Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Ingyenes transzfer a medium szerverekre

Ingyenes transzfer a medium szerverekre

gw2_Ascalon_header

Bár még a frissítés fordításával sem végeztem, úgy gondoltam, fontos lenne minél előbb kirakni ezt a hírt, hiszen többeket érinthet. Szóval a lényeg, hogy április 1-ig ingyenesen lehet átköltözni a medium, azaz közepes populációval rendelkező szerverekre. Tehát aki ott ragadt volna valamilyen szerveren, most viszonylag szabadon dönthet, hogy merre tovább, ha van erre igénye.

Forrás: GuildWars2.com

Reklámok
 1. Gondir
  2013. március 27. - 19:16

  Ennek mi lehet az oka? Miért pont a medium szerverekre?

  • 2013. március 27. - 19:26

   High popról mediumra váltás miatt vezethették be, hogy a nyüzsgést és wvw queue-t elkerülni kívánók tudjanak váltani. High-ra ne menjen senki, csak ha fizet, low meg jelenleg nincs. Korrekt ez így, főleg a patch után.

   • Gondir
    2013. március 28. - 10:58

    Igaz, köszönöm :)

 2. Mc Wolfy
  2013. március 27. - 22:23

  egyet értek a korrektséggel és az ötlettel is

 3. hugo
  2013. március 27. - 23:01

  a piken szerveren sok magyar van így átlagban?

 4. bemó
  2013. március 27. - 23:38

  a legtöbb szerintem :D

 5. Punisher
  2013. március 28. - 10:47

  …jó alakalom h SFR-en órásra nőjön az ezelött pár perces sor wvw-re…. (._.)

 6. Ravenix
  2013. március 28. - 13:03

  Tegnap majdnem sikerült is transzferelnem guest helyett. Tegnap óta duplázódott a medium szerverek száma nálam. Úgy látszik kicsit változtattak pár a dolgot a számlálásnál…

 7. W Elementalist W
  2013. március 28. - 15:40

  Whiteside rigen vannak meg magyarok?

  • 2013. március 28. - 17:29

   Tegnap is láttam egyet.

   • 2013. március 28. - 19:57

    egy egész magyart!?!? :D

   • 2013. március 28. - 23:09

    Az is csak guestelt. :)

   • nedvedicious
    2013. március 29. - 14:47

    Az én voltam. És nem guesteltem, hanem ingyenesen transfereltem, hogy kivegyem az ottani bankban felejtett Candy Corn halmot :P Csak a 7 napos CD miatt nem érek vissza ingyenesen Pikenre, uh benyaltam, mint a leborult szivarvége.

  • chuckygwzik
   2013. március 29. - 08:55

   Hehe :) Több mint 200 regisztrált magyarról tudok, csak az EAST ally-t nézve, de aktív is legalább 100. Kb 10 magyar guildről tudok akik még a WR-en vannak és az utóbbi időben is ally szinten 20 magyar kezdte a játékot a WR-en.

   Ez a tévhit ami a blogon január óta terjed, köszönhető a félrevezető “vége az ingyenes transfernek gyertek a pikenre” = “fogynak az aktív játékosok a VAR-ból toboroznunk kell” hozzáállásnak.

   • 2013. március 29. - 18:38

    Igen, örülünk neki, hogy így kívülről ennyire tisztában vagy a helyzettel. Azért azt tegyük hozzá, hogy nagyon sok magyar guild van Variance-on kívül PS-en. Meg azt is, hogy nincs hely a guildben, és még így is folyton jelentkeznek. Szóval nem tudom melyik játékkal játszol, de valószínűleg nem azzal, amelyikkel én.

   • chuckygwzik
    2013. március 29. - 20:23

    Ugyanazzal a játékkal játszunk és ugyanazt a blogot olvassuk csak az idő múlik és néhány dolog, feledésbe merül. Pl az, hogy a VAR guild átment még újév előtt a pikenre és post-ban toborozta az embereket. Utána elindított egy lavinát a közösség, ami csúcsosodott a jan 28ban. Nagy szerepe volt a szerkesztőknek és a VAR-nak. Ennyi. Elmúlt túl van mindenki rajta.

    Szóval nem kellett VAR tagnak lenni, hogy tudjuk mi zajlott belül, a tagok itt vannak a blogon és közzétették a hozzászólásaikban és a vezetők itt posztoltak ez ügyben.

    Senki nem vonja kétségbe, hogy a toborzás és az 1 hónap propaganda sikertelen volt. Persze, hogy a PS lakott a magyaroktól, de ez nem tartozik ide.

    Rossz végéről fogtad meg a mondandóm lényegét. Elbagatelizáljátok több száz játékos döntését és még mindig téves képet festetek egy általatok “halott zónásnak” hitt szerverről. Én erre írtam egy kommentet.

   • nathriel01
    2013. március 29. - 21:34

    Nagyon, de nagyon nem akarom újrakezdeni ezt az egész cécót, de kérlek mutasd meg nekem azt a posztot, ahol mi toboroztunk és azt mondtuk, hogy mindenki jöjjön a Piken-re. Igen, valóban volt egy poszt, amiben le lett írva, hogy költözünk (többek között azért, mert sok guild tag nem olvasta a MotD-t, de azt hiszem minden klán közzé szokta ezt tenni a honlapján/fórumán), igen a posztba bele lett írva egy mondatban, hogy még van tagfelvétel (szimplán ennyi, semmi a VAR így fasza meg úgy fasza szöveg). Viszont ugyanebből a posztból kiemelnék még két dolgot is, idézve:
    “A legtöbb magyar a Piken Square-n és a Whiteside Ridge szervereken van, de Desolation szerveren is szignifikáns számban fordulnak elő.” és
    “Továbbra is áll a blog ajánlata, ha írtok egy rövid toborzó szöveget, és elkülditek a variancegw2 kukac gmail pont com e-mail címre, egy bejegyzés keretében kitesszük őket.”

    Ezek mellett természetesen ki lett emelve a posztban a saját akkori, januári véleményünk, miszerint a Piken-en nagyobb az élet (ami, bármit is mondasz, akkor igaz volt). Ez azóta természetesen változhatott, de azt hiszem a fent említett poszton és a népszámlálóson kívül (amit ugye szintén nem mi befolyásoltunk, hanem az olvasók szavazatai és nem is mi kezdeményeztük azt, hogy legyen egy ilyen szavazás) egy posztban sem lett megemlítve ez a kérdéskör. A WR akkori haldoklásáról és a magyarok más szerverekre történő vándorlásáról már jóval előbb jöttek a hírek, hiszen például pár hónappal korábban is felvetődött már a VAR-ban, hogy költözzünk, de akkor ezt nem tettük meg. Tehát kérlek téged is és mindenki mást is, hogy fejezzétek be ennek a dolognak a terjesztését. A VAR januárban legfeljebb a bomba volt, de a gyújtózsinór már régóta égett, csak az volt a kérdés, milyen hosszú.

   • 2013. március 30. - 00:22

    Nekem még mindig úgy tűnik, hogy te nem vagy túl rajta, különben nem emlegetnéd még mindig… saját magad cáfolod meg.
    A 2 hónappal ezelőtti információk alapján meg ne próbáld megítélni a jelenlegi helyzetet, mert körülbelül annyira lesz pontos, mint ha a jelenlegi gazdasági/politikai helyzetet elemeznéd a 2 hónappal ezelőtti információkból.

   • chuckygwzik
    2013. március 30. - 04:53

    Nathriel01, howellq mást beszéltek mint Bodóné.

    “Cécó” akkor érzed te is, ennyi elég ne folytassuk. Ez messzire visz semmi értelme. Elmúlt, vége.

    “Ez a tévhit .. .”

    “Rossz végéről fogtad meg a mondandóm lényegét. Elbagatelizáljátok több száz játékos döntését és még mindig téves képet festetek egy általatok “halott zónásnak” hitt szerverről. Én erre írtam egy kommentet.”

    Senki nem foglalkozik azzal mi van a pikenen vagy bármelyik másik szerveren mi a jelenlegi helyzet a VAR-ban, nem számít költözött-e azóta vagy bármi. Akik mentek mentek, akik maradtak maradtak.

    Egyszerűen nem hagytam szó nélkül, ahogy mondtam elbagatellizálják több száz játékos döntését.

 8. 2013. március 29. - 00:11

  howellq :
  egy egész magyart!?!? :D

  Levendula volt a neve és az Úgy Ütsz Mint Egy [Lány] nevű klánban volt.
  Ma láttam Illúzió nevűt és egy Kombájnt :)

 9. bemó
  2013. március 29. - 13:30

  hát én rég ott hagytam wr-t kihaltak voltak voltak a területek , www meg síralmas

 10. krétapor
  2013. március 30. - 00:09

  Üdv.
  nem rég kezdtem játszani gw2 vel most WR-en vagyok szerintetek érdemes átmenni PS-re?
  Mennyivel jobb?

  • 2013. március 30. - 00:23

   A különbség legfeljebb WvW-n lehet, hiszen guesteléssel bármikor át tudsz menni másik szerver PvE részére.

 11. Bouhk
  2013. március 30. - 23:58

  Üdv,
  érdekelne az h most h ingyen át lehet menni más szerverre ez azt is jelenti h a karakteremet is átvihetem végleg?

  • nathriel01
   2013. március 31. - 00:02

   Az egész account-odat viszed át, tehát ha másik szervert választasz, akkor minden, már meglévő karaktered ott lesz és az újakat is azon hozod létre.

 12. Bouhk
  2013. március 31. - 00:12

  Értem, mert úgye csináltam egy guildot is de sajna a vabbin kevés a magyar játékos.Akkor szero választásnál kiválasztom a megfelelő medium szerot és transfer vagy guest?Ír valamit de nem vagyok valami jó angolból :)

  • nathriel01
   2013. március 31. - 00:15

   Transfer. Viszont arra figyelj, hogy bár a guild, amit készítettél a Vabbi-n megmarad, az influence elveszik, vagyis ha volt valami fejlesztve, az az új szerveren nem lesz meg. Valamint a guild bankhoz sem tudsz hozzáférni, tehát ha van bent valami, azt vedd ki költözés előtt.

 13. Bouhk
  2013. március 31. - 00:18

  Hu de jó h írtad :)THX 24 óra váltási idő van a hó kivettem.Szerencsére a Guildben nem fejlesztettem semmit mert mág egyedül vagyok :)Remélhetőleg megtelik magyarokkal a másikon :)

 14. Bishop
  2013. március 31. - 20:36

  Most akkor melyik szerveren van a legtöbb magyar?

  • Gandarel
   2013. március 31. - 23:03

   Piken Square, Desolation, Whiteside Ridge. Ez a sorrend szerintem. PvP szempontból desolation az 1.

 15. Danaa23
  2013. április 14. - 11:53

  Sziasztok. Nem rég kezdtem a játékot WR-en. Tudna nekem valaki 1 jó klánt ahol segítenek is?

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: