Reklámok
Kezdőlap > Guild Wars 2 játékmenet, Kasztok > Elementalist: Scepter/Dagger leveling build, by Newlynn

Elementalist: Scepter/Dagger leveling build, by Newlynn

Asura-Header-GW2

Kaptunk egy elementalist buildet, amelyet fejlődésre javasol a készítője, Newlynn. A részleteket megtaláljátok a ‘Tovább’ után.

Utility Skills
Arcane Power

 • A következő öt támadásod kritikus sebzés lesz. Fire Attunementben szoktam használni.

Signet of Earth

 • Növeli a védelmed (thoughness) és mozgásképtelenné teszi a célpontod rövid időre.

Glyph of Lesser Elementals

 • Ezzel a képességgel megidézhetsz egy elementált aminek a típusa függ attól milyen attunementben vagy, én Earth Attunementben szoktam aktiválni.

Elite
Glyph of Elementals

 • Szintén Elementalt idézhetsz vele, aminek a típusa függ attól milyen attunementben vagy. Szintén Earth Attunementben szoktam aktiválni.

Traits

Első 10 pontot tedd a tűz ágra (fire tree) és válaszd az Eternal Fire-t hogy 10%-al nagyobb sebzésed legyen mikor Fire Attunementben vagy.

A következő 10 pontot tedd a levegő ágra (air tree) és válaszd az One with Air-t hogy 35%-al gyorsabban mozogj mikor Air Attunementben vagy.

A következő 10 pontot tedd a Föld ágra (Earth tree) és válaszd az Earth’s Embrace-t ez a következőt adja neked Armor of Earth-t amikor az életerőd eléri az 50%-ot. Ez nem csak életmentő hanem megspórolsz vele egy Utlity slotot is.

A következő 10 pontot tedd az Arcana ágra (Arcana tree) válaszd a Final Shieldet. Ez Arcana Shieldet ad neked amikor az életerőd eléri a 25%-ot majd kivéd három támadást. Ez életmentő lehet veszélyes helyzetekben.

Skill Rotation(s)

Egy az egy ellen

Air Attunement-tel kezdek, #2 lightning strike -el kezdem a támadást, majd #1 arc lightning-el folytatom. Amíg az #2 lightning strike-ről lejön a CD addig az #1 arc lightning-el támadok. Majd mikor lejött a CD az #2 lightning strike-ről abban a pillanatban megvakítom az ellenfelem a #3 skill segítségével és tovább támadom a #4 skill segítségével. Mivel a #4 skill “odavisz” az ellenfélhez, ezért célszerű ellökni magunkat az ellenféltől az #5 skill segítségével. Ez az a pont amikor átváltunk Fire Attunementbe. A támadást az  #2 dragon’s tooth képességgel kezdjük, ha ez megtörtént akkor futunk az ellenfelünk felé majd aktiváljuk az Arcane Power névre hallgató Utility képességünket. Amikor odaérünk az ellenfelünkhöz az #4 ring of fire képességünket használjuk hogy egy lángoló mezőt alakítsunk ki magunk és ellenfelünk alá. Ha ez megvan a támadást ezzel a képességünkkel folytatjuk: #3 phoenix majd ezt követi az #5 fire grab képességünk.

Egy a több ellen

A támadást hasonlóan az egy az egy ellen felálláshoz kezdem Air Attunementben. A harcot ezzel a képességgel kezdem #2 lightning strike majd a következő képesség segítségével megvakítom az ellenfelem #3 blind majd átváltok Earth Attunementbe és az #5 Churning Earth képességet használom. Majd aktiválom a #2 képességem az extra armorért. Majd a #3-as képességgel megvakítom az ellenfelem. A harcot a #4 képességemmel folytatom, ez a képesség fellöki az ellenfeleket ezután átváltok Fire Attunementbe és a második képességgel #2 dragon’s tooth folytatom a támadást ezután aktiválom az Arcane Power-t és ezt követik a következő képességek: #4 ring of fire, #3 phoenix, és #5 fire grab.

Newlynn.

Reklámok
 1. Newlynn
  2012. december 28. - 18:38

  Az elejét javítanám! :) Ezt a buildet nem én készítettem. Hanem csak használom illetve lefordítottam hogy olyanok is megértsék akik nem tudnak úgy angolul hogy megértsék.

 2. 2012. december 28. - 21:20

  A maradék 30 traitpont? Vagy ez annyira fejlődésre van, hogy azzal még nem törődünk?

  • Newlynn
   2012. december 28. - 21:21

   Ez teljes mértékben leveling build, úgy hogy azzal nem kell foglalkozni.

 3. MaDFoX
  2012. december 28. - 22:16

  Vizuálisabbaknak, mint én akkor kb ez: http://gw2skills.net/editor/?fEAQJArYhEmMbvR1gjEAhCEMKEiowFlC4A
  Egyébként ez volt a kezdete az én elémnek is, csak bleed-re öltözve és többnyire earthban stackolva a bleedet (12-15 fenntartva megeszik mindent).
  Aztán mivel ez a bleed terjedésével a cap miatt nem volt már hatékony csapatban (és pvp-ben leszedik az összes bleedet egy klikkre), átálltam a staffra és powerbe öltöztem (azt szedjék le)… A folytatás +20 trait pont fire-ba, Pyromancer’s Alacrity és Pyromancer’s Puissance illetve +10 Arcaneba, Blasting Staff. Még hezitálok hogy megéri-e earthból átteni 5 pontot arcane-ba… WvW-n jó, spvp-n nem, de WvW többször van mostanában…

 4. 2012. december 29. - 00:38

  Ha van Signet of Earth, akkor érdemes elnyomni a dragon’s tooth előtt valamint érdemes még a tűz rotát a ring of fire-el kezdeni az area might miatt. – szerintem.

  • Newlynn
   2012. december 29. - 16:17

   Signet of Earth-et akkor szoktam elnyomni a Dragon’s Tooth képességem előtt ha az Earthquaken és az Updrafton CD van.

   • Newlynn
    2012. december 29. - 16:20

    mert ugye az Earthquake és az Updraft képesség a földre küldi az ellenfelem és ha ezeken CD van akkor szoktam Signet of Earth-et használni Dragon’s Tooth képesség előtt és akkor biztos hogy ott marad a Dragon’s Tooth becsapódásáig :)

 5. 2012. december 29. - 11:16

  Az air attunementes megállapítás nem helyes. Az air minor adept trait (Zephyr’s Speed) ad 10% mozgási sebesség növelést, amíg Air Attunementen vagy. A major adept traitnek választott IV (One With Air) minden Air Attunementben töltött idő után 5%-kal növeli a mozgási sebességet, maximum 25%-ig, ami így 50 másodperc Air Attuban töltött idő alatt áll be. Ha átváltasz másra, ez a bónusz el is veszik. Továbbá, a mozgási sebességet növelő traitek és skillek NEM stackelnek. Azaz mindig a legnagyobb intenzitású lép érvénybe. Ezért én javaslom, hogy ha mindenképpen gyorsabban szeretne mozogni, használja a Signet of Air utility képességet, passzívban 25% mozgási sebesség növelés, illetve elhasználáskor vakítja az ellenfelet (és azt hiszem a körülötte lévőket is).

 6. sothor
  2012. december 29. - 19:12

  Röhögve húztam fel az elementalistom staffal, úgy h fire attu-ból csak kritikus helyzetben jöttem ki. Ehhez a classhoz lvling guide? Ne vicceljünk már…

  • Newlynn
   2012. december 29. - 19:28

   Köszönjük a hasznos hozzászólást.

  • sothor
   2012. december 31. - 15:44

   Pont annyira volt hasznos mint a post.

 7. Ecco
  2012. december 30. - 18:40

  Javaslok én is egy leveling buildet: ne használj leveling buildet, hanem próbálj ki mindent. :P

  A szintezés annyira könnyű, hogy mindegy milyen traiteket, skilleket használsz, sokkal fontosabb, hogy a rajtad levő cuccok a szintedben legyenek és a statokkal ne legyél lemaradva. Stackelős sigilek, rúnák, kaja buff, olaj / fenőkő, stb sokkal többet számít, mint hogy épp mire specelsz.

  Nem mellesleg remek alkalom, hogy rájöjj milyen build tetszik és milyennel szeretnél majd 80-on játszani.

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: