Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk, WvW > WvW frissítések márciusra halasztva

WvW frissítések márciusra halasztva

gw2_banner_blogheader-600x217

A ma reggeli órákban egy fórumos poszt keretében jelentette be Colin Johanson, hogy a további finomítások és bug-mentesítések miatt, márciusra tolódik a WvW-t érintő frissítések/újdonságok megjelenése. A márciusi frissítésben fog érkezni a WvW-s “progression” rendszer, az új rangok megszerzésének lehetősége, valamint az ezekkel a rangokkal szerezhető képességek és bónuszok.

Továbbra is dolgoznak a culling problémán. Későbbi frissítésekben fognak érkezni rövidebb távú WvW célok, új jutalmak (olyanok, amiket most csak PvE-ben lehet megszerezni). Dolgoznak a WvW-s sorok megoldásán/csökkentésén, hogy több ember juthasson be egyszerre a térképekre.

A kérdés már csak az, ha az első bekezdésben említett WvW-s dolgok kimaradnak a februári frissítésből, akkor vajon mit fogunk kapni?

Reklámok
 1. Kalaap
  2013. február 6. - 19:15

  Nekem elég lenne az is ha végre nem kéne várnom 1 órát (jobb esetben),hogy bejussak és ez nem csak prime time-ban van így.

 2. Scip
  2013. február 6. - 19:33

  én meg elhittem, hogy akkora updateket kapunk, mint a okt/nov/dec együttvéve… :/ jah akkora updatet fogunk kapni, csak nem egy hónapba :P ez a januári update sztm közelse volt akkora mint bármelyik eddigi havi update, és így már a februári se valószinü, hogy olyan lesz, mint ígérték.

 3. Mc Wolfy
  2013. február 6. - 19:45

  valami kis dolgot azért csöpögtethettek volna…

 4. 2013. február 6. - 21:29

  Valahol értem, hogy ők úgy akarják, hogy jó legyen. De ez akkor is szánalmas.

  • Vertigo
   2013. február 6. - 23:43

   Szánalmasnak nem nevezném azt, hogy dolgoznak a hibák javításán és a játék fejlesztésén. Nem emlékszem, hogy más mmo-ban(a kipróbált mmo-k listája nagyon hosszú) volt-e ekkora törekvés a hibák javításával kapcsolatban. Lehet szánalmasnak tartani, de meg kell elégedni azzal, ami van. Ha ezek a dolgok már benne lennének a játékban, akkor is lenne valakinek oka nyavajogni valamiért. Ha meg nem tetszik ami jelenleg elérhető a játékban, akkor tovább kell állni. :)

   • ZeNDeR
    2013. február 7. - 08:46

    Így igaz! Ennyit eddig megközelítőleg sem foglalkoztak egy MMO-van sem. Sőt. Olyan updatekre, mint amik eddig voltak soxor egy évet kellett várni. Aki Aionozott, az tudja, de sztem más MMO-knál is ez volt, ha egyáltalán volt fejlesztés. Nem beszélve arról hogy a bug-fixeket a fejlesztésekkel együtt tették be, külön nem.

   • 2013. február 7. - 11:16

    Egyet értek ZeNDeR. Én jómagam is Aion-oztam 2 évig. Meglátásom szerint itt olyanok nyavalyognak akik még életükben nem játszottak se grindes MMO-val se olyannal mint az Aion. Egy átlag MMO-ban is sokat kell várni egy fontosabb frissítésre de az Aion-ban az átlagnál is többet kellett várni. Sokszor az ember fél évnél többet várt egy patch-re ami hangsúlyozom PATCH VOLT ÉS NEM KIEGÉSZÍTÉS!

   • Stan
    2013. február 7. - 11:55

    az, hogy ti csak aionoztatok az a ti problémátok, elég sok játékban van és volt balanceolgatás és eventek is. De tényleg szánalmas, hogy eme csoda patch bevolt harangozva november december óta, hogy akkora lesz mint egy kieg és wvw meg pvp centrikus, januárban pofán röhögtek egy szép pve fossal (ne sértödjetek meg pve sek, de az elmult pár honapban a pvp SEMMI updatet nem kapott – mielött valaki jönne, e retek 10×10 es statikus mapot nem nevezek updatenak FÉLÉV ALATT) majd most ezt is elhalasszák. DE nem is érdekelne, elviselném, hogy majd köv honapban is tolják valami indokkal. DE a januári patchben ahol a cullingot javitották volna, csak tovább rontott a helyzeten, most még fosabb mint volt, VALAMINT valami oknál fogva sorban is kell állni mindig, minden borderlanden…

    és a tetejére ennek még, van event teamünk akik eventért felelösek, van living story teamünk is már, akik a mostani hülyeségért felelösek, wvw teamünk kb nincs mert az elmult pár honapban SEMMI nem történt… és van 1 emberünk pvp teamre (balancera) egy E sportra tervezett játékra AMI SEMMIBEN SEM HŰ ELÖDJÉHEZ. (Ami PvP játék volt, és egy olyan E sport amit mai napig etalonként hoznak fel…)
    na ez a szánalmas…

   • ZeNDeR
    2013. február 7. - 12:25

    Ja, semmi nem történt pvp terén, csak a patch notesok fele a kasztok ballance-olásáról szól. Annak tényleg semmi köze a pvp-hez… Hova hozzanak új mappokat, amíg a kasztok nincsenek teljesen rendben?! Meg az emberek nagy része a jelenlegiket sem ismeri.

   • Stan
    2013. február 7. - 12:37

    a kasztok sosem lesznek rendben, mert tökéletes balance mint olyan sosem lesz, uj mapokat / játékmodot meg GW2 be kéne hozni mert a jelenlegi Spvp és WvW egy rakat vicc. Lehet, hogy neked nagy fun, meg a cimboráidnak (ha vannak) de sok száz – ezer embernek NEM az. De kérlek mesélj játékot ahol tökéletes perfect balance volt, és onnantol kezdve nem is kellett a kasztokhoz nyulni? csak mert GW1 ben a 7 év alatt nem sikerült elérnie az Arenanetnek, mégis volt egy olyan pvp rendszer mögötte ami miatt (ha voltak op és up karakterek is) mégis játszottak az emberek vele és élvezték, nem pedig elhagyták mint a süllyedő hajót mint pl most…

   • 2013. február 7. - 17:01

    Stan. Nem fogom hangoztatni csak a kedvedért megint hogy már hány MMO-val is játszottam. :) Nem fűznék a kommentedhez sokat csak annyit hogy nézd meg a D3-at. Nézd meg az mióta van kint és milyen PvP tartalommal rendelkezik. Én is várom az új tartalmakat a PvP-hez de nem fogok itt bőgni mert egy kicsit csúszik.

   • infernaleuro93
    2013. február 7. - 17:18

    Balance terén valóban van mit javítani és abban egyet értek hogy tökéletes balance sosem lesz. Viszont a mostani állapoton mindenképpen javítani kell. A Bunker ele egy vicc például. Viszont én úgy tudom növekszik még mindig a GW 2 tábora és nem csökken. Mellesleg ez egy olyan játék ami nem havidíjhoz van kötve. Mért sírtok még mindig? Hagyjátok abba egy 2-3 hónapra és utánna gyertek vissza. Ennyi az egész. Ott az F2P Tera, tessék addig azt nyomni. Még mindig jobb mintha állandóan itt sírna mindenki.

   • Stan
    2013. február 8. - 20:51

    kedves magyarfeka, elhiszem, hogy a te PvE oldalad ami folyamatosan bövül, jó és ellát contentel, míg mi PvP sek kb éhezünk. Mert mint te mondtad, nem elég, hogy contentet nem kapunk, még a class balance is egy rakat fos. És nem nem érdekel, hogy havonta kapunk egy kis “balanceolást” mely ugysem szól másról, hogy a bugokat nem fixálják, csak egyes karaktereket visznek el mégjobban… valószinüleg ezt fogom tenni, lerakom, és hagyom, hogy az ilyen PvE HC arcok mint te is tovább fap fap olhassanak a GW2 re, mert sajnos semmiben sem sikerült elődjére ütni, ami kár, hisz hét évig fektettem bele energiát és nagyon vártam a GW2 öt is. Ugylátszik a 7 év elég volt, hogy elforduljanak az addig támogatóiktól, és egy új “WoW” osabb közeg felé forduljanak. De mindegy hisz pénz beszél, kutya ugat ;)

    További kellemeset

  • Ten
   2013. február 7. - 09:36

   Szánalmas az lenne, ha márciusban bejelentenék, hogy júliusra csúszik a WvW tartalom… ;) Egyébként meg, amíg nem abból áll egy beígért patch PVP része, hogy “nerfelgettünk ezt, nerfelgettünk azt, mert a JP-re betévedő PVE hello-kitty-k sírásai a szívünkig hatottak”, addig szerintem ne panaszkodjunk. A culling is so-so bekalkulálható… Ha az ember elfelejtette levenni a részletességet, ostromkor az Aion se volt sokkal jobb. Mondjuk ott inkább lag és FPS problémák akadtak, de hasonló eset…

   Inkább azt érzem problémának, hogy a PVP/WvW rész alig kapott valamit az elmúlt 6 hónapban. Mert bizony ezeket a beígért dolgokat lehetett volna már tesztelni a sok PVE melléfogás mellett is, csak ergo nem törődtek vele. Pedig, ha szépen elosztották volna őket az elmúlt időben, nem pedig egy naaagy pacth keretében mézesmadzagoznák, szerintem fele ennyi virnyákolás lenne a fórumokon.

   • 2013. február 7. - 19:38

    Igen, erre gondoltam, csak már kicsit fáradt voltam, hogy kifejtsem. Arra, hogy közben nem kaptunk szinte semmit. Egyébként sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem lesz abban a patchben olyan sok WvW-s dolog, mert ha lenne benne, akkor valamennyit kaptunk volna februárban, de olyan kevés, hogy nem lehetséges csak egy részét halasztani :(
    Illetve az is, hogy tényleg kb. 3 hónapja mondják, hogy január-február milyen tuti update lesz (aztán januárban kitalálták, hogy a januári csak mini update lesz, most meg még ez is…)
    Csak nehogy Jagex útjára tévedjen Anet, mert akkor a GW2-t is lehet sokan ott fogják hagyni. Bár mondjuk annyiban más, hogy a GW2 B2P.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: