Reklámok
Kezdőlap > Aktuális információk, Általános cikkek, Blog, Külvilág > Szavazás: Melyik szerveren vagy? 2. felvonás

Szavazás: Melyik szerveren vagy? 2. felvonás

Running az sg fórumon lévő guild wars 2 topic házigazdája még szeptemberben csinált egy szavazást arról, hogy ki melyik szerveren van. Eltelt azóta pár hónap és újra előszedte szavazógépecskéjét amit itt érhettek el. Az újabb felmérés eredményeit ki is fogjuk elemezni amint lesz elég adatunk. Köszi Running!

Reklámok
 1. Nikosi
  2012. december 5. - 03:10

  Költözés maradás ez egy érdekes kérdés. Anno én a maradás mellett voltam, de közben kezd megváltozni a véleményem. Előre közlöm hosszú lesz amit itt leírok.

  Először is mit lehet csinálni 80 után. Sok mindent lehet instákba járni, beleértve a fractált is. Lehet eventezni, templomokat foglalni, és lehet wvw-ni, spvp, stb… Na ami a fő probléma a WR-en, hogy ezeket mind elégé nehéz vagy majdhogynem lehetetlen csinálni mostanra sajnos (kivéve spvp-t arról írom, mert az nem szerverfüggő azt hiszem, meg oda nem is járok gyakran, eddig jó ha 2-3-szor voltam) . Bővebben vegyük először a pve tartalmat.

  1.PVE: Insták/fractálok. Azt még oké, hogy guilden belül nem lehet gyorsan összeröfenteni egy csapatott. A gyorsan mondjuk 1-30 perc közötti időt értem. Na de még pugot is kínszenvedés találni, ha nem cof vagy ac az insta amibe menni szeretne az ember, ma már oda sem egyszerű, de talán 30 perc elég szokott lenni. Vannak az olyanok ahova még le lehet esetleg jutni, mert ha nagy szerencse van akkor akad csapat TA és CM. De ennyi sehova máshova nem tud az ember lemenni, Kivéve ha van arra ideje, hogy órákat töltsön map-on való kiabálással meg majdhogynem könyörgéssel. A story módokat meg sem említem, szinte lehetetlen egy jó pár helyre. A másik a fraktalálok szép meg jó, de egyszerűen a nagy fraktál mániások elfejlődtek, én meg a komótos tempómban beragadtam a level 5-ön, Megint csak hosszas, nyűgös keresgélés várakozás, kiabálás, révén talán találok egy csapatott. Ezután természetesen jön az újabb kör a level 6. Mert feszt 1x, 2x-es fraktálokra keresnek embereket. Tudom ezen segíthetne egy normális group kereső rendszer, talán egyszer be is tesz ilyet az anet, de addig marad a jelenlegi fapados módszer. De nem élvezet órákat tölteni csapattagok vadászatával. Arról nem is beszélve, hogy néha milyen szar pugot fog ki az ember. De már annak is örülni kell mert legalább van aki jön. Senki ne jöjjön nekem azzal a fapados lfggw2.com-al mert ebben a formában az egy kalap kaki. Nem fogok egy weblapról nevek másolgatni, meg wispelgetni orrba-szájba. Módolják bele a játékba és akkor ok de ez így kőbalta.

  PVE/Eventek és egyebek: Aztán ugye eventek. Én például a balthazár templomot soha nem láttam felszabadítva, de arah is mindig contested. De a többi templom sem gyakran elérhető. Orron mászkáltam ma és például plinx-es eventett amit régebben (2-3 hete) 10-20 ember csinálgatott mert jól farmolható és van drop is. Most velem együtt 4 azaz 4 ember csinálgatta. Szó szerinte fél órát el tudok úgy mászkálni 80-as területeken, hogy senki nincs. Az egyik sárkányt tequalt, pár napja például 8-an öltük, de 4-en kezdtük el. Ez egyszerűen vicc. Kihaltak a területek, nem csak a kezdők, vagy kisebb szintűek, de szinte minden, egyedül fraktál miatt néha overflow lions arc. Nem volta a szerver ennyire üres még soha mint amennyire mostanság látszik. Fel tudom tételezni, hogy jó pár eventet nem is látunk még soha mert nem jön össze annyi ember, hogy meg lehessen csinálni. Nem tömegnyomort akarok, de legalább ne érezem magam a Nevada sivatagban. Mert így nekem sincs kedvem mászkálni, hogy nagy ritkán jön szembe velem egy beduin akihez talán hozzá tudok csapódni.

  Arról nem beszélve, hogy elkezdtem húzni egy 4. altot (3 már ki van 80-ra) egy káposztafejű elementalistát. Na eljöttem a saját területemről az emberekhez, mert napokig nem találkoztam összesen csak 2 azaz 2 játékossal. Na az embereknél ma pl kezdőn meglepő tömeg volt mert mászkált rajtam kívül úgy 5-6 ember. Emlékszem Szeptemberben mikor elkezdtem a játékot még overflow volt ez a terület, de október-november elején, is még a 3. alt húzásakor simán társaságban éreztem magam volt ember, mentek az eventek, volt akivel együtt csináljam a fejlődgetést. Most meg….

  Következen a másik 80 utáni móka a WvW. Na ez lehet, hogy máshol móka de nem a WR-en. Röviden két legutóbbi élményem. Az elsőn még pozitívumok is vannak. 4-en bementünk WvW-re. Mivel láthatóan el voltunk nyomva, na menjünk egy kicsit partizánkodni. Supply camp foglalás az ellenfél hátországában, meg kisebb csoportok, magányos farkasok levadászása. Ment a móka vagy 15 percig, foglalgatunk suply campet, már azon gondolkodtam, mivel láttam pár kósza embert a mieink közül ha összeröffenünk leszünk talán 8-10-en lehet itt esetleg egy kicsit komolyabb móka is. Na de megjött az ellenség zergje. Nem volt nagy 15-20 fő. Ránk rontottak 4-ünkre a vicc az, hogy megfutottak, 4-en elzavartunk egy zerget. Na de nem voltak tök hülyék látták, hogy itt ennyi a létszám és nem több, na akkor ránk rohantak még egyszer és kifingatak. Van ilyen nem gond, na de ezután megmozdulni sem lehetett mert a zerg kis idő alatt 20-ről vagy 2*20-ra nőt és csak dögleni lehetett. Na ott az élvezeti faktor a nullára eset. Pár napja felmentem ismét WvW-re új hónap úgyis kell az acsihoz. Ráadásul éppen toborzott valaki guild chatben embereket, mert valami komolyabb móka indult volna. Nosza ez nem gerilláskodás lesz lássuk mire megyünk. Na sok mindenre mentünk. Egy towert bevetünk, na de addigra ideért egy erősítés az ellenségtől, a támadáshoz és a védekezéshez egyáltalán nem volt elég emberünk. Hát védjünk, mást nem is tehetünk, mert a kezdeményezés az ellenfél kezébe került. Na de először még csak 2v1-ben ment a móka, de amikor otthagytam az egészet akkor gyakorlatilag az orosz hadsereggel álltunk szemben. Olyan volt mint a keleti front a második vh-ban. Levertünk egy zerget következőleg 2* majd 3* majd x-szer akkora tért vissza. Persze közben az ellenfél tudott harcolni másik két területen is.

  Suma sumárom a WvW-ről. Így ilyen formán egyszerűen élvezhetetlen, mert a minimális sikerélmény sem garantált. Ráadásul másból sem áll mint, hogy futok a zerg elől, mert persze saját zerg az nincs sehol. Az ellenfelek legalább 10* túlerővel vannak jelen a térképen. Nem menekülni, hanem harcolni szeretnék, de úgy, hogy legyen is esélyem, de 10-az egyben mi esély van. Ráadásul az a kevés ember aki van fent WvW-n is általában szervezetlenül mozog. Bár együtt sem lenne esély semmire, de talán a havi 50 killhez nem kéne annyit szenvedni. Mert most jelenleg erre alkalmas, vagy erre sem a WR-en a WvW. Pedig szívesen lennék WvW-n többet, mert tetszik a dolog, de így semmi értelme. Arról nem is beszélve, hogy így mennyire veszteséges ám a WvW. Nem baj instából jön a lóvé, ja nem mert oda sincs ember soha.

  Lenne a végére egy kérdésem. Ugye más szervereken ez nem így van? Ennyire nem gáz azért.

  Ez az én véleményem/tapasztatom a WR szerverről. Mért nem megyek el ezek ellenére erről a szerverről. Megmondom kerek perc azért mert itt van egy guild, amiben sok magyar játékos van, nem egy diktatórikus, jókat lehet beszélgetni, stb… az adó meg lófüty egy instábból az egész havit kifizetem (már ha lejutok, azért a napi cof még összejön). Ha egy ilyen kaliberű gyűjtő guild lenne más szerveren magyar játékosokkal akkor nagy meggondolnám az átmenetelt . Mert nem nagy élvezet Lion’s Arch-ban állni üzengetni, vagy kihalt tájakon barangolni, vagy WvW mapon ingyen frag-ként, nyúl módjára futni az “életemért”. Lehet ez nyavajgásnak tűnik, de nem lfg spamért és nyúlként való futkosásért akarok belépni a a játékba.

  Lehet más máshogy látja a WR szervert, bár nem tudom mit láthatna máshogy, mert amiket leírtam tapasztalat első kézből. Még belépek a játékba majdnem napi szinten, de hosszú távon ezt így ilyen körülmények között nem biztos, hogy meg fogom tenni, pedig maga a játék tetszik nagyon is.

  Arról meg, hogy az anet azt írja, a WR-e, hogy high az a véleményem, hogy amikor med, meg low volt akkor is nagyobb életet tapasztaltam mint most high-ként. Ergo ez a szerver nagyon is low populate és nem high. Ráadásul a helyzet sajnos romlik ahogy én tapasztalom. Persze nem ilyenkor szoktam fent lenni mikor ezt írom (ergo nem éjjeli bagolyként, hanem délután 17-22 között, hétvégén néha délelőtt és kora délután is. Most mivel szabin vagyok délelőttönként is benézegettem, de ott sem volt más a helyzet.)

  • szajhavész
   2012. december 5. - 07:59

   Nagyon szomoru volt olvasni a történetedet. Sajnos csak akkor fogod megtudni mi az a wvw ha költöztél, ezt magamtol tudom.
   És hogy ha 50 killes az acsi ezt nem is tudtam, ált naponta ennek a többszöröse hullik el a kezemtöl:)

   • SCHwat
    2012. december 5. - 09:10

    Nikosi – PvE temahoz nem tudok sokat hozzaszolni :( de ha WvW-re vagysz akkor szivesen latunk (bar kicsit egysegsugaruak vagyunk, mast nem nagyon csinalunk)

    szajhavész – te most hivatalos megrovasban reszesulsz, egy hetig te hordod a supplit, miattad valt a guild nevfetisisztak aldozatava ;-) ezuton inditvanyozom, hogy nevezzunk at Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo-ra, Szilva pedig Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo nevet kapja, ti lesztek az atkozott Coimbrak :) mondjuk ezekutan titeket nem en foglak invelni xD

   • szajhavész
    2012. december 5. - 13:07

    Jo nevet adni a karakternek legalább akkora teljesitmény mint fölhuzni 80.ra.
    Másik büszkeségem charr necromata altom akit alacsony szintje ellenére máris rettegett a legtöbb borderen. Flora Peacemakernek hivják, de már biztos hallottál rola.

  • Nhieny
   2012. december 10. - 19:11

   Azért csak nem olyan rossz a helyzet (Bár sose játszottam azon a szerveren, Fissure of Woe-n kezdtem [ott olaszok vannak amúgy, onnan tudom, hogy olasz nevet adtam a necromnak mit sem sejtve, és egyből ugrott rá mindenki :D ] most Dzagonur-on vagyok és maradok is), max 15 perc alatt azért itt simán össze lehet vadászni egy csapatot főleg estefelé. Bár WvW-t nem próbáltam, de néha amikor megnézem az állást olyan középmezőnynek tűnik.
   (ui.: azért a Dzagonur, mert nem tudok angolul, többnyire jófejek az emberek, ha valami nem megy segítenek, persze aberáltak mindenhol vannak) :D

 2. runningwild691
  2012. december 5. - 09:21

  A megjelenés óta szopóágon vagytok a wr-el, már hónapokkal ezelőtt költözni kellett volna. WWW terén kb elpazaroltatok 3 hónapnyi élményt, mondjuk sose késő elkezdeni.
  Nem mondom, hogy én már az elején megmondtam, hogy a wr szar választás… :))
  A költözéssel legalább az is kiderülni, ki az aki komolyan veszi a varit és ki az aki leszarja… A guild fejlesztések meg hamar összejönnek egy ekkora csapatnál.

  • Kretusz
   2012. december 5. - 10:28

   a ma hajnali raid is király volt. Giga vitte a magyarokat, a másik commander vitte a többit. kis várakat külön ostromoltuk, a nagyot együtt, szóval volt élet még olyan korai idöpontban is. bagde most csak 4 esett viszont, 1 aranyat kitermeltem.

   • Kretusz
    2012. december 5. - 10:46

    jobb értés miatt, mindez az Aurora Glade-n történt meg.

  • Tusy
   2012. december 5. - 10:38

   – ez így ebben a formában nem igaz. Sem a szopóág, sem a 3 hónap elpazarlása
   – volt más vélemény is: nem vagyok elég kitartó és azért akarok elmenni, hogy a sült galamb a számba szálljon. És hát ez ugye legalább annyira nem szép dolog mint ‘és’-sel mondatot kezdeni
   – WR wvw-je olyan amilyen, egyszerűen kevés rá az ember

   • runningwild691
    2012. december 5. - 10:57

    Ez nem rajtatok múlik, ha nincs ember www-re, akkor nincs, összesen nincs annyi magyar játékos wr-en, mint amennyit a www befogad…

  • SCHwat
   2012. december 5. - 10:39

   kicsit pontositanek. A Variance tovabbra is WR-en van, a Wariance ment at most AG-re, eleg aktiv WvW nepseg vagyunk, tegnap 9-kor 22 embert szamoltam TSen akik harcoltak is eppen :) egyenlore probauzemre koltoztunk at, megbeszeltuk, a tobbseg egyenlore nem akart meg nagyon magasan levo serverre menni, igy lett AG.

 3. List-en_Hun
  2012. december 5. - 10:10

  Auroran most nagyon marasztalni akarnak minket az ottani wvw klanok… folyamatosan irnak wispbe, h remelik maradunk. Szemely szerint nekem tetszik, h nem kell nyavajogni a pugnak mit mikor csinaljanak. Legtobbszor maguktol csinalnak mindent. Meg golemot is kaptunk tegnap csak ugy:)

 4. Egy player
  2012. december 5. - 10:36

  Hellosztok!

  Szerintem kicsit túl rágjátok ezt a csontot…. Elárulom hogy a WR és más t2es server közötti különbség ég és föld teljesen más a WvW stílus,a hozzállás stb… Ez nem bántás. Ez tény. Az hogy ki szeretne WR-en maradni,vagy elköltözni egyéni döntése. Az hogy a Var elköltözik e onnan vagy se , az a ottani officerek döntése. Persze ilyenkor mindent mérlegelni kell… De pl a Deso server nagyon alkalmas lenne és van is sok magyar player. És korrektek az angolok is.
  Nem olyanok mint Blacktide ahol csak oroszul beszélnek. xD

  • List-en_Hun
   2012. december 5. - 11:09

   Desora nehez bejutni :S fullos szero. de ha jol láttam most elcsusztatok wvw-n :)

 5. SCHwat
  2012. december 5. - 11:51

  Wariance tagok szamara kotelezo!

  este ezert negyon ki fogok kapni :)

  • 2012. december 5. - 12:38

   Ezeket a chatre tedd be, ne ide offolj és spamelj.

  • Kretusz
   2012. december 5. - 12:56

   ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. :-))))))). nagyon ül. majd megküzdötök valami arénában :-)

  • Oneshoot
   2012. december 7. - 08:07

   Ezt most nekem tetted fel????????????????????????? na ezert elkap teged majd a rezfa**u bagoly !!!

 6. 2012. december 5. - 13:30

  Jut eszembe, ha 33% máshol játszik, akkor:
  “Tízből 6.7 magyar játékos a Whiteside Ridge szervert ajánlja!”

  • 2012. december 5. - 14:43

   Hey,egy kis pve WR en nem olyan rossz,fentebb a sarikat mondtak hogy kevesen olik,en barmikor voltam mindig sokan voltak,amibol nekem is elegem van az az emlitett fractal szintezes,illetve fapados lfg,illetve hogy TA kivetelevel sehova nem lehet eljutni,konyorgom csak tudnam mit farmolnak rajta mar fel eve,Orr-t sem mondanam tul kihaltnak Grenth,szokott menni,meg a tobbi templom is,csak ki kell fogni,most ehhez kepest 2 napja atmentem Seafarer restre,es pve teren csalodtam,mert LA mondhatni ures,csak fractal megy ugy ahogy,a sarikat korbejartam,es senki nem volt egyiknel sem,orrban meg nem jartam,de az is lehet rosszkor voltam en fent,etttol fuggetlenul azt varna az ember hogy egy 4.helyen levo seron nem csak wvw van tele.WR wvw elmenyt meg szerintem nem abbol kellene leszurni hogy bementetek 4 en es elkalapaltak,en par napja voltam a havi killert,es kifogtam egy ostromot ethernalon,az elejen kevesen voltunk egy commanderrel,az is hol itt hol ott,de becettuk,ugy hogy a masik sero is ostromolt,es ahogy meglett ket oldalrol kellett vedekezni,nekem tetszett,ugy is hogy haltam csomoszor mert csak resseltem,penzugyileg buktam de meglett a havi.:)

   • 2012. december 7. - 08:16

    Íme, a leghosszabb hibás magyar mondat! congrats!

 7. himpeller
  2012. december 5. - 14:45

  meg egy ezt elfelejtettem belinkelni egy timer sarikhoz es par eventhez
  http://guildwarstemple.com/dragontimer/

  • Zanzárd
   2012. december 8. - 15:03

   Mi a hétszentség az a “sari”?

   • Kretusz
    2012. december 8. - 21:47

    olyan mint az acsi, csak szarabb

   • Kretusz
    2012. december 8. - 21:48

    * sárkányra tippelek

   • Zanzárd
    2012. december 9. - 18:35

    Ezen jót nevettem :D:D:D
    (Egyébként tudtam mire gondol, de nem értem minek kell még kommentben is rövidíteni.. Főleg, hogy ilyen “homárul” hangzik)

 8. Ravenix
  2012. december 6. - 09:31

  Tisztelt Instázók!

  Úgy látom még sokan nem ismerik a kövi oldalt. Azt tudni kell, hogy inistába nem számít milyen szerveren vagy, együtt kerültök be.

  http://gw2lfg.com/

  Itt átlag 2-3 perc alatt szoktunk pty-t találni ha véletlenül nem vagyunk meg (nagyon nagyon rikta eset, mert sok guilddel ellentétben mi sokat instázunk). Naponta átlag 4-5 instát simán letolunk. (Hotw1+Cof1 együtt 38 perc, majdnem elég volt a fél órás mf-s kaja)

  • 2012. december 6. - 09:42

   Szép és jó a link, szerintem eléggé sokan ismerik/ismerték is, csak hát ilyesmi LFG rendszernek ingame kellene lenni. Ne kényszerüljünk már rá, hogy ALT+TAB-olgatva böngészőből neveket másolgatva whispelgess azért, hogy lejuss valahová.

   • 2012. december 7. - 09:06

    GW1-ben volt Party Search, viszonylag használhatóan.
    Itt is van, de csak annyit látsz, hogy vki keres valakiket.

   • Zanzárd
    2012. december 8. - 15:02

    Pont ezt akartam. Ne várják már meg, hogy az alapvető funkciókat a közösség csinálja meg helyettük…

   • 2012. december 8. - 17:38

    A Variance már bugfixek kidolgozására kényszerült :D

  • Zanzárd
   2012. december 9. - 18:37

   Kis kiegészítés: USA és EU között nem megy a közös csatlakozás. Múltkor pofára estünk full partyval.. :D

 9. Brock Samson
  2012. december 7. - 11:31

  Igazabol Aurora Glade sem all sokkal jobban, mint mi. Elozo hetekben, amikor WR megeroltette magat felkerultunk a 19-21 csoportba, ahova most fog lezuhanni az AG. Tehat nem latom a nagy elorelepest, ugyanugy a 20. hely kornyeken kavarunk majd. Ezzel nem azt mondom, hogy irany valamelyik top szerver, de Gandara vagy Piken Square logikusabbnak tunik.

  • szajhavész
   2012. december 7. - 12:57

   Valaki irta hogy a középmezőny alatt választottatok szervert, gondolom nem akartatok high populációs szerverre menni, mert hogy várakozási idő.
   Ez szerintem alaptalan félelem, igaz piken medium, és este nem mindig hiv be egyböl a választott borderre, de mire eladom a táskábol a cuccot már hiv is.

   • Brock Samson
    2012. december 7. - 13:02

    En szivesen varok par percet bejutasra, mert ez azert mar jo elojele az altalanos aktivitasnak. Termeszetesen senki nem szeretne orakig varakozni egy borderre, de 5-10 perc nalam belefer.

   • Kretusz
    2012. december 7. - 16:10

    Auora Glade nem végleges döntés. megbeszélték/tük hogy kipróbálunk egy olyan szervert amin többen WvW-znek, ha nem tetszik, továbbállunk a következő héten. ennyi.

  • szkajt
   2012. december 7. - 14:26

   +1

  • SCHwat
   2012. december 7. - 16:11

   Ezert is lett kitalalva a probahet. A queu-nal sokkal aggasztobb kerdesek is elokerultek, konkretan a cpu/vga temakor, minnel tobb a jatekos annal gyakoribbak a nagy letszamu csatak, amit viszont nem minden gep kezel tul jol …

   • szajhavész
    2012. december 7. - 17:00

    Ez elég sok embernek gond, de nemhiszem hogy a low populácio lenne a megoldása. Azt már tudjuk hogy semmiképp nemjo.
    Még a jo géppel sem lehet látni a zerget ha speedbuffal odafutunk. Szerintem csak nem kell odamenni a zerg elé, hanem a campet visszafoglalni pl. vagy a lemaradókat zargatni

   • Zanzárd
    2012. december 8. - 15:00

    Egyik gép sem kezeli jól, csak amelyikben van kakaó, azon játszható :D:D:D

 10. ubi8
  2012. december 7. - 22:47

  Nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet a WR szerver, igazából csak WvW-ztem, de az számomra valami borzasztó volt.
  Angolt nem igazán beszélem, ezért néztem egy német szervert ebből a listából: https://dviw3bl0enbyw.cloudfront.net/uploads/forum_attachment/file/28147/WvwRatingsEu-11-30.PNG ,felmentem az elsőre közölük, Elona Reach 7. hely, hát ahogy bementem WvW-re, lehetett látni ég és föld a különbség ( kb. 14 golem volt a várunkban ), mondom itt biztos komolyabban veszik.
  Kétszer voltam bent húzamossabb ideig WvW-n, egyik nap este 10 után, visszafoglaltuk a saját mapunkat fullra, a másik pedig ma volt, ez direkt karma, pénz, ep farm volt, a saját mapunkon folyamatosan mentünk visszafoglaltunk mindent, megöltünk mindent, mesmer papával jumping eventet is:) megcsináltunk, 3-4 kör után minden zöld lett, így mapot váltottak, itt is teljesítve lett szintén jumping event, 6 szint, kb. 2 gold, 30k karma lett eddig meg. Mondjuk itt már voltak problémák elég nagy zergekkel találkoztunk is, nálam ezzel az a baj mire betölt mindenkit az egy örökké valóság, ha egyáltalán betölti, ezen kivül nekem tetszett minden,ts-n elég sokan voltak, akik ide csapodtak, hangulat jó volt csak nem sokat értettem:D
  itt van pár kép:http://www.mediafire.com/?if82ibffbq29n0n
  Ha ezen a szerveren lenne magyar nyelvű guild, biztos ezt preferálnám, de ha van/lesz máshol normális szerveren magyar guild, jó pár emberrel szívesebben játszanék ott.

  • GriffinHUN
   2012. december 8. - 12:22

   Akarod mondani: Jumping Puzzle*

  • Zanzárd
   2012. december 8. - 14:57

   Nem nehéz WR-nél jobb wvw szervert találni. A WR a wvw Kiszel Tündéje.

   • Kretusz
    2012. december 10. - 10:53

    buta és szőrös? vagy mi?

   • Zanzárd
    2012. december 11. - 20:17

    Hát Tüncike “médiafogyatékos – Puzsér R.” :D:D:D Szóval ez alapján indulj el :D:D

 11. Kretusz
  2012. december 10. - 13:29

  lesz este szerverváltás vagy maradunk Aurora Glade-n?

  • 2012. december 10. - 14:42

   Frász jött rám, hogy megin’ vált a Variance? :D Kell egy *Wariance* flag ide! :D
   BTW gyertek közösködni végre! :) Van hely van emberanyag van ellenfél… Van kitől félni ezek nem viccelnek! :) Próbából tegnap bekiabáltam hogy 5-en foglalnak egy Supply camp-et (miután agyongyaktak 5-en a kurafik), 3 percen belül 8 irányból futott a megtorlás, sőt ketten is vették a fáradtságot és felélesztettek mielőtt harcba mentek (szokatlan motívum, WR-en idegenek a harc végén élesztettek vagy akkor sem)… Elmorzsoltam egy könnycseppet is talán… ;)
   De a kutyaütők ugyanúgy otthagyják Plinx végén a championt, pedig nem indul a vekker amíg sétál a champion… grrrr!.. 2 játékossal (én futottam persze, 79-es necro meg DD miért, miéééért!) röpke 16 perc…

   • SCHwat
    2012. december 10. - 17:14

    en ugy todom megyunk mi is (Wariance) orakon belul kiderul :)

  • Kretusz
   2012. december 10. - 14:49

   én is azt mondom maradjon a Wariance Aurora Glade-n, mert nagyon jó az élmény. ráadásul most úgy néz ki, hogy akár 2 tiert is ugorhatunk felfelé szombaton.

   • MaDFoX
    2012. december 10. - 16:07

    ÉN PONT NEM AZT MONDTAM HOGY MARADJON… ;)
    Szerintem egyesülni kellene inkább… :P

   • Kretusz
    2012. december 10. - 16:13

    ja, egyesülni, én is ezt mondom. egyesülni az Aurora Glade-n.

   • nedvedicious
    2012. december 10. - 17:26

    Ez már bukó, Pikenre ment a jónép és kétlem, hogy ez változna. Viszont Aurora csatlakozhatna Pikenre, nem hiszem, hogy rosszabb lenne nekik ott, mint Aurorán. Szeretnék újra WvW-zni a kiscsapattal, de csak miattuk nem megyek Aurorára, mert szerintem nem komoly előrelépés.

   • MaDFoX
    2012. december 10. - 20:14

    +++ és ez mindent elmond…

 12. Listen
  2012. december 11. - 08:31

  Én most deson vagyok. Nekem nagyon bejön az ottani WvW . Mindig van akció, es mindig van mit csinalni… Folyamatosa pörögnek az események. De ez nem csak eternálra igaz, saját borderen is vagy ellenfelén. Több lehetőség van. Tegnap puggal olyan 15 en egy 25+ 5 golem kis zerget vertünk vissza. Pl: Greenbiar hidnál beleütköztünk egy komolyabb zergbe, tartottuk őket a hidnál nagy harc volt…. Közben EB keepet betámadták, kellett oda a segítség. Amint beirttam h “leave greenbiar go def EB” abban a pillanatban mindenki aki ott volt velem indult EB re. Nem maradt ott arcozni ahogy kisebb szerokon szokás:) Tetszik hogy ha ugy van még a halàlba is követenek a győzelem érdekében :D A várakat mindig védik. Nincs olyan h most benyinjàzunk egy towert vagy hasonló:) . A supplyért a + 5 pontért képesek órákat védekezni… Ez volt az első 3 órás desos élményem :)

Comment pages
 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: