Reklámok

Dragon Bash

dragon_bash_header

2013. június 11.

Lion’s Arch a Dragon Bash fesztivállal becsüli meg lakosai dacos szellemét, itt a mulatozók a félelem arcába nevetnek. A Lion’s Arch-i Captain’s Council által szponzorálva, a Dragon Bash egy egy hónapon keresztül tartó ünnepség lesz, teljesen új tevékenységekkel, tűzijátékokkal, exkluzív jutalmakkal és rengeteg meglepetéssel. Az ünnepség június 11.-én kezdődik és egészen július 9.-ig tart.

Nincs több félelem – Dragon Bash érkezett!

Dragon Bash események

Dragon Bash események Lion’s Arch-ban – Június 11-től

Lion’s Arch a nyüzsgő epicentruma a Dragon Bash ünnepségeknek. A Captain’s Council pénzt nem kímélve feldíszítette e büszke, megviselt várost, ennek egyik jele az óriási holografikus sárkány, mely ártalmatlanul lebeg a fejünk fölött.

Üsd a sárkányt! – Június 11-től

Az ünnepség alatt szerte Tyria-ban kereshetitek a holografikus kivetítőket. Ezek a mini-kivetítő készülékek hologram minion-okat tartalmaznak, amelyek Dragon Bash meglepetést dobhatnak… egy Dragon Coffer-t! Június 18-tól sárkány képmást is fogtok találni Tyria-szerte, az ünnepség alatt. Hajtsatok végre egy rituális táncot és gyújtsátok meg a képmást, hogy ideiglenes boost-ot kapjatok!

Fejlesztői Livestream – Június 10 21:00

Nézz bele a Dragon Bash-be az Arenanet fejlesztőivel élőben, a Twitch csatornánkon.

Dragon Ball – Június 11-től

Az ősi Tyria-i időtöltés, a Dragon Ball visszatér! Játékosok csapatai tesztelhetik Dragon Ball képességeiket egymás ellen ebben a képességekről és reflexekről szóló gyors-ütemű játékban. Készüljetek a dodge-ra!

Moa verseny – Június 11-től

Válaszd a leggyorsabb moát! A Lion’s Arch-ban található Farshore Ward ad helyet a halálos iramú moa versenynek, ahol fogadhatsz a kedvenc moa versenyzőidre.

Sárkány pinatak – Június 11-től

Tyria fővárosaiban az ünnep tiszteletéül felaggatott sárkány pinatakat fogtok találni. Törjétek szét ezeket, hogy ízletes Dragon Bash cukrot szerezzetek!

Dragon Bash tűzijátékok – Június 14-17

Figyeljétek, ahogy Lion’s Arch ege életre kel a robbanó tűzijátékok által, minden játékbeli este. A tűzijátékok június 14.-én, pénteken 18:00-kor kezdődnek és minden második órában ismétlődnek, egészen június 17, hétfő 21:00-ig. Maradjatok ott a látványos befejezésig, így kaptok egy egyedi ünnepi sisakot: The Horns of the Dragon!

A sárkány képmás meggyújtási ceremónia – Június 18-tól

Csatlakozzatok a Captain’s Council-hoz és más méltóságokhoz, miközben meggyújtják a sárkány képmásokat Lion’s Arch-ban a Grand Piazza-n, június 18.-ától. A kedélyes Magnus the Bloody Handed jóvoltából a ceremónia teli lesz vidámsággal és meglepetésekkel.

Új jutalmak

Horns of the Dragon

dragon_helmEzt az egyedi sisakot csak azok a játékosok kapják meg, akik egy teljes tűzijáték bemutatón részt vesznek Lion’s Arch-ban. A bemutatók június 14 és 17 között minden második órában kezdődnek (a játékbeli estéken).

Holographic Dragon Wings

Ez a sárkányszárny back tárgy csupán nagyon ritka drop-ként érthető el a Dragon Ball arénában és Tyria szerte, az ünnepség alatt. Azok az ambiciózus kalandorok, akik nagy mennyiségű Dragon Bash cukrot gyűjtenek össze, megszerezhetik ezeket az exkluzív holografikus ünnepi szárnyakat.

Holographic Shattered Dragon Wings

shattered_wingAzok az elhivatott ünneplők, akik megszerzik a Dragon Bash Meta achievement-et, megkapják ezt az impozáns back tárgyat – egy holografikus Shattered sárkányszárnyat.

Dragon Coffer

Ez a speciális jutalomláda, amely csupán a Dragon Bash ideje alatt esik, tele van cukorral, valamint lehet benne tűzijáték, hologram mini minion és Dragon’s Jade fegyver skin.

Dragon’s Jade fegyver skin-ek

Mutasd meg mi is az a Dragon Bash szellem ezekkel a szuper új fegyver skin-ekkel, melyeknek feltűnően sárkányos a kinézetük. Fegyver ticket-et a Rich Dragon Coffer-ekben és (ritkán) a Dragon Coffer-ekben találhattok, amelyet aztán a fővárosokban található Black Lion Weapon Specialist-oknál válthattok be a skin-re.

Helmed Moa Racer Mini

Ez az imádni való sisakos moa mini csupán a Dragon Bash ideje alatt érhető el. A moa versenyből szerzett elismervényekkel tudjátok megvenni.

Új rendszerek a frissítésben

Harcolj, hogy megtartsd a helyed PvP leaderboard-on!

d1c26LeaderboardFejlesztettünk azon, hogy hogyan mutassa a PvP leaderboard a tudást. Az inaktív játékosok idővel automatikusan elkezdenek lecsúszni a leaderboard-on, így az új és aktív játékosoknak lehetőségük lesz, hogy magasabb rangba küzdjék magukat. Ez azt jelenti, hogy a PvP leaderboard még jobban fogja tükrözni, hogy kik a legjobb PvP játékosok.

Authorized Shoutcaster Program

7be1f22-Authorized-Shoutcaster-ProgramAz új Authorized Shoutcaster Program keretén belül, amikor magas rangú PvP csapatok kerülnek össze egy rated meccsen, a jogosult közvetítők kapnak egy értesítést, hogy belépjenek arra a meccsre, mint megfigyelők, így egy kis időeltolódással, közvetíteni tudják azokat.

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Reklámok
 1. 2013. június 4. - 17:37

  az a pajzs a warin a videóba az kell

 2. Lighting Flash
  2013. június 4. - 17:45

  Végre valami ami kicsit visszacsalogat a játékba…nehogy laggfestivalba csapjon a buli.

 3. Wrath of Anger
  2013. június 4. - 18:02

  Igen én is visszatérek a játékba egy kicsit ! Ez egy remek kedvcsináló videó ! Öröm volt nézni ! ^^

 4. gwfan21
  2013. június 4. - 18:23

  Még mindig a zene a legjobb a vidi alatt! :D

 5. 2013. június 4. - 19:04

  Érdekes lesz… így vagy úgy…

 6. Inver
  2013. június 4. - 19:48

  Már nagyon várom én is, szerintem tuti, hogy király lesz. :) Persze ha nem muszáj, akkor nem rohanok be LA-be. :D

 7. 2013. június 5. - 03:21

  Azt nem értem egyébként, hogy miért kell LA-ra limitálni az egészet…
  GW1ben ugyebár a főbb városokban mind volt event, factionsnál mondjuk kicsit másképp, hisz érzékeltették az elvont világát. Ott volt egyedül Dragon Festival.
  Itt viszont a laggfestet szépen megelőzné, ha a többi várost is feldekorálnák ezekkel a dolgokkal, mert amúgy igen kihaltak…

  • CoreT
   2013. június 5. - 04:34

   1, + Munka
   2, történelmi szempontból csak Divinityt lenne értelme (De még ott sincs jelenleg canthai része a városnak), ha csak azt díszítenék fel a többi faj fanjai háborognának, ha nem akkor meg a lore ról menne a vita.
   3, rakhatnak ki díszlámpákat és pinatakat másik városokba is, de attól még ugyanúgy LA lenne a figyelem központja, ahogy most is az dragon festival nélkül is…nekem halloweenkor se volt bajom LA val, és ezt nagyjából ugyanolyanra tervezték: szerte Tyrias keresnivalók, külön instances minigame, egyedül csak a Moa racing azt amit LA hoz lehet kötni , de annak a pályája már ott van megjelenés óta szóval nem kéne rajta meglepődni. Még a finálét se egynapra szűkítették ha jól értem, szóval one time-only event nem nagyon lesz

   • 2013. június 5. - 12:03

    Történelmi szempontból az összes város feldíszítésének van értelme, hiszen ez nem a GW1es Dragon Festival Canthából, hanem a Dragon Bash, ami egy apró reményfolt, egy ünnep, az Ősi Sárkányoktól szétcsúszott világban.

   • nathriel01
    2013. június 5. - 12:30

    Csakhogy a Captain’s Council nem fogja finanszírozni az összes város feldíszítését. Még valami: “Tyria fővárosaiban az ünnep tiszteletéül felaggatott sárkány pinatakat fogtok találni” Tehát pinataért mehetünk más városokba is, magát az ünnepet viszont a Captain’s Council pénzeli, tehát ne várd, hogy feldíszítik neked Black Citadel-t.

   • 2013. június 5. - 13:56

    Az igaz, h pkusz munka, de nagyon kevés…
    Előredolgozott modellekkel és NPC-kkel pakolják tele a mapot, meg a skybox és lightning beállításokat elvégzik. Ennyi.
    Hogy ezek megvannak, stílusosan megoldható 1 város egyetlen munkanap alatt, egyetlen embernek (mert 1 is képes rá).

    Ha JKA-s lugormodban ez nem volt probléma (ami azért sokkal primitívebb az itteni lehetőségeknél), akkor itt főképp sem.

    Egyébként minden várost elérünk level2-es karakterrel, nem kell ezért parázniuk. Igazából LA-n kívül csak Divinity’s Reachben vannak emberek, meg Hoelbrakban is előfordulnak.
    Rata Sum és Black Citadel került város, gondolom az idióta kiépítésük miatt.

    Vitázzunk inkább arról, hogy mi kéne egy MMO városba, amivel ugyanúgy el lehet lenni, mint farmgrindel.
    Jövedelmező és RolePlay elemekre gondolnék én.

  • Sárki
   2013. június 5. - 08:36

   A többi faj képviselői az f-f miatt se picsogtak pedig az tisztán charr-norn buli volt :D

 8. erasmus
  2013. június 5. - 09:47

  És újabb RNG-s fegyverek remek….

 9. Punisher
  2013. június 5. - 11:49

  dat wing, esni fog a jetpack ára… mintha ez menőbb lenne :P

  • 2013. június 5. - 13:00

   Én azt néztem, hogy a shattered wing (legalábbis a rajz alapján) jobban néz ki, mint a sima :o

   • 2013. június 5. - 13:58

    Természetesen ennek is világító izének kell lennie, véletlenül se komolynak, félelmetesnek, vagy épp “valódi sárkányaink” stílusainak variációival és effektjeivel. Pedig mennyivel komolyabban festene a dolog, nem?

   • Stan
    2013. június 5. - 14:10

    szerintem nincs gond vele, és nem világít, ez holografikus. Én kifejezetten örülök, hogy végre elkezd valami Asura tech is bekerülni a világba…
    Azért egy “félelmetes” szárnyat megnéztem volna. (eredetiben nem nagyon tudom elképzelni, ha csak shattererére gondolsz, az is “világít”, ez ,max ugy lenne érdekes, hogy külön tevékenységekért, külön sárkány szárny, pl a 4 sárkányé ami ingame van. Ugy érdekesebb lehetett volna lehet :)

   • Lillienn
    2013. június 5. - 15:15

    Water elememre kiváló lesz a shattered szárny ^^ acsira fel!

   • Punisher
    2013. június 5. - 18:42

    van sima is? azt hol tudom megnézni?

   • 2013. június 5. - 22:52

    Yep a videóban. http://www.youtube.com/watch?v=e00s3PgR-SQ#t=34s (34. másodperctől látszik a hátán a csajnak, ez a link a 34. mp-hez ugrik alapból)

   • Lillienn
    2013. június 5. - 20:34

    A videóban van pl , az amikor áll két karakter egymás mellett, és csapkod a szárnyával.(holografikus)

 10. 2013. június 5. - 13:31

  Hátez…

  • nathriel01
   2013. június 5. - 13:37

   Úgy tűnik a culling megszűnt, de valamiért nagy a lag…

   • Punisher
    2013. június 5. - 18:47

    azt már nem rakták be a vidóba amikor event után átjutnak az emberek az overflowrol és kérdezik hogy “boss dead?”

   • 2013. június 5. - 22:56

    ?

  • Shantey
   2013. június 5. - 15:24

   Pff, auto attack fest, de a culling tényleg eltűnt és lag se nagyon van.

  • 2013. június 5. - 22:55

   :o az a shield nagyon jól néz ki.

 11. 2013. június 7. - 13:13

  Azt a szárnyat és a fegyvereket mindenképp be kell szerezni! Végre valami szép holmi!
  A “Bash the Dragon” dalból, pedig kell egy hosszabb, letölthető változat :D

 12. Wolfi
  2013. június 12. - 23:54

  Hali
  Nekem kiesett ez a csodálatos hologramos szárny egy piti harcosból – így nem kell 100.000 cukrot ráköltenem. Viszont nem tudom, hogy ha elhasználom, akkor ezt örökre hozzáköti a páncélomhoz és ha leveszem, vagy eladom, akkor elvész, vagy ezt bármikor bekapcsolhatom a karakteremen? Előre is köszönöm a segítséget!

  • 2013. június 13. - 00:01

   A Back Itemre lehet rátenni a skint, tehát csak egy karakteren használható, de azon megmarad örökké (amíg ki nem dobod, vagy másik skint nem teszel rá). Back Item például vehető Trading Poston “spineguard”-ra keresve. (http://wiki.guildwars2.com/wiki/Back_item <- teljes lista róluk)

   • Wolfi
    2013. június 13. - 10:12

    Áhá, értem!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!

  • 2013. június 13. - 11:55

   Ahogy Howellq is írta, ezek gyakorlatilag “hátizsákok”. Fogsz egy back slotba való akármit, ami a karaktered szintjének megfelelő módosítókat (statokat) tartalmazza, de nincs különösebb megjelenése, és transmutation stone-t elhasználva rárakhatsz egy neked tetsző skint. Van pl. olyan is, ami világít a sötétben, és körülötted bevilágítja a sötét helyeket. Ezeket egy invisible bag-ben szoktam tárolni, mert ha abba rakom, nem adom el véletlenül sem vendornak, sem TP-n. Onnan cserélgetem, ahogy nekem tetszik.

   Hát kiszámolhatod, hogy 100k cukor micsoda érték pénzben, szóval baromi mázlid volt. Ha 10 Dragon Bash achit megcsinálsz, megkapod a szárny shattered változatát is, de ami neked esett, az úri huncutság. :)

 13. Nhienyl
  2013. június 13. - 14:26

  Kérdés: Jelenleg ugye 8 achi teljesíthető, na ebből 7 megvan (a moa-s esélytelen, nincs akkora szerencsém, se pénzem annyi, amennyivel ezt kompenzálni tudom :D ). A problémám az, hogy a 10-be ami majd a holographic shattered wings-hez kéne, oda csak 6-ot számolt. Ezek szerint a 20 győzelem a Drachenball-Arena-ban nem számít bele?

  (Amúgy a sapikat én is megkap már O.o )

  • MaDFoX
   2013. június 13. - 14:34

   http://wiki.guildwars2.com/wiki/Dragon_Bash_(achievements)
   “Bug: Currently neither Dragon Ball Boss nor Dragon Ball Devotee increase the counter for The Dragon Bash Experience.”

   A moa racing, végleges esemény marad — szintén nem számít bele ha jól tudom…

  • Kretusz
   2013. június 13. - 16:32

   moa racer: 4x fogadtam abból 3x elsö helyezett, 1x harmadik. több mint 3 aranyat szereztem vele.

   • 2013. június 13. - 18:53

    Fogadtam én is. Azóta moákat ölök, amint meglátok egyet. :) Nekem nem nyert egy sem még, viszont volt sokszor második, ami végül éppen visszahozta a pénzem. Először nyertem, aztán szépen jöttek a bukók, mert rosszul fogadtam. Volt egy fickó, aki mindig bukott. Amikor írta, hogy melyikre fogadott, azt direkt elkerültem. :)

  • Wolfi
   2013. június 14. - 21:14

   Igen érzem a súlyát! :)
   Mikor kidobta, akkor szinte elvékonyodó hangon sikítottam.

 14. Nhienyl
  2013. június 13. - 15:10

  Más nyelven sajnos nincs, kicsit hülyén fordítja a fordító, de azt hiszem a lényeget megértettem. Viszont, akkor a tűzijátékot számolta bele helyette? O.o hmm-hmm remélem, majd azért kijavítják. Köszönöm a választ.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: