Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Bazaar of the Four Winds

Bazaar of the Four Winds

bazaar-header

2013. július 9.

Gyűlnek az emberek a Bazaar of the Four Winds-re – kereskedők érkeznek Tyria minden sarkából, hogy eladják áruikat. De ezúttal nem csak titokzatos karakterekről és kockázatos ügyletekről szól a vásár; ebben az évben leszállt a rejtélyes, repülő Zephyr Sanctum, elhozva mágikus krisátlyait és elképesztő mozgási képességeit, hogy kedvére tegyen a kereskedőknek és a bátor kalandozóknak. Mekkora öröm is lesz átélni a kereskedés – és a verseny – izgalmát!

Események

Fejlesztői livestream – július 8.

Június 8-án, hétfőn 21:00-tól már bele lehet tekinteni a Bazaar of the Four Winds tartalomba az ArenaNet fejlesztőinek segítségével, a saját Twitch csatornájukon.

Új mini-game: Belcher’s Bluff – július 9.

Teszteld le az Omnomberry Juice ivási képességeidet ebben az új, végleges mini-game-ben. Keresd fel a világban a kihívókat és tanuld meg egyedi képességeiket, aztán küzdj meg barátaiddal PvP módban.

Sanctum Sprint – július 9.

Vegyél részt a Sanctum Sprint-ben, egy versenyben, melyben akadályokat ugrasz át és a levegőben repülsz! Ravaszságra, mozgékonyságra és néhány speciális képességre lesz szükséged, hogy átjuss ezen a szédítő akadálypályán.

Lessons from the Sky – július 9.

Fedezd fel a Labyrinthine Cliffs-t ebben a nyomkeresésben, melyben Sky Crystal-okat kell keresni. Bizonyítsd, hogy mestere vagy a Szélnek, Napnak és Villámlásnak azzal, hogy eljutsz a nehezen megközelíthető helyekre is.

Új jutalmak

0c2f401-Aspect-Back-ItemsAspect back tárgyak

Versenyezz a Sanctum Sprint-ben, hogy esélyed legyen megszerezni a három közül az egyik ilyen speciális back tárgyat, melyek a Szél, a Nap és a Villám jelét viselik.

Személyes kvarc bánya

Ha teljesíted ennek a frissítésnek a meta-achievement-jét, akkor a home instance-odba kerül egy napi nyersanyag lelőhely, amelybőlmodel kedvedre gyűjthetsz kvarcot. A kvarc egy új nyersanyag, amelyet ebben a frissítésben vezetünk be és új receptekhez lesz rá szükséged.

Zephyr Sanctum modell

A Lessons from the Sky achievement teljesítésével megkapod a Zephyr Sanctum miniatűr modelljét, melynek segítségével bármikor megtekintheted ezt a hajót, még azután is, hogy elrepült.

Új rendszerek

Account achievement jutalmazási rendszer

a7fe704-Account-Achievement-Reward-SystemHasználd jó célra az account-od achievement pontjait! Mostantól ahogy achievement pontokat szerzel, jutalmakat oldhatsz fel, mint például exkluzív új páncél skin-eket,  fegyver skin-eket, valamint végleges account bónuszokat. Ahogy növekednek az achievement pontjaid, úgy kapsz laurel-eket, gem-eket, aranyat, erős tárgyakat, PvP és WvW jutalmakat. Ezeket a jutalmakat visszamenőlegesen is megkapod azokért az achievement pont szintekért, amiket már elértél az account-odon.

Új és fejlesztett achievement panel UI

Sosem volt még ennyire egyszerű, hogy megtudj valamit az achievement-ekről. Az újragondolt UI segítségével egyszerűen tudod nyomon követni az egyes achievement-eket és azok jutalmait. Az egyes achievement-eket részletesen is megtekintheted, például a pontok szerinti bontást, a lehetséges jutalmakat és segítő tippeket.

Új PvP térkép: Skyhammer

081c406-New-PvP-Map-SkyhammerVesd bele magad az új Skyhammer térképbe, amely egy high-tech asura laboratórium tele dobbantókkal, beszakadó padlólemezekkel, és egy hatalmas ágyúval. Küzdj a három foglalópontért, fordítsd az ágyú erejét az ellenfeleid ellen és figyelj, hova lépsz!

WvW Build és Repair Mastery

e3c4a08-World-vs-World-Build-and-Repair-MasteryEmeld új szintre az ostrom taktikád az új Build Master és Repair Master képesség sorokkal. Használd a Build Mastery-t, hogy gyorsabban építsd az ostrom gépeket vagy rakj pontot a Repair Mastery-re, hogy hatékonyabban használd fel a supply-t a falak és kapuk javításánál!

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Reklámok
 1. nathriel01
  2013. július 2. - 17:12

  Az eredeti cikk végén a screenshot-oknál van még egy staff és egy armor, amik vélhetően szintén az achievement jutalomrendszer részét képezik. Mivel lusta vagyok, nem raktam be ezeket ide, de aki akarja, a cikk végi linkre kattintva megtalálja őket. :)

  • 2013. július 2. - 17:25

   Elfogadhatatlan! Fővesztést von maga után!
   Köszönjük a fordítást! :)

  • Lillienn
   2013. július 2. - 21:44

   Az a staff *-*

 2. Aze11
  2013. július 2. - 17:27

  AZ Achievement feloldós dolog jónak ígérkezik, vártam már valami hasonlót!

 3. Brock Samson
  2013. július 2. - 18:29

  Na vegre valami haszna is lesz az acsipontoknak, zsyr.

  • 2013. július 3. - 06:53

   Eddig is volt. Pl azt (és szinte csak azt) le tudtad szűrni belőle, hogy mennyire jártas az illető a játékban. Ez nem elitizmus, de 1000 AP alatt erősen kérdéses, hogy mennyire ismeri a játékot az illető…

 4. Mephike
  2013. július 2. - 18:36

  Hm, megleptek ezzel az updatetel, alakulgat ez a játék. A PvP map bővülés szerencsés, bár engem ez a map nem vágott a földhöz, de majd ha kipróbáltam, akkor mondanék végleges véleményt. Az acsi reward már nagyon kellett. Az Aspect back tárgyak nem hoznak lázba, inkább a Ascendedes páncélokat hoznák már, bár ahogy sejtem az még bőven odébb van még.
  Mindenesetre jó látni, hogy ilyen tartalom érkezik.
  Köszi a fordítást!

 5. Sárki
  2013. július 2. - 19:01

  Csodálatosnak hangzik :) Jót tesz nagyon a játéknak a nyitás Ázsia felé :)

 6. 2013. július 2. - 20:40

  Eddig csak reménykedtem, hogy ezek a havi helyett kéthetente érkező update-ek nem csak szezonálisan vannak, de végre hivatalosan is tisztázták, hogy ez rendszeres marad. Már csak az kellene, hogy ezekből minél több olyan legyen, ami állandó tartalom marad.

  “To make the world of Tyria feel alive, first and foremost it needs to frequently update and change. We’re excited to announce we have adopted a two-week major release cadence going forward for Guild Wars 2.”

  • Gandarel
   2013. július 2. - 21:52

   Jól haladnak, csak tényleg az a gond ezekkel a dolgokkal, hogy visszajött egy arc aki fél éve nem volt, fölsoroltam hogy mik történtek, megkérdezte hol kezdheti el.. és hát sehol :D Szóval fél év content kiesik ha fél évig nem vagy. Elmész mert nincs mit csinálni, vissza jössz és minden a régi pedig volt egy rakás dolog.

   • 2013. július 2. - 22:28

    Ugyanez volt velem is. Egy srác kérdezte, hogy mi újság a GW2-ben, mert november óta nem nézett be. Elmondtam neki, hogy mi történt a living story-ban havonta, aztán egyre sűrűbben, milyen achikat lehetett megcsinálni, Molten Gauntlet reward, MF dungeon, SouthSun story dolgok, Dragon Bash, Sky Pirates stb. Aztán már figyelmeztettem is, hogy ebből szinte semmit sem tud már megnézni utólag, mert a legtöbb dolgot kiszedték, amint jött a következő content. Persze van kb. 400 új event világszerte, meg WvW dolgok, revamped Orr, revamped CoF, meg kismillió apróság a patch notes-ban, de aki hónapokat kihagyott, már nem látja a legtöbb dolgot.

    Ha rá tudták volna fűzni utólag instance-olva a personal story-ra, az nem lett volna hülyeség.

    Persze van haszna ennek a rendszernek is, mert láthatóan működik, hogy az embereket összecsődítik, hogy kéthetente lássák az új dolgokat és erre tényleg sokan be is jönnek, meg már nem kell annyit nyomozni, hogy egyáltalán hol vannak az új dolgok. Viszont jó lenne, ha végre az lenne főleg, hogy egy keretként használva, a Living Story szálra felfűznék a maradandó tartalmakat. Akár a PvP-t is, ahogy most is pl. bejön az új map, ami kapcsolódik az aktuális PvE témához. Javulnak persze az arányok a maradandó tartalmak javára, de ennél sokkal többet ki tudnak hozni belőle.

    Kíváncsi vagyok viszont hogy ugyebár volt egy nagy balance, meg jön egy új map, de azt követően mikor kezdődik és folytatódik legközelebb az a PvP update, amire sokan várunk. Vajon tényleg gőzerővel nekiálltak, vagy csak havonta csepegtetnek valamit apránként? (új jutalmazási rendszer, különválasztott és igazságosabb solo queue, látható rating/rangrendszer, új játékmódok, in-game bajnokságok, szezonok stb.)

 7. Kutyafolt
  2013. július 2. - 22:58

  Hallotam egy olyat, hogy mostmár az Achik karakterfüggőek lesznek, és nem account. Ebből mennyi igaz?

  • Cecilia Sunshine
   2013. július 2. - 23:36

   Azt tippelném, hogy semmi. Egy rakat achit nem lehet megcsinálni csak egyetlen karakterrel.

 8. 2013. július 3. - 06:41

  Na vééégre valami új skin hír… Hogy mennyire lesznek elfogadhatóak… várjuk meg.
  Persze én megjóslom, hogy túlméretezettek és elég furcsák lesznek.
  De érzem, hogy lesz legalább 5, ami azért tetszik.

  Minden más hidegen hagy – Quartz statjaira kíváncsi vagyok…

  Ranger redesignt pedig várjuk továbbra is.^^

  • Punisher
   2013. július 3. - 10:46

   gyanítom, hogy a csaj charr vállától a vállpáncél továbbra is tartani fogja a kb30centi távolságot

   • 2013. július 3. - 14:30

    Alapvetőleg nem értem, miért nem használtak szabvány méretezést a modellezéskor… Hogy állandó clipping probléma van…

    Meg hogy miért nem képesek lassan 1 év alatt 1 bowot fixelni…
    Charrok mondjuk sokat szívnak, főleg a női karakterek.

    De az, hogy az új JP-ben egy olcsó skint vágnak hozzád, és még annyit se tettek érte, hogy legalább kisebb legyen, ezáltal értelme legyen.
    Tudod, ez 1 sornyi ctrl+v

   • Sárki
    2013. július 3. - 17:11

    Viszont a jp qrvajó.

   • Kutyafolt
    2013. július 3. - 20:59

    Akkor nézd meg az Asura Heavy sisakokat, elég gázak :DD

   • Punisher
    2013. július 3. - 21:12

    Asura heavy armorokhoz is van szerencsém nap mint nap. Egyedül cultural ami komolyabb, aetherblade-en pedig jót röhögtem :D A dragon sisakot meg kapásbol nyomtam pvp-be hátha valakit sikerül vele megijeszteni :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: