Reklámok
Kezdőlap > Guild Wars 2 játékmenet > Leah Rivera az új guild küldetésekről

Leah Rivera az új guild küldetésekről

gathering-storm-banner

Szereted a játékokat? Mi a helyzet a haverokkal? Mit szólnál egy játékhoz a haverokkal?

Ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszoltál, akkor ragadj meg egy széket, mert szerintem tetszeni fog, amit mondani fogok. Leah Rivera vagyok, a Guild Tartalom csapat képviselője. A csapatom és én egy olyan rendszeren dolgoztunk, amely jobban támogatja a Guild Wars 2 egy fontos részét: a guildeket. Tehát dőlj hátra és vess egy pillantást arra, amit februárra tartogatunk neked!

A csapatunk fő célja az volt, hogy egy szilárd alapot hozzunk létre a PvE guild-játék támogatására. Egy olyan rendszert akartunk létrehozni, amely szórakoztató dolgokat nyújt a guild-tagok számára most és amelyet újfajta tartalommal tudunk bővíteni a jövőben. Hogy ezt elérjük, egy három kulcs jellemzővel rendelkező rendszert hoztunk létre, ez a három pedig: a guild küldetések [guild missions], a guild érdemek [guild merits] és a bővített feloldó rendszer.

A guild küldetések egy új, feloldható játéktartalom, amelyet a guilded a guild tech fán keresztül tud elérni (ha jól gondolom, akkor kapunk egy, a politics, economics, stb-hez hasonló fejlesztési fát ehhez is – N.) Ezeket a küldetéseket csoportokra, összehangolt játékra terveztük, szóval nem túlságosan ajánlott egyedül elindítani egy ilyen küldetést.

“De mi van akkor, ha a guildem kicsi?”, kérdezheted. Nem kell aggódni – az összes küldetés a nyílt világban játszódik, így a környékről összegyűjtheted az embereket és közben talán új barátokra is lelhetsz.

A februári frissítés a következő küldetés-típusokat fogja tartalmazni:

 • Guild Bounty – A guildedet azzal bízták meg, hogy kövessenek és fogjanak el különböző célpontokat a Rendek számára. Ezeket az embereket különböző okok miatt körözik és sok trükk van a tarsolyukban, melyekkel ellenállnak a letartóztatásnak.
 • Guild Trek – Úgy gondolod, ismered Tyria-t? Nos, a Tyria-i Felfedezők Társaságának kihívása van számodra! Találd meg a felsorolt helyeket, mielőtt lejárna az idő!
 • Guild Challenge – Ezek a kihívások a már meglévő eseményrendszert használják, viszont úgy alakítottuk őket, hogy a sikerhez több csapat közös munkája kelljen. Tehát gyűjtsd össze a guilded és nézd meg, elegek vagytok-e a kihíváshoz!
 • Guild Rush – Teszteld a képességeidet egy őrült futammal a kínzó terepen, csapdákon és más rejtett veszélyeken át. Ne feledd, a biztonság a számokban rejlik.
 • Guild Puzzle – Ez egy puzzle és egy ugrálós kihívás egyben. Ez a küldetésfajta több csapat együttműködését és egyéni ugrási képességeket igényel, hogy eljussatok a kincshez.

“Ez mind jól hangzik, de mit kapok érte?”, ezt kérded? A személyi jutalmakon kívül Guild Érdemeket is kapsz a sikeres küldetés teljesítésekor. Ezek az Érdemek megjelennek a guild panelen és új guild fejlesztések feloldására lehet őket használni. Ez a bővített feloldási rendszer új jutalmakat fog tartalmazni, mint kombó banner-eket (több, most létező banner hatása egyben? – N.), arany találati bónuszt, csökkentett waypoint költségeket és természetesen, magukat a küldetéseket.

Már várom, hogy februárban együtt gyűjtsünk zsákmányt és oldjunk meg fejtörőket! Találkozunk a játékban!

c6d25Guild-Content-2-USED-590x331

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Reklámok
 1. Gandarel
  2013. február 21. - 20:52

  :o Tudom már miért szerettem őket régebben. Mintha kezdenének magukra találni :D Nah még egy HA kell PvP-re és rendben lesz ez.

  • Kaktusz
   2013. február 21. - 23:11

   Igen én is így érzem.
   Kezdi felvenni azt az irányt amit várok már megjelenés óta(én még egy Guild Hallt is elfogadnék :P) ,az elmúlt patchek is rengeteg mindent javítottak pl. dungeonok meg Orros eventek.Sokkal élvezhetőbb így a játék plusz az új napi achi.most pedig ez a patch is előre viszi a játékot.

 2. Gandarel
  2013. február 21. - 21:14

  A Csirkés résszel nem lehet betelni :DD Azt várom a legjobban. Meg az Ascalonos puzzlet *-*

  • 2013. február 22. - 01:57

   Jaja, csirkék instawin :D
   Meg az a labirintus, nyami…

 3. Scip
  2013. február 21. - 22:41

  tetszik, bár kicsit félek a kivitelezéstől. Ha jól értem minden missiont egy adott helyen lehet elinditani, de most akkor ez a nyílt világban, vagy instanceoltban fog játszódni? nyílt világban nem igazán tudom elképzelni, de mégis sokan azt mondják nekem , hogy ott lesz, de ha nyílt világban lenne, akkor egy adott helyen több guildnek menne ugyanaz a guild mission? egyszerüen nem tudom elképzelni úgy hogy ez így jó lenne :P
  A másik , ha nekem van igazam és instanceolt helyen lesz, még örülnék ha lenne lehetőség korlátozni, hogy guilden kívüliek ne jöhessenek, ok:például egy gondolkodós puzzlenél ha bejön egy random aki tudja a megoldást , miközben mi páran még nagyban gondolkodunk rajta, az eléggé elrontja az élményt :/

  • Mephi
   2013. február 22. - 07:08

   ““De mi van akkor, ha a guildem kicsi?”, kérdezheted. Nem kell aggódni – az összes küldetés a nyílt világban játszódik, így a környékről összegyűjtheted az embereket és közben talán új barátokra is lelhetsz.”
   Eleinte biztos vagyok benne, hogy nagy tömeg lesz mindenhol, de pár hét múlva amikor lecseng a kezdeti őrület, akkor már nem lesz ilyen gond szerintem.

  • 2013. február 22. - 12:59

   Én is a kivitelezésen gondolkodok. Ha nyílt világban van, úgy lenne poén, hogy pölö mikor van ez a 3 célpontos küldetés, random ledobná őket különböző mappokra és akkor egyértelműen nem egy helyen lennének a guildok.

 4. 2013. február 22. - 08:06

  Jónak tűnik, várjuk szeretettel!

 5. Mit5heto
  2013. február 22. - 13:45

  És ha nem vagyok guildben akkor le vagyok sz.rva gondolom.

  • Mephi
   2013. február 22. - 13:50

   Ezen a téren igen, de a mostani update szolgál mással is, nem csak guildes misson-ökkel.
   De a guild nélküliséggel ezt Te vállaltad, mert lehet meglep téged ez az infó, de a játék címe is tartalmazza azt a szót, hogy guild… sőt a jövőben még több ilyen jellegű update jöhet. (GvG, guildhallok, stb)

  • MaDFoX
   2013. február 22. - 13:53

   Ha nem vagy guildban, miért érdekelnének a guild fejlesztések?
   Amúgy nem vagy leszarva, mert bármikor segíthetsz egy guildnak megcsinálni a feladatot.
   RENGETEG bónusztól elesel ezzel a guildnélküliséggel, azt ugye tudod?

  • arctica73
   2013. február 22. - 13:56

   Nem csak azért érdemes egy guild tagjának lenni, mert ehhez hasonló eseményeken részt vehetsz. A tagság jó pár passzív előnnyel is jár…. Amiből most éppen csak a magasabb rare loot drop rate jut eszembe, de tuti, hogy van egyéb is… :)

  • Mosza
   2013. február 22. - 14:48

   Az nem az ő bajuk, hogy antiszocális vagy

   • Mit5heto
    2013. február 22. - 16:44

    Nem vagyok antiszociális.
    Elsö guild, igásló voltam az játék elejétöl gyüjtöttem a pontokat majd egy dungeonba se vittek le,
    Második guild belépek mnden ok másnap bejelentkezek senki sehol.
    Harmadik guild hasonló de ott maradt pár ember hogy most más a nevük. Átmegyek oda 2 napra rá második effektus.
    Negyedik guild itt voltak de annyira egyben volt a társaság hogy ezek sem vittek sehova és mivel egyszer már eljátszották velemi kiléptem.
    Ötödik guild. Ovoda 10 éves gyerekek hangra értelemre is.
    Hatodik guild. Angol csapat biztam benne értek annyira angolul. Egyik reggel belépve kiraktak.
    Azóta egyedül járom a gw2 t.

   • 2013. február 23. - 22:30

    Hát sajnálom,hogy ilyen csapatokat kaptál. Nálunk elég jó a társaság és minden nap van fent valaki. Kérésre megyünk bárhova segíteni. Ha gondolod keressél fel.
    Játékban elérhetőségem:
    Helosz

    U.i.: Most telepítem újra a gw2 tőt,mert délután újra raktam a gépem. Kb 1 óra múlva leszek játékban elérhető. Ha netán nem érsz utol írj levelet és felkereslek én.

  • Esccip
   2013. február 22. - 14:56

   Hát én már 5 hónapja játszok, de még nem láttam okát, hogy csatlakozzam egyhez is. A magasabb drop gyakorlatilag, olyan a sál influenza járvány idején. hiszel benne de nem látod, hogy használna is ellene. Több pénz, több karma őszintén ezek engem nem fognak “Guild”-be csábítani. Talán teszek majd egy próbát ezekkel csalogató eseményekkel, bár szerintem nincs különbség mint mikor az ember random party-ban megy barlangászni ;)
   Jobban örültem volna ha guild ház, esetleg amár említett GvG lett volna akkor megadná azt az összetartási érzést amit a guild-ben keres az ember.

   • MaDFoX
    2013. február 22. - 16:05

    Konkrétan:
    -have 10% better chance to find rare materials from mining, logging, and harvesting.
    -have 10% better chance to find rare loot.
    -WvW-n egy rakás stat+

    Meg persze a feledhetetlen guildchat ;D

   • Stan
    2013. február 22. - 17:07

    +1, konkrétan, hol van a GvG? Hogy hagyhatták ki pont azt a funkciót ami egyike volt annak a pvp módnak ami nevett teremtett az elődjének (igaz, hogy amennyire E sport a játék. értem én miért nincs még GvG). Ahelyett, hogy ilyen dolgokat csináltak volna, már egy Guild Hall-t GvG vel bedobhattak volna, vagy a Guild Hall sem kell, valami újításként Openworld re (ha már oda csalogatják a játékosokat…stb). még mindig várom ezeket a dolgokat

   • 2013. február 22. - 21:35

    Azt hittem guild bónuszokról beszélünk, nem az unikornisról…
    A GvG ott van, ahol a guild küldetések voltak… Majd előjön a függöny mögül egyszer…

   • Gandarel
    2013. február 22. - 21:42

    Arenanet nem akar gvg-t, csak ha meggyőzzük őket.

 6. nedvedicious
  2013. február 22. - 15:27

  És ha nincsen internetem akkor le vagyok sz.rva gondolom.
  (ehhez is kérek legalább ennyi hozzászólást, mert ez pont ugyanannyira értelmes felvetés)

  • MaDFoX
   2013. február 22. - 15:58

   Nem, ez szimplán hülyeség míg ők odafent csak egy tévedésben élnek… :D

  • 2013. február 22. - 19:07

   AKKOR A KONNEKTORBA KELL DUGNI :D Ehehe.

 7. Mc Wolfy
  2013. február 22. - 19:37

  egy kis reklám:
  szombat-vasárnap wvw bulit rendezünk a desolationön. eddigi résztvevők a LOL és a war. mindenkit szeretettel várunk egy kis baráti vérfürdőre.
  ideje: mindkét nap este 6-tól
  jelentkezni: Mc Wolfy / Gigassus / Legenda Vagyok
  belépő: vérszomjas csatakiáltás az ellenfél kapujánál
  tervben még: wvw jumping az ingyen badgekért és siege cuccokért

  • zhorak
   2013. február 23. - 10:24

   Wolfy, ezentúl minden reklámodat a Chatre tedd át, vagy fáradj át a fórumra vele, ne offold és spameld tele a más témájú bejegyzéseket.

   • Csabessz
    2013. február 24. - 08:22

    -.-“

   • 2013. február 24. - 14:38

    Ez hülyeség. Én például a chatet egyáltalán nem is figyelem. Ha oda rakta volna kb az egészből semmi nem lett volna mert maximum az olvasók fele látta volna vagy még annyi sem.

   • Gandarel
    2013. február 24. - 15:23

    Jobb oldalt van egy rész ami írja hova érkeznek az új hsz-ek. Azt se nézed? Szerintem azért rajtad kívül mindenki úgy nézi a chatet mint az új cikkeket.

 8. NiB
  2013. február 22. - 23:20

  Akit érdekel 1 magyar guild pikenen az keresse NiBike-t vagy Helosz-t. 60 fős guild vegyes korosztállyal (20 +os), de garantáltan jó hangulattal. Guild neve Revision. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. ( ts elérhetőség: ts.kockabrigad.hu:9988 youtube a pass gw2 Revision szoba)

  • Nicky
   2013. február 24. - 15:08

   Hátő… én találkoztam két tagjukkal és eléggé paraszt módon viselkedtek…

   • helosz
    2013. február 25. - 00:46

    Kik voltak azok? És milyen értelemben voltak parasztok?

   • 2013. február 25. - 13:30

    Biztos farmoltak… ;)
    Ezt láttad Nicky? http://i.imgur.com/hQHsPzX.jpg

   • NiB
    2013. február 28. - 20:04

    Valószínű olyan értelemben voltak parasztok, hogy “14” éveseket/ életképtelen embereket nem vesznek be a guildbe :)

 9. 2013. február 23. - 04:40

  Micsoda kezdős marketing, ajjajj…
  Tippelek, hogy az update beomlasztja majd a Guild fejlesztéseket ^^

 10. Gandarel
  2013. február 24. - 15:30

  Am.. tudom hogy lerágott csont.. de Guild Merit a neve az új dolognak, a merit is nagy kezdőbetűvel volt, úgy ahogy a guildet se fordítottátok le ezt se kéne.

  Amúgy a Combo Banner szerintem inkább olyasmi lesz hogy leteszed és ad egy Light Combo fieldet. Fölveheted és majd lerakod kövi fightnál.

 11. Kildaros
  2013. február 25. - 08:32

  necrofeel :
  Én is a kivitelezésen gondolkodok. Ha nyílt világban van, úgy lenne poén, hogy pölö mikor van ez a 3 célpontos küldetés, random ledobná őket különböző mappokra és akkor egyértelműen nem egy helyen lennének a guildok.

  Ebben a küldetésben szerintem az lesz a legjobb, hogy mire az indító guild megtalálja a célpontokat, az éppen arra portyázó egyéb, guilden kívüli játékosok megölik őket. Vagy szerintetek simán elmennek egy egy láthatóan halálra váró célpont mellett?

  • 2013. február 25. - 09:06

   Nem biztos, hogy felismerik más játékosok azonnal, hogy ott egy célpont van.

 1. 2013. február 27. - 12:02

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: