet a királynő új, mechanikus  őrszemeiről mintáztak.

Új rendszerek

Account pénztárca a valutáknak

Tartsd minden valutádat egyetlen, könnyen megtalálható helyen! Ebben a pénztárcában elférnek a dungeon tokenek, a pénz, a karma, a laurel-ek, a Guild Commendation-ök, a Fractal Relic-ek, a Badge of Honor-ok, a gem-ek és a glory, így minden, az account-odon lévő karakter számára elérhetőek. Miután belépsz egy karaktereddel a játékba azután, hogy a pénztárca bekerült az élő szerverekre, annak valutái bekerülnek az account szintű pénztárcába.

PvP solo queue

3a4f602-PvP-Solo-QA szóló aréna meccsek segítségével egyből versenyszerűen PvP-zhetsz, nem kell teljes csapatot gyűjtened vagy attól tartanod, hogy előre megalkotott csapatok ellen fogsz harcolni. A szóló arénának saját leaderboard-ja lesz, így a játékosok anélkül szerezhetnek rangot, hogy azzal befolyásolnák a csapatos állásukat.

Bónusz jutalmak dungeonökért

d6d3803-Bonus-Rewards-for-DungeonMinden nap, amikor befejezel egy-egy explorable vagy story dungeon útvonalat, akkor annak teljesítéséért bónusz jutalmat kapsz – 1-3 aranyat kapsz az explorable dungeon útvonalért, attól függően, hogy az milyen hosszú illetve nehéz, a story dungeonökért 50 silver-t kapsz. Azokat a garantált pénz jutalmakat, amiket a dungeon-ök boss-ai dobtak kivettük emiatt az új rendszer miatt; a boss-ok más drop-jaihoz nem nyúltunk hozzá. Most már még nagyobb az ösztönző erő, hogy lemerészkedj Tyria dungeonjeibe.

Champion loot frissítések

56ecb04-Champion-Loot-UpdatesMostantól minden champion egy új bónusz ládát is ad, ha a boss halálakor jogosult vagy loot-ra. Ezekben a ládákban ritka crafting anyagok, skill pontot adó tárgyak és más dolgok lehetnek.

Mini-game rotációs rendszer

c86c206-Mini-Game-RotationMindkét Captain’s Council tagjelölt megígérte, hogy bevezet egy új, napi mini-game rotációs rendszert. A kezdő rotációban benne van az imádott Sanctum Sprint, Keg Brawl, Southsun Survival és Crab Toss. Beszélj az activities NPC-vel Lion’s Arch-ban, hogy részt vegyél a nap versenyében!

Bővített effekt részletességi rendszer

fed9407-Improved-Effects-LoD-SystemAz olyan effektek, mint a tűzlabda, a kardokat követő csíkok, a játékosok lábnyomai sőt még a sárkányok tüzes leheletei is hozzátartoznak a Guild Wars 2 szépségéhez. Az olyan helyzetekben, amikor ez a szépség kezd rossz hatással lenni a csata átláthatóságára, ez a rendszer lassan elkezdi csökkenteni az effektek részletességét, hogy növelje az átláthatóságot, amikor több effekt fedi egymást. Amikor a helyzet kezd eldurvulni egy dungeonben, PvP-ben, a nyílt világban vagy WvW-ben, ez a rendszer majd segít látni.

WvW Supply Mastery

01f9008-WvW-Supply-MasteryVálj a supply mesterévé a Supply Mastery WvW-s képességsorral. Ebben a sorban olyan dolgok vannak, mint a megnövelt supply felvételi sebesség, supply felvételnél Courier Speed,  valamint esély arra, hogy supply-t kapsz vissza, annak használatakor.

Végleges kivégzőmozdulatok

feced09-Permanent-FinishersBekerülnek a játékba a végeleges kivégzőmozdulatok. Ezután a megjelenés után képes leszel végigböngészni a meglévő kivégzőmozdulataidon, amik közül kiválaszthatsz egyet, hogy azt használd alapból. Ha meggondoltad magad, csak válts másikra! Szerezz rangot, a további rangos kivégzőmozdulatokért vagy tartsd a szemed a Gem Store-on, a kivégzőmozdulatok új választéka végett. A kivégzőmozdulatokat PvP-ben és WvW-ben is lehet használni.

Eredeti cikk: GuildWars2.com

 

Reklámok
 1. Evelineh
  2013. július 30. - 23:22

  Ömm és mikor vezetik be az általam várva várt support-jutalmazást? -_-
  Guardianom skilljeinek nagy része condi remover , buff és healing skill, (trait is) viszont drága GW2 eddig nem díjazta a “nagylelkű supportkodást…”
  Sima chapiont végigtolok, közben sebzem is(persze nem akkorát mint dps-társaim) és bronze jutalom…:P

 2. Sárki
  2013. július 31. - 06:50

  Jól értem hogy lesz 1v1?

  • Kozzy
   2013. július 31. - 07:21

   Én nem így értelmeztem..hanem hogy ha “Join solo”-t nyomsz akkor nem fog premade csapatokkal (és az ellen) összerakni (és külön leaderboard-ja lesz a solo-zásnak).

  • Bubi
   2013. július 31. - 08:04

   Ha jól értem, egy RA-szerűséget hoznak be ^^

  • Gandarel
   2013. július 31. - 10:45

   Kettészedik a tournamentet.

   Lesz egy Team Arena (hm valahol már láttam ilyet), ahol csak 5 fős teamek joinolhatnak és csak másik premade ellen dobjaössze őket.

   Lesz egy Solo Arena, ahol mint GW1 RA-ban, mindenki egyedül joinol és úgy mixeli össze őket, így szerintem sokkal fairebb match-up lesz.

   Mindkettő ugyanúgy conquest lesz (mi más..), külön leaderboardot is kapnak, valamint hamarosan jön a random map rotation is.

   A héten még lesz egy blogpost PvP-ről, mivel elvileg más dolgok is jönnek, csak nem voltak elég nagyok hogy a release odlalra fölkerüljenek.

 3. 2013. július 31. - 09:25

  Érdekes cucc, bár vegyük figyelembe, hogy ezzel a manőverrel Cantha maradék jelét is lesöprik Divinity Streets látképéről. Furcsa, mert Kínai release után pont az ellenkezőjét várnánk…

  • MaDFoX
   2013. július 31. - 09:46

   Ugyan Royal!
   Most építenek egy designos buszmegállót és jöhetnek a kínai haverok.
   Nem messze onnan lesz egy piac is. Ócccóóó, nem drága!

  • Gandarel
   2013. július 31. - 10:49

   Egyik fejlesztő a hivatalos fórumon letagadta, hogy (történeti szempontból), a Cathan district valaha is létezett volna, az szimplán egy művésznegyed volt.

   Persze fail a dolog, ugyanis több NPC is beszél Canthan districtről, és az NPC álláspont az, hogy Canthan ÉS művésznegyed volt, és ebből lett is egy jó nagy player rage a fórumon, miaz hogy ki akarják törölni a köztudatból.

   • 2013. augusztus 1. - 00:26

    At one point, Divinity’s Reach contained a Canthan district similar to the Ossan Quarter. The district was removed late in development because NCsoft received negative feedback from the Asian gaming markets, who were uncomfortable that Chinese and Korean architectural styles had been mixed, damaging the possibility of a Canthan expansion[1].

    Forrás:http://wiki.guildwars2.com/wiki/Cantha

    Nem igazán az ő döntésük volt sajnos.

   • Gandarel
    2013. augusztus 1. - 08:50

    Tudom, én csak azt mondom, hogy eddig legalább úgy tudtuk, beomlott a Canthan negyed, de most azt állítják, nem is volt (történeti szempontból).

  • Evelineh
   2013. július 31. - 11:17

   Én azt mondom Divinity úgy jó ahogy van, nem kell Krytába Cantha :D

 4. gwfan21
  2013. július 31. - 09:38

  Inkább olyan tekercseket raknának be, mint ami van az 5000-es ládában pl (csak lenne lvl40-ig vagy 80-ig akár) ne kivégző mozdulatokat a storeba… Azokat gloryért kéne dobálni.

  • MaDFoX
   2013. július 31. - 09:48

   Véglegeset nem fognak glory-ért betenni, az mindig GEM-es.

   • gwfan21
    2013. július 31. - 09:57

    Tudom, de akkor is. Meg ilyen tekercseket simán bedobhatnának én már csak azért is megvenném, hogy a sztorikat mindet végigtolhassam gyorsan. Amúgy se tart sokáig mondjuk, de nekem simán megérné megvenni, hogy 1 délután alatt az összes személyes történet variációt letoljam.

   • Gandarel
    2013. július 31. - 10:52

    Szerintem a végleges farkas, medve stb finisherek glory-ért kerülnek be.

    De a többit is gloryért kéne, mert nekem is van 300k glorym, kb 150k-t már elköltöttem festékre, kerestem belőle 20 silvert aztán meguntam. A másik, hogy PvP nm hoz g-t, nem tudják majd megvenni. Hány cow finishert láttál? Én még 1-et sem.

    Kéne valami sokkal jobb reward system. Sőt, kéne reward system. Elvileg majd jön azis, de nm a közeljövőben.

    A másik, hogy a legendary fegyverek bekerülnek PvP-re, de ha elkezdik spammelni a sok pónis szart, biztos lesz egy óriási fórum rage, mert már most tiltakoznak ellene.

   • Evelineh
    2013. július 31. - 11:19

    Ezek a kivégzőmozdulatok kb olyan értelmesek mint a swim booster….

   • Gandarel
    2013. július 31. - 12:27

    Kb annyira hasznos, igen, de attól még lehet 1-2 epic darab ami megéri majd.

    A plush quaggan backpack-nél, pony bow-nál és a gemstore és a gemstore 80%-nál így is normálisabb és jobb dolog.

    Persze, PvE-ben nem használhatod, szóval van akinek nincs értelme.

 5. MaDFoX
  2013. július 31. - 10:05

  Wallet és amit tudni lehet most róla:

  Mark Katzbach: “The currency wallet will not have the 250 stack limit. Currencies in the wallet will behave in the same manner that gold and karma do currently.”
  https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/jubilee/Token-Wallet-Thank-you-a-net/first#post2520087

  Martin Kerstein: “All currencies in the wallet will be account bound.”
  https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/jubilee/Token-Wallet-Thank-you-a-net/first#post2520472

  “Yes. After the wallet is in place, the tokens are no longer physical objects, they are handled the same way that gold, karma and laurels are handled.”
  https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/jubilee/Token-Wallet-Thank-you-a-net/first#post2520693

  “Pristine Fractal Relics are not included. I am not a designer so I cannot accurately comment on why they are not included. (FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!)
  At this point the wallet supports core currencies, not seasonal/festival/temporary currencies. At this time we have no plans to add those to the wallet.
  Jugs of Karma will remain an item and can be used as usual. The karma you gain from them will then be stored in the wallet and will be accountwide.”
  https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/jubilee/Token-Wallet-Thank-you-a-net/page/2#post2522194

  “the “Golden” title can still be acquired, simply by having 200g, since depositing coins into the bank is no longer possible.”
  https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/jubilee/Token-Wallet-Thank-you-a-net/page/2#post2522219

  “It is a free feature that will be applied with the build on August 6. After the build you need to log in with each character to get their things into the wallet.
  So yes, karma and gold will be account bound for all accounts.”
  https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/jubilee/Token-Wallet-Thank-you-a-net/page/3#post2522636

 6. NeStric
  2013. július 31. - 14:46

  Menj a picsóba, a pónis íj a legjobb legendary a játékban! <3 Ellenben a sok disznó charr a twilight-al tényleg tönkre fogja vágni az eddig még látható effecteket is, és igen, ez nem növeli majd az élményt a pvp-n…

  • Gandarel
   2013. július 31. - 15:06

   Egyik nap fractálon úgy toltam végig 4 mapot, hogy a bossal takartam ki a pónis arcot. Extra challange. Legalább rakhatnának egy opciót ami kikapcsolja a legendary effekteket (pl projectile) más playereken.

   Csak azért mert neked az a precursor esett ki, még nem jó weapon >:D Lenne infinite g-m, fölvásárolnám az egész póni marketet és bezúznám valami olcsó salvage kittel.

   • 2013. július 31. - 20:14

    A pónilövő szuperszpektakuláris audiovizuális lűddöző íjfegyvert meg nem lehet csak úgy kitakarni, mert még nyerít is minden lövésnél. Ha gazdag milliárdos lennék (Nem csak sima, hanem gazdag milliárdos!), akkor nekem is lenne olyanom, és fülébe nyerítenék mindenkinek, bármerre járok. Így mulatnék a virtuálisba’. ;)

  • Sárki
   2013. július 31. - 16:14

   Predator ownolja a csillámpónidat ;)

  • Shantey
   2013. július 31. - 17:03

   Az új legendarykról ugye konkrétum még mindig nem volt csak “when its done”, ugye?

   • Sárki
    2013. július 31. - 17:42

    Semmi infó, szerintem az augusztusi második, egyben születésnapi content kapjuk meg az 500as crafttal meg az ascended armorral őket.

 7. 2013. augusztus 1. - 13:50

  Wallet:
  Végre a legeslegjobb megoldás, hogy a rakat helyet foglaló tokenek ne foglalják a helyet,
  és ne kelljen ide-oda logolni a pénzért.

  Annak külön örülök, hogy a Karmát amit felhalmozok elhasználhatom az altoknak.

  Dungeon Loot / Champion Loot:
  Ideje volt, a garantált 1-3 aranyak / run / path nem lesznek rosszak,
  így talán COF P1-en kívül is gyülnek majd az emberek, és talán nem csak kéket fognak dobálni a champek :D

  Új kraft cuccok:
  Én örülök neki, mint minden újdonságnak,
  kíváncsi leszek, mit lehet majd kihozni belőle!

  De leginkább az Arénára leszek kíváncsi :D

 8. Prana
  2013. augusztus 1. - 15:09

  Az account wallet tök jó, örülök neki egyik szememmel. De a másik szemem sír, mert a secondary accounton osztozik az asszony meg a gyerek, eddig nem volt gond hogy mindkettejüknek volt rajta saját karaktere, de most minden cuccuk egybe lesz ömlesztve. Vátdefák! OK, veszek harmadik accountot a gyerkőcnek, és írok egy könnyes levelet a supportnak, hogy a karakterét mozgassák át egyik accountról a másikra. Sajnos előre tudom, hogy kurvára fogják sajnálni, de ez nem megoldható. Köszönöm anett.

  • 2013. augusztus 1. - 18:58

   Tényleg, rohadjanak meg, ez hihetetlen, megbocsáss, de tényleg ennyire korlátolt vagy, elolvastad mitől van szó?

   Hihetetlen egy ocsmány brigád jár ide,
   SOHA EGY HÍRNEK NEM TUD ÖRÜLNI SENKI, MINDENBEN MEGTALÁLJA MINDENKI AZT AZ EGY APRÓSÁGOT AMIBE BELE LEHET KÖTNI.

   TUDJÁTOK MIT?

   Sajnálom az egész brigádot, tisztelet a kivételnek, hogy nem tudtok örülni semminek,
   akárki, akármit fog csinálni, mindig meg fogjátok találni hogy le lehessen szarozni,
   hát, megérdemlitek….

   (Ez volt a legutolsó hozzászólásom az oldalon,
   üdvözlet mindenkinek.)

   • Sárki
    2013. augusztus 1. - 20:13

    Ezúttal igazad van, de amúgy az igénytelen lámaság még annyit se ér mint a folyamatos hiszti.

   • nedvedicious
    2013. augusztus 1. - 20:43

    Healer, most tényleg egy “Prana” miatt hagyod itt a blogot? Ennyire nem gondoltam, hogy gyengusz vagy.

   • Prana
    2013. augusztus 2. - 20:45

    Te valami romlott kaját ettél, vagy a nap ártott meg? Idegbeteg módon túlreagálsz olyan dolgot, amit nem is értesz, mert téged nem érint. Gondolom azt a részt el sem olvastad hogy: “Az account wallet tök jó, örülök neki egyik szememmel.”

    Szóval te vagy a korlátolt, leülhetsz egyes.

  • chuckygwzik
   2013. augusztus 2. - 13:55

   Inkább ne írj a supportnak, mert azzal beismered, hogy az account-ot ketten is használják. Még a végén elveszíted azt az accountot. Ugyanis 1 account eladása, ajándékozása, átadása, vagy közös használata TILOS! Az, hogy ez nehezen bizonyítható attól még TILOS.

   Az, hogy kapsz-e bann-t érte ki tudja, de jobb ha nem írsz, tűrd inkább csöndben a számodra szerencsétlen változást.

   • 2013. augusztus 2. - 14:38

    Általában ez úgy szokott lenni, hogy közeli hozzátartozó használhatja, nem ütközik szabályba. De akkor se fogja őket meghatni.

 9. nedvedicious
  2013. augusztus 1. - 19:20

  Sztem überkirály ez a frissítés és imádom ezt a játékot. És csak egyre jobb lesz….

 10. Pont
  2013. augusztus 1. - 21:15

  Engem zavar ez a napiszintü dungeon reward. Hosszúságtól és nehézségtől függően fogsz kapni 1-3 aranyat, és azt ki dönti el kinek mi a nehéz? COE-t lelehet tolni zerk teammel, egy pathot 15 perc alatt, ha nem ilyen csapattal mész azért sokszor szenvedős is lehet…stb. Sajnos a fix dungeon pénz farmokat elrontotják ezzel. Kiszedhetik az összes Gold Bonus cuccot. Laurel coin boostnak nincs értelme törölhetik, omnomberrynek lemegy az ára, nem fog érni semmit, a kutyának sem fog kelleni, ezek az accountboundos +gold % ok is feleslegesek lesznek, a gold zászlok is, a sima mobokból úgysem jön annyi pénz felesleges, a bossokból meg már nem lesz loot hajrá…. Aki lengedary-t szeretne összerakni, az már szenvedhet egy évig vele mire összeszedi a pénzt rá. Lassan már az összes Material is accountboundos lesz mégjobban ellehetetlenítség a dolgokat. Egyre jobban arra mennek rá, hogy vedd a GEM et és ugy váltsd át aranyra, vagy különben nem lesz pénzed. Az eventek meg igen változatosak… Mindig egy aréna majdnem ugyanazok a mechanikák, minden második event ünnepségek…..Multkori cikkbe írta az Anet is, hogy nem lesznek jobb dolgok, hogy az általad összerakott Exotic cuccaidat ne kelljen lecserélned és feleslegessé váljon a munkád… Aha De utána egyből írták, hogy jön az Ascended itemek, aha… Saját kijelentésüket “verték át”, ráadásul ezt egy cikken belül. Meg az Ascended is biztos jó pár goldba fog kerülni, amire persze nem lesz pénzed, mert addigra mindent kiszednek… Még pár napig lehet hardcore farmot nyomni, hajrá.

  • Pont
   2013. augusztus 1. - 21:20

   Na meg másrészt az eventekre visszatérve, már a tele van a tököm az állandó dropal. Ilyen support tooken, ilyen kite… olyan doboz, ilyen doboz.. achik: ölj meg 500 olyat, gyújts meg 100 ilyet.. szedj össze 2500 pontot ebből abból…A játékba az armor skinekről ne is beszéljünk, nincs nálunk egy jó designer tervező vagy mi? A 9K-s Achis sisak ajándék, a tüzes, na az no comment hogy néz ki. Próbáld fel egy Asurára, egyszerűen undorító, de más is így van vele. Hogy lehet valamit ennyire ****ni. Eddig jó volt a játék, de egyre jobban lefele süllyed a PvE rész.

  • Pont
   2013. augusztus 1. - 21:26

   Ráadásul aki Gold Find infusion-t csinált az ékszereibe az most nagyon megszívta. :)

  • Mephike
   2013. augusztus 1. - 22:07

   Tehát szerinted teljesen rendben van, hogy Cof p1-ért ennyi pénz jár? Lassan már mindenki becsukott szemmel és/vagy lekapcsolt monitorral csinálja. Néha elmegyek én is egy-egy körre, de van aki 4-5 karival is letolja naponta. Szerintem érthető ha ezen változtatni akarnak.

   • Pont
    2013. augusztus 1. - 22:26

    Tegyük fel, kijön egy új skin. Ládából dobja 1:1000 eséllyel. Te nem kapsz, de megveheted. Nincs pénzed, máshonnan nem fogsz rövid ídőn belül annyi pénzt szerezni. Itt nem is a tokenekért mész le. Aki több karival megy le naponta rosszul csinálja. Megvannak erre a Groupok, és mindenki tud karaktert felhúzni erre. Lehet, hogy neked megvan már mindened, 8 fullos karakter teljes legendary collection nincs már szükséged pénzre meg semmire, de másnak van, és real money-t nem akar belefektetni. Bocs hogy máshonnan nem jön rendesen a pénz. Nem fogok eltölteni órákat arahba és más dungeonba 20 silverért. Nem fogok world bossokat ölni azért a 2 kékért. WvW ből nem jön úgy a pénz, pedig egész napomat szinte a WvW ben töltöm, és feljesztem a várakat egyebeket, az is eléggé kifosztja az embert. Főleg régen amikor még nem tudtad megvenni a blueprinteket TPből. Igen jó, hogy van ilyen farmolási lehetőség, de ezt is elveszik a játékosoktól. De még vannak farm lehetőségek, de ezeket is mind elfogják venni.

   • Pont
    2013. augusztus 1. - 22:27

    Az a baj, hogy az Arena Net úgy gondolkozik, hogy igazi pénzből veszel gem-et azt átváltod goldra és lesz pénzed. Csak hogy a Magyarországi helyzeteket nem viszonyíthatjuk egy Németországhoz képest (a fizetési rendszert). Valakinek egyszerű százezreket beutalni, és vidáman elvan. Én inkább órákat farmolok, hogy legyen itt pénzem. :)

   • Sárki
    2013. augusztus 2. - 05:52

    Most majd a legkönyebb nehéz pathokat fogják tolni és 1g helyett 3g-t szednek ki vele karinként. Ez a rendszer első ránézésre még több pénzt fog eredményezni, már csak azért is, mert cof p1 hozott eddig kb. 0,8s-t körönként, most hozni fog 1,2s-t kb.

   • Sárki
    2013. augusztus 2. - 05:53

    Sry, goldra gondoltam :P

   • Pont
    2013. augusztus 2. - 13:10

    Nem fogják tolni ezen túl sem jobban a többi dungeont. Inkább könnyűre mennek, hogy gyorsan meglegyen. Amúgy ezentúl mindenki fractalba a dredge et fogja farmolni Pont.

   • Pont
    2013. augusztus 2. - 13:11

    Másrészt szerintem nem karakterfüggú lesz. Erre gondolom figyeltek, ha nem akkor gyorsan kifogják javítani, mert akinek 8 karaktere van, könnyen végig tolja cof1 et ugyanugy… :)
    Amúgy TA-t nem nehéz végig tolni percek alatt megvan egy path…..

   • Pont
    2013. augusztus 2. - 13:13

    Fene egye, hogy nem lehet Editelni… :)
    Sárki: Most te azt mondod, hogy 1 karkaterre folyamatosan mehetsz.. Ha így lenne, akkor ellentmond mindennek amit Arena net akar, mivel még jobban a cof p1 et fogják farmolni, mert több pénzt kapsz folyamatosan. Ez Naponta 1x csinálhatod meg, utána nem kapsz rewardot, és szerintem account függő lesz.

   • Sárki
    2013. augusztus 2. - 14:04

    Sztem fogsz kapni csak kevesebbet, mint ahogy most is.

  • Gandarel
   2013. augusztus 2. - 09:00

   Úgytudom hogy csak a gearről szedik le a magic findet és társait, és ezentúl egy része account alapú lesz, a másik booster.

   Szóval a laurel-es booster megmarad.

   • 2013. augusztus 2. - 11:37

    Gold findra gondolt szerintem.

   • Pont
    2013. augusztus 2. - 13:08

    Bizony, hogy arra. Azt kiszedhetik már, ahogy az infusolt gold ékszereket is.

 11. Pont
  2013. augusztus 1. - 22:32

  Nem fogok lejárni más dungeonokba, ugyanaz a drop rate, ezek után is ugyanaz lesz, max az Arahnal majd 3 aranyat kapsz minden másnál 1 et. A tokenek nem kellenek sehonnan…
  Fractalt azt imádom oda mindig szívesen. Inkább a fractal-t alakítanák át, mivel a loot 48 on ugyanaz mint 8 on … valamivel honorálhatnák azt aki high lvl-en játszik.

  • Sárki
   2013. augusztus 2. - 05:48

   fotm át lesz alakítva de még nem most. Ami biztos, hogy jön 3 új map hozzá+ a jutalomrendszert bővítik, valamint a választható nehézségi szint is nyilván megugrik majd az ascended gearrel.

  • Kozzy
   2013. augusztus 2. - 08:40

   Azért nem ugyanazok a loot-ok..30tól vannak a fractal fegyverek..amiknek azért elég jó skinje van..és elég ritkák is..nem sok ember rohangál olyanokkal..
   Tény hogy az eladható rare/exotic dropp esély nem túl jó magasabb fractal szinteken..pénzben nem éri meg..

   • Pont
    2013. augusztus 2. - 13:06

    Nem az ékszerekről, és a fegyverskinekről beszélek, annyi van már belőle mint a nyűg, nem is tudom hova rakni, kár hogy nem lehet mysticezni őket. Hanem a Ládák és a Boss lootok. Minek menjen az ember 48 at, szenvedje végig, elég nehéz már az a szint, hogyha kisebb lvl-t hamarabb letolod bárkivel…De az hogy a láda dobjon 2 zöldet minden szin
    Az új fractal mapokra kíváncsi leszek :) (ui: lvl20 tól már kapsz fegyverskineket)

   • Sárki
    2013. augusztus 2. - 14:05

    Naja, én jól elvagyok lvl 10en is ugyanazért a dropért.

 12. nedvedicious
  2013. augusztus 1. - 22:36

  Mondjuk ha jobban belegondolok én sem érzem teljesen átgondoltnak a mostani megoldást, bár még részleteiben nem tudom hogyan fog müködni.
  Tényleg nem jó ez a cof p1-run, de 1 insta 1 útvonala miatt így átvariálni az amúgy szerintem egész jó jutalmazási rendszert, ez nem biztos, hogy jó ötlet.
  Inkább kicsit csökkenthetnék a cof jutalmát és a többi dungeon rewardját vihetnék följebb. Nehéz eldönteni, hogy melyik a nehezebb és mennyivel, de próbálkozni azért lehet.
  Mondjuk a COF végén lévő ezüstöt levennék – hasamra ütök – 26-ról 15-re, az arah utvonalak meg lehetnének 1-2-3-4 goldok simán. Biztos van rá statisztikájuk, hogy melyik dungeont átlagban mennyi idő alatt tolják le a playerek. Negyed óránkénti felosztásban megállapíthatnák a rewardot.

  • Pont
   2013. augusztus 1. - 22:57

   Így nem lenne rossz, megmaradna a cof, és máshol jobban kapsz jutalmat.

  • 2013. augusztus 2. - 16:21

   Soha nem a dungeon vegi jutalomban volt a penz cofban. Aki farmolta, az egyszer kapott belole 26s-t. A 3. run utan az elso random mob tobbet dobott, mert beutott a DR. A penz a bossok altal dobott 10-20s volt, ami full boosttal a duplaja lett. Teljesen kivehetnek a dungeon revardot cof p1-bol, araht meg feltolhatnak 5 goldra is, akkor is cofot farmolnak tovabb.

   Jo lesz ez, nem kell izgulni. Aki meg sir miatta, annak nyugalom, 6.-an nezzen fel redditre, ott lesz mar, hogy ezentul hova kell menni farmolni.

   • 2013. augusztus 3. - 09:34

    Itt lényeges hibák oka a CoF Grind.
    1: CoF jelenleg szuper gyors, egyszerű (kill kill kill), a tokenből kivehető fegyverek pedig statnak tökéletesek.
    2: Amíg Arah azért bukható el, mert 1szerűen beakad már egy éve, vagy mert a szuper difficulty elmélet még a 1hit killnél tart, ne is várják el, hogy bármit kihívásnak vesznek szenvedés helyett – a common playerek.

 13. Mephike
  2013. augusztus 1. - 23:33

  Pont: Azért azt el kell fogadnod, hogyha egy játékban 2 hetente jön újítás, amiért rengeteg ember dolgozik, azoknak valahonnan pénzt kell adni, csak, hogy egyéb költségekről ne is beszéljünk. Szerintem totál természetes, hogy az ilyen könnyen szerzett goldfarmokat mint a Cof1 kigyomlálják. Az is totál normális, hogy arra törekednek, hogy az extrákért fizess, még így is rengeteg dolgot meg tudsz venni azzal, hogy hagyják átváltani a goldot gemre. (Ami természetesen az érdekükbe áll.)
  “Tegyük fel, kijön egy új skin. Ládából dobja 1:1000 eséllyel. Te nem kapsz, de megveheted.” Többet fog sebezni az a fegyver? Ér engem bármilyen hátrány az új skin miatt? Nem, nem járok semmivel sem jobban azzal az új skinnel. Nem is fogok kiadni érte valós pénzt.
  Egyetlen alkalommal vettem a játékban valós pénzért gemet, abból is bankot bővítettem. Tehát az egy év alatt kb 5k forintot.
  De elfogadom, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint én. Viszont azt meg Te fogadd el, hogy a játékot működtető/fejlesztő emberek meg pénzt akarnak kivenni zsebünkből, és nem azért, mert gonoszak, csak egyszerűen így működik ez a világ.

  • Shantey
   2013. augusztus 1. - 23:43

   Ez tiszta sor, igazad is van. Csak tudod, ahelyett hogy 1 instát rendbe tennének, azon belül is inkább csak egy exp útvonalat, hogy ne legyen ilyen faceroll farm az egész, tönkreteszik az összes insta jutalom rendszerét gyakorlatilag. Meg ha tényleg 1 és 3 arany között mozog a jutalom, ugyanúgy a kutya sem fog Arah-ba menni, max akinek a token kell, mert nem éri meg azt a csupán plusz két aranyat, amit adna egy CoF p1-hez képest. É’ted?

   De most beteszik, megnézik hogy igen ez rossz, aztán majd fél év múlva, ha még nem lesz aktuális az összes insta átdolgozása, majd kapjuk a hírt hogy változás lesz. :D

  • Pont
   2013. augusztus 2. - 00:26

   Jah 2 hetente kijön egy uj patch, inkább jöjjön havonta de igényes legyen.

  • Sárki
   2013. augusztus 2. - 06:16

   Kéthavonta kijön egy patch. Elküldenek random helkyekre, szedj 10 pitypangot, ölj meg 20 orriant… achi pontok mögé bújtatott primitív, történet nélküli wowos questrendszert kapunk. Menj fel officialra, elég sok ember unja már, hogy mindig ugyanazok az unalmas dolgok vannak 1-2 minigame, időpocsékolós achik, pár új backpack vagy mini rewardként… itt lenne az ideje hogy a játék alapvető problémáival is foglalkozzanak, amit persze meg is tesznek.
   A fotm content érzésem szerint epic lesz, én ezt a dungeon rewardos dolgot is szívesen látom, jön a gw2 születésnap, az is biztos ütni fog…
   De itt lenne az ideje hogy ne a honlapról kelljen megtudni a storyt, hogy ne csak egy achi packot kapjunk kéthetente, hanem legyen rendes történetmesélés rendes cselekménnyel és hogy végre a sárkányok felé forduljunk. ez a havi új frakciós dolog (molten ally, settler, holo dragon minions, aetherblades, zephyrites, watcher) már kezd bohózatba átfordulni, mi lenne ha a “régi” (1 éves se) ellenséggekkel is foglalkoznánk? Meg ugye jó lenne pár új map, mert ha nem lesz kieg, akkor ez a fejlesztési tempó röhejesen lassú. azért sokkal frankóbb érzés bejárni egy új kontinenst és felfedezni egy csomó új dolgot, mint évente kétszer 1 óra alatt felfedezni egy félkész mapot.

   A fegyver skines hasonlatodról meg annyit,hogy miközben egyfelől igazad van és nem baj ha nem szerezhetsz meg mindent azonnal, ugyanakkor a játék rendszer a prestige skinekre épül, így ugyanakkora szivatás egy epic rare gemes szép skin, mint egy epic rare gemes erősebb fegyver.

 14. Mephike
  2013. augusztus 2. - 07:20

  Nézzétek, én nem vagyok fanboy, amit írtok, annak jelentős részével egyet értek: jobb story, változatosabb PvP, stb. Talán idővel jönni is fog. Kellett nekik ez az egy év, gyanítom ha rajtuk múlott volna, kb az 1-2 hónappal ezelőtti állapotban adták volna ki a játékot, és igen azt is el kell ismerni, hogy néha bénáznak. (Legutóbbi patchben a ranger longbow skilljének változtatása remek volt, a patch utáni nap már rögtön módosították is egy kicsit. Már amikor kijött éreztem, hogy ez lesz, pedig én nem teszteltem heteken át.) De szerintem az utóbbi pár patch kifejezetten jó volt.

  ” Meg ha tényleg 1 és 3 arany között mozog a jutalom, ugyanúgy a kutya sem fog Arah-ba menni, max akinek a token kell, mert nem éri meg azt a csupán plusz két aranyat, amit adna egy CoF p1-hez képest. É’ted?” Azért azon is gondolkodjunk el egy kicsit, hogy pl fractalba sem a pénzért megy az ember. Egy Arah skin azért presztízs skin. Teszem hozzá 3 arany azért már nem rossz egy útvonalért.

  • Sárki
   2013. augusztus 2. - 14:07

   prestige skin akkor lenne ha arah p3 nem adna tokent :D Így viszont csak időfaktor van, sok skill ahhoz a pathhoz se kell.

 15. 2013. augusztus 2. - 10:16

  Nyugi Nyugi, nincs nagy gáz.
  Végülis csak az egész játékot kell darabonként újradolgozni :D

 16. IWasThere
  2013. augusztus 2. - 23:20

  Én inkább visszamegyek EVE Online-ozni.

  • 2013. augusztus 2. - 23:52

   Jó játékot!

  • nedvedicious
   2013. augusztus 3. - 10:02

   Okcsá.

  • Sárki
   2013. augusztus 3. - 12:03

   Te meg ki vagy? :D

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: