Reklámok
Kezdőlap > Versenyek > Ingame póló nyereményjáték

Ingame póló nyereményjáték

Elérkezett az idő, hogy megszabadítsatok minket a kulcsoktól és új pólóban feszítsetek a játékban! Összesen háromféleképpen lehet kulcshoz jutni, ezek közül az egyiket ti javasoltátok a korábbi poszt hozzászólásai között. Mivel sok jelentkezőre számítunk, lesz pár kérésünk is hozzátok a játékkal kapcsolatban, kérünk titeket, hogy ezeket, ha lehet, tartsátok be, a gyorsabb nyerteskiválasztás és kulcskiosztás miatt. A nyerési módokat és a szabályokat a ‘Tovább’ után találjátok.

A nyereményjáték lényege, hogy küldjetek képet a karakteretekről. A következő módon fogjuk kiosztani a kulcsokat:

 • 50 kulcsot kap, az 50 legszebb/legmenőbb armorral rendelkező karakter. Itt a nyerteseket a beérkező képek alapján igyekszünk majd csoportokra osztani. Például, ha közel egyenlő számú férfi és női karakter érkezik, akkor kb fele-fele arányban lesznek a nyertesek is. De figyelni fogunk a fajok és az armor típusok közel egyenlő eloszlására is.
 • Bodasternek különleges fétisét képezik az ocsmány karakterek, így az ő ötlete alapján 10 kulcsot osztunk ki a 10 legocsmányabb karakter között.
 • A maradék 40 kulcsot pedig véletlenszerűen kisoroljuk az összes beküldő között.

Természetesen minden nyereményjátékban vannak szabályok is, most jöjjenek ezek:

 • A képeket emailben kérjük a variancegw2(kukac)gmail(pont)com címre. A tárgy mezőbe pedig írjátok be azt, hogy “Nyereményjáték”.
 • A képeket csatolmányként küldjétek, ne linkben. A képek címe a játékbeli display nevetek legyen (pl.: béla.1234)
 • Egy accountról maximum két képet lehet küldeni. Ez a két kép lehet bármilyen, lehet két armor kép, vagy egy armor kép és egy ocsmány karakter kép, ahogy szeretnétek. De maximum két kép/account.
 • Egy account csak egy kódot nyerhet. Értelemszerűen, ha valaki nyert például az armorral, akkor a véletlenszerű sorsoláson már nem vesz részt.
 • A beküldési határidő December 5. (szerda) 24:00. Az ezután érkező képeket már nem tudjuk elfogadni.

Hogy a határidő lejárta után mikor hirdetünk nyerteseket, az függ az érkezett képek mennyiségétől. A nyerteseknek ingame levélben küldjük majd a kódokat (ezért is kérjük, hogy a képeknek a display neveteket adjátok címnek), persze itt az oldalon is kinn lesznek majd (display név nélkül). Természetesen a legszebb armor képeket (nem valószínű, hogy mind az 50-et) és az ocsmányságokat is megosztjuk majd veletek egy poszt keretében.

Azt hiszem ennyi lenne. Ha kérdés van, a poszt alatt feltehetitek, mi pedig igyekszünk majd válaszolni. Sok sikert és jó játékot mindenkinek!

Reklámok
Kategóriák:Versenyek
 1. Grey
  2012. november 28. - 20:17

  Fájl névnek ha a display nevet adom meg akkor a 2. kép neve mi legyen Béla.1234(2) ?

  • nathriel01
   2012. november 28. - 20:20

   Persze, az úgy jó. A lényeg, hogy elől legyen a display név, arról tudjuk, hogy négy számjeggyel végződik, utána bármi lehet. :)

 2. Sas Alexander
  2012. november 28. - 20:41

  Tehát akár két különböző armorral is indulhatok? Zsír! Na, akkor összeszedek egy olcsó armort, ráhúzom a HoM cuccot, és csinálok belőle valami jót.
  Ocsmány karaktert nem szokásom csinálni. Bár, ha nem tudok normálisan kinéző második armort csinálni, akkor lehet hogy a játék kedvéért megpróbálkozok eggyel. :D

  • 2012. december 1. - 14:51

   Két képet lehet küldeni, de lejjebb írják, hogy ugyan arról a karakterről.

 3. Reloop
  2012. november 28. - 20:54

  Sziasztok! Nem tudom hova lenne célszerű kitenni ezt a kérdést, igaz fbn is megkérdeztem.. remélem valaki esetleg tudna segíteni.. :)

  Szóval bocsi, nem akarok reklámozni, csak félek hogy átverés és ezért szeretném megkérdezni, hogy rendelt-e már valaki Gw2-t erről az oldalról? http://www.supergamer.hu/guild-wars-2-p-13949.html Mert messze itt a legolcsóbb, már már gyanúsan túl olcsó.. létezik ilyen? Csak 11.000 FT egy új Gw2?

  • Kitsune Daw
   2012. november 28. - 22:35

   Szerintem igaz, bár gondolom nem jár mellé könyv mint az 576-nál, vagy semmi egyéb extra pl.: poszter.

  • MaDFoX
   2012. november 28. - 23:23

   Vegyél “használtat” 9k körül már szoktak hirdetni, mintha most is lenne a fórumon… Van kockázata persze mindkét megoldásnak, de ha már nem teljesen hivatalos forrásból szerzed akkor majdnem tökmindegy… ;)

  • Matthew
   2012. november 29. - 08:19

   én is innen rendeltem még augusztusban, úgy volt hogy 28.-án megkapom, de már egy nappal előtte meghozta a futár.

   • Reloop
    2012. november 29. - 16:23

    Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítettetek. Akkor megvesszük a haverommal. Viszlát a játékban! :D

 4. 2012. november 28. - 22:36

  Boda hogy te milyen vagy! :D

 5. Punisher
  2012. november 28. - 23:56

  2 karakteremnek van fullos armorja, mind2 atomzsírállatnégerül néz ki, de a fő karimnak olyan drága az armor h még csak a fele van meg, pedig az néz majd ki a legjobban…hmm….dec.5.ig még csak összeszedek 45aranyat:D

  • Punisher
   2012. november 29. - 00:00

   charr, sylvari, vagy asura iránt elfogultabb a zsüri?:P

   • myrrdhinn
    2012. november 29. - 17:28

    Mindegyiket szeretjük ^^

 6. Scip
  2012. november 29. - 00:15

  Pár kérdés ami felmerült bennem :
  1,Pózolás számít valamit? Nagyobb eséllyel nyer egy olyan , aki a naplemente felől fut a kamera felé közelröl,legnagyobb grafikán , vagy tényleg csak azt nézitek mennyire szépen van kifestve a mennyire “menő” páncél?
  2, kosztümök is versenyképesek?
  3, Ha legrondább és legszebb kategóriában is jó helyen vagyok, akkor se lehet két kódot nyerni?
  4, A fegyver számít valamit? például egy twilight elég nagyot tud dobni egy darkosra festett páncél összképén, + eléggé kiemel a tömegből.
  5, Az , hogy milyen szögből, melyik oldalról kapjuk le a karakterünk, ez ügyben szabad kezet kapunk, vagy szigorúan csak szemből?

  • Punisher
   2012. november 29. - 00:32

   Jogos kérdések, énis nézegettem hogy kapásbol fotóznám login screen-röl is, és akk tuti az én karim van rajta, nem másért fényépezem, akit épp szimpatikusnak találtam:))
   3. kérdésedre ott a szabályzatban a “Egy account csak egy kódot nyerhet.”

   • Scip
    2012. november 29. - 01:00

    Okos, ha a login screenröl kellene fotózni a karaktert, akkor biztos nem lehet más emberé (eszembe se jutott , hogy nyugodtan fotózhatnék mást ), + ott lenne bizonyításképp a display nevünk a jobb felsö sarokba, ráadásul a legtöbb kérdésem megoldódna, tekintve, hogy nem lehet pózolni, nem mutatja a fegyvert és kosztümök se látszanak rajtad.

    De még mindig ott lenne bennem a kérdés, hogy ha oldalról fotózom, hátrányba kerülök e, de szerintem az én karakterem oldalról elönyösebb :P

   • Scip
    2012. november 29. - 01:03

    Még annyit, hogyha valaki nem akarja nyilvánosságra hozni az achievementjeit vagy a display nevét, akkor ctrl+shift+ H van mindent el lehet tüntetni ugyanúgy a login screenröl

  • myrrdhinn
   2012. november 29. - 17:23

   1. Pózolás nem
   2. Lehet végül is
   3. Mindenképp csak 1 kódot kapsz, ha nyersz.
   4. A fegyver dobhat az összképen :)
   5. Ahogy neked tetszik

 7. 2012. november 29. - 10:43

  Az ocsmány karinál számít az armor? Mert úgy gondolom, hogy épeszű ember nem csinál szándékosan csúnya karaktert (versenyen kívül). Mert végül is van olyan exotic armor, amit egy “jó” színválasztással rondáva lehet varázsolni.

  • Kretusz
   2012. november 29. - 13:44

   szerintem aki csupasz karakterről küld képet, az a csúnyasági versenyen indul, aki meg páncélos képet küld, az a szépségversenyen. vagy mi.

   • coolmedve
    2012. november 29. - 14:32

    ok, köszi

   • Kretusz
    2012. november 29. - 15:07

    ezt azért ne vedd szentirásnak. csak saját vélemény.

  • myrrdhinn
   2012. november 29. - 17:26

   Számít az armor. Pont ez a lényege. Nem az a lényeg, hogy a verseny miatt csinálj egy karaktert amit kitörölsz utána, hanem olyan karakterrel kell nevezni, amit használsz is. :P

 8. 2012. november 29. - 14:39

  mellesleg csak armor, vagy úgynevezett “town cloth” is számít?

 9. coolmedve
  2012. november 29. - 15:25

  Még egy kérdés: egy e-mailben csak egy képet küldjünk, vagy mehet 2 kép is egy levélbe?

  • myrrdhinn
   2012. november 29. - 17:27

   Mehet 2 kép, de csak akkor ha ugyan az a karakter van rajta.

 10. greenmaur
  2012. november 29. - 18:38

  Nekem olyan kérdésem lenne, hogy :
  1., Csak teljes armor set lehet ? Benne kell lennie a sapkának, illetve a vállasnak is vagy ki lehet őket kapcsolni ?
  2., A háton lévő tárgy is beleszámít ? Javíthatja/ronthatja az összképet ? (Nekem pl. Mad King-es lángoló könyv van)

  • Punisher
   2012. november 29. - 18:50

   Ez mind csak izlés kérdése. Egyik sem hátrány ha van/nincs. Thief-emmel nem hordom a vállast mert fölösleges rá, nélküle sokkal jobban néz ki. Mad King könyv meg pl nekem nem tetszik, főleg mert nem paszol az armorom, de kitudja, neked lehet jól áll.

 11. Zaoe
  2012. november 30. - 03:03

  Sziasztok én fegyver nélkül neveztem totálisan szemből lefotózva pózolás nélkül mivel úgy hiszem ez egy ARMOR szépség/csúnyaság verseny szóval szerintem itt nem a fegyver-armor-póz-tájkép összképe a fontos hanem CSAK az armoré de hát ez csak az én véleményem én így neveztem , kiváncsian várom a sok sok sok képet :) Üdv

  • szkajt
   2012. november 30. - 09:46

   Szerintem azért nem annyira jó ötlet hogy csak az armorról van szó, mert viszonylag kötött dolgokról beszélünk.. megnézhetjük a gw wikin hogy néz ki pl egy full xy dungeon szett vagy egy karmavendoros armor, aztán konstatájuk hogy szép/csúnya.
   Ennyi erővel belinkelheténk az oldalt az összes armorral és kiírhatnánk egy szavazást kinek mi tetszik.
   Itt pont az lenne a lényeg szerintem, hogy a karaktert kéne versenyeztetni összképében, amiben benne foglaltatik szerintem a fegyver, sőt a póz meg a fényképezés is. Mivel amúgy is egy szubjektív szavazásról lesz szó, ezek csak növelik a “művészi” értéket és élményt :)

   • szkajt
    2012. november 30. - 09:48

    *konstatáljuk

   • 2012. november 30. - 10:05

    Mivel set bonus nincs armorra, gondolom nem csak én kombinálom a külömböző seteket… Szóval elég változatos karakterek születnek, nem mindenki a full lángoló bikini setben parádézik… ;)

   • Arctica
    2012. november 30. - 10:47

    Egyetértek MADFox-al, elég szép és változatios páncélokat lehet összerakni egyes setek darabjaiból. Én is különféle páncélokból szedtem össze azokat a darabokat, melyek szerintem együtt jól néznek ki.

   • Stan
    2012. december 1. - 11:18

    de ha azt nézed, mint említették felettünk is, azért egy Legendary elég brutális befolyásoló tényező. vegyük pl a Twilightot ami fekete aurát ad a karakternek, vagy a Juggernautot ami ezüsttel vonja be a karaktert. Ezeket kb nem lehet egy lapon említeni egy mezei dungeon armorral pl.

    (és igen, szerintem is keverni kell az armorokat, nagyon kevés armor néz ki setben jól)

  • nathriel01
   2012. november 30. - 11:19

   Mindenkinek más tetszik. Én például jobban preferálom a kevert páncélokat, mint egy full szettet. Annyit elmondhatok, hogy nálam nem fog számítani se a fegyver, se a háttér, se az, hogy milyen gimnasztikai gyakorlat közben fotóztad le a karaktered. Viszont, ha a rózsaszín power ranger-nek öltözöl be, azt valószínű nem fogom díjazni :D

 12. 2012. november 30. - 10:13

  Ha nem nyerek pólót, kérhetem helyette fájdalomdíjnak a fenti képen lévő hatosikreket, póló nélkül!! ;) Nath el tudod intézni! :DDD

  • nathriel01
   2012. november 30. - 11:24

   Persze, csak akkor keresnem kell valakit, aki jól bánik a Photoshoppal…. :D

   • 2012. november 30. - 12:20

    Hát, végülis úgy sem rossz, csak ne így tüntesd el a pólókat:
    http://goo.gl/EDzHE
    :D

 13. Zaoe
  2012. november 30. - 14:27

  MaDFoX :
  Mivel set bonus nincs armorra, gondolom nem csak én kombinálom a külömböző seteket… Szóval elég változatos karakterek születnek, nem mindenki a full lángoló bikini setben parádézik… ;)

  az enyém is full kombo és nem lángolo bikin ;)

 1. No trackbacks yet.

Itt és most várjuk a hozzászólásod!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: