Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Cutthroat Politics: Kiel vagy Evon?

Cutthroat Politics: Kiel vagy Evon?

gw2_band_blogheader

(Köszi Sárkinak a tippet.)

Az adatbányászat valós frissítést bányászott elő, tényleg lesz választás és kampány a Cutthroat Politics névre hallgató következő tartalomban!  Ebből kiderül, hogy nem egy szavazatot kap mindenki, hanem a guild influence-hez hasonlóan lehet gyűjtögetni szavazatokat. Tehát az aktív játékosoknak több szavazata lesz, ami szerintem fair, és talán nekik is tetszeni fog annyira, hogy mondjuk 1 percre abbahagyják a QQ-t.

Lion’s Arch jövője a te kezedben van! A sárkánybábu-gyújtási ceremónia során történt viharos események nyomán üresen maradt a Captain’s Council egyik helye Lion’s Archban. Most eljött az ideje, hogy győzelemre segítsétek a két jelölt egyikét! Ellen Kiel háborús hős és Evon Gnashblade, a Black Lion Trading Company tulajdonosa egyaránt ácsingóznak az üres helyre — szavazatoddal támogasd valamelyiküket, hogy ezáltal komoly behatást gyakorolj a jövőbeli eseményekre, és a sokak által kedvelt Living World alakulására!

Support tokeneket szerezhetsz a Guild Wars 2-es játékod során, a Cutthroat Politics tartalom két hete folyamán, és ezekkel növelheted a kedvenc jelölted befolyását. A győztes ezt egyes szolgáltatások árának csökkentésével fogja meghálálni, nagy népszerűségnek örvendő minijátékokat hoz be véglegesen, és szponzorálja a Mists kutatását két történelmi esemény egyikével kapcsolatban. [Valaki már benyögte, hogy ez lesz várhatóan életem első olyan választása, ahol a győztes tényleg betartja a választási ígéreteit… – E.]

A zsibongó kampányon kívül a Cutthroat Politics tartalom három új minijátékot is tartalmaz, és új, egyedi jutalmakat. Vegyél részt a Southsun Survivalban vagy az Aspect Arenában, vagy tedd próbára magadat  Candidate Trials PvE Challenge-ben. Ezekben nyerhetsz szépséges sivatagi rózsát, stílusos Zephyr hátizsákot, vagy egy mini Ellen Kielt, illetve Evon Gnashblade-et!

cp_kielcp_evoncp_both

Eredeti: Guild Wars 2 Cutthroat Politics Coming July 23rd @ MMORPG.com

Reklámok
 1. Mephike
  2013. július 14. - 12:48

  Csak én érzem úgy, hogy Evon Gnashblade kaphatott volna egy kicsivel több lehetőséget is arra, hogy jobban megismerjük? Csak mert Ellen Kiellel már volt pár kalandunk, de a charról jó lenne többet tudni, jobban ismerni.
  Ettől függetlenül nagyon jó lesz ez a választás, nagyon jó ötletnek tűnik, remélem még menni fog az event, amikor véget ér a nyaralásom :)

  • nathriel01
   2013. július 14. - 12:51

   Én éppen ezért fogok Kielre szavazni, Evont nem ismerem, szóval akár a csillagokat is ígérheti, akkor sem fogja megkapni a szavazatom. :D

  • Endrosz
   2013. július 14. - 13:27

   Magában a tartalomban lesznek olyan dolgok, amelyek jobban bemutatják Evont. Amúgy csak fel kell sétálni LA-ban az ottani BLTC-székház felső emeletére, és ott el lehet beszélgetni vele. :)

 2. Aze11
  2013. július 14. - 14:10

  A legjobb az egészben, hogy véletlenül sem fogja kettészakítani az eddig kialakult GW2-es társadalmat ez a tartalom…, Éljen egymás segítése és a többi ilyesmi amire a játék a készítők szerint “épült”. Ezen kívül én is jó ötletnek tartom.

  • Sárki
   2013. július 14. - 14:15

   Az igérgetésekből egyedül a wars meg a 2 valósult meg, szal nem értem mire föl a hiszti :D amúgy meg a legtöbben úgy is Kielre fognak voksolni.

  • Endrosz
   2013. július 14. - 15:21

   Minmeghalunk!!!!NÉGY!

   — Kettészakad a GW2 társadalom: akik szerint a cof p1 a legjobb farm, és akik szerint a Fractals!
   — Mostantól csak azokat fogja rezzelni mindenki a nyílt világban, akin ott van az egyező frakció kitűzője! Az inspect is bekerül végre a játékba, de csak ezt lehet megnézni vele!
   — A WvW térképek is átalakulnak, már csak 3 térkép lesz: Kiel’s Borderlands, Evon’s Borderlands, és Eternal Voting!
   — sPvP-ben végre megérkezik egy új játékmód a Conquest mellé, a Campaign Brawl: ebben az a cél, hogy minél több szavazatot szerezzen a csapat által támogatott jelölt, bármilyen eszközökkel! A meccsen az győz, akinek a jelöltje hamarabb gyűjt 500 szavazatot.

   B****I, NEKED A GENNYES TUSRA KÉNE SZAVAZNOD!
   http://www.southparkstudios.com/clips/154575/giant-douches-me-and-you
   http://embed.indavideo.hu/player/video/73232cec70?red=1

   • 2013. július 14. - 17:28

    Át kell írni a készülő LFG toolt is. Emiatt újabb hét hónapot várhatunk rá. :)

    A Campaign Brawl ötlet tetszik. Autoattack: Mud Slinging. Ennek hatására nyomtatott újságcikkek potyognak a játékosra, aki lelassul és folyamatosan veszít a népszerűségéből.

    Ha valakinek csökken a népszerűsége, akkor csak nagyobb Ígéretekkel tudja meggyőzni a szavazókat. Ígéretsémákat kellene összegyűjteni a pályán, és azzal kellene kicsikarni NPC-ktől a szavazatokat.

    A kettészakadás PvP-ben olyan lenne blue és red team helyett, hogy lehetne “jó” és “rossz” oldal, de mindig a játékos oldala a jó oldal, a másik meg értelemszerűen a rossz. Az announcer hang mindig jó csapatként emlegetné a játékosét. “Good team wins a vote!” “Bad team captured a promise!” Képzeljétek el azon a hangon! XD A szavazókat ki is lehetne iktatni, és akkor ha elfogytak, automatikusan az nyer, akinek addigra több szavazata van.

 3. 2013. július 14. - 15:34

  Az lesz a vége, hogy mindenféle nagy harc lesz mindenki összeveszik mindenkivel aztán kiderül, hogy egy harmadik induló lesz megválasztva és nem lesz semmi amit ezek ajánlottak

 4. Gandarel
  2013. július 14. - 16:09

  Ígérik hogy nagyban befolyásolja a közelgő eseményeket. A közelgő események 3-4 hónapra előre már készen vannak, és nem hiszem hogy 2 változatot csináltak volna. Ez messze nem az az Arenanet.. :D

  Amúgy jó ötlet és tökre támogatom :D leszámítva azt a részét hogy lusták berakni mind2 dungit fractalba és így szinte észrevétlenül skippelik az ígért content felét :D

  • 2013. július 14. - 17:49

   neked tök mindegy mondjuk úgyse játszol karácsonyig

   • CoreT
    2013. július 14. - 18:46

    oo kijátszottad az aduászom :(

   • Gandarel
    2013. július 14. - 19:24

    És ez hogy jön ide?

    Kb annyira mint az hogy karácsonyig se hozol be pvp-ben.

   • 2013. július 14. - 22:20

    nem jön ide csak tanulom el tőled a **ar keverést

   • Gandarel
    2013. július 15. - 09:13

    Nem tudom mi bajod van ezzel amit írtam, de szerintem egy 10 éves vérpisti vagy no offense O_o

    Ha azt hiszed, hogy most le akartam szólni az updatet (nem akartam), akkor te miért teszed ugyanezt 1 hozzászólással előttem? gg

 5. 2013. július 14. - 21:45

  Nem szakad ketté ettől (se) a GW2 playerbase. Anonim a szavazás, amíg nem kiabálod.
  Hogy fórumon vitáznak, tökmind1. Minden ígéret jó, kérdés, hogy melyiknél van több jobb.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: