Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Új account achievement jutalmak

Új account achievement jutalmak

gw_celebration_blogheader

A július 9-i frissítésben végre jutalmakat kapunk az eddig és a jövőben összegyűjtött achievement pontjainkért. Pár napja kaptunk egy posztot, amely kicsit részletesebben mutatja be, hogy milyen jutalmakra számíthatunk, illetve az újragondolt achievement panelről is jött egy kis infó.

08bbeWuerf-on-achievements-01

Jutalmak

 • Exkluzív páncél és fegyver skin feloldás – Radiant páncél, Hellfire páncél és Zenith fegyver szett
 • Tartós account bónuszok – tartós magic find, experience, karma és egyéb boost-ok. Minden boost az account-on lévő összes karakterre hat.
 • Fizetőeszközök – arany, gem, karma és laurel
 • PvP jutalmak – skin-ek és glory booster-ek
 • WvW jutalmak – Badges of Honor és blueprint-ek
 • Hasznos tárgyak – Instant Repair Canister-ek, Revive Orb-ok, booster-ek és egyéb
 • Egyedi titulusok

50bfdWuerf-on-achievements-02

Új UI

 • Összefoglaló oldal – Ennek az oldalnak a segítségével gyorsan megtekintheted az eddig feloldott achievement skin-jeidet, a nemrég teljesített achievement-eket és az account bónuszaidat.
 • Részletes oldal – Akkor használd ezt az oldalt, ha szeretnél az egyes achievement-ekről részleteket megtudni: célok, pont eloszlás, ajánlott helyszín, lehetséges jutalmak.
 • Figyelő lista – Az úgynevezett Watch List felületen egyszerre 20 achievement-et követhetsz nyomon, a felső hatot pedig a HUD is megjeleníti.
 • Kategória rendezés – Az achievement kategóriákat csoportokba rendeztük, hogy gyorsabb legyen a navigálás és könnyebb az információelérés.

Forrás: GuildWars2.com

Reklámok
 1. Gandarel
  2013. július 5. - 16:12

  Szeretném azt hinni, hogy az új perma finisherek majd achi rendszeresek lesznek. De a PvP playereknek nem csak goldjuk nincs, hanem achi pontja se. Én lehet hogy még meg tudom venni, de az igazi HC arcok nem. És abból hiszti lesz.. :D nem mintha nem lázongana nagyon aktívan az egész Pvp fórum.

  • 2013. július 6. - 09:35

   Hát cliché, meg hülyén is hangzik, de valamit valamiért. Ha AP-ért kapható és annyira nagyon kell, kénytelenek lesznek achizni. De amúgy sztem 98%, hogy gemstore-os lesz.

   • 2013. július 6. - 09:52

    A nagyobb PvP achikért járhatna több pont, vagy lehetne több PvP achievement. Ugyanannyi játékidővel egy PvP-s kb. harmadannyi ponttal rendelkezik, mint egy PvE játékos. Utólag 10 hónapot viszont már nehéz lenne igazságosan helyretenni ezen a téren. PvP-ben a Laurelből még mindig nem lehet semmit hasznosítani. Jó lenne egy NPC, akinél a haszontalan fizetőeszközöket hasznosra lehetne váltani.

   • 2013. július 6. - 11:07

    Jó, hát lássuk be, nem is a HC pvp-sek között vannak a nagyon OCD-s achigyűjtők. De amúgy tényleg nem fair, hogy PvE-ben több achipont jár.

 2. buritto
  2013. július 5. - 19:14

  így igaz a pvpsek szopóágon vannak…

 3. Punisher
  2013. július 5. - 23:44

  oké… és… kinek is lesznek ilyen cuccok? mindenkinek? vagy esetleg majd 10-20k öcsi ponttól? most hirtelen nem is tudom hogy melyik a jobb :DDD

 4. Mephike
  2013. július 6. - 08:38

  Hm, a skinek bár érdekelnek a tartós magic find jobban érdekel.

 5. 2013. július 6. - 10:24

  Szerintem itt egyesek félreértették az új rendszert… itt nem pontokért fogsz tudni majd magadnak vásárolni dolgokat, hanem achik teljesítéséért kapsz jutalmat (pont úgy mint egy living story-nál vagy a daily-nél) az achi pontok továbbra is afféle tapasztalati szintet mutat másoknak, nem véletlenül nézheted meg más achi pontjainak a számát! Meg hát azt is írták h visszamenőleg is megkapsz minden jutalmat, ami szintén egyértelművé teszi, hogy itt nem vásárlásról lesz szó!

  • 2013. július 6. - 10:39

   Azért nem egyértelmű még, mert azt mondja, hogy “minden egyes pont, amit eddig megszereztél”, meg ugye hogy váltom laurelre, gemre vagy goldra, ha nem pontokért tehetem meg. Az is elképzelhető, hogy a kettő keveréke lesz, tehát egy achiért visszamenőlegesen is jön valami, de a pontokat is fel lehet használni. Szóval szerintem még kétértelmű az egész, amit erről írnak.

   “As you complete achievements and increase your achievement score, you’ll unlock new, exclusive rewards for your account. Don’t worry – the system is retroactive! Every point that you’ve earned while adventuring across Tyria will count towards exciting rewards, including:”

   • Gandarel
    2013. július 6. - 10:43

    Szerintem amúgy valami olyasmi lesz, hogy 500 achi pontnál kapsz vagy választhatsz egy rewardot, utána mindjuk 1000-nél már jobbak közül választhatsz + adnak hozzá 1 garantált skint és így tovább.

   • Lillienn
    2013. július 6. - 14:32

    Olyan lesz mint a hall of monuments rewardos bácsi, egy bizonyos elért achi-pontnál újabb cuccot lehet kiváltani(végtelent pl egy skinből). De ez csak tipp.

  • Gandarel
   2013. július 6. - 10:41

   “As you complete achievements and increase your achievement score, you’ll unlock new, exclusive rewards for your account. Don’t worry – the system is retroactive! Every point that you’ve earned while adventuring across Tyria will count towards exciting rewards, including:”
   A hangsúly azon van, hogy “increase your achievement score”, ergo minél több achi pont, annál több reward.
   Csak fölhívja a figyelmet, hogy az eddig megszerzett pontokat is beleszámolják, nem csak az update utánit. A pontok után meg valami accountra vonatkozó rewardot kapsz.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: