Reklámok
Kezdőlap > Egyéb > Guild Wars 2 Meghívásos és Regionális kvalifikációs versenysorozat bejelentése

Guild Wars 2 Meghívásos és Regionális kvalifikációs versenysorozat bejelentése

variance-spvpheader

Büszkén jelenthetjük be az első Guild Wars 2 Meghívásos versenysorozatot ami 2013 augusztus 31-én lesz megrendezve az idei PAX prime-on ! Összefogunk az MMORPG.com partnerünkkel, hogy megrendezzünk  egy érdekes PvP versenysorozatot ahol a legjobb észak amerikai és európai csapatok néznek majd farkasszemet  aminek összdíjazása 10,000 dollár lesz.

Ahhoz, hogy eldöntsük mely csapatok fognak részt venni régiónként a Guild Wars 2 Meghívásos Versenysorozatán 5 fős csapatok fognak versenyezni a kvalifikációs versenysorozaton amit az  MMORPG.com és a Mist League fog rendezni.

Az európai regionális versenysorozat július 27-28 között lesz megrendezve, míg az észak amerikai augusztus 3-4-én.

Mind a két régióban maximum 32-32 csapat fog indulni. A felállás 5 fős csapatokkal és egyenes kieséses mérkőzésekkel fog zajlani a győztes pedig az lesz aki 3 menetből kettőt megnyer. Miután vége lesz a kvalifikációs versenysorozatnak a két legjobb csapat fog részt venni a PAX Prime-on megrendezett versenyen augusztus 31-én.

Nagyon izgatottan dolgozunk az MMORPG.com és a Mist League-el ezen a versenysorozaton és alig várjuk, hogy lássuk a csodálatos versenyeket mind a regionális mind a PAX Prime 2013-on.

A regisztrálást héten nyitjuk meg azoknak akik Kanadában,Egyesült Államokban,Mexikóban és az Európai Unióban lévő országokban élnek és elmúltak 18 évesek. Nincs más dolgod mint megszilárdítsátok csapatotokat és figyeljétek a guildwars2.com-ot további információkért a regisztrációval,szabályokkal és az alkalmassági követelményekkel kapcsolatban.

Reklámok
Kategóriák:Egyéb
 1. 2013. július 15. - 21:21

  welcome back, terapajtás :D

 2. Trabi
  2013. július 16. - 01:01

  hiába vergődnek ilyen versenyekkel, a pvp nevetségesen alulmúlja az elődöt. Nem ilyen felesleges dolgokba kellene ölni az energiát.

  • Mephike
   2013. július 16. - 08:09

   Pár dolgot nem árt tisztázni. Kétségtelen, hogy lehetne fényévekkel is jobb a PvP, ezen nincs mit vitatkozni. De azt is el kell fogadni (sajnos), hogy jóval nagyobb az érdeklődés a PvE tartalomra és ez akkor is így lenne, ha a PvP mód tökéletes lenne. Vannak játékosok a GW2-ben, akik 5 percnél nem töltöttek többet a PvP módban.
   Örüljünk annak, hogy próbálkoznak az Anetnél, és próbálják népszerűsíteni a PvP-t. Persze lehetne jobb is ezen nincs vita, de hidd el, látva más mostani MMO-kat, lehetne rosszabb is a helyzet.

 3. Bicskás
  2013. július 16. - 08:09

  Random Arénát a népnek!
  Egyszerű, de nagyszerű.

  • Mephike
   2013. július 16. - 08:22

   Első körben ahogy azt mások is írták Observer mode kellene, amin keresztül a top csapatokat tudnánk nézni. Utána jöhetne más játékmódok is. Nekem a random aréna annyira nem hiányzik.
   Bízom benne, hogy talán egy ilyen nagy verseny után jön egy hasonló bejelentés:”Remekül sikerült a legutóbbi XY kupánk, amire rengeteg csapat jelentkezett és ezúton gratulálunk a XYZ csapatnak a győzelemhez. Ezek után elérkezettnek látjuk az időt, hogy a játékban a PvP módot tovább fejlesszük, örömmel jelentjük be, hogy jön a Random Arenas/Alliance Battles/Heroes’ Ascent/Guild versus Guild!” (A legutóbbi felsorolásból mindenki választhat egyet, ami anno a szívéhez a legközelebb állt :))

 4. Gandarel
  2013. július 16. - 09:36

  Mephike :
  Első körben ahogy azt mások is írták Observer mode kellene, amin keresztül a top csapatokat tudnánk nézni. Utána jöhetne más játékmódok is. Nekem a random aréna annyira nem hiányzik.
  Bízom benne, hogy talán egy ilyen nagy verseny után jön egy hasonló bejelentés:”Remekül sikerült a legutóbbi XY kupánk, amire rengeteg csapat jelentkezett és ezúton gratulálunk a XYZ csapatnak a győzelemhez. Ezek után elérkezettnek látjuk az időt, hogy a játékban a PvP módot tovább fejlesszük, örömmel jelentjük be, hogy jön a Random Arenas/Alliance Battles/Heroes’ Ascent/Guild versus Guild!” (A legutóbbi felsorolásból mindenki választhat egyet, ami anno a szívéhez a legközelebb állt :))

  Próbáld ki. Fölmész fórumra, leírod hogy az Arenanet a kedvenc fejlesztőd, agyon dicséred őket, és utána beleírod a végére hogy “GW1”. Innentől el se olvassák :D Szóval ne reménykedjünk.

  Mellesleg a tp teamek fele nem tud indulni, amivel nagyon elcseszték ezt az erőltetett torunamentet.

  -ÚGY AKARNAK ÚJ PLAYEREKET HOZNI, HOGY NINCS MIVEL MEGTARTANI ŐKET-. De mivel nincs havidíj, te megvetted a játékot, ők már elérték belőled a maximum hasznot. Szemét megoldás, de ez az új arenanet.

  Ez a játék 1 játékmóddal fog meghalni. Ami csak azért bánt mert egy epic jó combat rendszere van. 1 hete amikor már teljesen lázongott az egész Pvp fórum, konkrétan csak ilyen topicok voltak, hogy “Enough is enough”, “I quit”, “r52 account giveaway for free”, “Hope your game dies”, akkor ugrott be a PvP community manager, (aki fél éves szüneten volt..), és kezdte kérdezgetni a népet, hogy szeretnénk-e skill templateket hogy menthessük a buildjeinket? Az segítene valamit? Esetleg több build lenne a metában?

  Azért jó hogy lassan 1 év után elkezdik kérdezgetni, örülnénk-e az alap funkcióknak.

  Totálisan tanácstalanok, szar terveik vannak, és teljesen az ellenkező irányba csinálnak mindent, aztán megvárják amíg az becsődöl, utána kiveszik, még annyink se lesz mint volt, majd fél év múlva talán csinálnak a helyére valamit. Lásd paid tournament, qp, 3 menetes tournik, tournament token. Az egész rendszert kivették, most van 1 rated 1 menetes tourni és ennyi. Egy unratedet sem képesek berakni.

  ————Van olyan játék ahol már a bétában van rank ladder, observer, havi bajnokságok——-

  + azt elfelejtették megemlíteni custom aréna starter kitnél, ami csak 1600 gembe került, hogy ha 2 hétig nem újítod meg, kitörlik. Cuki. Most se nagyon reklámozzák.

  • 2013. július 16. - 09:40

   Látom te semmit nem változtál.

  • Mephike
   2013. július 16. - 10:01

   Részigazság a Tiéd. Jogos a háborgás, az is igaz, hogy jobb lehetne a PvP. De rengeteg meglátásod tévúton jár:
   “De mivel nincs havidíj, te megvetted a játékot, ők már elérték belőled a maximum hasznot. Szemét megoldás, de ez az új arenanet.”
   Fail, ha ez így működne, akkor már rég itt lenne a kiegészítő lemez, de nincs, és azt is tudjuk, hogy miért.
   “Ez a játék 1 játékmóddal fog meghalni.”
   Ez sem igaz, idővel kénytelenek lesznek új módokat kihozni, de ez több dologtól is függ.
   “Totálisan tanácstalanok, szar terveik vannak, és teljesen az ellenkező irányba csinálnak mindent..”
   Csinálhatnák jobban is, de ne nézzük már hülyének őket. A probléma gyökere ott van, hogy a PvP játékmóddal szerintem rövid távon kevés hasznuk van illetve a PvE tartalmat kell elsőnek ráncba szedniük, mert az a fő profiljuk most már. De én bizakodó vagyok és szerintem ők is tudják, hogy a PvP tartalom most még nagyon kevés és még bőven van mit fejlődnük ezen a téren.

   • Gandarel
    2013. július 16. - 11:53

    Csak néha úgy érzem, hogy a PvP community kb 0.01%-ának fejlesztik a játékot :/ És fórumon nem vagyok ezzel egyedül.

    Utóbbi updatek során kaptunk spectart mode-t, ami csak a shoutcastereknek jó igazából.
    Kaptunk custom arénát, amit lényegében azért csináltak, hogy tudjanak shoutcastolni twicthen.
    Most jött az authorized shoutcaster program, amivle a top rated tournikat már tudják spectatelni a shoutctasterek, és késleltetéssel twitchelni.

    Szóval minden update arra megy ki, hogy kifelé reklámozzák a játékot. Nem nézhetek megy egy top rated meccset, csak ha elkezdek vadászni shouctasterekre akik pont streamlik. Amúgy 1 ilyennel se találkoztam még.

    Nincs mivel megtartani a playereket, de nagyon reklámozzák kifelé. Mellesleg nem hallotam hogy PvP player gemet vett volna még, a Pve playerek tartják el őket és ez meglátszik a hozzáálláson. Nem mintha lenne Pvp-ben mire költeni.

    Top PvP arcok pár silverért csöveznek chaten ha mégis jön mondjuk egy panda sapka ami kéne nekik, mert nincs goldjuk amiből gemet vehetnének, és nem fogják megvenni irl.

 5. 2013. július 17. - 06:01

  Most őszintén, szerintetek ez a játékmechanika jelen állapotában hol elegendő egy eSportnak?
  Ehez még sok rework kell szvsz.

 1. 2013. július 27. - 17:52

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: