Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Last Stand at Southsun

Last Stand at Southsun

last_stand_header

Május 28.

Kiderült, ki áll a Southsun Cove-i vadállatok támadásai mögött: a renegát sylvari, Canach.

Egy teljesen megfontolatlan próbálkozással, mellyel a Consortium-ot akarta megakadályozni az új telepesek kihasználásában, Canach a sziget lényeit a pusztítás eszközeivé változtatta. Megtudjátok gátolni Inspector Kiel-el Canach tervét, mielőtt Southsun Cove partjait vörössé változtatná a vér?

Újdonságok

Vadászd le Canachot!

d0e6801-Hunt-Down-CanachCsatlakozz Kielhez egy küldetésben, hogy elfogjátok a halálos, elszánt Canachot! Ebben a teljesen új story dungeonben belépsz Canach’s Lair-be egy földalatti egyszemélyes küldetésre, a sziget alatt. Ha legyőzöd a ravasz sylvarit, azzal feloldasz egy kihívásokkal teli új, csoportos kalandot.

 

Egy szörnyű fenyegetés

21b4c02-LastStand-A-Monstrous-ThreatMég ha sikerül is elfognod Canachot, vajon a mesteri tervét is meg tudod akadályozni? Védd meg az új telepeseket Southsun Cove-on a dühöngő vadon egy utolsó, masszív támadásától, vagy bukj el és halj bele! Június 5.-étől egy hatalmas szörnyűség is csatlakozik a küzdelembe – a segítséged nélkül el fogja pusztítani a telepeseket és minden, amit felépítettek.

Fejlesztett World XP

74ab404-LastStand-New-Improved-World-XPFejlesztjük annak a módját, ahogy a WvW játékosoknak World XP-t adunk. A Mists-ben most már sokkal több cselekedetért kaphatsz World XP-t – az ostromgépek elpusztításáért, falak javításáért, kísérgetős küldetésekért, stb.

 

Változékonyabb és több jutalom WvW-n

4e8b105-LastStand-Greater-Variety-and-More-RewardsÚj WvW achievement-eket adunk a listához, így úgy szerezhetsz World XP-t, hogy azt játszod, amit szeretnél. Valamint, mindig amikor új World rangot szerzel, kapsz egy bónusz ládát is, amelyben hasznos WvW loot van.

Veszélyes új WvW képességek

d530206-LastStand-Dangerous-New-WvW-AbilitiesVálj még halálosabbá a Mists-ben az új WvW képességekkel, mint a Burning Oil Mastery vagy a Defense Against Guards új rangjai.

 

 

Az Infusion-ök és az Ascended felszerelések bevezetése WvW-n

5982107-LastStand-Introducing-Infusions-in-WvWMostantól Ascended gyűrűket és amuletteket vehetsz, valamint hat új Infusion-nel fejlesztheted WvW képességeidet, ezek speciális WvW bónuszokat adnak karakterednek. Csak beszélj a minden térképen megtalálható Laurel és Badge kereskedőkkel.

WvW párosítás változások

4d786WvW-Match-ResetA WvW meccsek kapnak egy kis változatosságot. Ezen változások miatt számíthatsz arra, hogy új ellenfelekkel kerülsz szembe a következő párosításoknál és több ellenfélen tesztelheted WvW-s képességeidet.

 

Frissítés: Custom PvP arénák és megfigyelő mód béta

531bd08-LastStand-Update-Custom-PvP-ArenasRengeteg nagyszerű visszajelzést kaptunk a béta játékosoktól, amelyek segítségével bugokat javítottunk és fejlesztettük ezeket az új rendszereket. A Gem Store-ba berakjuk a Custom Arena Time Token-eket, így a béta játékosok meghosszabíthatják kedvenc custom arénájuk bérlési idejét.

Új Southsun Cove jutalmak

680d0Reef-RiderTaláld meg a saját, limitált kiadású Mini Reef Rider-ed – egy hűséges, lebegő barát, amely csak június 11.-ig elérhető. A Southsun-i telepesek elszánt védelmezői megszerezhetik a Settler’s Amulet-et, Keepsake-et és Ring-et. Ezeket a ritka, új jutalmakat Southsun Cove-i lényekből és ládákból szerezheted meg, illetve a Crab Toss során.

Exkluzív Southsun tárgyak: Fervid Censer és Sclerite Karka Shell

3d811Fervid-Censer-and-Sclerite-Karka-ShellNagy a kockázat Southsun Cove-on, de a jutalom is. Azok a játékosok, akik segítenek fenntartani a rendet a Secret of Southsun alatt, két exkluzív back tárgyat szerezhetnek meg, a növény Fervid Censer-t és a vonagló Sclerite Karka Shell-t.

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Reklámok
 1. 2013. május 21. - 00:42

  Vajon megváltoztatták Canach kinézetét, vagy az egy másik sylvari a képen?

 2. Sárki
  2013. május 21. - 06:52

  Úgy érzem kezd beindulni a gépezet :) de nem értem miért kellett beírniuk a két backpacket, csúsztatások nélkül is nagyon erősnek ígérkezik ez a content.

 3. 2013. május 21. - 07:21

  Jónak igérkezik!:)

 4. Shantey
  2013. május 21. - 07:42

  Egy bazi nagy, de tényleg EKKORA pozitívum, hogy hallgattak az instával kapcsolatos megjegyzésekre, miszerint sokan kifogásolták, hogy ez az egész F&F hóbelebanc egy instával fejeződik be, amit jó lenne egyedül is végigvinni. ÉS TESSÉK! Kapsz egy sztori központú egy fős instát, ami megnyit valami brütál 5 fős instát. Bravó! Ha tippelnem kéne, most még csak Kanach leverése lesz, június ötödikén pedig a karka queen agyonkalapálása lesz a lényeg valami LA lerohanásához hasonló nyílt világban zajló szösz keretein belül.

  • Endrosz
   2013. május 21. - 07:51

   Nem értem a panaszkodást, és én személy szerint senkit ismerek, akinek ez volt a baja. Ha valaki single playert akar, játsszon single player játékkal, ott a Skyrim sokszáz óra játékidővel. Ez egy MMO, és teljesen természetes, hogy csapatot igénylő tartalmak vannak benne. PvP 5 fős, WvW sok fős, PvE-ben pedig hiába lehet sok mindent egyedül csinálni, de sokféle tartalom (Fractal, Dungeon, templomfoglalás) csapatot igényel.

   Azzal viszont egyetértek, hogy a “mindenki egy helyre!” jellegű clusterfuckot a jövőben sem kéne erőltetni, mert megint csak csúfos felsülés lesz belőle.

   • Nhienyl
    2013. május 22. - 12:56

    Néha inkább pont az hiányzik, hogy nem lehet megtoldani a party létszámát pár fővel. O.o

  • Sárki
   2013. május 21. - 17:43

   Mindig elfelejtem hogy ez a forever alone 2… Az ilyen idióta antiszociális emberek játszanak single playert. Hogy tolnak végig ezek az állítólagos hisztigépek egy dungeont, fractalt vagy akár egy group eventet. Meggyőződésem egyébként hogy csak pár troll kelti a feszkót, mivel semmilyen hátránya nincs, sőt, kifejezetten előnyös a játékban ha partyban vagy (több loot, több dmg (lásd: shelter farm lényege)). amúgy meg összehasonlíthatatlanul jobb, érdekesebb, izgalmasabb volt az mf, mint az ócska solozható eventek és personal story utánzatok amik az f-f törzsét adták a finálé előtt.

   • Shantey
    2013. május 21. - 18:04

    Mosom kezeim, nekem teljesen mindegy volt a befejezés milyensége, bár az insta nekem továbbra is elmegy kategória. A hangulata remek, de technikailag bakfitty volt, pedig két 65-ös karakter is volt a csoportunkban. Igen, még ranger is, ha már handicap, nem gurigázunk sz … kitten!
    Az új dungeon solo / group közti különbség nagyon kíváncsivá tett, remélem kerülnek bele mindenféle nyalánkságok. Wipe for the masses!

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: