Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk > Részletek a Wintersday eseményről

Részletek a Wintersday eseményről

wintersday-header

A tegnapi videó után nem sokkal megérkeztek a részletek is a pénteken kezdődő karácsonyi ünnepség-sorozatról.

Új Wintersday tárgyak a Gem Store-ban

Ünnepi városi ruhák, teles fegyver skin-ek és ünnepi kincsekkel teli ládák; a Black Lion Trading Company-nál minden van, amire szükséged lesz Wintersday megünneplésére! Nézd meg az új tárgyakat és még többet a Gem Store-ban, már ma!

Események

A neve ellenére, Wintersday valójában egy többhetes téli fesztivál, amelyet egész Tyriában megünnepelnek (kivéve Orr-ban, ott nem igazán van minek örülni). Tixx minden várost meglátogat, hogy új elfoglaltságokat, eseményeket és meglepetéseket vigyen magával minden megállónál. És említettük már a játékokat? Lépjetek be Tixx játékgyáros léghajójába, egy instacolt térképre, amelyet 5-ös csoportoknak terveztünk!

December 14

Wintersday ünnepe kezdetét veszi! A szokásos hóembert, ajándékokat és ünnepi vidámságot találsz egész Tyria-ban és a Mists-ben, de különösen Lion’s Arch-ba érdemes ellátogatni. Lion’s Arch polgárai minden évben ünnepi díszbe öltöztetik a várost és énekkel töltik meg a levegőt.

Még Zommoros, a különös dzsinn aki a Mystic Forge-ban raboskodik, is imádja Wintersday-t. A Forge-ot egy hatalmas hógömbbé alakította, amely három teljesen új elfoglaltságnak ad helyet:

wintersday-2012-jumping-puzzle-196x124Winter Wonderland

Egy pár jó téli csizmánál többre lesz szükséged, hogy átjuss ezen a Wintersday jumping puzzle-n. Beszélj a Festive Youth-al a hógömb közelében Lion’s Arch-ban, hogy teszteld a szerencséd – és az egyensúlyod.

Snowball MayhemSnowball-Fight-Night-196x124

Ha ünnepi hangulatban vagy és jó a dobó kezed, akkor látogasd meg Festive Lionguard-ot a Lion’s Arch-i hógömb közelében, hogy kipróbálhasd az új hógolyó csata PvP-t.

Choir-Map-196x124Bell Choir

Kezd az évszakot ezzel az új zenés elfoglaltsággal a Lion’s Arch-i hógömbben, amelyet Bell Maestro-n keresztül érhetsz el. Nem számít, ha megvan a ritmusod – Wintersday a harmóniáról szól.

Ship-Over-Grove-196x124

 

December 15 – 19:00

The Grove

A játékkészítő első állomása a sylvarik szülőföldje lesz. A léghajóban találkozni fogsz Tixx-el és az ő kicsit instabil gólemével Toxx-al, valamint részese lehetsz egy sor egyedi új eseménynek, amelyek egy teljesen új játékot mutatnak be. Vajon milyen mágikus csodát készített Tixx a sylvariknak?

Ship-Interior-D-196x124December 16 – 19:00

Divinity’s Reach

Tixx léghajója második állomásaként a Kryta-i főváros ormai fölé lebeg. Szállj fel Tixx lebegő műhelyére és légy részese új eseményeknek, melyek egy olyan játékról szólnak, amit Tixx csakis a nemes embereknek készített.

Ship-Over-Citadel-196x124December 17 – 19:00

Black Citadel

A saját vad módjukon még a charrok is szeretik Wintersday-t. Tixx csodálatos műhelye a Black Citadel fölötti füstös égbolton lebeg egy napon keresztül. Szállj fel a léghajóra és nézd meg milyen játékot dobott össze Tixx és Funwerk Krewe-ja a charroknak.

Ship-Interior-B-196x124December 18 – 19:00

Hoelbrak

A nornok üdvözlik a játékgyáros léghajóját rövid látogatására Hoealbrak nagy kunyhójánál. Vajon milyen játék az, ami egyszerre elég cuki és kemény ahhoz, hogy kibírja az erős nornokat? Lépj be Tixx műhelyébe és derítsd ki!

Gamestar-Ship-Over-Ratasum-196x124December 19 – 19:00

Rata Sum

Tixx utolsó előtti állomásaként visszatér otthonába. Ebben az évben egy egyedi játékot készített, amit csak az asurák tudnak szeretni. Szállj fel a léghajóra, hogy további játék-központú eseményekben és ünnepi őrületben vegyél részt!

December 20 – 19:00, egészen 2013 Január 3-ig

GameStar-Toymaker-Tixx-B-196x124Lion’s Arch

Tixx végre megérkezik Lion’s Arch-ba! Mint Wintersday tiszteletbeli vendége, Tixx és műhelye Lion’s Arch-ban marad az ünnep további részére. Speciális Wintersday ajándéka van mindenki számára, aki meglátogatja őt, míg Lion’s Arch-ban tartózkodik. Tehát nézz be hozzá, játszd végig a korábbi játék eseményeket a műhelyben, vagy próbáld ki az új Toypocalypse eseményt!

GamesStar-Toy-Machine-196x124Toypocalypse

A játékok Tixx műhelyében megőrültek! Próbálják elfoglalni az óriási játékkészítő gépet a műhely közepén és ha sikerrel járnak, tönkreteszik Wintersday-t. Védd meg Tixx ajándékszállító dolyak-ait és az óriási játékkészítő gépet a hullámokban támadó mániákus játékoktól, ezekben a kihívással teli és szórakoztató eseményekben!

Eredeti cikk: GuildWars2.com

Reklámok
 1. runningwild691
  2012. december 11. - 14:06

  Megint 1 helyre 1 időben, tudjuk mivel fog ez járni. :)))))

  • Kretusz
   2012. december 11. - 14:14

   pont emiatt érzem azt hogy mennyire nem érdekel..

   • 2012. december 11. - 15:38

    az az álljunk hozzá negativ anélkül hogy bármit látunk volna (Y) ez mindig beválik mert ha igazunk van elmondhatjuk hogy mi megmondtuk ha meg nem akkor örülhetünk hogy minden jó

   • Kretusz
    2012. december 11. - 15:50

    engedtessék már meg, hogy lesz.rjam az ilyen olyan eventeket. te meg ha élvezed a diavetitést, menjél, nem tart vissza senki.

   • szajhavész
    2012. december 11. - 17:28

    + Még a legutobbi eventröl sem tudom hogy miröl szolt. Emléxem hogy volt sok szellem. Pve részleg el van kényeztetve.

   • 2012. december 11. - 18:15

    … figyelj már egy kicsit abban igazad van hogy a lost shores egy fos volt de te olyan ügyes vagy hogy erröl is tudod hogy nem lesz jó mikor még egy másodpercet se láttál belöle igenis zavar hogy azt szidod amiröl semmit se tudsz

   • szajhavész
    2012. december 11. - 21:27

    Egy bocicsokit merek rátenni hogy lesz benne sok idiota ugribugri, ha csak nem vonult vissza a jumping puzle meg a kilátók szellemi atyja.

   • MaDFoX
    2012. december 11. - 23:00

    Nem vonult vissza…
    http://goo.gl/BO0DD
    Sőt még pihent is: http://i.imgur.com/LtAux.jpg

  • nathriel01
   2012. december 11. - 14:19

   Igen, én sem értem miért nem lehet legalább azt megcsinálni, hogy a három állandó activity-t minden fővárosból el lehessen érni. Mint GW1-ben, hógolyózni el lehetett menni LA-ból, Kamadanból, Droknar’s Forge-ból.

   • Norxert
    2012. december 11. - 16:31

    Szerintem ezen felesleges kiakadni, nathriel01. Kerül az neked valamibe, hogy egyik fővárosból eljuss Lion’s Arch -ba? Igen.. 10mp -be MAXIMUM. Szóval ennél szerintem nagyobb gondok is lesznek (lagg-party), mint az, hogy elkell menni LA -ba. :)

    Amúgy pedig én szeretettel várom a téli eventet, a Halloweeni is jó volt. A karkás kevésbé. Legalább Halloweeni színvonala legyen. :)

    Jumping puzzle meg már most izgat engem. :P

   • nathriel01
    2012. december 11. - 16:49

    Épp a lag és az állandó overflow-ok elkerülése miatt lenne jó, ha nem csak LA-ból lenne elérhető minden. A többi város fejenként 1 napot kap, akkor nem lesz tömeg LA-ban, viszont a maradék durván 2 hétben mindenki LA-ban lesz, akit érdekel az ünnep, ez a gond. Ha már Halloween-t felhoztad, ilyen téren még az is jobb volt, mivel a Mad King-es térképekre LA-n kívül, a portálokon lehetett eljutni, most viszont minden, amit említettek, LA-ból lesz elérhető (leszámítva azt az első 5 napot). Amúgy nem értem miért beszélsz kiakadásról, amikor mi itt csak egy problémát vetettünk fel, amit láthatólag nem kíván orvosolni az Arenanet. Engedd meg nekünk, hogy ne csak széles mosollyal bólogassunk mindenhez, hanem építő kritikát is megfogalmazzunk.

  • 2012. december 12. - 13:41

   Legalább instanced areában lesz. Talán egy kicsit ez segíteni fog rajta. De tényleg nem értem, miért nem díszítenek fel több várost mindegyik napra, és folyik ott is az event ugyanúgy. És Halloweennél is volt egy külön csak halloweenes terület, arról nem is beszélve, hogy maguk az eventek rendes felfedezhető területen is mentek. Visszafelé fejlődik ANet…

 2. MaDFoX
  2012. december 11. - 14:53

  Csak az LA üst lesz hógömb? A WvW-s nem? :)

  • Nish Steelclaw
   2012. december 12. - 12:07

   Halloweenkor a WvWvW-s is átalakúlt, szerintem most is ez lessz. Csak nyilván nem lesznek ott az LA-ban honos téli npc-k.

 3. Abrakadabra
  2012. december 11. - 14:55

  Jó lesz ez! Majd meglátjátok! :)

 4. nedvedicious
  2012. december 11. - 15:49

  Egyet értek, de kell lennie vmi oknak, mert ennyire hülyék nem lehetnek.

  • nedvedicious
   2012. december 11. - 16:01

   Mármint ezt running és nath kommentjére értettem. Eleve kicsit elegem van LA ból. Annyira rossz lenne, ha a nagy városok egyenértèküek lennének? Vagy jo, legyen igy, de most eventtol fuggetlenul mi baj tortenne, ha a nagy LA-ba vezető portalokhoz lepve felkinálná, (mint a dungiknál a story/exp) hogy DR/Grove/Rata/holb/BC-be akarsz-e menni? Komolyan mondom mennyi időt, lét es energiat elcsesztek azokra a fenomwnalis varosokra es alig tortenik bennuk vmi. Most is csak 1-1 napot kapnak.

   • Norxert
    2012. december 11. - 16:33

    Nagyjából egyetértek veled. Kivéve egy dolgot. Eddig az volt a baj több embernek, hogy csak LA -ban van minden. Most lesz a többi városban is. Most az a baj? Komolyan mondom ez már kezd vicc lenni…

   • 2012. december 11. - 16:53

    Nem az a baj, hogy minden LA-ben volt, hanem hogy minden egy helyen volt, és többeknek is óriási laggfest és Login Wars alakult ki. Most, hogy több napon keresztül lesz minden LA-ben, Login Warfare-re számíthatunk :D

   • nedvedicious
    2012. december 11. - 19:49

    Pont azt mondom, h jo, hogy a tobbi varosban is van. Sőt, keveslem, h miért csak 1-1 napra?!

   • Nish Steelclaw
    2012. december 12. - 12:11

    Szerintem még az is fura, hogy a grafikai engine túlterhelését egy igencsak furcsa módon oldották meg, így csak nem üresnek tűnnek a városok, mégis overlowra dob… Itt arra az efektusra gondolok mikor csak a körülötted lévő 20 embert mutatja meg a többi 150-et nem. Nem hencegni akarok de az én gépem elbirná. És így nekem olyan üresnek tűnik.

 5. Norxert
  2012. december 11. - 16:25

  Szerintetek a Winter Wonderland nehezebb lesz-e, mint a Clocktower volt? :)

  Már várom! Jó lesz!

 6. GriffinHUN
  2012. december 11. - 16:55

  Ugye jól értem hogy a 7 óra már magyar idő szerint van? Mellesleg nagyon várom már, a laggal tényleg kezdhetnének valamit, de nekem a Halloween-emet és a Karkás eventeket sem tette tönkre az akadás, úgyhogy nem aggódok… :D

  • nathriel01
   2012. december 11. - 16:56

   Igen, magyar idő szerint 7 óra.

 7. Ed
  2012. december 11. - 18:50

  Ti ugye be tudtok lépni? Mert valami email authentication-t kér. Namost belogoltam a hivatalos oldalon, és kaptam egy emailt amin van egy aktiváló link. Rámentem, succesfull de így sem enged be. Gondolom valamit rosszul csináltam (örökkévalóságig tölt a waiting for authentication, eddig legalább hibát írt ki :D)

 8. Sárki
  2012. december 11. - 19:23

  zhorak :
  Nem az a baj, hogy minden LA-ben volt, hanem hogy minden egy helyen volt, és többeknek is óriási laggfest és Login Wars alakult ki. Most, hogy több napon keresztül lesz minden LA-ben, Login Warfare-re számíthatunk :D

  Azt meg már meg sem említem, hogy LAban eleve folyamatos az overflow a fractal miatt és lesz új fractal (kérdés hogy idén e), szóval esélyes a lagparty tényleg :D ugyanakkor anet mentségére legyen szólva, hogy egy várost könnyebb feldíszíteni, mint 6ot. Persze wintersdayt én eleve hoelbrakba raktam volna, de ez részletkérdés. A gond az, hogy nem tanulnak a hibáikból, ha valaki meg esetleg megmeri ezt említeni, akkor az már maga az ördög. Nem tudom, engem pl. ennyi ostobaság után simán kikúrtak volna és azt gondolom hogy ez így jogos. az ember elkövetheti ugyanazt a hibát többször is, de itt még csak törekvés sincs a korrekcióra, ráadásul nem kis pénzveszteség nekik az, hogy a vásárlókedv egy újabb lagfestetes casino royaleos event után a béka sgge alatt lesz.
  persze remélem rámcáfolnak :) De erre eotn megjelenése óta nem került sor :S

  • 2012. december 11. - 21:30

   sárki :) csak te kellettél :D

 9. kindzsal
  2012. december 11. - 19:48

  Nos azon nem fogok meglepodni, hogy ismet lagfest lesz. En csak abban remenykedem, hogy most be birom fejezni az aktualis eventet vagy ha nem, akkor ne zarjak le az orrom elott jutalom nelkul, mint lost shores-nal phase2-t es az eventet.

  Azert van LAban minden mert nincs egy global chat + az uj instat is okosan oda pakoltak had szoljon alapon. Lassan 3 honapja keptelenek egy nyomorult LFG feluletet vagy LFG chat csatornat belepeiteni a jatekukba, amit neadj isten lathatsz mindenhol. Persze tudom bizonyosan a goldspammerek is hasznalhatjak, hat erre van jopar szuro amivel szinten az ANetnek kellene foglalkoznia.

 10. Zaoe
  2012. december 11. - 20:29

  szerintem meg épp ,hogy msotvan a legkisebb esély a lagra mivel előzőekből bőven tanultak és kurvára nem akarnak most is egy ilyet mert az már irtó ciki lenne…

 11. Sárki
  2012. december 11. - 21:05

  Zaoe :
  szerintem meg épp ,hogy msotvan a legkisebb esély a lagra mivel előzőekből bőven tanultak és kurvára nem akarnak most is egy ilyet mert az már irtó ciki lenne…

  gw1gyel játszottál?

  • Zaoe
   2012. december 11. - 21:45

   cirka 8 évet csaknem 9000 órát, mert?

 12. MaDFoX
  2012. december 11. - 21:15

  Nekem úgy tűnik, hogy erősen instanceolt lesz a cucc, ugyan LA-ból rajtol minden, de az eventek nem LA-ban vannak (attól még biztos lesz tömeg is).
  Ami még szimpatikusabbá teszi nekem a dolgot az ez a mondat, ami nem biztos hogy szemet szúrt mindenkinek: Ahol LA-ról beszél dec 20-jan 3 közt: “play through all the previous toy events inside the workshop, or try out the new Toypocalypse event” azaz nem lehet lemaradni a városok eseményeiről sem, mert az előző eventek is lenyomhatók újra… Taps!

  • kindzsal
   2012. december 11. - 21:20

   Ha nem lesz bugos. Mivel lost shores-nal is ott alldogaltam 2 napot, aztan nem javitottak, igy lemaradtam. Szoval valoban taps, ha nem bugos, vagy ha igen gyorsan javitjak, hogy ne csak a kivalasztottak szorakozzanak jol az eventeken.

   • myrrdhinn
    2012. december 11. - 22:26

    Ne légy ennyire negatív :P A Lost shores azért volt borzalmas, mert 2-3 nap alatt kellett (volna) javítgatni és lezavarni a dolgokat. Itt több hetük lesz rá. Ez legalább olyan színvonalú lesz, mint a Halloween volt, arra pedig nem lehetett sok panasz :)

   • kindzsal
    2012. december 12. - 00:05

    PTR. Sok sok ilyen failtol megov.

   • 2012. december 12. - 02:02

    kindzsal :
    PTR. Sok sok ilyen failtol megov.

    Elvileg, de a gyakorlat mégis azt mutatja, hogy PTR után egy valag kritikus bug és exploit marad a játékban. Lásd WoW…
    Mellesleg a PTR elront mindent azzal, hogy előre lelövi az összes poént, és mire kijön a content, már mindent láttál YouTube-on vagy PTR-on.

    A Karkás eventnél egyetlen dolgot szúrtak el, hogy az utolsó utáni pillanatban betoltak egy raklap új szervert, amit szarul konfiguráltak. Aki azokra került, szívhatott, aki nem, annak jó volt. Ha lett volna PTR, ugyanez történt volna.

    Anet eddig PTR és komolyabb beta test nélkül is lényegesen kevesebb hibával adta ki a játékot mint más fél év 24/7 public beta után.

    Ha hagynak időt a live javításokra és nem akarnak mindent két óra alatt lebonyolítani, akkor nem lesz semmi probléma. Ha hibát találunk, másnap reggelre javítva lesz.

   • kindzsal
    2012. december 12. - 07:47

    “Ha hagynak időt a live javításokra és nem akarnak mindent két óra alatt lebonyolítani, akkor nem lesz semmi probléma. Ha hibát találunk, másnap reggelre javítva lesz.”

    Eliveleg, de a tapasztalat nem ezt mutatja:) en sose neztem PTRes videokat. Sajat maganak lovi le a poent. PTR-en nagyon sok hiba kibukik marha a lelkes a tesztelo csapat es jelentik, ahogy beta alatt is. Ott is kikerult egy rakas video megsem olte meg a jatekot (maximum a bughalmaz ami volt az elso 3 hetben) + dulfyn altalaban kinn van 2 ora mulva a event leirasa szoval akinek kell, hogy lelojek a poent az ott megtalalja. Szoval szerintem egy nomralis PTR szerver, ha nem is old meg minden bugot kozel a 70% biztos megoldast jelenthet. Kb olyasmi peldaval tudnek elni mint a tores tesztelok. Lehet lelovik a auto tecnikajanak egy reszet, de egy konstrukcios hiba miatt nem hal meg x ezer ember:D

   • 2012. december 12. - 07:57

    Szerintem van “törés tesztelő” belső brigád…
    Sőt rémlik, hogy nem is kicsi létszámmal…
    Istenkém, shit happens, ahogy a művelt francia mondja… Ami tökéletes azt nem vesszük észre, csak a hibák tűnnek fel…

   • kindzsal
    2012. december 12. - 08:50

    Ez igy ebben a formaban nemigaz. Ami jo, azt is ertekelni szoktam es a “felelmeim” altalaban abbol fakadnak, hogy az ANet ujra es ujra elkoveti azt a hibat. Szoval, ha van belos tesztelo team akkor jo szar (pl. egyhelyre tomoriteni az embereket, ami minden ilyen eventnel jo nagy hiba). Azt is irtam persze megesik, hogy valami nem mukodik, de az Anet latvanyosan nem tori magat ezeknek a kijavitasaban (mai napig vannak eventek amik beragadnak hiaba reportoltam oket 10x mar es gondolom nem csak en). Nem szeretnek a WoWal elo jonni , de ott a Rift ha kikerul egy bug neha meg aznap javitjak volt, hogy mukodo szerverek mellett toltak egy laza bugfixet. Nekem egyszeruen a hozzaallasal van a bajom.

    Nem nagyon akarok szemelyeskedni, de jellemzoen a te kommentjeid rozsaszin felhokent mutatjak be a jatekot ami hiba van benne arra is annyi a reagalasod: “minden szep es jo es hat ha van benne bug, istenkem fizetni nem kell erte meg a sok jo elnyomja a rosszat”. Sajnos en nem igy mukodom engem marhara bosszant az, hogy 3 honapja keptelenek javitani a jatek reszeit, es ugy erzem leszarnak, mivel a penzt mar befizettem.

    Nem vitatom a jatek erenyeit, vannak nem is keves, de az Anet mondhat barki barmit, egyenlore rettenetesen amator modon kezeli a jatekat. Nem reagal a negativ visszajelzesekre, vagy ha igen, meg sem probal tenni ellene (megaeventeknel a login wars pl.) maximum nyilatkozatok szintjen (egyelore majd most kiderul az uj eventnel).

    Az egesz kizarolag azert zavar, mert jatszom a jatekkal (bar mostansag joval kevesebbet) es bosszant, hogy olyan erzesem van valaki felepitett egy szep homokvarat es most koklerek probaljak toldozni-foltozni es uj tornyokat epiteni hozza anelkul, hogy kepben lenne az egesszel.

   • MaDFoX
    2012. december 12. - 09:27

    Engem is bosszant, ha valami bugos. Pláne ha progress gátló bug, 2 hétig várt egy altom a Hatchery fixre. De kellőképpen nagy ez a project ahhoz, hogy megértsem és ami (önző de) fontosabb, csinálhassak addig más értelmeset is…
    Bosszant ha bebugol a Grenth event, ha átlőnek a keep kapuján, ha Plinx beszorul egy bokorba (ami egyébként vicces volt, beguggolt a bokor alá szépen, nagy úr a kényszer! :) ), a fatetején poppolt mobot nem látja az event stb… Tényleg van sok bug, ha bugokat akarsz keresni és lefogadom hogy még sokkal többről tudnak, a tennivalók listája meglehetősen hosszú lehet, DE ez a listájuk rangsorolt is egyben, és ha olvasgatod a hivatalos fórumot, akkor látod hogy folyamatosan javítják a dolgokat, csak legfeljebb pont nem azt ami téged zavar…
    A winter patchban pl már tuti lesz WvW-s javítgatás (alt-F4 trükk kiirtása és más hasonló finomságok), a véletlenül éles lett group szín feature is megkapja a kezelőfelületét. Beindult az acc. restoration feature is https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/account/Account-Restorations-Update/first#post973940
    Vagy pl épp Orr fixelő csapatot alakítottak várják a konkrét bejelentéseket https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/bugs/Bug-Request-Orr-Bugs-and-Exploits/first#post975330
    stb stb stb… Nem csak rózsaszínben látom a világot, de fel kell fogni hogy milyen hatalmas ez az egész. Már ahhoz is pár fős csapat kell, hogy specifikáljanak egy-egy komolyabb bugot, nemhogy megtalálják, elhárítsák az okát…
    Ahelyett hogy fel*szod [paprikázod] magad egy hülye kis bugon, reportold és lépd át, előbb utóbb sorra kerül az is…
    Ha csak azon bosszankodnék az életemben hogy mi nem tetszik vagy nem megy jól, nem maradna időm arra ami igen, ez a GW2-ben is így van.

    Remember… patience… discipline…

 13. 2012. december 11. - 23:01

  Imádom ezeket az egynapos eventeket, mivel 17-én és 19-én is egész nap dolgozom, úgyhogy ezekből megint csak kimaradok. Igaz, a LOTRO-ban meg hetekig tart egy fesztivál, de ez durván a ló másik oldala. A fesztiválnak a szórakozásról és relaxálásról kéne szólnia, nem a frusztrációról és bosszankodásról.
  Az új tárgyak a Gem Store-ban nagyon örvendetesek, minél hamarabb lesz 1 Gem = 1 arany, annál jobb. :(

  • 2012. december 11. - 23:03

   Ja, csak most olvastam MaDFoX kommentjét. Ha így lesz, akkor mégis öjömbódottá!

  • MaDFoX
   2012. december 11. - 23:04

   Útálom magam idézni, de…

   MaDFoX :
   Ami még szimpatikusabbá teszi nekem a dolgot az ez a mondat, ami nem biztos hogy szemet szúrt mindenkinek: Ahol LA-ról beszél dec 20-jan 3 közt: “play through all the previous toy events inside the workshop, or try out the new Toypocalypse event” azaz nem lehet lemaradni a városok eseményeiről sem, mert az előző eventek is lenyomhatók újra… Taps!

   Szóval dec20-jan3-ig megcsinálhatod amiről lemaradtál… …lazán, szórakozva, relaxáltan… aaaazzazaz sietve mint állat mert 22-n világvége aztán lemaradsz! ;)

   • MaDFoX
    2012. december 11. - 23:05

    hehe! :DDDD

 14. Sárki
  2012. december 12. - 06:30

  Zaoe :
  cirka 8 évet csaknem 9000 órát, mert?

  akkor emlékezned kéne arra, hogy eotn megjelenése után minden elkrtak amit ellehetett. Lehet várakozni türelmesen egy ideig, de ideje lenne már kilépni a saját árnyékukból mert nagyon sokszor égetik le magukat.

  • Zaoe
   2012. december 12. - 09:43

   4-5 hónapja megy a játék lassan egy “ingyenes ” mmorpg ről van szó ami sok mindenbe újjító , magas a léc amit maguknak emeltek én azt mondom ezek az eventek legyenek a legnagyobb gond az életetekbe ,nem mellesleg szerintem most tuti kevesebb lesz a lagg mivel honapról honapra eventről eventre finomodnak változnak újjtanak tesztelnek kétszer egymás után BIZTOS nem fognak egy csupa lagg eventet kidobni ,” te se futsz végig spirntbe egy korcsolyapályán ha előtte már jónagyot zakóztál” csak várjuk ki a végét szerintem kellemes csalódás lesz az a karácsonyi event, am én nem szeretem az eventeket GW1 be sem szerettem mert ilyenkor “kötelező” jelleget érzek kicsit legalább is az én fejembe az van hogy “menni kell csinálni mert csak egyszeri event az évben stb stb..” am azért is nyújtották el 2 hétre a dolgot mert sokan utaznak az ünnepek alatt dolgoznak erre arra vannak gy el van nyújtva 2 hét alatt mindenki meg tudja csinálni ha akarja

 15. 2012. december 12. - 08:23

  Biztos nem azért csinálják így, mert ennyire ostobák. Magasan képzett szakemberek dolgoznak ott, ha nekünk nethuszároknak is feltűnik, hogy az eseményekkel baj van, nekik is tudni kell. Biztos, hogy van valami a háttérben… “lehet a kormány keze van ebben is?!” (X-akták, mielőtt valaki leugat)

  • front3r
   2012. december 12. - 08:43

   Így van. Biztos vagyok benne, hogy a háttérben dolgoznak azon, hogy miként változtassanak ezen, ami nem kis változás lesz a jövőben. Ez több hónapos meló lesz nekik várhatóan. De ésszerű hogy addig nem is mondanak semmit, amíg nem biztosak benne hogy miket változtatnak. Ezt el is mondták ők is. Tetszik az is, hogy minden hónapban adnak ki contenteket nekünk, várhatóan januárban és februárban is. :)

   • 2012. december 12. - 12:11

    Februárra már megszellőztették, hogy akkora content patch lesz, ami “expansion pack” méretű, és nagyobb lesz mint az addigi összes patch együttvéve.

 16. runningwild691
  2012. december 12. - 09:00

  Hoppá, most tűnt csak fel, hogy az eseménylánc 20.-ig tart. Lehet azért mert ők is tudják, hogy 21.-én vége mindennek? :))))

  • xxyyxx
   2012. december 12. - 11:00

   20.án rakják be az utolsó adagot, január 2ig tart

   • xxyyxx
    2012. december 12. - 11:00

    január 3*

  • 2012. december 12. - 12:08

   24-én lesz vége mindennek, mert akkor jön az új vásárlók tömege. ;)

   • MaDFoX
    2012. december 12. - 12:14

    Nemnem, már 21-n vége lesz, mer’ a maják nem töltötték ki végig az excelüket…
    Ennyi… Kösz a halakat! Karácsonyi ajándékot már nem is vettem… :D

   • nedvedicious
    2012. december 12. - 13:07

    Nem hiszek az efféle barom joslatokban, de azert arra jo a mostani , hogy füstbe küldten azt a tervemet (hehe), miszerint idén tenyleg megveszek minden ajandekot legesobb dec elejeig XD igy varok azert dec 22ig xD
    A masik dilemma, hogy most akkor elkedjek tanulni a januari allamvizsgara vagy sem :P xD
    Ha nem lesz bumm, vagy legalabb egy felperzselés akkor szejjel farmolok mindenkit akinek parducfog log a nyakaban!

   • 2012. december 12. - 13:25

    Én sem hittem ,de annyi minden egyezik meg, hogy ez már nem lehet véletlen. A maják, az indiánok, különböző jósok, mint például ez, Nostradamustól:
    http://9gag.com/gag/5950601?ref=fb.s
    XDD

   • 2012. december 12. - 14:40

    nedvedicious :
    A masik dilemma, hogy most akkor elkedjek tanulni a januari allamvizsgara vagy sem :P xD

    Szerintem tanulj az államvizsgára! De tudod mit? Elkezdek én is tanulni a te államvizsgádra, és akkor így utolsó napjainkat önző módon nagyszerű szórakozással tölthetjük mindenféle egyéb unalmas dolog helyett. Ha valakinek még kedve támadna velünk tanulni, majd beinveljük. Gyorsan jelentkezzetek, mert hamar tele lesz az ötfős party! Esetleg csatlakozhatna egy commander is, és akkor squadba is invelhetnénk a sok embert. Júj, én már úgy izgulok! Dobjuk össze azt a 100g-t és bulizzunk együtt! TS-t adok, aztán játszhatnánk olyat, hogy együtt vizsgázunk. Story után már explorable módban történhetne a dolog. CC-zni meg dodge-olni kell a vizsgabizottságot. Először az addokat kell hatástalanítani, aztán a bosst. De az addokat kite-olhatjuk is, ha úgy akarjátok.

    A tételsort átküldenéd? Ne kidolgozva, mert azt én szeretném! Tudod, nehogy kimaradjak valami jóból… ;)

 17. Hubatka
  2012. december 12. - 14:40

  Nem hiszem el, hogy megint sok ember valóban negatívan áll az egészhez. Igaz, a Karka event elég rosszul sült el, hiszen a lagg hihetetlenül nagy volt és egyesek gépe nem bírta. Szerintem tanultak a hibáikból az Arénanet-esek. Valaki itt írta, hogy megint egy helyen, egy időben. Az egy helyen helyes kijelentés, de 1 napig lesz minden városban, ha figyelmesebben elolvasod. Szóval igen, sokan lesznek az egyes fővárosokban, de kicsit azért szét oszlik majd a tömeg a nap folyamán, hisz nem olyan rövid 1 event időtartama, és gondolom újraindul.

 18. Sárki
  2012. december 12. - 16:50

  MaDFoX :
  Engem is bosszant, ha valami bugos. Pláne ha progress gátló bug, 2 hétig várt egy altom a Hatchery fixre. De kellőképpen nagy ez a project ahhoz, hogy megértsem és ami (önző de) fontosabb, csinálhassak addig más értelmeset is…
  Bosszant ha bebugol a Grenth event, ha átlőnek a keep kapuján, ha Plinx beszorul egy bokorba (ami egyébként vicces volt, beguggolt a bokor alá szépen, nagy úr a kényszer! :) ), a fatetején poppolt mobot nem látja az event stb… Tényleg van sok bug, ha bugokat akarsz keresni és lefogadom hogy még sokkal többről tudnak, a tennivalók listája meglehetősen hosszú lehet, DE ez a listájuk rangsorolt is egyben, és ha olvasgatod a hivatalos fórumot, akkor látod hogy folyamatosan javítják a dolgokat, csak legfeljebb pont nem azt ami téged zavar…
  A winter patchban pl már tuti lesz WvW-s javítgatás (alt-F4 trükk kiirtása és más hasonló finomságok), a véletlenül éles lett group szín feature is megkapja a kezelőfelületét. Beindult az acc. restoration feature is https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/account/Account-Restorations-Update/first#post973940
  Vagy pl épp Orr fixelő csapatot alakítottak várják a konkrét bejelentéseket https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/bugs/Bug-Request-Orr-Bugs-and-Exploits/first#post975330
  stb stb stb… Nem csak rózsaszínben látom a világot, de fel kell fogni hogy milyen hatalmas ez az egész. Már ahhoz is pár fős csapat kell, hogy specifikáljanak egy-egy komolyabb bugot, nemhogy megtalálják, elhárítsák az okát…
  Ahelyett hogy fel*szod [paprikázod] magad egy hülye kis bugon, reportold és lépd át, előbb utóbb sorra kerül az is…
  Ha csak azon bosszankodnék az életemben hogy mi nem tetszik vagy nem megy jól, nem maradna időm arra ami igen, ez a GW2-ben is így van.
  Remember… patience… discipline…

  Utálok hosszú kommenteket idézni :D
  Jelentéktelen bugokat javítanak amik fel se tűntek, míg a komoly, mindenkit bosszantó bugok még mindig megvannak. Hogy van ez?

  • MaDFoX
   2012. december 12. - 19:46

   Sárki :
   Utálok hosszú kommenteket idézni :D

   Akkor rövidíts… :)
   Légyszi mondd el mi a számodra és minden bizonnyal így a mindenkit legjobban bosszantó 3 bug, amit nem akarnak javítani?

 19. Sárki
  2012. december 12. - 16:54

  front3r :
  Így van. Biztos vagyok benne, hogy a háttérben dolgoznak azon, hogy miként változtassanak ezen, ami nem kis változás lesz a jövőben. Ez több hónapos meló lesz nekik várhatóan. De ésszerű hogy addig nem is mondanak semmit, amíg nem biztosak benne hogy miket változtatnak. Ezt el is mondták ők is. Tetszik az is, hogy minden hónapban adnak ki contenteket nekünk, várhatóan januárban és februárban is. :)

  Egyszerű: legyenek úgy a finálék, mint gw1-ben: 3 óránként megismételve, több városban.

 20. Sárki
  2012. december 12. - 22:42

  MaDFoX :

  Sárki :
  Utálok hosszú kommenteket idézni :D

  Akkor rövidíts… :)
  Légyszi mondd el mi a számodra és minden bizonnyal így a mindenkit legjobban bosszantó 3 bug, amit nem akarnak javítani?

  fractalba nem lehet visszalépni; tp sokszor befagy és csak a relog segít rajta; az eleve fos party search még gyengébb amiatt, hogy a chaten hírdetett partyk felénél (én legalábbis) nem tudok joinolni mert általában ez az opció lemarad; laban amikor betölt a képernyő, néhány másodpercig beragadsz a semmibe (karid nem tölt be és olyan mintha maga a környezet ugrálna és mozogna). Nem tudom mennyire elszigetelt hibák, de hallottam már mást is rinyálni miatta szal biztos más is jár így.
  Számomra meg a sokszor emlegetett fos engis bugok így pluszba (más kasztokról nem tudok nyilatkozni, felét még nem is próbáltam :D)

  • 2012. december 13. - 00:09

   Nekem mákom van ezzel akkor…
   Fractal pipa, az mindenkinek van, majd kijavítják.
   TP fagyásom nem igen volt, nem lehet hogy valami mással függ össze a dolog? XP? Valami vírusizé? Tűzfal? Wine-sok sokat szívtak vele egy időben. A TP egy weblap semmi extrának nem kéne vele lennie, kivéve ha az auth szerverrel megszakad a kapcsolat akkor általában pl guildchatra sem tudsz írni vagy lagosan (egyszer volt ilyenem)…
   LA-ban szintén azonnal megjelenik a karim, semmi beragadás, pedig ott szoktam ki be lépni a mainemmel, szóval minden nap látom. Overflow-n is gyakran, nincs difi…
   Chaten hírdetett partiknál, whispelj arra akire joinolni akarsz utána van join opció.. én azt hittem ez feature, hogy ne lehessen orba szájba joinolni… :D Egy biztos aki a friendlisten van, annál MINDÍG van invite…
   Ezek nem igazán globális bugok…

  • 2012. december 13. - 10:02

   Nálam szintén, minden egyes alkalommal újra kellett logolnom, ha használni akartam a TP-t. Bejött a loading ikon, aztán nagy üresség.
   Most úgy oldottam meg a helyzetet, hogy mindig, mikor belépek a játékba, az az első dolgom, hogy megnyitom a TP-t, megvárom míg betölt, aztán megyek a dolgomra. Utána már nincs vele gond.

 21. SCHwat
  2012. december 12. - 23:30

  huuu, mar nagyon varom az uj jumping puzzlet :) abban verprofi vagyok. Remelem szep jutalmak lesznek es nem kell sokat alldogalnom a mesmereinkre varva, sokat ront am egy jumping event hangulatan ha lepotyog a mesmer :)

  • MaDFoX
   2012. december 13. - 00:11

   =DDD ROFL

  • 2012. december 13. - 09:55

   Ez hülye! :D
   Sokat ront, mert túl sok cigi fogy közben. XD

   • SCHwat
    2012. december 13. - 10:23

    bukta. ugy latom mar voltatok velem jumpingolni :)

   • 2012. december 13. - 11:24

    Ááh, én messze elkerülöm ezeket, csak magamból indultam ki.
    Én is felettébb béna vagyok, de öcsémnek még egy sima vistához való feljutás is nagy nehézségekbe ütközik. Ilyenkor a vistánál megállok, rágyújtok és közben instrukciókkal látom el, miközben ő panaszkodik, hogy neki sokkal nehezebb, mert Charr is és heavy is! XD

    De, amúgy kimondottan tetszik a jumpingok lenyomásának ilyen módú megközelítése! A jövőben lehet, hogy alkalmazni fogom. XD

 22. kindzsal
  2012. december 15. - 20:12

  Egyszeru a kerdesem 14diken nem volt modom jatszani, viszont latom mar akkora is volt valami bell meg ilyesmi. Ezek benne maradtak a jatekban (asszem ahogy igertek) vagy mar nem elerheto es bebuktam? Es ha elerheto pl. a bell akkor hol mert rohadjak megnem talalom.

  • Zarache
   2012. december 15. - 20:26

   Bentvan meg mindig LA Mystic forge korul vannak az npc-k illetve Groveban van most egy insta.

   • kindzsal
    2012. december 15. - 20:27

    Koszi azert. Megint egy szorakoztato cucc.

 23. kindzsal
  2012. december 15. - 20:26

  Hat megtalaltam. Bizonyosan en vagyok nyomorek en egyet nem tudtam vegicsinalni.

  • 2012. december 15. - 20:41

   hát … :)

  • Zarache
   2012. december 15. - 23:36

   Ha kell help holnap olyan 9 utan ingame irjal ram lehet tudok benne segiteni. Ugyan ezen a neven tolom a jatekban is.

   Kerdes miert eri meg megvenni a toy minit gemert ha Tixxy instajabol osszes szedett matik ugyan azt adjak ha betobtam mystic forgeba? :D

 24. gwfan21
  2012. december 16. - 22:23

  The Groveban még elérhető a Wintersday esemény, vagy aki nem volt ott 7-kor az lemaradt?

  • 2012. december 16. - 22:33

   Most már nem elérhető, minden nap más városban lesz event.
   Amikor az utolsó kerül sorra LA, akkor ott majd választható lesz az összes többi event is, nem maradtál le semmiről…

 25. Tywel
  2012. december 21. - 20:48

  Hát a Toypocalypse nekem nagyon nem jött be,pedig én imádom az eventeket..na meg nálam elbugolt a láda.Kinyitotta a Tixx,de nem kaptam meg a lootot :/

  • 2012. december 21. - 21:22

   Belenéztél a ládába?
   Egy tanács a hivatalos fórumról: NE Overflow-n beszéljetek Tixx-el…

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: