Reklámok
Kezdőlap > Általános cikkek, Guild Wars 2 játékmenet, Leírások - Tutorialok > Hasznos és Mókás Tárgyak Útmutatója

Hasznos és Mókás Tárgyak Útmutatója

skillsheader

Van egy honlap, a Dulfy.net, melyet a 24 éves Kristina (“Dulfy”) üzemeltet, s ezen a honlapon néhány MMO közt a GW2-vel is kiemelten foglalkozik. Rengeteg útmutatót készített hozzá, ezzel kivívta az ArenaNet elismerését is: innen kapta a nevét az Urban Battleground Fractal-ban (a charr-osban) a kapu előtt álló őr (“Siegemaster Dulfy”). Az egyik legújabb útmutatója a hasznos és poénos egyszer használatos tárgyakat szedi össze: mi mit tud, hol található, mennyibe kerül. Érdemes vetni a listára egy pillantást, fel lehet dobni velük egy kicsit a játékot, vagy akár könnyebbé teheti a dungeon-öket/jumping puzzle-öket is (néhányuk még akár WvW-ben is használható). 

Az eredeti cikk elolvasható ide kattintva: [Link]
(Folyamatosan frissül, az eredeti cikkben előfordulhatnak újabb, itt még nem szereplő tárgyak is.)

Tipp a tárgyak használatához: pakold azokat, amiket gyakran használsz az inventory-d legtetejére. Az inventory ablakot lekicsinyítve elfér a képernyődön megnyitva is (pl. helyezd a kis térképed fölé).

gw2-consumables-guide1

Hasznos tárgyak

Láthatatlanság

Ash Legion Spy Kit – Soulbound

 • Kyta Sharptracker-től (karma vendor) lehet megvenni Plains of Ashford-ban 28 karmáért
 • 10 másodpernyi láthatatlanságot biztosít, míg egy helyben maradsz. Egymás után elhasználhatsz akár többet is, így akár addig is láthatatlan maradhatsz míg ki nem fogysz belőle.
 • Szuper hasznos lehet dungeon-ökben vagy nyílt világi helyzetekben, amikor fel kell támasztanod valakit, vagy el kell kerülnöd az aggro-t.

gw2-ash-legion-spy-kit-kyra-sharptracker

Order of Whispers Spy Kit – Soulbound

 • Agent Rexx-től veheted meg Caldeon forest-ben 16 copper-ért, miután megcsináltad a kísérős event-et – Escort Agent Rexx as he delivers supplies to Warden Spy Alarin
 • Ha használod ezt a spy kit-et, a hotbar-odon lecserélődnek a skill-ek 1 skill-re ami 3 másodpercnyi láthatatlanságot ad és 3.5 másodpercig megvakítja a közeli ellenfeleket. Hasznos az Ash Legion Spy Kit-tel együtt használva, mivel az Order of Whispers Spy Kit-tel mozogni is tudsz láthatatlanság közben.
 • Két helyen keresd Agent Rexx-et – 1) Keresd Warden Spy Alarin-hoz közel (fölső nyíl) 2) Ha nincs Alarin közelében, akkor várj Morgan’s Spiral-nál (alsó nyíl), mivel itt kezdődik az event.

gw2-order-of-whispers-spy-kit-agent-rexx gw2-order-of-whispers-spy-kit

Fényforrás

Effigy Fragment – Soulbound

 • Fényforrásként üzemel, használható WvW-ben is, s ezzel a sötét helyekkel teli jumping puzzle-ök máris könnyebbé válnak (pl. az Obsidian Sanctum, vagy a Weyandt’s Revenge). Két skill-t ad: Torch Strike és Throw Torch. Elhasználódik, ha ezek közül használod bármelyiket is.
 • Grathzion the Dauntless árulja Fireheart Rise-ban 1 silver-ért és 4 copper-ért (a Citadel of Flame bejáratához közel), miután megcsináltad a “Track down and kill the effigies in Amduat Point with Grathzion” eventet.

gw2-effigy-fragment gw2-effigy-fragment-2

Teleportálás

Experimental Rifle – Soulbound

 • Ez egy olyan puska, ami két képességet ad: 1) Shadow Bullet 2) Shadow Leap. A Shadow Leap miatt lesz hasznos ez a puska, mert ezzel kiválasthatsz egy területet 900 távolságnyira (vagy közelebbre) és odaugorhatsz úgy, mint ahogy az Engineer is rocket jump-ol. Mikor újra földet érsz 1-2 másodpercig láthatatlan is leszel. Használhatod ezt a fegyvert függőleges ugrásokhoz is, de jól kell felmérned a helyzetet, mert ha akadály van az ugrás irányában, felrobban a puska és visszaesel.
 • 1 silver-ért és 28 copper-ért veheted meg Agent Livilla-tól Malchor’s Leap-ben, miután sikeresen befejeződött a következő két event: 1) Destroy the chicken coop and the undead eggs inside és 2) Fight the Inquest Ornithologist. Megjegyzés: Ha az első event nem sikerül, a második nem indul el, helyette egy másik eseménysorozat indul (Defeat the swarm of Risen chickens)

gw2-experimental-rifle gw2-experimental-rifle-2

Experimental Teleportation Gun – Soulbound, 10-es szinttől használható

 • Danka-tól lehet megvenni Timberline Falls-ban 32 copper-ért. Ez a puska, miután használtad, elteleportál az eddigi helyedről olyan 600-700 távolságnyira vízszintesen ugyanabba a síkba és egy portált nyit a két hely között, ami 5 másodpercig tart ki. Hasznos lehet nagyobb szakadékok átugrására a jumping puzzle-öknél, ha a két hely egy szinten van.

gw2-exprimental-teleportation-gun gw2-exprimental-teleportation-gun-2

Harcban hasznosítható tárgyak

Buff-ok és debuff-ok

Depleted Power Crystal – Soulbound

 • Ez egy igen erős tárgy, ami 6 stack-nyi Bleed-et + 5 stack-nyi Vulnerability-t rak egy ellenségre. Nincs újratöltődési idő a használhatóságán, így akár 25 stack-nyi Bleed-et + Vulnerability-t is tehetsz bármilyen ellenségre, viszonylag gyorsan.
 • PM-632z  árulja 16 copper-ért Caledon Forest-ben (Hanto Trading Post), miután megcsináltad az eseménysorozatot, aminek a hatására árulja majd.
 • Az eseménysorozat Mabon Market-től északra indul: 1) Collect Data Cores from tracking devices for Apprentice Vee 2) Find the escaped experiments and bring them back to Zaxis 3) Guard the mossheart carrying Widd’s Research and 4) Protect the M.A.D from skritt while Dekkti works.

gw2-depleted-power-crystal-2 gw2-depleted-power-crystal

Grawl Ritual Totem – Soulbound

 • Ad egy újratöltődés nélküli képességet, a Skull Fear-t, ami elijeszti a közeli ellenfeleket. Nagyon hasznos lehet különböző PvE helyzetekben. (pl. a Veteran Grawl Shaman-oknál a vulkános fractal-ban)
 • Explorer Kindleblight-tól lehet megvenni a Refuge Sanctum Waypoint-hoz köze, Blazeridge Steppes-ben, 80 copper-ért. Ha az árus nincs a felső nyílnál, meg kell csinálnod a Kill the grawl shamans to disrupt the summoning ritual eseményt (alsó nyíl).

gw2-grawl-ritual-totem gw2-grawl-ritual-totem-2

Healing Seed Pod – Soulbound

 • A segítségével letehetsz egy Healing Seed Pod-ot, ami a Healing Seed skill-t használja pár másodpercig. Újra használható azonnal, egymás után. Meggyógyítja a condition-öket, regenerációt ad és vízi combo területnek számít.
 • Denton the Durable árulja Gendarran Fields-en 40 copper-ért, ott ahol a nyíl mutatja. Ha nincs ott, menj végig az Traveler’s Dale felé vezető úton, hátha pont szembe jön az alábbi kísérős event keretei közt: Help Denton and Chief Cherpa safely transport their supplies through the swamp.

gw2-healing-seed-pod gw2-healing-seed-pod-2

Medical Kit – Soulbound

 • Lecseréli a az első 5 képességedet: az első 3 az Drop Bandage lesz (15 másodperc újratöltődéssel), a 4. képesség a Drop Antidote, az 5. pedig Drop Stim Brew, ami 10 másodpercnyi Switfness-t és Fury-t ad (20 másodperc újratöltődéssel). Nem használódik el a csomag, ha használod ezeket a képességeket, továbbá le is lehet dobni a földre, hogy más játékosok is felvehessék.
 • Egy Ash Legion Spy-tól lehet beszerezni Iron Marches északi részében 16 coppe-ért. (Firewatch Encampment Waypoint). Ha el van foglalva a waypoint, valószínűleg meg kell csinálnod egy eventet, hogy a helyén legyen a merchant.

gw2-medical-kit

Medical Pack – Soulbound

 • Lionguard Haral-tól lehet megvenni Snowden Drifts-ben (északkeleti sarok) 77 karmáért.
 • Csak két képességet ad és nem dobható a földre más játékosok részére. 1) Drop Bandages (12 másodperces újratöltődés) 2) Drop Stimulant –10 másodperc Swiftness és Fury (20 másodperces újratöltődés).

gw2-medical-pack

Pot of Hylek Poison – Soulbound, 10-es szinttől használható

 • Két képességet ad, az egyikkel Swiftness-t kapsz 9 másodpercig (15 másodperc az újratöltődése) a másik 4.75 másodpercre megmérgezi a körülötted maximum 150 távolságnyira álló ellenségeket (8 másodperc). A Swiftness hasznos lehet, ha nem akarsz fegyvert vagy képességeket cserélni a swiftness buff-ért.
 • Urais árulja 32 copper-ért Timberline Falls délkeleti sarkában, miután megvédted/elfoglaltad a tábort a krait-ektől.
 • Használható WvW-ben

gw2-pot-of-hylek-poison

Rotten Drake Egg – Soulbound

 • Ezt a tojást miután használod, ad egy opciót arra, hogy megedd (Eat), ami 2 stack 15 másodpercig tartó Might-ot ad. Nincs újratöltődés ezen a képességen és “felstackelhetsz” 16-20 Mighto-ot is vele, ha folyamatosan eszed ezeket a tojásokat.
 • Fisherman Travis-tól lehet megvenni Queensdale északnyugati sarkában, 14 karmáért

gw2-rotten-drake-egg

Skale Venom – Soulbound

 • Rexavian Redfoot árulja Iron Marshes délkeleti sarkában 16 copper-ért, miután befejeződött a következő esemény láncolat: 1) Patrol the wall with Rexavian Redfoot and the Garbage Legion 2) Stop the skelk from throwing cursed wall chunks onto shore.
 • 10 percig tart és Weakness-t + Vulnerability-t okoz kritikus csapásoknál – nem minden fegyverképesség aktiválja.
 • Használható WvW-ben
 • Két helyen keresd Rexavian-t – a fehér nyíl az eseményláncolat kezdőterületére mutat, a piros nyíl pedig a befejező területére.

gw2-skale-venom gw2-skale-venom-2

Pet-ek & Turret-ek

Fire Elemental Powder – Soulbound

 • Jhalles Colagrip-től lehet megvenni 1 silver-ért és 4 copper-ért, miután sikeresen befejeződött az eseményláncolat Fuller Cistern-ben (Fireheart Rise délkeleti sarka). 1) Protect Brakkurn and Jhalles while they repair machinery to keep the legions’ supply line running 2) Defeat the monstrous tar elemental.
 • Először a nyíllal jelölt helyen keresd. Ha Jhalles nincs ott, fuss körbe, hátha valahol máshol elkezdődött az eseménylánc.
 • Megidéz egy Ember pet-et, ami combo területként is funkciónáló láva mezőket idéz támadásai során. A pet 5 percig tart veled, vagy amíg meg nem ölik. Néhány perces újratöltődés van a megidézésén, ha a pet-et hamar megölik.
 • Az Ember pet használható együtt az Ogre Pet Whistle-lel is, és egy kicsit még erősebb is, mint az Ogre Pet Whistle.

gw2-fire-elemental-powder gw2-fire-elemental-powder-2

Ogre Pet Whistle – Soulbound, 59-es szinttől használható

 • Gortho, Son of Malik árulja Iron Marshes-ben (északnyugati sarok, Gladefall Run) 1 silver-ért és 4 copper-ért. Először nézd meg, hogy az árus nincs-e a helyén, Gladefall Run-ban. Ha nincs ott, menj Ebbing Heart Run-ba, ahol lesz egy kísérős event, aminek a keretei közt el kell kísérned őt Gladefall Run-ig. Ha Ogre Pet tonic-ot árul, várd meg, míg Gladefall Run települését megtámadja a Flame Legion egy event során, mert ezután kezdi árulni az Ogre Pet Whistle-t.
 • Minden pet 5 percig követ, vagy amíg meg nem ölik. Kapsz egy véletlenszerű ranger pet-et, ha használod a sípot (5 különböző pet). Van újratöltődés a használatán, ha a pet-et korán megölik.

gw2-ogre-pet-whistle-2

Deployable Mortar Kit – Soulbound

 • Ez egy mozsárágyú, amit letehetsz és 30 másodpercig tart, kb. 1000-et sebez AoE-ben, találatkor. 90 másodpercenként lehet lepakolni az ágyúkat. Ennek a tárgynak a leírása kicsit félrevezető lehet, mivel igazából nem te irányítod az ágyút.
 • 1 silver-ért és 4 copper-ért lehet megvenni Legionnaire Virgrol Brashmar-tól Fireheart Rise-ban, de csak miután megcsináltad azt az eseményláncolatot, amivel elfoglaljátok Noxius Castrum-ot: 1) Protect Virgrol while he sets up mortars near Noxious Castrum 2) Protect Duvarre while she breaches the defenses at Noxious Castrum 3) Defeat the shamans before all the portals are opened and the ritual completes 4) Defeat the Flame high shaman.

gw2-deployable-mortar-kit gw2-deployable-mortar-kit-2

Mortar Seed Turret – Soulbound

 • Ez a tárgy a felhasználása után lecserélni a hotbar-odat 3 képességre: 1) Blue Mortar 2) Red Mortar 3) Yellow Mortar. Ezekkel letehetsz egy-egy ágyút, viszont egyszerre csak egy ágyú lehet lent.
 • Captain Bren-től lehet megvenni Caledon Forest északnyugati sarkánál 16 copper-ért. Lehet, hogy meg event keretei közt el kell foglalni, vagy meg kell védeni Falias Thorp-ot, hogy árusként ott legyen.

gw2-mortar-seed-turret

Rögtönzött Fegyverek

Charr Mine – Soulbound

 • Lecseréli a hotbar-odat az Incendiary Mine képességre, amit ha használsz, letesz egy aknát, majd felrobbantja és megégeti az ellenségeket, akik áthaladnak rajta. Egyszerre csak egyet tehetsz le.
 • Kona Timberrend-től lehet megvenni Diessa Plateau délkeleti részében 42 karmáért.

gw2-charr-mine

Dam Debris – Soulbound

 • A hotbar-odra egy eldobható kő kerül (900 távolságig), ami ha eltalál egy ellenfelet, földhöz vágja (knockdown). A boss-ok ezt egy buff-jukkal ki tudják védeni.
 • Foreman Flannum-tól lehet megvenni Queensdale északnyugati sarkában 14 karmáért.

gw2-dam-debris

Hylek Blowgun – Soulbound

 • Lecserélni a hotbar-odat 3 képességre: 1) Poison Dart 2) Dart Volley 3) Poison Cloud. Nagyon hasznos lehet, ha meg akarod mérgezni az ellenfelet anélkül, hogy fegyvert váltanál.
 • Használható WvW-ben.
 • Ni-tlacua Hunter árulja Sparkfly Fen-ben 96 copper-ért.

gw2-hylek-blowgun

Miner’s Explosive Charge – Soulbound

 • Lecseréli a hotbar-odat egy bombára, amit letehetsz a földre és 10 másodperc múlva felrobban, ami AoE knockdown-t és sebzést okoz.
 • Seraph Soldier Dianna árulja Kessex Hills északnyugati részében

gw2-miners-explosive-charge

Fire Bomb – Soulbound

 • Lecseréli a hotbar-odat a Molachev Cocktail képességre, amit eldobhatsz a földre, ezzel egy 20-30 másodpercig tartó tűzcsíkot eredményezve, ami megégeti az ellenfeleket, akik átmennek rajta.
 • Gon Rageshot árulja 35 karmáért Diessa Plateau északnyugati sarkában

gw2-fire-bomb-3 gw2-fire-bomb

gw2-fire-bomb-2

Golem in a Box – Soulbound

 • Letesz egy mini golem bomb-ot, ami odasiklik egy ellenfélhez 1600-as távolságon belül, felrobban és kisebb sebzést okoz. Használható WvW-ben.
 • Krewe Apprentice-től lehet megvenni Metrica Province délkeleti sarkában 8 copper-ért, miután sikeresen befejeződött ez az event: Defend the golem generators from the Inquest.

gw2-golem-in-a-box gw2-golem-in-a-box-2

Móka

Ascalon Tome – Soulbound

 • Ez a tome közepes sebzést okoz egy AoE körben, de piros kört rajzol a földön, ami tökéletes a barátokkal való trollkodáshoz.
 • Historian Cerin-től lehet megvenni 80 copper-ért, miután sikeresen befejeződött az alábbi eseménysorozat: 1) Collect artifacts from Serenity Temple for Cerin 2) Protect Cerin while he investigates Serenity Temple és 3) Defeat the angry spirit of Kendrick Redstaff

gw2-ascalon-tome gw2-ascalon-tome-2

Fireworks – Soulbound

 • Pyromaster Zarrt árulja Rata Sum-ban 32 copper-ért. (A térképeden válaszd ki ezt: “Tyria (Depths)”, keresd a Research Waypoint-ot, az árus ott lesz pont a waypoint mögött).
 • 3 képességet ad – Blue FireworksGreen Fireworks, és Red Fireworks

gw2-fireworks-2 gw2-fireworks

Growth Tonic – Soulbound

 • Chieftain Seegor-tól lehet megvenni 3 silver-ért és 4 copper-ért Blazeridge Steppes-ben (északkeleti sarok) miután sikeresen befejeződött ez az event: Harvest earth elemental lodestones for Seegor’s brew. A tonic megnöveli a magasságodat kb. 50%-kal olyan 10 másodpercig.
 • Két helyen keresd: ha az event már elkezdődött, Chieftain Seegor a fenti nyílnál lesz, egyébként pedig az alsó nyílnál található meg.

gw2-growth-tonic-2 gw2-growth-tonic

Hazmat Suit Transformation Tonic – Soulbound

 • Átváltoztat egy harcra alkalmatlan Hazmat Suit-tá
 • Agent Jaren-tól lehet megvenni Blazridge Steppes északnyugati sarkában 3 silver-ért és 20 copper-ért, miután egy kisebb eseményláncolat során kiszabadítottátok őt az Inquest kezei közül. Először a fenti nyílnál keresd Agent Jaren-t. Ha nincs ott, keresd meg Agent Mirayla-t a környéken, hogy elindítsd az eseményláncolatot, aminek a keretei között elkíséred őt az InGenium Research Facility-be, hogy kiszabadítsátok Agent Jaren-t.

gw2-hazmat-suit-transformation-tonic gw2-hazmat-suit-transformation-tonic-2

Hylek Hue Potion – Soulbound, 56-os szinttől használható.

gw2-hylek-hue-potion gw2-hylek-hue-potion-2

Jar of Harpy Pheromones – Soulbound

 • Wark-tól lehet megvenni Blazeridge Steppes-ben (északkeleti sarok) 88 copper-ért, miután sikeresen lefutott ez a kisebb eseményláncolat: 1) Collect 12 Harpy Glands és 2) Rescue Wark from the Infatuated harpy matriarch
 • Ez egy AoE, amit a játékosokra dobhatsz, amitől szívecskék fognak szállni belőlük 3 percen keresztül.

gw2-harpy-pheromones-3 gw2-harpy-pheromones

Jezza’s Flamethrower – Soulbound

 • A sebzés, amit okoz, meglehetősen kicsi, de poén lehet használni csak úgy értelmetlenül is. Két gombja van – Flame Jet és Red Button.
 • Cogl árulja Sparkfly Fen-ben 96 copper-ért, miután sikeresen befejeződött a Sink the Ash Horizon nevű csoportos event.

gw2-jezzas-flamethrower gw2-jezzas-flamethrower-2

Mini Moa Egg – Soulbound

 • Mint minden, amit az asurák árulnak, ez is jobbnak hangzik, mint amilyen valójában. Ezt ha elhasználod, megjelenik egy kis moa, ami kb. 5 másodpercig táncol, mielőtt eltűnne.
 • Moa Trainer Kappa árulja 2 silver-ért és 16 copper-ért. Először Beetletun-ban keresd (itt árulja a tojásokat), azután Kappa’s Coral-nál. Ha Kappa’s Coral-nál van, meg kell csinálnod azt az eseményt, amiben össze kell gyűjtened a moákat, majd el kell kísérned őket Beetletun-ba, ezután fogja csak árulni a tojásokat. Mikor Beetletun-ba ér, a moáival előad egy táncot.

gw2-mini-moa-egg gw2-mini-moa-egg-2

Quaggan Tonic – Soulbound

 • Blubloop-tól lehet megvenni Straits of Devastation délkeleti sarkában 1 silver-ért és 28 copper-ért, miután sikeresen befejeződött ez az eseménysorozat: 1) Defend Blubloop against the swarm and Risen quaggans és 2) Help Blubloop reach the shore of Squall Cusps safely. Néha egy alternatív eseménysorozat van épp folyamatban és előbb azt kell megcsnálni: 1) Risen Sea Captain és 2) Escort Captain Guide and her team back to Cadrigan’s Jetty. Először az 1-es helyen keresd, itt árulja a tonic-ot. Ha Blubloop nincs ott, akkor a 2-es helyen nézz szét, hátha elindultak már az események..
 • Átváltoztat egy kis quaggan-ná, ebben a formában nem lehet ugrani.

gw2-quaggan-tonic gw2-quaggan-tonic-2

Seraph Banner – Soulbound

 • Ha szeretsz zászlót hordozgatni magaddal, mint egy harcos, ez a tárgy érdekelhet téged. Ez egy üres zászló, ami 1 stack Might-ot ad, miután elhasználod. A zászló hordozható, de nem tehető le.
 • Seraph Sergeant Duchen-től lehet megvenni Harathi Hinterlands északnyugati sarkában, miután legyőzted őt egy event keretei közt – Defeat the Seraph training sergeant.

gw2-seraph-banner-2 gw2-seraph-banner

Köszönet Dulfy-nak a lista összeállításáért!
Nézz rá a többi GW2-s cikkjére/útmutatójára is, ide kattintva: [Link]

Reklámok
 1. Gondir
  2013. január 19. - 20:31

  O.O Ez nagyon durva….

 2. 2013. január 19. - 21:53

  Pirates Peg Leg kimaradt.

  • 2013. január 19. - 21:53

   Mondjuk ez Dulfy hibája.

   • 2013. január 19. - 23:36

    Folyamatosan frissül az eredeti lista, ez még nem az összes, majd próbálom én is figyelni és frissíteni ezt a cikket, ha változik az eredeti.

 3. nedvedicious
  2013. január 20. - 00:21

  Szuperjó cikk! Köszi szépen!!!

 4. 2013. január 20. - 09:27

  Hasznos tárgyak. Egy 15 slottos bagem ezekkel van tele :D

 5. Mc Wolfy
  2013. január 20. - 19:09

  gw1-ben is volt pár tárgy, amit lehetett pvp-n használni, de ezt egy idő után kijavították, mert csak a baj volt vele. pl volt egy cucc, amit elhasználva, pár másodpercre megjelent egy kis szellemecske, ami aztán meghalt magától. csakhogy a nekró manát kapott minden halál után, szellem után is.

 6. Ravenix
  2013. január 21. - 15:19

  Ash Legion Spy kitet már régóta használom. Nagyon jó látni így összefoglalva a többi dolgot is. Látok még jó pár lehetőséget amit tuti megveszek. Pár dolog jól jött volna még Dwayna leöléséhez (Arah P4), mert mire ráéreztünk hogyan is kéne kicsit lefáradtunk. Köszi nektek és Dulfy-nak. Valahogy elkerülte a figyelmemet pedig sokszor használom mankóként a honlapot.

 7. 2013. január 21. - 15:23

  Jaja, ez tényleg elég zsír! Nagyon hasznos, de az elementalistámnak nem találtam vibrátort. :S

  • 2013. január 21. - 15:54

   Pedig az asurak biztosan össze tudnának dobni egyet :) Mondjuk golem formája lenne valoszínűleg :D

   • 2013. január 21. - 16:14

    XDD
    Azt mondta, nem éri be ennyivel és Zhaitan formájút szeretne. :)

   • Shantey
    2013. január 22. - 13:13

    Esetleg a Fistomatron-400 fémjelzésű gólem csodát tudom ajánlani a kellemes percekhez.

   • MaDFoX
    2013. január 22. - 13:22

    A WvW-n megszerezhető verzió az “Anal Invader”…

  • 2013. január 22. - 12:38

   Úgy hallom Legendary focusként jön, szívárványt szór mint Twilight/Sunrise, és a lábad nyomán mellbimbók nőnek, vagy marad a fehér sp*rm* tócsa. Olcsóbb is lesz a közkedveltsége miatt, csak Gift of Grinding és Gift of Farming kell hozzá, persze precursor faragott fallosz bálvány is kerül majd vagy 600 goldba. Nem para, botokkal egy délelőtt, vagy 170$ paypalon.

  • 2013. január 22. - 23:36

   XDDD
   Mind kellőképp betegek vagytok! Kösz a jó tanácsokat! XDD

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: