Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk, Általános cikkek > Sky Pirates of Tyria betekintés @ Massively

Sky Pirates of Tyria betekintés @ Massively

Holnap délután/este érkeznek az égi kalózok, a mai délután pedig lejárt a sajtó képviselői számára az embargó, így több oldal is közzétette a saját betekintő cikkét: Dulfy, MMORPG.com, GW2Hub, valamint a Massively egy videóval is jelentkezett.

Reklámok
 1. Gandarel
  2013. június 24. - 19:05

  Amiket eddig olvastam róla, jól hangzik, csak agyvérzést fogunk kapni ha retardált pugokkal megyünk akiknek aztán magyarázhatod, hogy mire mikor másszon föl meg hogy egyik bosst be kell rángatni egy körbe.

  • 2013. június 24. - 19:55

   Szerintem a felvezetését is eltalálták, mert valahogy jobban várom itt a folytatást, mint a Molten Alliance vonal végét. Egyre több hihető karakter jelenik meg a történetben, szóval nem saját maguk paródiái a szereplők, meg nem csak a számomra távlatokban gondolkodó és megfoghatatlan “sárkányos” szálakra épül a történet, hanem látszólag mellékszereplők válnak egyre érdekesebbé a tetteik és a jellemük alapján.

   Ezt kellene intenzívebben és bátrabban nyomatni, ahogy azt a felnőtt gondolkodású játékosok elvárják. Ha nem is két héten belül, de érdekes fordulatokat várok, amiknél rádöbbenhetünk, hogy nem volt véletlen semmi az előzményekben, de mégsem lehetett mindent előre tudni. A havi frissítésekkel elég béna és lassú volt év elején az egész, de így kéthetente már lehet feszesebb tempójú és érdekes a történet.

   Azért az első pár órát ismét kivárom, mire javítják a bugokat. ;)

   • Gandarel
    2013. június 24. - 20:14

    Én azonnal megyek megbosszulni Ashfordot :D

  • 2013. június 24. - 22:36

   Megvolt az élő bemutató, game sound nélkül. :S Maga a dungeon jól összerakott, szép, hangulatos. Nehézségben meg majd elválik. Az utolsó bossig probléma nélkül 20-30 perc alatt eljutottak, aztán vagy 30 percig fetrengés, egymás keltése az AOE-mocsokban, és ezzel befejezték a bemutatót bosskill nélkül. PUG-ok imádni fogják, de közelében nincs az ígért nehézségnek. Sima, egyszerű 5-man dungeon, semmi raid fight jelleg, meg amiről csicseregtek.

   • Lillienn
    2013. június 24. - 23:05

    bocsi,megkérdezhetem hogy az lfg-s emberkékből hogy lett Mopsz? (PUG) x3

   • 2013. június 24. - 23:17

    pick-up group ;)

   • Sárki
    2013. június 25. - 06:44

    Nem mostanra ígérték a raidet, csak azt mondták hogy majd lesz.

   • 2013. június 25. - 13:04

    Sárki :
    Nem mostanra ígérték a raidet, csak azt mondták hogy majd lesz.

    A Dulfy-féle beharangozóra gondoltam.

    ” Instead, these bosses have raid boss like mechanics that requires players to pay their fullest attention and coordinate. Raiders from other MMOs will be at home here as they may have seen some of the mechanics here from previous raid encounters. “

   • 2013. június 25. - 13:33

    Így merték ezt bemutatni? Hatalmas facepalm!
    Raidet PVE-ben szoktam vezetni, csatlakoznak az emberek, ahogy haladunk.

   • Lillienn
    2013. június 25. - 14:17

    Ígértek valamikorra raid-szerű instákat/raideket? :O

   • 2013. június 25. - 16:16

    A Karlosra gondolsz? Igen elég bénán játszott… arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor Defeated lett, akkor kb. 15%-nál volt az élesztése, és egyből felkelt… alig cheat.

 2. Mephike
  2013. június 25. - 07:09

  Hm, így ahogy néztem a ruhákat még tetszik is. A dungeon érdekes lesz, már csak az újdonság varázsa miatt is érdemes lesz végigmenni rajta párszor. Bnőm tuti örülni fog a minipetnek én pedig a skill és trait módosításoknak :)

 3. 2013. június 25. - 14:25

  Lillienn :
  Ígértek valamikorra raid-szerű instákat/raideket? :O

  Legutóbb Chris Whiteside válaszolt ezzel kapcsolatban pár kérdésre, amikor Lion’s Archban felbukkant pár hete, hogy beszélgessen kicsit a játékosokkal. Sokat nem mondott, csak annyit, hogy lesz valami raid tartalom, és nagyon kíváncsi már, hogy milyen lesz a fogadtatása. Meg elmondta, hogy új ötfős dungeon-ök is lesznek rövidesen, amellett hogy folytatják a jelenlegiek átalakítását.

  • Shantey
   2013. június 25. - 14:48

   Megtaláltam a beszélgetést és a képeket erről. Sok nyalánkságot említ, többek közt raid, dungeon revamp, Cantha igen valószínű megjelenését a jövőben, weapon dye stb stb stb

   http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/1g0zqb/tc_fireside_chat_with_former_lead_producer_in_la/

  • Gandarel
   2013. június 25. - 15:17

   AC-t már kinyírták. Jön a kövi.

  • Lillienn
   2013. június 25. - 17:27

   Ja értem, nem wow-féle 25fős raid, hanem az 5fősökben lesz szükség taktikára,miegymás….meglátjuk hogy sül el….láttam miféle lesz ez az új dungi. (Molten Facility bossok elég kemények voltak, első este pugokkal (:P a mopszok) majdnem egy óráig püföltük őket….

   • Gandarel
    2013. június 25. - 17:35

    Nem biztos hogy 5 fős, én 8-12-re tippelném, de akármennyi lehet.

    Azt mondták raid szerű és egyedi lesz, majd kiderül.

   • 2013. június 25. - 17:40

    De, állítólag új raid tartalom lesz, amihez 5-nél több ember kell, és nem guild mission vagy world boss, mivel azok már vannak, és értelemszerűen akkor nem beszélnének raid-ről, mint új tartalomról. Meg lesznek új 5-man dungeon-ök is.

    Egyébként WoW-ban is bevezetik a skálázódó raidet, amiben már nem fontos pont 10 vagy 25 emberrel indulni, hanem a kettő között kell lenni a létszámnak. Nem nagyon vesződnek az új dolgokkal, hanem megnézik a konkurens MMO-kat és berakják a népszerű megoldásokat. Végül is így készült a vanilla WoW is, az aukciós házat leszámítva, amit a Blizzard vezetett be először. A többi mind létező megoldás volt, és meg kellett jól csinálni mindent egy játékon belül.

   • Shantey
    2013. június 25. - 17:41

    Július folyamán Colin újból blogol egyet, hogy mi várható 2013 második felére, reméljük erről is lesznek majd részletek vagy legalább egy körülbelüli időpont a bejelentéséről.
    Remélem olyan 10-15 fő körüli csoportos megfejtés lesz, a 25 fős raideket valahogy sosem csíptem. A 40 fősről nem is beszélve … :D
    De a pve élmény rovására megy továbbra is a control + support elhanyagolt szerepe, talán itt is történik változás.

   • Gandarel
    2013. június 25. - 17:51

    5 embernél is elég káoszos a dolog, szeretnél nehéz bossfightot 25 emberrel itt? Semmit sem látnál csak egy nagy fehér fényt a monitirodon a sok aoe-től utána pedig egy defeated screent.

    Nem hülyék. 10 a nagyon max.

    De majd kiderül.

 4. Valaki
  2013. július 5. - 19:42

  Nem gondoltam volna hogy harmadjára fogom elkezdeni a Guild Wars 2-t. Mindig azt mondtam magamnak és másoknak is – fórumokon – hogy abbahagyom és nem érdekel már többé, mert nincsen benne olyan ami lekötne. Viszont ahogy olvasgatom itt a blogot… azt kell hogy mondjam kedvet kaptam már harmadjára is a játékhoz. Már töltöm lefele és holnap reggel már el is kezdem a játékot. Tetszenek az újítások… és van egy olyan érzésem hogy ez a játék egyre csak jobb lesz! Olyan mint a bor… ahhoz hogy finom legyen idő kell… és mint tudjuk az “öreg” bor az igazi bor.

 5. Valaki
  2013. július 5. - 19:44

  Egyedül ami nem tetszik, az az hogy lemaradtam az előző tartalomról és már nem csinálhatom meg. És mire az új karakteremmel elérem a 80. szintet addigra már ez a content sem lesz elérhető.

  • Sárki
   2013. július 5. - 19:59

   Általában úgy vannak megcsinálva hogy felskálázódj, a jphez meg még az se nagyon kell.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: