Reklámok
Kezdőlap > Guild Wars 2 játékmenet > Guild küldetések: Egy jó alap

Guild küldetések: Egy jó alap

spike-header

A múlt hónapban elkészítettük az új guild küldetéseket, amelyek nyílt-világbeli tartalmak a guildek számára. Az csupán a kezdet volt. A guild küldetéseket egy alap funkcióként készítettük el. Egyszerűen nem volt elég, hogy adjunk egy kis tartalmat a guildeknek, amit játszhatnak, hogy aztán azt mondhassuk, készen van, ennyi volt. Egy alapot akartunk elkészíteni a jövőbeni csapatoknak, akik aztán viszonylagos könnyedséggel bővíthetik és fejleszthetik a guild küldetéseket.

Habár a guild tartalmakkal foglalkozó csapat most már sokkal kisebb, minden korábbi tag része azoknak a jövőbeni csapatoknak, ahol… nos, befolyással lesznek majd a projektek kimenetelére ;) Bár a guild tartalommal foglalkozó csapat nagyon boldog, hogy elétek rakhatja az e havi frissítést, pozitív izgalom is van bennünk azzal kapcsolatban, hogy ha ma leállnánk a guild küldetéseken való munkával, ez még akkor is csak az első szelete lenne azoknak az ízletes guild frissítéseknek, amelyek a jövőben jönni fognak.

23723Bounty-Mayana-1

Új küldetés típus: Bounty Hunt Training

Az egyik legizgalmasabb aspektusa a guild küldetés rendszernek, hogy képesek vagyunk teljesen új típusú küldetéseket hozzáadni. Habár a határ a csillagos ég e típusok tekintetében, ebben a hónapban a föld közelében maradunk: az új típus a Bounty Hunty gyakorló küldetés.

Ezt a küldetést arra terveztük, hogy a kis és casual guildek számára nyisson egy utat a guild tartalmak eléréséhez és feloldásához. A cél egyszerű: győzzetek le egy célpontot 15 perc alatt. Ez még így is csoportos tevékenységet igényel, hiszen annak az egy célpontnak a megtalálása és legyőzése sem kis feladat. Azoknak a játékosoknak, akik egyszemélyes guildek tagjai, valószínűleg továbbra is szövetkezniük kell más játékosokkal, legalábbis egy rövid ideig.

Egy fontos részletet érdemes kiemelni, az pedig az, hogy a Bounty Hunt gyakorló küldetés azonnal elkészíthető, amint a guild rendelkezik az Art of War 3-as szintjével. 300 Guild Influence pontba kerül és 72 óra az elkészülési ideje. Guild Merit helyett, 3000 Guild Influence érte a jutalom. Ez tökéletes azon kis vagy kevésbé aktív guildek számára, akik nem képesek naponta legalább 1000 Influence-t elérni.

d8a94Bounty-Yanonka-1

Három új Guild Bounty célpont

A tyriai hatóságok örömmel jelentik, hogy a guildek naponta több száz célpontot vadásznak le. De Tyria alávaló bűnözőit ez sem riasztja el és most keményen visszavágnak. Ebben a hónapban három új Bounty Hunt célpontot hozunk nektek, akik még alattomosabbak, még halálosabbak és még ravaszabbak, mint korábban. Vessetek egy pillantást ezekre az információkra, hogy ne érjen teljesen váratlanul, amikor módosítani kell a stratégián:

 • 2-MULT – Ez a hibás időjárási gólem prototípus Timberline Falls körül rohangál. A célpontot szoftver frissítés céljából be kell vinni.
 • Big Mayana – Ezt a falánk hyleket a nemrég történt mérgezésekkel kapcsolatos kikérdezés miatt körözik. A célpontról úgy tudni, hogy Sparkfly Fen-ben keresett menedéket.
 • Yanonka the Rat-Wrangle – Ezt a szélhámos ogret a Fields of Ruin irányításáért harcoló frakciókkal szembeni szabotázs és kémkedés miatt körözik. A célpont híres arról, hogy patkányokat használ a piszkosabb munkákhoz.

04c98Bounty-2-Mult-2

Új jutalmak

A guild küldetések bővítése nem csupán a tartalomra korlátozódik. A célunk, hogy a jutalmakat is fejlesszük  Éppen ezért, egy teljesen új fegyver szett került elküldésre és vált elérhetővé a Guild Commendation kereskedőnél.

Tovább is van…

Az új tartalom és a kisebb bug javítások mellett, további fejlesztéseket is végrehajtunk a Guild küldetések általános használhatóságán. Például, a küldetés aktiválások, sikerek és bukások most már megjelennek a guild történelmében. Több Bounty célpont leírását is frissítettük a pontosság érdekében. A jövőben még több dolog fog érkezni ebben a részlegben.

Találkozunk a játékban!

07d84Guild-Missions-2-Old

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Reklámok
 1. Mephike
  2013. március 23. - 19:16

  “Éppen ezért, egy teljesen új fegyver szett került elküldésre és vált elérhetővé a Guild Commendation kereskedőnél.”
  Na erre kíváncsi leszek, főleg a skinekre, már ha azok újak lesznek.

  • Sárki
   2013. március 23. - 20:19

   Hát, a teljesen új fegyverc szett kifejezés nálam azt jelenti hogy egy teljesen új fegyver szett lesz :P am is, a living storys npcknél elvileg új skinek vannak… :P

   • Mephike
    2013. március 23. - 21:36

    Remélem csupa olyan skin lesz, ami tetszeni is fog az embereknek.

  • 2013. március 24. - 00:53

   Azt néztük pont, mintha a nornos gyereken az előző cikkben új cucc lenne.

   Am nem lepnék meg, ha ascended cuccok kerülnének most be.

 2. Gregarm
  2013. március 24. - 08:05

  Ha tényleg teljesen új, akkor még ascended fegyver is lehet belőle, ez pedig azt jelenti, hogy jön a legedaryra a buff.

 3. Mc Wolfy
  2013. március 24. - 10:45

  akkor updatig semmi sem biztos, de az legalabb nagyon :)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: